Δεν έχετε προσθέσει κάτι ακόμη στη λίστα σας!

Έλεγχος ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης

Έλεγχος Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης

Μάθετε πόση ακτινοβολία δέχεστε στο σπίτι ή τον χώρο εργασίας σας και πώς να την μειώσετε, με τη βοήθεια μηχανικού

Μετρήσεις

Ο Έλεγχος Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης περιλαμβάνει μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικών πεδίων σε κατοικίες, χώρους εργασίας, οικόπεδα, σχολεία, ξενοδοχεία, αυτοκίνητα, σκάφη και σε κάθε είδους ακίνητα από Μηχανολόγο Μηχανικό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Ενημέρωση

Σας ενημερώνουμε αξιόπιστα και αντικειμενικά για τα επίπεδα ακτινοβολίας που οφείλονται σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας, καλώδια και μετασχηματιστές ΔΕΗ, ασύρματες και "έξυπνες" συσκευές, δίκτυα Wi-Fi, δομικά υλικά και δεκάδες άλλες εμφανείς και μη πηγές ακτινοβολίας.

Λύσεις

Μετά το πέρας των μετρήσεων, σας παρέχουμε αναλυτική μελέτη με απλούς τρόπους για τη μείωση της ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης σε κάθε χώρο, ώστε να αποφύγετε τυχόν υπερβάσεις των ορίων έκθεσης που προτείνουν επιστημονικοί φορείς για την πρόληψη επιπτώσεων υγείας.

Για ιδιώτες

Μάθετε πόσο επηρεάζεται η κατοικία / το γραφείο / το σχολείο του παιδιού σας / το ακίνητο που επιθυμείτε να αγοράσετε/ενοικιάσετε από συνηθισμένες και μη πηγές ακτινοβολίας και προστατέψτε τον εαυτό σας και την οικογένεια σας από την σύγχρονη ηλεκτρομαγνητική ρύπανση και τα συνδεόμενα προβλήματα υγείας.

Ενδεικτικό κόστος υπηρεσίας για χώρους <150m2: 160€+ΦΠΑ

Κεραίες κινητής τηλεφωνίας
Ασύρματα μόντεμ/ρούτερ (Wi-Fi)
Καλώδια και μετασχηματιστές ΔΕΗ
Μετρητές ρεύματος (ρολόγια)
Πυλώνες υψηλής τάσης
‘Έξυπνες” τηλεοράσεις, κλιματιστικά, ηχεία, φωτιστικά, καφετιέρες κ.α.
Ασύρματα τηλέφωνα (DECT)
Καλώδια και πρίζες
Baby monitors
Laptop, tablet, smartphones
Ηλεκτρικές κουβέρτες
Θερμάστρες, κλιματιστικά, θερμαντικά πάνελ κ.α.
Ενδοδαπέδια θέρμανση
Πάγκοι και πλακάκια γρανίτη
Συσκευές Bluetooth
Φούρνοι μικροκυμάτων

Για εταιρείες

Εξασφαλίστε την υγεία, αυξήστε την ευεξία και την παραγωγικότητα των εργαζομένων, περιορίζοντας την έκθεση τους σε δεκάδες πηγές ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στις οποίες εκτίθενται καθημερινά στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Ενδεικτικό κόστος υπηρεσίας για χώρους <150m2: 290€+ΦΠΑ

Καλώδια κτιριακών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων
Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, εκτυπωτές, φαξ, ταμειακές μηχανές κ.α.
Εταιρικά ασύρματα δίκτυα (WLAN) και ραδιοδίκτυα
Ηλεκτρολογικούς πίνακες χαμηλής και μέσης τάσης
Γεννήτριες και υποσταθμοί ρεύματος
Ασύρματα συστήματα συναγερμού, πυρανίχνευσης, ελέγχου θερμοκρασίας κ.α.
Μηχανήματα μεγάλης κατανάλωσης / με μοτέρ / με μετασχηματιστές
Φωτιστικά φθορισμού
Data center, Computer room, Server room, Racks
Κακόβουλες εκπομπές ακτινοβολίας
Συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης
Φωτοβολταϊκά
Ενισχυτές σήματος κινητής τηλεφωνίας
Ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις

Θέλω να κλείσω ραντεβού ηλεκτρονικά

Κάντε κλικ εδώ και επιλέξτε κάποια διαθέσιμη ημερομηνία και ώρα.

Αν δεν σας εξυπηρετούν οι διαθέσιμες ώρες/ημέρες, καλέστε μας στο 2108081912.

