Υπέρυθρη σαουνα SALOME

Υπέρυθρη σάουνα Mountfield SALOME (3 ατόμων, πάνελ κεραμικά + ερυθρού φωτός, 2.34kW)

2759,00 €
ποσότητα φόρου 534,00 €
Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!
+15 ευρώ σε Κύπρο
Τρόπος πληρωμής
Τραπεζική πληρωμή/κατάθεση, Πιστωτική κάρτα, Μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Google Pay, Apple Pay, Samsung Pay, Paypal, Klarna (σε 3 δόσεις)
Χρόνος παράδοσης
Δωρεάν παράδοση σε 5-15 εργάσιμες (σε επίπεδο δρόμου)
1-4w.gif
PDFΕκτύπωσηEmail

Υπέρυθρη σάουνα 3 ατόμων, με 6 κεραμικά πάνελ θέρμανσης και 2 κεραμικά πάνελ  ερυθρού φωτός, ραδιόφωνο, χρωματοθεραπεία και ιονιστή.SALOME

 • Πλάτος x βάθος x ύψος 150 x 150 x 190 cm
 • Κατάλληλο για 3 άτομα
 • Υλικό Καναδά Hemlock
 • Κατανάλωση ισχύος 2,34 kW
 • Αριθμός και τύπος θέρμανσης 6 κεραμικοί θερμαντήρες. 2 κεραμικά θερμαντικά σώματα με κόκκινο φως
 • Δίκτυο τάσης 230/50 V / Hz
 • Μέγιστη θερμοκρασία 60 ° C
 • Εσωτερικός πίνακας ελέγχου
 • Ραδιόφωνο / MP3 με τηλεχειριστήριο ναι-ναι
 • Χρωματοθεραπεία Ναι
 • Κάτοχος κυπέλλου ναι
 • Εγγύηση 2 έτη

Πως παραδίδεται η σάουνα

Η σάουνα παραδίδεται στο επίπεδο του δρόμου σε 3-5 κουτιά σφιχτά συσκευασμένα σε μια μεγάλη παλέτα, για να διασφαλιστεί ότι ελαχιστοποιείται κάθε πιθανότητα ζημιάς στο φορτίο.

Πριν αποδεχτείτε και υπογράψετε για παράδοση, επιθεωρήστε προσεκτικά την παλέτα για τυχόν ζημιές. Εάν υπάρχουν εμφανείς ζημιές, σημειώστε τις στο δελτίο παράδοσης, υπογράψτε το από τον οδηγό και τραβήξτε μερικές φωτογραφίες. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας. 

Αν επιθυμείτε παράδοση σε όροφο αντί για το επίπεδο του δρόμου, μπορείτε να συνεννοηθείτε με την μεταφορική που θα κάνει την τελική παράδοση στο χώρο σας (Μεταφορική ΟΡΦΕΑΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ, https://www.beinoglou.gr/, τηλ 2109466100, ενδεικτικό επιπλέον κόστος 70-150€ ανάλογα με το βάρος και αν η παράδοση θα γίνει με τα χέρια από τις σκάλες ή σε με ασανσέρ ή με γερανό).

Πως συναρμολογείται η σάουνα

Η συναρμολόγηση της σάουνας απαιτεί 2 άτομα και διαρκεί 1-4 ώρες ανάλογα με το μοντέλο.

Δεν απαιτούν ειδικά εργαλεία, παρά μόνο ένα κατσαβίδι.

Μπορείτε να συνδέσετε την σάουνα σας απευθείας στην πρίζα. Ελέγξτε πρώτα ότι η ασφάλεια που αντιστοιχεί στην πρίζα που θα συνδέσετε μπορεί να καλύψει την κατανάλωση της σάουνας της ή/και με άλλες συσκευές μόνη.

Η κάθε ασφάλεια στον πίνακα έχει μια ένδειξη έντασης ρεύματος σε Ampere. Πολλαπλασιάζοντας με την τάση του δικτύου (230 Volt) βρίσκουμε τη μέγιστη ισχύ (Watt) των συσκευών που μπορεί να εξυπηρετήσει τη συγκεκριμένη ασφάλεια. Προτείνουμε να μην υπερβαίνετε το 80% της μέγιστης ισχύος για να αποφύγετε προβλήματα δυσλειτουργίας. Για παράδειγμα, σε μια ασφάλεια 16Α μπορείτε να συνδέσετε ηλεκτρικές συσκευές που καταναλώνουν μέχρι 80%*16Α*230Volt=2944Watt.

Οι σάουνες που διαθέτουν μόνο βύσμα τροφοδοσίας τύπου F (σούκο). Για την Κύπρο, που οι πρίζες είναι τύπου G, θα πρέπει να αλλαχτεί το βύσμα από ηλεκτρολόγο ή να  χρησιμοποιήσετε κάποιον αντάπτορα.

Κατεβάστε τις αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης εδώ.

Αν χρειάζεστε συνεργείο για την συναρμολόγηση της σάουνας επικοινωνήστε μαζί μας.

Δείτε και συχνές ερωτήσεις για τις υπέρυθρες σάουνες στο πάνω μέρος της σελίδας.