Οι τιμές που αναφέρονται στον Ιστότοπο είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.

Η νόμιμη απόδειξη/τιμολόγιο αγοράς αποστέλλεται μαζί με προϊόντα.

Αποστολές προϊόντων τον Αύγουστο

 • Ενοικιάσεις μετρητών ακτινοβολίας: Δεν γίνονται αποστολές στο διάστημα 1-17/8/2018. Επανέναρξη αποστολών στις 20/8/2018.
 • Μονόλιτρες συσκευασίες μπογιάς, αστάρια, απορρυπαντικά, σετ γείωσης, μετρητές ραδιενέργειας και ραδονίου: Δεν γίνονται αποστολές στο διάστημα 1-17/8/2018. Επανέναρξη αποστολών στις 20/8/2018.
 • Mεμβράνης θωράκισης: Δεν γίνονται αποστολές στο διάστημα 1-31/8/2018. Επανέναρξη αποστολών στις 3/9/2018.
 • Υπόλοιπα προϊόντα: Από 1/8 έως 20/8 θα εκτελούνται μόνο παραγγελίες που εξοφλούνται προκαταβολικά (με κατάθεση ή πιστωτική κάρτα – δεν θα ισχύει η αντικαταβολή) και ο χρόνος παράδοσης θα είναι 5-8 εργάσιμες από την εξόφληση του ποσού αγοράς. Δυνατότητα παράδοσης και σε 1-3 εργάσιμες (για έτοιμες κουρτίνες και κουνουπιέρες 3-6 εργάσιμες) με UPS express με επιπλέον χρέωση 75 ευρώ (τιμή μέχρι βάρος 20 κιλών).Τα τιμολόγια αγοράς θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά μέσα σε 1 εργάσιμη από την εξόφληση του ποσού αγοράς. Οι αποδείξεις αγοράς για παραγγελίες σε αυτό το διάστημα θα αποστέλλονται μετά τις 20/8.

Αποστολές εντός Ελλάδος

Όλα τα προϊόντα μας παραδίδονται στο χώρο σας με courier (Γενική Ταχυδρομική ή DHL ή UPS) δωρεάν εντός Ελλάδος.

Η Home Biology δεν διαθέτει φυσικό κατάστημα ούτε και υποδομή για παραλαβή από τον χώρο του.

Αποστολές σε Κύπρο

Όλα τα προϊόντα μας παραδίδονται, χωρίς επιπλέον χρέωση, και στην Κύπρο, σε διάστημα 9-14 εργάσιμων ημερών.

Εξαίρεση, οι μεμβράνες θωράκισης και οι μετρητές ραδονίου και ραδιενέργειας, που παραδίδονται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες, ωστόσο υπάρχει επιπλέον χρέωση μεταφορικών 25 ευρώ.

Για την ενοικίαση μετρητών ακτινοβολίας υπάρχει επιπλέον συνολική χρέωση 45 ευρώ (μεταφορικά προς και από Κύπρο).

Για αγορές/ενοικιάσεις από Κύπρο ισχύει η πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική κάρτα (Paypal), ωστόσο δεν ισχύει η αντικαταβολή.

Σε περίπτωση που έχετε επαγγελματικό ΑΦΜ στην Κύπρο (ή σε άλλη χώρα της  Ευρωπαϊκή Ένωσης, εκτός Ελλάδος) και επιθυμείτε να κοπεί τιμολόγιο θα σας αφαιρεθεί από τις τιμές το 24% ΦΠΑ (έλεγχος επαγγελματικού αριθμού VAT από VIES: http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/).

Τρόποι πληρωμής

1

Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Οι διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί της Home Biology στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε χρήματα είναι οι εξής:

 • Τράπεζα Πειραιώς: Αριθμός λογαριασμού: 5030055183681 /  IBAN: GR4901720300005030055183681 / Όνομα δικαιούχου: Καγκελίδης Μιχάλης / SWIFT/BIC: PIRBGRAA
 • Τράπεζα Alpha Bank: Αριθμός λογαριασμού: 121002101252553 / IBAN: GR7401401210121002101252553 / Όνομα δικαιούχου: Καγκελίδης Μιχάλης / SWIFT/BIC: CRBAGRAA
 • Τράπεζα Eurobank: Αριθμός λογαριασμού 00260095590201139852 / ΙΒΑΝ: GR6802600950000590201139852 / Όνομα δικαιούχου: Καγκελίδης Μιχάλης / SWIFT/BIC: ERBKGRAA

Θα πρέπει πρώτα να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας παρακάτω και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας (πατήστε "Συνέχεια" και έπειτα "Αποστολή Παραγγελίας"). Εναλλακτικά μπορείτε να μας παραγγείλετε τηλεφωνικά.

Μόλις καταθέσετε το τελικό ποσό των αγορών σας σε έναν από τους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς, ενημερώστε μας τηλεφωνικά ώστε να προχωρήσουμε στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

Η απόδειξη αγοράς σας αποστέλλεται μαζί με τα προϊόντα.

2

Πληρωμή με αντικαταβολή

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας μέσω της ιστοσελίδας μας επιλέγοντας «Πληρωμή με αντικαταβολή» ή ενημερώστε μας τηλεφωνικά.