Ενδεικτικό κόστος υπηρεσίας για μικρά/μεσαίου μεγέθους ακίνητα (κατοικίες, γραφεία μέχρι 150 τ.μ. - οικόπεδα μέχρι 2000 τ.μ.) 160€+24%ΦΠΑ για ιδιώτες και 290€+24%ΦΠΑ για εταιρείες. 

Για μετρήσεις σε μεγαλύτερου μεγέθους ακίνητα ή σε περισσότερα του ενός ακίνητα ή για μετρήσεις εκτός Αττικής ζητήστε μας προσφορά.

Θέλω να κλείσω ραντεβού τηλεφωνικά
ή να μιλήσω με τον μηχανικό


Καλέστε στο 2108081912 ή συμπληρώστε το τηλέφωνο σας
και θα επικοινωνήσει μαζί σας ο μηχανικός της Home Biology,
χωρίς χρέωση, το συντομότερο δυνατόν.

“Ο έλεγχος έγινε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, τα αποτελέσματα μας βοήθησαν να κατανοήσουμε καλυτέρα τις τυχόν επιβαρύνσεις στο χώρο της εργασίας, κίνηση που εκτιμήθηκε από το προσωπικό μας. Το report και το συνοδευτικό υλικό είναι πληρέστατα, παράλληλα εκπαιδεύει και προτείνει λύσεις. Θεωρώ ότι είναι μια κίνηση που οφείλει να κάνει κάθε εργοδότης για το προσωπικό του και κάθε πολίτης στο δικό του σπίτι.”

"Ο έλεγχος ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης που έγινε στον χώρο μου από την Home Biology ήταν πολύ λεπτομερής και έγινε από πρόσωπο με εμφανή γνώση του αντικειμένου. Μετά τον έλεγχο έγιναν συστάσεις για βελτίωση, πολύ χρήσιμες σε πρακτικό επίπεδο. Θα την πρότεινα όπου υπάρχει πιθανό πρόβλημα."

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες της Home Biology. Υπήρξε άμεση ανταπόκριση όταν ζήτησα τον έλεγχο καθώς και άμεση αποστολής της αναφοράς ελέγχου ώστε να πάρουμε τυχόν κατάλληλα μέτρα. Η αναφορά ήταν πολύ επεξηγηματική και εμπεριστατωμένη ειδικά για εμάς που δεν έχουμε τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις. Σίγουρα θα την προτείνω και σε οποιονδήποτε που επιθυμεί ανάλογες υπηρεσίες.”

“Με γνώμονα την συνεχή αύξηση πηγών ακτινοβολίας μέσα στον αστικό ιστό, όπως κεραίες κινητής τηλεφωνίας αλλά και εσωτερικές πηγές οι οποίες βρίσκονται μέσα στο σπίτι, ή υπηρεσία ελέγχου Ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας κρίνεται απαραίτητη ως προς τον εντοπισμό, την μέτρηση καθώς και ελαχιστοποίηση της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Μιχάλη Καγκελίδη για την άμεση ανταπόκριση κ βοήθεια όσες φορές χρειάστηκε να επικοινωνήσω μαζί του με σκοπό να γίνουν μετρήσεις καθώς και για την άμεση σύνταξη των αποτελεσμάτων. Προτείνω ανεπιφύλακτα την υπηρεσία ελέγχου Ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης της οποίας τα αποτελέσματα και οι λύσεις αναλύονται με λεπτομέρεια από τον κύριο Καγκελίδη .”

“Εισέπραξα πληρέστατη ενημέρωση για όλους τους χώρους, χωρίς υπερβολές και ενημερώθηκα για τις επιλογές που είχα για τη μείωση της ακτινοβολίας χωρίς να πιεστώ για να αγοράσω κάποιο προϊόν. Συγχαρητήρια, έχω ήδη συζητήσει με αρκετούς γνωστούς για τη σελίδα σας και τις υπηρεσίες σας.”

“Ήταν πολύ διαφωτιστική η ενημέρωση όπως και ο εξονυχιστικός έλεγχος που είχα στο σπίτι, και μου λύθηκαν οι απορίες για θέματα που γνώριζα ανεπαρκώς. Όπως και η βασική τεχνογνωσία που απέκτησα μετά, με την χρήση του μετρητή. Είδα ότι υπάρχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ αυτών που νομίζουμε ότι μολύνουν πολύ (πυλώνες ΔΕΗ κλπ) σε σχέση με αλλά ηλεκτρομαγνητικά πεδία που τα θεωρούμε αμελητέα η ακόμα και ανύπαρκτα!!! Πολύ χρήσιμο εργαλείο, και σίγουρα θα το ξαναχρησιμοποιήσω στο μέλλον...”

