Δεν έχετε προσθέσει κάτι ακόμη στη λίστα σας!

Δωροκάρτα Home Biology 5000€

HomeBiologyGiftCard5000

Δωροκάρτα Home Biology 5000€

5000,00 €
ποσότητα φόρου 967,74 €
Τρόπος πληρωμής
Αντικαταβολή, Τραπεζική πληρωμή/κατάθεση, Πιστωτική κάρτα, Μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Google Pay, Apple Pay, Samsung Pay, Paypal, Klarna (σε 3 δόσεις)
PDFΕκτύπωσηEmail

Κάντε ένα δώρο υγείας στους αγαπημένους σας.

Οι Δωροκάρτες Home Biology αξίας 20€, 30€, 50€, 75€, 100€, 200€, 300€, 500€, 1000€, 2000€, 5000€ μπορούν να εξαργυρωθούν με την αγορά προϊόντων που πωλούνται στην ιστοσελίδα της Home Biology.

Το αντίστοιχο ποσό αφαιρείται από κάθε online αγορά που θα γίνει από τον κάτοχο της δωροκάρτας με τον μοναδικό κωδικό της δωροκάρτας.

Ο κωδικός σας αποστέλλεται με email είτε άμεσα (αν η πληρωμή γίνει με πιστωτική κάρτα, Paypal, Google Pay, VivaWallet) είτε μόλις επιβεβαιωθεί (αν η πληρωμή γίνει με κατάθεση ή πιστωτική κάρτα) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά για αγορές στην ιστοσελίδα μας μέσα σε διάστημα 6 μηνών.

Η απόδειξη/τιμολόγιο αγοράς της δωροκάρτας σας αποστέλλεται με email (οι αποδείξεις και ταχυδρομικά).

Σε τι μπορούν να εξαργυρωθούν οι δωροκάρτες;

Σε όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (σύντομος κατάλογος προϊόντων σε pdf μορφή εδώ), με εξαίρεση τα προϊόντα SHIELD για τα οποία υπάρχει ξεχωριστό καλάθι αγορών και τις υπέρυθρες σάουνες της Clearlight.

Σε προϊόντα προστασίας από ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες

 • Σε θήκες ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης HB Wireless Pocket Shield (24,50-36,50€), από βαμβακερό ύφασμα με ίνες από ανοξείδωτο ατσάλι, καλύπτουν τα ασύρματα Wi-Fi modem/routers/repeaters, βάσεις ασύρματων τηλεφώνων, baby monitor κ.α. και μειώνουν σε ποσοστό 90% την εκπεμπόμενη ακτινοβολία,  αλλά διατηρούν το σήμα στους κοντινούς χώρους.
 • Σε κάλυμμα θωράκισης ΗΒ Wireless Belly Shield (39,50€) όταν το τοποθετείτε πάνω σας κατά τη χρήση κινητού τηλεφώνου, smartphone, tablet, laptop ή άλλης φορητής ασύρματη συσκευής, ανακλά την ασύρματη ακτινοβολία σε ποσοστό 90%, προστατεύοντας κοιλιά, έμβρυο (σε περίπτωση κύησης) και τα ευαίσθητα στα μικροκύματα γεννητικά όργανα.
 • Σε προϊόντα προστασίας του ύπνου από την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση όπως κουνουπιέρες κρεβατιών YSHIELD (699-1700€) ή SAFECAVE (699-1150€) από υφάσματα με ίνες από χαλκό και ασήμι. Πιο οικονομικές λύσεις ολόπλευρης προστασίας, ιδανικές για ταξίδι, αποτελούν οι σκηνές (899-1199€) και ο υπνοθάλαμος (599,90€)SAFECAVE. Προστασία κατά τη διάρκεια του ύπνου παρέχουν και τα σεντόνια (219€), καλύμματα (99,90€)και sleeping bag (349,90€)ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης.  

Σε αγορά υλικών ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης δωματίων από εξωτερικές πηγές ασύρματης ακτινοβολίας όπως κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματες συσκευές γειτόνων κ.α.