Πληρώνετε το ποσό στον υπάλληλο της εταιρείας courier που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν ισχύει για υλικά όπως υφάσματα, πλέγματα, ταπετσαρίες και κουνουπιέρες ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης τα οποία κόβονται σε συγκεκριμένες διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας και εξοφλούνται προκαταβολικά με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση.

Επίσης δεν ισχύει για αγορές άνω των 500 ευρώ (το νέο νομοσχέδιο δεν επιτρέπει πλέον την εξόφληση με μετρητά για συναλλαγές μεταξύ καταναλωτών και επιχειρήσεων αξίας μεγαλύτερης των 500 ευρώ).

3

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Οι πληρωμές των προϊόντων με πιστωτική κάρτα γίνονται online μέσω του Paypal. To Paypal είναι μια υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως για ασφαλείς συναλλαγές στο Internet και αναλαμβάνει να πληρώσει τα ηλεκτρονικά καταστήματα για λογαριασμό σας.

Χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα (Visa, Mastercard, American Express) μπορείτε να πληρώσετε μέσω του PayPal, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Δεν χρειάζεται να έχετε ή να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Paypal!

Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό, όταν οδηγηθείτε στη σελίδα πληρωμής του Paypal, μπορείτε να επιλέξετε "Don't have a PayPal account".

Αν αποκτήσετε λογαριασμό στο Paypal μπορείτε να πληρώσετε με περισσότερους τρόπους όπως με τραπεζική μεταφορά χρημάτων από τον τραπεζικό σας λογαριασμό και με τις περισσότερες πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες.

Για να ισχύσει η παραγγελιά σας, θα πρέπει να λάβετε κάποιο e-mail επιβεβαίωσης από την Home Biology, αλλά και από το Paypal μέσα σε 24 ώρες. Σε περίπτωση που δεν τα λάβετε ελέγξτε τα ανεπιθύμητα μηνύματά σας (spam). Αν δεν είναι ούτε στο φάκελο με τα ανεπιθύμητα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Αν έχετε συνεννοηθεί μαζί μας για το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας (προϊόντων ή/και υπηρεσιών) μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα από τη σελίδα των απευθείας πληρωμών μας κάνοντας κλικ εδώ.

Γιατί είναι ασφαλές το Paypal;

 • Όταν πληρώνετε με το PayPal, απλώς δίνετε τη διεύθυνση email που συνδέεται με το λογαριασμό σας στο PayPal. Οι έμποροι ή τα ηλεκτρονικά καταστήματα λαμβάνουν την πληρωμή σας από το PayPal, χωρίς καμία πρόσβαση στις οικονομικές σας πληροφορίες.
 • Είναι απίθανο το ενδεχόμενο υποκλοπής των προσωπικών σας στοιχείων ή της πιστωτικής σας κάρτας.Το PayPal κρυπτογραφεί αυτόματα τις εμπιστευτικές πληροφορίες σας κατά τη μεταφορά από τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το Secure Sockets Layer Protocol (SSL) με ένα κλειδί κρυπτογράφησης μήκους 128-bits (το υψηλότερο επίπεδο που διατίθεται στο εμπόριο). Μόλις τα στοιχεία σας φτάσουν στο PayPal, διατηρούνται σε φυλασσόμενους διακομιστές που προστατεύονται από ηλεκτρονικό firewall και δεν είναι άμεσα συνδεδεμένοι με το internet, οπότε οι προσωπικές σας πληροφορίες είναι διαθέσιμες μόνο σε εξουσιοδοτημένους υπολογιστές.
 • Κάθε συναλλαγή ελέγχεται από εξονυχιστικά από το Paypal. Αν υπάρχει υποψία απάτης ή υποκλοπής ταυτότητας στο λογαριασμό σας, το Paypal επικοινωνεί μαζί σας αμέσως.
 • Το Paypal επιλέγει αν θα συνεργαστεί με κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα, κάτι το οποίο αυξάνει την αξιοπιστία του e-shop με το οποίο θα πραγματοποιήσετε την αγορά σας.
 • To Paypal παρέχει "Προστασία Αγορών"στους εγγεγραμένους χρήστες του. Αν υπάρξει ποτέ κάποιο πρόβλημα σε κάποια συναλλαγή σας, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα το Paypal να επιστρέψει τα χρήματα στο λογαριασμό σας.

Αναλυτικά τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να τους βρείτε εδώ.

Μετρήστε εύκολα την ακτινοβολία στο χώρο σας ενοικιάζοντας απλούς στη χρήση μετρητές ακτινοβολίες!

Ο οικονομικός και αξιόπιστος τρόπος για να διαπιστώσετε πόσο επιβαρύνεστε από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα και μόντεμ ρούτερ, καλώδια της ΔΕΗ, μετασχηματιστές, πίνακες, ηλεκτρικές συσκευές και άλλες πηγές ακτινοβολίας!

Περισσότερα..

Έλεγχος Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης κατοικιών και χώρων εργασίας

Ολοκληρωμένες μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικών πεδίων σε κατοικίες, χώρους εργασίας και οικόπεδα από μηχανικό Ε.Μ.Π. και αναλυτική έκθεση με όλους τους τρόπους για τη μείωση της ηλεκτρομαγνητικής σας επιβάρυνσης!

Περισσότερα..

Προϊόντα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης

Μετρητές Ακτινοβολίας