"Πραγματικά άξιζε τον κόπο και ήταν κάτι που έπρεπε να είχαμε κάνει από καιρό..."

“Έμεινα παρά πολύ ευχαριστημένος με την συνολική μου εμπειρία από την εταιρεία και την προτείνω ανεπιφύλακτα!”

“Ο κύριος Καγκελιδης ανταποκρίθηκε άμεσα και επισκέφτηκε το χώρο μου. Ακριβής μετρήσεις και αναλυτικές διευκρινίσεις! Στοχευμένες προτάσεις και λύσεις, προσιτές και πραγματοποιήσιμες. Σίγουρα θα τον πρότεινα και σε άλλους!!”

“Μας έκανε πολύ θετική εντύπωση ο επαγγελματισμός του κύριου Καγκελίδη στο σύνολο του, η άμεση εξυπηρέτηση και οι πληροφορίες που μας έδωσε για να προστατευτούμε από τις διαφορές ακτινοβολίες στον χώρο μας. Μάθαμε και ακτινοβολίες που δεν φανταζόμασταν ότι επηρεάζουν (π.χ. πρίζες!!!) Προσωπικά συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την προσωπική τους υγεία αλλά και εκείνη των συναδέλφων τους η της οικογενείας τους να κάνουν τις μετρήσεις και να λάβουν τα μετρά που θα προταθούν. Εμείς άμεσα κάναμε κάποιες μικρολογείς και σύντομα θα λάβουμε τα απαραίτητα μετρά για μείωση της προσλαμβανομένης ακτινοβολίας.”

“Η προσέγγιση του Κου Καγκελίδη ήταν πολύ επαγγελματική και οι επεξηγήσεις του ιδιαίτερα αναλυτικές. Προσπάθησε να μας δώσει να καταλάβουμε τη διαδικασία και τη χρησιμότητα της. Θα πρότεινα την home-biology σε όποιον θεώρει ότι χρειάζεται μια τέτοια υπηρεσία ακόμα και σε κάποιον που θεώρει ότι δε τη χρειάζεται από εμφανείς πηγές έκθεσης σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία, δεδομένου ότι αυτά πλέον είναι πολλά και αδύνατον να τα εντοπίσουμε - αντιμετωπίσουμε με άλλο τρόπο.”

 “Η Home Biology ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μου για μέτρηση ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην οικία μου. Ο κος Καγκελίδης με άψογο επαγγελματισμό και συνέπεια με ενημέρωσε αναλυτικά (μετά από μετρήσεις) για τα επίπεδα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στο χώρο μου. Τις συμβουλές του θα τις χαρακτήριζα ανεκτίμητες, καθώς, μόνο ένας ειδικός επιστήμονας θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει απορίες και να δώσει λύσεις, πάνω σ'ένα τόσο σημαντικό θέμα. Προτείνω ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες της Home Biology. Για την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας.”

“Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένη! Υπευθυνότητα, γρήγορη εξυπηρέτηση, άριστη γνώση του θέματος, πλήρης πληροφόρηση σε ότι αφορά τα θέματα ακτινοβολίας , περά και από τις αυστηρά αμειβόμενες υπηρεσίες, διάθεση ουσιαστικής παροχής υπηρεσιών! Ανεπιφύλακτα θα την προτείνω!”

“Είμαι πολύ ικανοποιημένη από όλη την διαδικασία και τις γνώσεις που αποκόμισα. Ως αρχιτέκτων και η ιδία, σκοπεύω να χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες σας για πελάτες και φίλους που ενδιαφέρονται από εδώ και στο έξης.”

“Σας ευχαριστούμε πολύ! Είστε πραγματικά αξιόπιστοι! Από την ημέρα της επίσκεψης σας στη μονάδα μας φυσικά και σας προτείνω σε όλους τους γνωστούς μου ανεπιφύλακτα.”

“Εξαιρετικές εντυπώσεις. Δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερες. Ανεπιφύλακτα θα πρότεινα την υπηρεσία Ελέγχου Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης σε όλους. Είναι πραγματικοί επαγγελματίες και σοβαροί στη δουλεία τους Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.”

“Απόλυτα ευχαριστημένος ,αναλυτική και επιστημονική μελέτη καλύπτει κατά πολύ περισσότερο τις προσδοκίες μου, προτείνετε ανεπιφύλακτα έχουν και πολύ καλές λύσεις να προτείνουν. Μπράβο!”

