Δεν έχετε προσθέσει κάτι ακόμη στη λίστα σας!

Δωρεά στο Χαμόγελο του Παιδιού

H Home Biology δωρίζει το 1% των εσόδων της ετησίως στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η Home Biology αποδίδει ετησίως το 1% επί των καθαρών κερδών της επιχειρηματικής δραστηριότητας της προηγούμενης διαχειριστικής χρήσης στον Οργανισμό «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», με σκοπό την ενίσχυση του εξειδικευμένου και ολιστικού έργου του δίπλα σε κάθε ευάλωτο παιδί και οικογένεια.

xamogelotoupaidiou

Διαβάστε την ευχαριστήρια ανακοίνωση του οργανισμού "Το χαμόγελο του Παιδιού" εδώ.

Το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό.

Το όνειρο του 10χρονου Ανδρέα έγινε πραγματικότητα και σήμερα ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας αναγνωριστεί διεθνώς, με όραμα: το Χαμόγελο κάθε παιδιού, υλοποιεί πανελλαδικά, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, αποτελεσματικές και άμεσες δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση συγκεκριμένων φαινομένων που απειλούν τα παιδιά.

Μέχρι σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει στηρίξει περισσότερα από 1.800.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, Παιδιά θύματα Εξαφάνισης, Παιδιά με προβλήματα Υγείας, Παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας, έχουν βρει λύση.

Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν στο σύνολο των παιδιών που βρίσκονται στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από εθνικότητα και θρήσκευμα.

draseisxamogelo

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Βίας

 • Από το 1997, που ξεκίνησε η λειτουργία του πρώτου Σπιτιού για παιδιά θύματα κάθε μορφής βίας, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει μεγαλώσει εκατοντάδες παιδιά, πολλά από αυτά από μωρά.
 • Στα Σπίτια μεγαλώνουν παιδιά διαφόρων ηλικιών ανεξαρτήτως υπηκοότητας και καταγωγής, που οι αρμόδιες Εισαγγελικές & Δικαστικές Αρχές έκριναν αναγκαία την απομάκρυνσή τους από το οικογενειακό τους περιβάλλον λόγω σοβαρής κακοποίησης και παραμέλησης.
 • «Το Σπίτι του Παιδιού», αποτελεί ένα Κέντρο Ημέρας Εξατομικευμένης Παροχής Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας σε Παιδιά και Εφήβους, θύματα κακοποίησης, παραμέλησης, ενδοοικογενειακής βίας, παιδιά θυματοποιημένα, εμπλεκόμενα σε περιστατικά bullying.
 • Λειτουργεί την αναγνωρισμένη ως Εθνική, Γραμμή SOS 1056 η οποία είναι στη διάθεση κάθε παιδιού και ενήλικα για την παροχή υποστήριξης σε θέματα που τους απασχολούν.
 • Λειτουργεί την Ευρωπαϊκή Γραμμή Υποστήριξης Παιδιών 116111, η οποία παρέχει δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη σε παιδιά και ενήλικες.
 • Πραγματοποιεί οργανωμένες διαδραστικές, βιωματικές δράσεις που απευθύνονται στους μαθητές και μαθήτριες, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και κηδεμόνες.
 • Στηρίζει γυναίκες που υφίστανται ενδοοικογενειακή βία και τα παιδιά τους, παρέχοντας υπηρεσίες με στόχο την ολιστική υποστήριξή τους.
 • Παρέχει επιτόπια παρέμβαση σε παιδιά που διατρέχουν άμεσο κίνδυνο, σε παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας με σκοπό την προστασία τους και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους σε συνεργασία πάντα με τις αρμόδιες Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές.
 • Μέσα από την πολυετή δράση του στον Τομέα της Παιδικής Προστασίας και την εμπειρία και τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει, δημιούργησε το Κέντρο Συνηγορίας του Παιδιού, με στόχο την Φιλική Δικαιοσύνη προς τα παιδιά.
 • Υλοποιεί τη Δράση «Σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας» με σκοπό την φροντίδα παιδιών, οι οικογένειες των οποίων οι οικογένειες, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην λειτουργικότητα τους. .

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δίπλα σε κάθε παιδί που εξαφανίζεται

 • Λειτουργεί την Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες 1017, η οποία παρέχει δωρεάν υποστήριξη σε ενήλικα άτομα που έχουν εξαφανιστεί, την οικογένεια και τους φροντιστές τους.
 • Λειτουργεί την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000, η οποία παρέχει δωρεάν υποστήριξη σε παιδιά που έχουν εξαφανιστεί.
 • Ενεργοποιεί το Amber Alert Hellas (το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων ) με την έγκριση της Ελληνικής Αστυνομίας.
 • Έχει συγκροτήσει με την πολύτιμη συμμετοχή εθελοντών την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης εξαφανισμένων παιδιών «Θανάσης Μακρής».

