Μεταλιζέ πολυεστερικό ύφασμα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης HNV100

Μεταλιζέ πολυεστερικό ύφασμα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης HNV100

59,00 €
ποσότητα φόρου 11,42 €
Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!
+15 ευρώ σε Κύπρο
Τρόπος πληρωμής
Τραπεζική πληρωμή/κατάθεση, Πιστωτική κάρτα, Μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Google Pay, Apple Pay, Samsung Pay, Paypal, Klarna (σε 3 δόσεις)
Χρόνος παράδοσης
Παράδοση με DHL σε 5-12 εργάσιμες (δυνατότητα παράδοσης με DHL EXPRESS σε 1-3 εργάσιμες + 75€ - Δείτε “Σχετικά προϊόντα”)
Επιλογή ποσότητας

Αγοράζετε τρέχοντα μέτρα υφάσματος HNV100 πλάτους 90 εκ. 

Αγοράστε περισσότερα, κερδίστε περισσότερα:

Ποσότητα Τιμή Έκπτωση
1 59,00  
2 45,00 24%
3 37,00 37%
4-19 31,00 47%
20-99 27,00 54%
100+ 24,00 59%
7d.gif
PDFΕκτύπωσηEmail

Πολυεστερικό ύφασμα τύπου fleece, θερμικά συγκολλημένο με ίνες από χαλκό και νικέλιο.

Παρέχει το υψηλότερο ποσοστό θωράκισης (100 dB = 99,99999999% στο 1 GHz) και χρησιμοποιείται σε τοίχους, οροφές και δάπεδα, ιδιαίτερα όταν έχουμε πολύ ανεβασμένες τιμές ακτινοβολίας (>10000μW/m2).

Επαγγελματικό υλικό που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαν μόνο εργαστήρια, data centers, στρατιωτικές / κυβερνητικές εγκαταστάσεις και άλλοι χώροι με πολύ υψηλές απαιτήσεις θωράκισης – τώρα διατίθεται σε προσιτή τιμή και για ιδιωτική χρήση.

Που χρησιμοποιείται

Έχει γκρι χρώμα και μπορεί χρησιμοποιηθεί σαν ταπετσαρία, να κολληθεί σε τοίχους / οροφές όπως είναι ή να βαφτεί από πάνω ή να μπει κάτω από γυψοσανίδα.

Προτείνεται και κάτω από υπάρχοντα δάπεδα ή και κάτω από χαλί ή μοκέτα (μπορεί να κολληθεί στο υπάρχον δάπεδο με ταινία διπλής όψεως) - είναι πιο ανθεκτικό στο πάτημα σε σχέση με τα υφάσματα θωράκισης και δεν χαράζει το δάπεδο όπως τα πλέγματα θωράκισης.

Σε περίπτωση που κολληθεί σε τοίχο με κόλλα, χρησιμοποιείστε μόνο κόλλες ακρυλικές / διασποράς / γαλακτώματος που να είναι συμβατές με πολυεστέρα - όχι κόλλες ταπετσαρίας και ορυκτών). Για να λειάνετε την τελική επιφάνεια πατήστε με ένα κύλινδρο. Μπορείτε να κάνετε δοκιμή με την κόλλα που θα επιλέξετε σε κάποια επιφάνεια, πριν προχωρήσετε σε πλήρη κάλυψη ή εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητες ταινίες διπλής όψεως.

Και λύση προστασίας για τζάμια με το υψηλότερο ποσοστό θωράκισης!

Αν χρειάζεστε ακόμη υψηλότερο ποσοστό προστασίας από αυτό που παρέχουν οι κουρτίνες ή οι μεμβράνες ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης και δεν σας ενοχλεί η συσκότιση του φωτός, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μεταλιζέ ύφασμα HNV100 ως κουρτίνα τύπου πάνελ ή ρολού (δεν ενδείκνυται το ράψιμο σε κρεμαστή κουρτίνα από άγκιστρα ή κουρτινόξυλο γιατί θα δημιουργήσει τρύπες στο υλικό).

Η τιμή των μηχανισμών είναι ~85€ ανά τζάμι για κατασκευή πάνελ και ~25€ ανά ρολό για κατασκευή ρολού.

Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες αν σας ενδιαφέρει αυτή η λύση.

Γείωση του υφάσματος θωράκισης

Τo υλικό HNV100 είναι αγώγιμο και μπορεί να γειωθεί για λόγους ασφαλείας (η γείωση του δεν είναι απαραίτητη για να θωρακίσουμε τις ασύρματες ακτινοβολίες). Η γείωση του υλικού μονώνει και από τα ηλεκτρικά πεδία χαμηλών συχνοτήτων (π.χ. από τα καλώδια ρεύματος στους τοίχους). Προτείνεται το σετ εσωτερικής γείωσης.

Θέλετε να σας στείλουμε δείγματα των υλικών θωράκισης;

Προσθέστε στο καλάθι σας Δείγματα υλικών θωράκισης και θα λάβετε μικρά δείγματα (~3Χ3 εκ) από όλα τα υλικά ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης (υφάσματα, μεμβράνη, πλέγματα, ταπετσαρία) με χρέωση 4 ευρώ.

Με τα δείγματα, μπορείτε να ελέγξετε από κοντά το χρώμα και την υφή του κάθε υλικού, ώστε να επιλέξετε το καταλληλότερο για να παραγγείλετε.

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερους τρόπους προστασίας;

Ζητήστε τον Έλεγχο Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης της κατοικίας ή του χώρου εργασίας σας από μηχανικό της Home Biology, που περιλαμβάνει μετρήσεις όλων των ειδών ακτινοβολίας και αναλυτική μελέτη με προτάσεις για την μείωση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στον κάθε χώρο.
Περισσότερα...

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Πλάτος: 90 cm
  • Μήκος: Με το ρολό του μετρητή / 100 m
  • Εξασθένηση: 100 dB (+/- 5 dB στο 1GHz)
  • Βάρος: 70 g / m²
  • Πάχος υλικού: 0,16 mm
  • Χρώμα: Γκρι / Καφέ
  • Αντοχή εφελκυσμού: 50 lbf
  • Υλικά: Πολυεστέρας, χαλκός, νικέλιο
  • Αγωγιμότητα επιφάνειας: 0,01 ohm (τετράγωνη αντίσταση)

Ποσοστό μείωσης ακτινοβολίας

Το πλέγμα HNV100 παρέχει 100dB μείωση (99,99999999% στο 1 GHz). Δείτε εδώ το πιστοποιητικό θωράκισης.

Δείτε αναλυτικά το διάγραμμα θωράκισης για το πλέγμα HNV100 ανά συχνότητα (40 MHz - 40GHz) που μετρήθηκε σύμφωνα με το πρότυπο IEEE sTD 299-2006 (30dB=99,9% μείωση, 40dB=99,99% μείωση, 50dB=99,999% μείωση):