“Ο υπεύθυνος μηχανικός είναι επαγγελματίας, συνεπής και πρόθυμος να εξηγήσει και να προτείνει λύσεις.”

“Είναι μια διαδικασία αναγκαία, ειδικά όταν στο σπίτι υπάρχουν παιδιά. 'Έμεινα πλήρως ικανοποιημένη. Ευχαριστώ”

“Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες. Εξεπλάγην ευχάριστα από τον επαγγελματισμό και την επιστημονική κατάρτιση του κυρίου Καγκελίδη. Σαφέστατα θα πρότεινα στον οποιονδήποτε χρειάζεται κάτι τέτοιο τον έλεγχο ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης της home biology, καθότι εμένα με βοήθησε καθοριστικά σε ότι αφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζω.”

 “Εξαιρετική δουλειά! Μόνο για τις μετρήσεις στον χώρο μας και τις προτεινόμενες λύσεις παραλάβαμε υλικό 80 σελίδων και πολύ περισσότερες για την γενικότερη ενημέρωση γύρω από το θέμα. Άξιζε τον χρόνο μας και τα χρήματα όλη η διαδικασία. Επιστημονική προσέγγιση του προβλήματος και όλες οι απαραίτητες επεξηγήσεις είναι στην διάθεσή μας. Συστήνω ανεπιφύλακτα την εταιρία Home Biology, σε όποιον έχει έστω και λίγο υποψιαστεί σε τί περιβάλλον ζούμε..Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.”

“Εξαιρετική εντύπωση, όλες οι απορίες μου λύθηκαν από την συζήτηση με τον κύριο Καγκελίδη και η έκθεση ήταν απόλυτα κατατοπιστική και πλήρης. Θα την πρότεινα σε όλους τους γνωστούς μου που ανησυχούν για την έκθεση στις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες.”

“Εξαιρετική δουλειά. Απόλυτα ικανοποιημένοι. Τους προτείνουμε ανεπιφύλακτα !!!”

“Είναι η δεύτερη φορά που σας καλώ και θα σας ξανακαλέσω στο μέλλον γιατί η πληροφόρηση που μας δίνετε είναι χρήσιμη, ακριβής και αξιόπιστη. Επίσης είστε πολύ εξυπηρετικοί, ανταποκρίνεστε άμεσα και οι λύσεις που προτείνετε είναι ειλικρινείς και όχι κερδοσκοπικές.”

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες σας. Σε μια εποχή που δεν προβάλλονται οι επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης, αλλά πολλαπλασιάζεται η χρήση των κινητών τηλεφώνων και των ασύρματων δικτύων, η συμβολή σας τόσο στην ενημέρωση των απλών πολιτών όσο και στην παροχή συμβουλών για την αντιμετώπιση και διαχείριση των προβλημάτων που προκύπτουν από τη συνεχή έκθεση στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία είναι καθοριστική."

“Απόλυτα ευχαριστημένος από την υπηρεσία. 100% επαγγελματική δουλειά. Η έκθεση που μας κοινοποιήθηκε μετά από τον έλεγχο είναι απόλυτα ολοκληρωμένη και κατανοητή. Μας βοήθησε να επιλέξουμε νέα κατοικία. Φυσικά και θα πρότεινα την υπηρεσία!”

“Είμαι ευχαριστημένη. Το πόρισμα ήταν λεπτομερές και μου έλυσε τις απορίες. Θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα.”

 ‘Ο μηχανολόγος μηχανικός Μιχ. Καγκελίδης, με τις γνώσεις, την ευσυνειδησία και την λεπτομερή καταγραφή όλων των πηγών ακτινοβολίας μέσα στο σπίτι μας, μας έμαθε πώς να αποφεύγουμε, να μειώνουμε, να διορθώνουμε κάθε βλαβερή εστία π.χ. κινητό, υπολογιστές κ.α. Ευχαριστούμε για την λεπτομερή περιγραφή, τις απαντήσεις σε πάμπολλα καίρια ερωτήματα καθώς και στην πρόταση λύσεων, άμεσων και πρακτικών!”

“Ευχαριστώ τον κύριο Καγκελίδη για την ακριβέστερη ενημέρωση και την άψογη συνεργασία. Είναι ό, τι πιο σημαντικό να γνωρίζουμε τις πηγές της ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης για την υγεία μας και ο κύριος Καγκελίδης κάλυψε κάθε απορία μας.”

“Ναι μου έλυσε τις απορίες που είχα . Θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα.”

