μετρητης ακτινοβολιας

Μετρητής ακτινοβολίας χαμηλών συχνοτήτων Gigahertz ME3830B

261,80 €
ποσότητα φόρου 50,67 €
Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!
+15 ευρώ σε Κύπρο
Τρόπος πληρωμής
Τραπεζική πληρωμή/κατάθεση, Πιστωτική κάρτα, Μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Google Pay, Apple Pay, Samsung Pay, Paypal, Klarna (σε 3 δόσεις)
Χρόνος παράδοσης
Παράδοση σε 4-8 εργάσιμες με UPS (δυνατότητα παράδοσης με UPS EXPRESS σε 1-3 εργάσιμες +90 ευρώ – Δείτε “Σχετικά προϊόντα”)
7d.gif
PDFΕκτύπωσηEmail

Μετρητής ακτινοβολίας χαμηλών συχνοτήτων Gigahertz ME3830B με εύρος συχνοτήτων 16 Hz - 100 KHz.

Περιλαμβάνει το λεγόμενο "Dirty Power", χωρίς περίπλοκες ρυθμίσεις - ιδανικό για τεχνικούς ερασιτέχνες. Για απλή αξιολόγηση της κατάστασης του ηλεκτρικού στρες. 

Περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες του ME3030B και προσφέρει επιπλέον:

Περιλαμβάνει την απόκριση πλήρους συχνότητας που απαιτείται από το πρότυπο της βιολογίας του κτιρίου: 16 Hz έως 100 kHz. Αυτό σημαίνει ότι καταγράφονται επίσης οι αρμονικές ("Dirty Power"), π.χ. από LED και λαμπτήρες φθορισμού, από εναλλαγή τροφοδοτικών και από ηλεκτρονικές συσκευές, ακόμη και από dimmer ή ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, όλες σχεδόν πανταχού παρούσες στα σημερινά νοικοκυριά και στα γραφεία.

Περιττό να πούμε ότι η συσκευή πληροί όλα τα άλλα πλεονεκτήματα της σειράς:

  • Η ένδειξη δείχνει τη συνολική μέτρηση που αντιστοιχεί στις πρότυπες τιμές της Βιολογίας Κτιρίων - χωρίς να απαιτείται υπολογισμός.
  • Μετρά μαγνητικά ΚΑΙ ηλεκτρικά πεδία με βάση επιστημονικά αποδεκτές μεθόδους μέτρησης και με υψηλή ευαισθησία (ανάλυση οθόνης: 1 nT ή 1 V / m).
  • Το ηχητικό σήμα βοηθά στον εντοπισμό περιοχών αυξημένου στρες LF.
  • Η περιλαμβανόμενη αναλυτική οδηγία μέτρησης επιτρέπει στο χρήστη να εκτελεί σχετικές μετρήσεις EMF - ακόμη και χωρίς τεχνική εξειδίκευση.
  • Με τη βοήθεια αυτού του οργάνου μπορείτε να εντοπίσετε πηγές ρύπανσης από LF.
  • Επίσης, το εγχειρίδιο περιλαμβάνει τις συστάσεις για τον περιορισμό τιμών σύμφωνα με το πρότυπο της οικοδομικής βιολογίας SBM, οι οποίες επιτρέπουν μια ουσιαστική αξιολόγηση του προσωπικού επιπέδου της ρύπανσης από EMF.
  • Έχουν παραχωρηθεί πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε εμάς, οι συσκευές έχουν δεκάδες φορές αποδείξει την αξιοπιστία τους και έχουν αποδειχθεί ότι είναι κορυφαίες στις κατηγορίες τιμών τους.

Διαθέσιμες λήψεις