Φίλτρο HP33_G10 (με DC pass)

Φίλτρο HP33_G10 (με DC pass) για την καταστολή συχνοτήτων κάτω των 3,3 GHz

197,90 €
ποσότητα φόρου 38,30 €
Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!
+15 ευρώ σε Κύπρο
Τρόπος πληρωμής
Τραπεζική πληρωμή/κατάθεση, Πιστωτική κάρτα, Μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Google Pay, Apple Pay, Samsung Pay, Paypal, Klarna (σε 3 δόσεις)
Χρόνος παράδοσης
Παράδοση σε 4-8 εργάσιμες με UPS (δυνατότητα παράδοσης με UPS EXPRESS σε 1-3 εργάσιμες +90 ευρώ – Δείτε “Σχετικά προϊόντα”)
7d.gif
PDFΕκτύπωσηEmail

Φίλτρο HP33_G10 για την καταστολή συχνοτήτων κάτω των 3,3 GHz.

Αυτό το φίλτρο καταστέλλει το χαμηλότερο πλάτος ζώνης του HFW59D, έτσι ώστε η απόκριση συχνότητάς του να ακολουθεί απρόσκοπτα αυτήν του HF59B. Έχει μια κάρτα DC που επιτρέπει την τροφοδοσία του UBB2410 μέσω του HFW59D. Αυτό δεν είναι δυνατό με το απλό HP33. Σε αντίθεση με το απλό HP33, αυτό το φίλτρο είναι εξοπλισμένο με κάρτα DC που του επιτρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το UBB2410.

Επιτυγχάνει μια ζώνη διακοπής τουλάχιστον 35 dB από 2,7 GHz (4G) και κάτω.

Η απώλεια εισαγωγής άνω των 3,3 GHz είναι περίπου. 1 dB, με αναμενόμενες αυξημένες ανοχές μεταξύ 8 και 10 GHz.

Προσαρμογέας για την είσοδο της κεραίας.