“Πολύ ευχαριστημένος κι ανακουφισμένος... Δεν το προτείνω απλά ,θεωρώ ότι επιβάλλεται ένας τέτοιος έλεγχος ,προκειμένου να προφυλαχθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο από την ενδεχόμενη ακτινοβολία”

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την υπηρεσία Ελέγχου Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης και θα την προτείναμε ανεπιφύλακτα. Πέραν της μέτρησης, οι απορίες μας λύθηκαν πλήρως και μας ικανοποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι λάβαμε και γραπτά τα αποτελέσματά της.”

“Ευσυνείδητος επαγγελματισμός από την ώρα του ραντεβού μας έως και το τέλος των μετρήσεων. Ενημέρωση κατά την διάρκεια των μετρήσεων καθώς και η έντυπη γνωστοποίηση με τα επίπεδα των μετρήσεων εντυπωσιακά εμπεριστατωμένη σε όλα τα επίπεδα, όπως των μετρήσεων , προστασίας, ενημέρωσης κτλ. Απόλυτα ικανοποιημένος σε όλα από την συνεργασία μας.”

"Πλήρης και λεπτομερής επεξήγηση, μεθοδικότητα, επαγγελματισμός, άψογη εξυπηρέτηση, συνεργασία την οποία συστήνουμε ανεπιφύλακτα."

“Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την ποιότητα και την ταχύτητα των υπηρεσιών της Home Biology. Για την εποχή που διανύουμε, θεωρώ πως τέτοιου είδους υπηρεσίες είναι απολύτως απαραίτητες και βοηθούν στο να καλλιεργηθεί η γνώση και η ευαισθητοποίηση γύρω από τα θέματα της Ηλεκτρομαγνητικές Επιβάρυνσης και το πως αυτή επηρεάζει την υγεία μας.”

“Εντυπωσιάστηκα και έμαθα πράγματα που δεν είχα ιδέα για ηλεκτρομαγνητικά πεδία, ιονισμός κτλ. Ένιωσα ασφάλεια για το μωρό μου μετά από την επίσκεψη. Μου πρότεινε λύσεις για να είμαστε ακόμα πιο ασφαλείς. Θα πρότεινα σε όποιον ενδιαφέρεται για την υγεία και ασφάλεια της οικογενείας του. Σίγουρα θα κάνω ξανά έλεγχο όταν χρειαστώ να μετακομίσω σε άλλο σπίτι. Χαίρομαι που υπάρχει τέτοια υπηρεσία στην Ελλάδα.”

“Συνεργάστηκα με τον κύριο Καγκελίδη για την μέτρηση Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης στο σπίτι μου. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος , ήταν ευγενικός , διακριτικός , κατατοπιστικός με πολύ καλή γνώση στο αντικείμενο και με πολύ καλή διάθεση να εξηγήσει το οτιδήποτε του ερωτήθηκε. Με βοήθησε πολύ καθώς εντόπισε και συσκευές οι οποίες εξέπεμπαν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (ακόμα και με κλειστή την ασύρματη λειτουργία τους (!) ) που δεν γνώριζα. Προτείνω ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του και είναι βέβαιο οτι θα ξανασυνεργαστώ μαζί του.”

“Άριστες εντυπώσεις - το προωθούμε κι από το μπλογκ μας”

“Η όλη συνεργασία με τον κ Καγκελίδη σε αλλεπάλληλες είτε από διαδικτύου είτε και δια ζώσης επικοινωνίες χαρακτηρίζεται από τη συνέπεια, σαφήνεια, μεθοδικότητα από τη μεριά του. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα επαφή και εκτιμώ τη βοήθεια του και τις γνώσεις του αλλά πάνω από όλα τον επαγγελματισμό του.

“Νιώθω ιδιαίτερα τυχερή που έτυχα σε έναν τόσο σοβαρό άνθρωπο και καταρτισμένο επιστήμονα για την μελέτη του χώρου μου για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Έχω ήδη ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης για την αναγκαιότητα των μετρήσεων ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης στα σπίτια φίλων και συγγενών...”

“Είμαι απολύτως ευχαριστημένος και με βοήθησε να αποφασίσω αν θα αγοράσω ή όχι το συγκεκριμένο ακίνητο. Σαφώς θα την πρότεινα και σε άλλους.”

