• 210 808 1912
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δε - Πα 09:00 - 19:00

Δεν έχετε προσθέσει κάτι ακόμη στη λίστα σας!

Μετρήσεις Zoogla

H Home Biology στη Ζούγκλα!

Η Home Biology πραγματοποίησε Έλεγχο Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης στο κτίριο της εταιρείας Zougla.gr Α.Ε. στη Νέα Κηφισιά, μετά από πρόσκληση του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Παράλληλα, ο ιδρυτής και υπεύθυνος μετρήσεων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων της Home Biology, Μιχάλης Καγκελίδης (Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π., Building Biology Practitioner I.B.E.) παραχώρησε συνέντευξη στον online ραδιοφωνικό σταθμό Zougla Radio, στην εκπομπή του κ. Τριανταφυλλόπουλου «Άγνωστος Μ».

radio background

Στη δίωρη συνέντευξη που μεταδόθηκε ζωντανά στις 28/4/2011, συζητήθηκε το πρόβλημα της σύγχρονης ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης, προβλήθηκε βίντεο με τις μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που έγιναν στους χώρους της Zougla.gr και προτάθηκαν στους ακροατές συγκεκριμένοι τρόποι αποφυγής της υπερβολικής έκθεσης στις τεχνητές ακτινοβολίες.

Στη συζήτηση παρενέβη τηλεφωνικά και ο Δρ. Δημήτρης Παναγόπουλος από το Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος αναφέρθηκε στις βιολογικές επιπτώσεις από τις ασύρματες ακτινοβολίες και την πιθανότητα πρόκλησης επιπτώσεων υγείας από πολύ χαμηλά επίπεδα έκθεσης (ο Δρ. Παναγόπουλος είναι ο καθηγητής από τον οποίο αφαιρέθηκε το γραφείο-εργαστήριό του στον Τομέα Βιολογίας Κυττάρου και Βιοφυσικής, μετά την παρουσίαση των ερευνητικών πορισμάτων του στο Καναδικό Κοινοβούλιο).

Ευχαριστούμε για το προσωπικό του ενδιαφέρον το δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος παρουσίασε ένα θέμα, στο οποίο μέχρι σήμερα στην Ελλάδα δεν έχει δοθεί η πρέπουσα προσοχή.

 


Image
Image
info@home-biology.gr
2108081912
Δευ-Παρ 09:00-19:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Please fill the required field.

Θέλετε να μη χάνετε είδηση;

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
0
Shares