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δίπλα σε κάθε παιδί με πρόβλημα Υγείας

 • Διαθέτει μία ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων (Κοινωνικοί Λειτουργοί, Ψυχολόγοι, Γιατροί, Νοσηλευτές, Διασώστες, Ειδικοί Καλλιτεχνικής Αγωγής) υποστηρίζει κάθε παιδί ασθενή, νοσηλευόμενο παιδί, παιδί σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών προληπτικής ιατρικής, καθώς παράλληλα και την οικογένεια του παιδιού.
 • Έχει διαχειριστεί χιλιάδες περιστατικά παιδιών, τα οποία δεν έχουν πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες, ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες ευπαθείς ομάδες (μακροχρόνια άνεργοι, Ρομά, Πρόσφυγες & Μετανάστες κα).
 • Πραγματοποιεί Προληπτική Ιατρική πανελλαδικά σε όλα τα παιδιά και λόγω οικονομικών ή άλλων δυσκολιών δεν έχουν κατάλληλη ιατρική παρακολούθηση και φροντίδα.
 • Πραγματοποιεί σταθερά δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τα δημόσια Νοσοκομεία και την τοπική αυτοδιοίκηση.
 • Διαθέτει Κινητές Ιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας για νεογνά και παιδιά με τις οποίες πραγματοποιεί διακομιδές πανελλαδικά και σε κάποιες περιπτώσεις εκτός Ελλάδας.
 • Υλοποιεί το Πρόγραμμα Παιδιατρική Κατ’οίκον Νοσηλεία. Η δράση απευθύνεται σε παιδιά, που πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας.
 • Παρέχει δημιουργική απασχόληση στα Νοσοκομεία, από τα πρώτα χρόνια δράσης του και στέκεται ενεργά δίπλα σε κάθε παιδί που για μεγάλα ή μικρότερα χρονικά διαστήματα βρίσκεται στο Νοσοκομείο.
 • Παρέχει φιλοξενία σε Οικογένειες με παιδιά, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δίπλα σε κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση φτώχειας

 • «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με μία εξειδικευμένη ομάδα (επιστημονικό προσωπικό, Κοινωνικούς Λειτουργούς και Ψυχολόγους) στηρίζει παιδιά και οικογένειες, που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες που έχουν.
 • Υλοποιεί τη Δράση «Σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας» με σκοπό την φροντίδα παιδιών, οι οικογένειες των οποίων οι οικογένειες, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην λειτουργικότητα τους.
 • Στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας παρέχεται ο,τιδήποτε χρειάζεται η οικογένεια σε κρίση για να σταθεί στα πόδια της με αξιοπρέπεια.

Πως μπορεί ο καθένας μας να συνεισφέρει

Το Χαμόγελο του Παιδιού δε βγαίνει ποτέ στο δρόμο, ούτε από πόρτα σε πόρτα για να κάνει έρανο και στηρίζεται αποκλειστικά στις χορηγίες σε είδος ή οικονομικές των επιχειρήσεων καθώς και στις δωρεές των ιδιωτών.

Ενισχύστε και εσείς, δίνοντας οποιοδήποτε ποσό ή/και με ρούχα / παιχνίδια με τους εξής απλούς τρόπους:

 • Mέσω της πλατφόρμας Crowdfunding του Χαμόγελου
 • Kλήση και SMS
 • Μέσω Internet
 • Με τραπεζική κατάθεση
 • Με ταχυδρομική επιταγή (ΕΛΤΑ ταχυπληρωμή)
 • Με επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιου

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τους τρόπους ενίσχυσης εδώ. 

Για κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού, ή για οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή, εκδίδεται νόμιμη απόδειξη με το λογότυπο του Συλλόγου.


Υποστήριξη

Αναλυτικές περιγραφές προϊόντων και μηχανικός στη διάθεση σας για να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με την χρήση των προϊόντων πριν και μετά την αγορά τους

Ηθικό εμπόριο

Μόνο προϊόντα αξιόπιστων εταιρειών, που τα έχουμε δοκιμάσει για την αποτελεσματικότητα τους και όχι οτιδήποτε “πουλάει“

Δωρεάν μεταφορικά

Παράδοση χωρίς χρέωση στον χώρο σας ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής – Ισχύει εντός Ελλάδας, για όλες τις αγορές και ενοικιάσεις - Δεν ισχύει για ρούχα SHIELD

Παρακολούθηση παραγγελίας

Αποστολή tracking number με email / SMS για να γνωρίζετε κάθε στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σας

Εύκολη πληρωμή

Αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση / πληρωμή, πιστωτική κάρτα, μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Samsung Pay, Google Pay, Apple Pay, Paypal

Πληρωμή σε δόσεις

Δυνατότητα πληρωμής σε 3 άτοκες δόσεις πληρώνοντας μέσω Klarna. Δείτε πως γίνεται.

H No1 εταιρεία μετρήσεων ακτινοβολίας στην Ελλάδα

Από το 2010, εκατοντάδες ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα, μας έχουν εμπιστευτεί για την αξιόπιστη μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από μηχανικό και την μείωση της επιβάρυνσης από ακτινοβολίες.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2108081912
Δευ-Παρ 09:00-19:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Φόρτωση...

Θέλετε να μη χάνετε είδηση;


Εγγραφείτε στο newsletter μας!

0
Shares