Σε μετρήσεις ή μετρητές ακτινοβολίας

 • Στον Έλεγχο Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης του χώρου σας από μηχανικό (ενδεικτικό κόστος υπηρεσίας 160€ + ΦΠΑ για ιδιώτες, 290€ + ΦΠΑ για εταιρείες - ακίνητα μέχρι 150 m2) που περιλαμβάνει μετρήσεις ακτινοβολιών υψηλών και χαμηλών συχνοτήτων και μελέτη με προτάσεις για την μείωση των επιπέδων ακτινοβολίας.
 • Σε αγορά μετρητών ακτινοβολίας (179-7482€) ή ενοικίαση μετρητών ακτινοβολίας (30-70€) για την καταγραφή των επιπέδων ακτινοβολίας στους χώρους σας, τον εντοπισμό των πηγών και την εξεύρεση λύσεων προστασίας.
 • Για μετρήσεις υψηλών συχνοτήτων (από ασύρματες πηγές, κεραίες κινητής τηλεφωνίας, Wi-Fi κ.α.): 50€ για διήμερη ενοικίαση μετρητή Gigahertz HF38B – 60€ για διήμερη ενοικίαση μετρητή Gigahertz HF58B
 • Για μετρήσεις χαμηλών συχνοτήτων (από καλώδια ΔΕΗ, πίνακες, ηλεκτρικές συσκευές κ.α.): 30€ για διήμερη ενοικίαση μετρητή Gigahertz ΜΕ3030Β – 70€ για διήμερη ενοικίαση μετρητή Gigahertz NFA30M
 • Για μετρήσεις χαμηλών και υψηλών συχνοτήτων: 50€ για διήμερη ενοικίαση μετρητή Alphalab Trifield TF2
 • Για μετρήσεις ραδιενέργειας: 30€ για διήμερη ενοικίαση μετρητή FS-600
 • Για μετρήσεις ραδονίου: 50€ για εβδομαδιαία ενοικίαση μετρητή Corentium Home                                                                                                                 

Σε υπέρυθρες σάουνες της εταιρείας Mountfield

 • Οι υπέρυθρες σάουνες (1229-3059€) θερμαίνουν το σώμα μας και όχι τον αέρα, με εκπομπή υπέρυθρης θερμότητας, αντίστοιχη με την ζέστη από τον ήλιο και έχουν πολλαπλά οφέλη στην υγεία, με θετικά αποτελέσματα στην καρδιακή ανεπάρκεια, υπέρταση, αποκατάσταση μετά από άσκηση, αντιμετώπιση χρόνιου πόνου, ρευματοειδη αρθρίτιδα και αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα, ανορεξία, κατάθλιψη, χρόνια κόπωση, αποτοξίνωση, νεφρική λειτουργία, αντιγήρανση δέρματος, απώλεια βάρους κ.α.

                                                                                                               

Υποστήριξη

Αναλυτικές περιγραφές προϊόντων και μηχανικός στη διάθεση σας για να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με την χρήση των προϊόντων πριν και μετά την αγορά τους

Ηθικό εμπόριο

Μόνο προϊόντα αξιόπιστων εταιρειών, που τα έχουμε δοκιμάσει για την αποτελεσματικότητα τους και όχι οτιδήποτε “πουλάει“

Δωρεάν μεταφορικά

Παράδοση χωρίς χρέωση στον χώρο σας ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής – Ισχύει εντός Ελλάδας, για όλες τις αγορές και ενοικιάσεις - Δεν ισχύει για ρούχα SHIELD

Παρακολούθηση παραγγελίας

Αποστολή tracking number με email / SMS για να γνωρίζετε κάθε στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σας

Εύκολη πληρωμή

Αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση / πληρωμή, πιστωτική κάρτα, μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Samsung Pay, Google Pay, Apple Pay, Paypal

Πληρωμή σε δόσεις

Δυνατότητα πληρωμής σε 3 άτοκες δόσεις πληρώνοντας μέσω Klarna. Δείτε πως γίνεται.

H No1 εταιρεία μετρήσεων ακτινοβολίας στην Ελλάδα

Από το 2010, εκατοντάδες ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα, μας έχουν εμπιστευτεί για την αξιόπιστη μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από μηχανικό και την μείωση της επιβάρυνσης από ακτινοβολίες.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2108081912
Δευ-Παρ 09:00-19:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Φόρτωση...

Θέλετε να μη χάνετε είδηση;


Εγγραφείτε στο newsletter μας!

0
Shares