 “Γνώρισα τις υπηρεσίες της Home Biology όταν αποφάσισα να μετρήσω την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στον χώρο μου καθώς και στο σχολείο του παιδιού μου. Θα τις συνιστούσα - όπως και ήδη κάνω στους φίλους μου - ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ! Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη από τον επαγγελματισμό, την πλήρη και λεπτομερή κάλυψη όλων των χώρων που ζήτησα, τις σαφείς επεξηγήσεις, την ενημέρωση και τις εξατομικευμένες προτάσεις βελτίωσης για τον χώρο μου. Έκανα σοκαριστικές ανακαλύψεις για τις καθημερινές κακές συνήθειες που ανεβάζουν κατακόρυφα την ακτινοβολία δίπλα μου και ενημερώθηκα για τους απλούς, εύκολα εφαρμόσιμους τρόπους που μπορούν να προφυλάξουν την υγεία της οικογένειας και του παιδιού μου. Μετά από αυτήν την εμπειρία νιώθω ότι όχι απλά δεν μετάνιωσα κάνοντας κάτι που εκ πρώτης όψεως έμοιαζε ίσως υπερβολικό όπως η μέτρηση ηλ/κής ακτινοβολίας, αλλά αντιθέτως διαφωτίστηκα πάνω σε πράγματα που θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα κι όμως οι περισσότεροι αγνοούμε παντελώς - σημειωτέον ότι και ο σύζυγος μου και εγώ εργαζόμαστε στον χώρο της Υγείας (ιατρός / φυσιοθεραπεύτρια αντίστοιχα)... Τέλος να αναφέρω την ευγένεια και την εμπιστοσύνη που μου ενέπνευσε ο κ. Καγκελίδης καθώς και το ότι όλο το πακέτο προσφέρθηκε σε μια πολύ λογική τιμή. Σας ευχαριστώ και με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναχρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες σας στην επαγγελματική μου στέγη.”

“Υπήρξε συνέπεια και επαγγελματισμός. Μας δόθηκε αναλυτική έκθεση με όλες τις μετρήσεις που έγιναν στην οικία μας καθώς και με όλες τις προτεινόμενες λύσεις προς μείωση ή αποφυγή της ακτινοβολίας εντός των χώρων του σπιτιού μας. Υπήρξε επικοινωνία με τον κο Καγκελίδη ύστερα από την παραλαβή της έκθεσής μας για επίλυση αποριών. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα την υπηρεσία Ελέγχου Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης.”

“Εξαιρετικά επιστημονική εργασία, πολύ υψηλού επιπέδου για τα ελληνικά δεδομένα. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Θα την προτείνω και σε άλλα άτομα που πιστεύω πως τους ενδιαφέρει.”

“Λεπτομερειακός έλεγχος κάθε δωματίου του σπιτιού, συγκριτικός έλεγχος με και χωρίς ενεργειακές πηγές σπιτιού σε λειτουργιά, πληροφόρηση δυνατοτήτων προστασίας του πελάτη σε κάθε χώρο, απάντηση ενδελεχής σε απορίες του. Εξαιρετική δουλεία, με πλήρη ενημέρωση του πελάτη μετά τη ολοκλήρωση της έρευνας . Για το σπίτι του και τις δυνατότητες που έχει για βελτίωση. Μένω πολύ ευχαριστημένη και φυσικά το να προτείνω τον έλεγχο αυτό σε άλλους είναι από τις πρώτες μου προθέσεις.”

“Σας ευχαριστούμε πολύ! Είστε πραγματικά αξιόπιστοι! Από την ημέρα της επίσκεψης σας στη μονάδα μας φυσικά και σας προτείνω σε όλους τους γνωστούς μου ανεπιφύλακτα.”

“Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τις γνώσεις και τον επαγγελματισμό του κυρίου Καγκελίδη. Μας βοήθησε πολύ να κατανοήσουμε με απλά λόγια βασικά θέματα και μας πρότεινε αποτελεσματικές λύσεις.”

“Ο μηχανικός κ. Καγκελίδης ήταν άριστος επαγγελματίας, αναλυτικός στην επεξήγηση του και εξυπηρετικός σε όλες τις ερωτήσεις μας.”

“Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, γιατί έμαθα πολλά χρήσιμα πράγματα για την προστασία μας. Ο κος Καγκελίδης κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη μου... Ήταν καθησυχαστικός, θετικός και έντιμος-χωρίς πρόθεση να "πουλήσει" κάποιο έξτρα προϊόν, εφόσον δεν κρινόταν αναγκαίο... Θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα-ήδη μιλάω για τη μέτρηση που κάναμε σε φίλους.”

“Ο κυριος Καγκελιδης ηταν πληρως κατατοπιστικος και απαντησε με σαφηνεια και λεπτομερεια σε ολες τις ερωτησεις μας. Μειναμε απολυτα ευχαριστημενοι και προτεινουμε τις υπηρεσιες του ανεπιφυλακτα.”

“Θεωρώ ότι ο Έλεγχος Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης είναι απαραίτητος προκειμένου να επιλέξεις το κατάλληλο σπίτι για την οικογένεια σου, δεδομένων των επιπτώσεων υγείας. Προσωπικά, μας βοήθησε εξαιρετικά και το προτείνω ανεπιφύλακτα.”

“Ήταν πολύ διαφωτιστικές και χρήσιμες οι πληροφορίες που πήραμε από την έρευνα που έκανε ο κύριος Καγκελίδης.  Ιδιαίτερα οι συμβουλές του για το παιδικό δωμάτιο. Τον ευχαριστούμε πολύ. “

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος, έγινε έλεγχος σε όλους τους χώρους και έλαβα πλήρη αναφορά που συμπεριελάμβανε και 24-ωρη καταγραφή από το χώρο που είχα επιλέξει.” 

“Οι μετρήσεις και εκπόνηση μελέτης κρίθηκαν απαραίτητα λόγω της θέσης του βιομηχανικού μας κτιρίου. Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από τον εκτενή έλεγχο και την διαδικασία, ενώ τα συμπεράσματα που προέκυψαν είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα. Σαφώς και σε περιοχές όπου παρουσιάζονται σχετικά ερωτήματα, θα προτείναμε μετά την εμπειρία μας την διενέργεια ελέγχου.”

“Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες της Home Biology. Όλα έγιναν με πολύ επαγγελματικό τρόπο. Έλαβα απάντηση σε κάθε απορία που μου δημιουργήθηκε και το βασικότερο, μου προτάθηκαν λύσεις για κάθε πρόβλημα που προέκυψε. Εντύπωση μου προκάλεσε και η έκθεση με τα αποτελέσματα και τις προτάσεις που έλαβα την επόμενη κιόλας ημέρα.”

“Είμαι ευχαριστημένος καθώς ο Έλεγχος Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης και η αντίστοιχη έκθεσή της ήταν εκτενής και λεπτομερής. Κάποιες απορίες μου υπέβαλα προ ολίγου προς την Home Biology σε επισυναπτόμενο αρχείο, προκειμένου να απαντηθούν. Ευχαρίστως, θα συνιστούσα τις υπηρεσίες της Home Biology και σε άλλους.”

“Η επιθυμία μου να αγοράσω ένα ακίνητο στην περιοχή της Βραυρώνας στην Αρτέμιδα στάθηκε η αφορμή να επικοινωνήσω με την ΗOME BIOLOGY. Πιο συγκεκριμένα, απο το ακίνητο ήταν ορατό και σε σχετικά κοντινή απόσταση το Τερματικό Ραντάρ του ''Ελεύθεριος Βενιζέλος'' . Επίσης από τα μπαλκόνια του πρώτου ορόφου περνούσαν καλώδια της ΔΕΗ χαμηλής τάσης. Επομένως ήθελα να μάθω αν το ακίνητο ήταν ασφαλές όσον αφορά τα επίπεδα ακτινοβολίας. Ύστερα από επικοινωνία και άμεση ανταπόκριση, την επόμενη μέρα κιόλας, αρμόδιος βρέθηκε στο ακίνητο να κάνει όλες τις απαραίτητες μετρήσεις για να κρίνει αν όντως είναι ασφαλές. Μετά από πολλές μετρήσεις σε όλα τα σημεία του ακινήτου εντός και εκτός ( υπόγειο, ισόγειο, όροφος ,σοφίτα, μπαλκόνια, κήπος, κτλ) με διαβεβαίωσε ότι τα επίπεδα ακτινοβολίας ήταν χαμηλά και δεν υπήρχε απολύτως καμία ανησυχία (μου στάλθηκαν οι μετρήσεις και σε email). Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία η οποία αποτέλεσε καταλυτικό ρόλο στην αγορά του συγκεκριμένου ακινήτου που ήθελα τόσο πολύ.”

“ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ,ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ! ΗΔΗ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η\Μ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.”

“Εξαιρετική διαδικασία. Την έχω ήδη προτείνει σε τρίτους που ενδιαφέρονται για πρόληψη. Ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να επικροτεί και να υποστηρίζει τέτοιες προληπτικές διαδικασίες, τόσο προς όφελος των πολιτών όσο και προς όφελος όλου του συστήματος υγείας.”

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τεχνικό της εταιρείας που πραγματοποίησε τη μέτρηση Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας σε οικία που πρόκειται να αγοράσω. Ήταν συνεπέστατος στην ώρα συνάντησης που είχαμε συμφωνήσει και είχε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για τη μέτρηση. Ήταν διακριτικός, αξιοπρεπής και βαθύτατος γνώστης της επιστήμης του από ότι μπορούσα να καταλάβω. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα. (…) ήταν εμφανές ένα επίπεδο επαγγελματισμού ασυνήθιστα υψηλό για Ελλάδα. Βοήθησε πάρα πολύ στην δύσκολή απόφαση της αγοράς του διαμερίσματος.”

“Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες του κυρίου Καγκελίδη. Ήταν κατατοπιστικός και με βοήθησε πάρα πολύ τόσο με την κατ' ιδίαν συζήτηση όσο και με την λεπτομερέστατη γραπτή έκθεση της μελέτης του. Έχω ήδη ενημερώσει αρκετούς γνωστούς μου για τις υπηρεσίες της home biology και την επαγγελματικότητα που τη διέπει.”

“Πολύ καλός επαγγελματίας. Έλυσε ό,τι απορία είχαμε και μάθαμε και πολλά πράγματα που δεν γνωρίζαμε. Θα τον συστήναμε ανεπιφύλακτα.”

“Την εταιρεία Home Biology και συγκεκριμένα τον κο.Καγκελίδη , τον καλέσαμε ως ιδιοκτήτες & ένοικοι πολυκατοικίας προκειμένου να προβεί (για τα διαμερίσματα μας) σε μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων που προέχοντα κατά κύριο λόγο από γειτονική κεραία κινητής τηλεφωνίας. Οι εντυπώσεις που αποκομίσαμε ήταν οι καλύτερες δυνατές καθώς πρόκειται για πολύ καταρτισμένο επαγγελματία με γνώση του αντικειμένου και υπομονή στο να εξηγήσει όλες τις λεπτομέρειες . Πολύ σημαντικό πλεονέκτημα είναι η αναλυτική έκθεση που ακολουθεί μετά τη μέτρηση και περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα (τα επίπεδα ηλεκτρομαγνητικών πεδίων σε όλους χώρους , τρόπους μείωσης τους , πιθανές επιπτώσεις υγείας κοκ) . Προτείνεται ανεπιφύλακτα.”

"Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που μας παρασχέθηκαν από την Home Biology. Η εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα και με επαγγελματισμό, η δε έκθεση που μας παραδόθηκε ήταν πληρέστατη και αιτιολογημένη, με συγκεκριμένες προτάσεις και χρήσιμες πληροφορίες. Θα συστήναμε την Home Biology χωρίς κανέναν ενδοιασμό."

“Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την υπηρεσία ελέγχου Ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης που διεξήχθη στο χώρο μου. Κυρίως από τον απλό και κατανοητό τρόπο με τον οποίο ο κος Καγκελίδης ερμηνεύει τα αποτελέσματα των μετρήσεων και τις συμβουλές και τις συστάσεις τις οποίες κάνει. Ανεπιφύλακτα θα πρότεινα σε όποιον γνωστό μου ενδιαφέρεται να κάνει τέτοιου είδους εξέταση στο χώρο του, να απευθυνθεί σε εσάς”

“Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση και ιδιαίτερα από τον κύριο Καγκελίδη που με εξυπηρέτησε άμεσα και αποτελεσματικά. Θα προτείνω την εταιρεία σας σε κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί.”

“Oι υπηρεσίες σας είναι άψογες !!! Συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό σας !!! Έλαβα μια άρτια δομημένη αναφορά στο mail μου με μετρήσεις , προτάσεις , σημείωσες κτλ Ήδη σας έχω προτείνει στους συναδέλφους μου στον εργασιακό μου χώρο.”

“Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες της Home Biology. Ήταν γρήγοροι, εξυπηρετικοί και απόλυτα κατατοπιστικοί με τα reports τους. Θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα σε όσους ενδιαφέρονται για τέτοιες μετρήσεις.”

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, σαφώς θα το πρότεινα και σε άλλους γνωστούς μου. Ανακαλύψαμε πηγές ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης που δεν φανταζόμασταν και τώρα μπορούμε να την αποφύγουμε. Ευχαριστούμε πολύ.”

“Ο έλεγχος στην κατοικία μου στη περιοχή Ζωγράφου με βοήθησε να αποφασίσω για την εφαρμογή των ενδεδειγμένων προτάσεων με γνώμονα τον περιορισμό της ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης στο ελάχιστο δυνατόν. Η γνώμη μου είναι ότι είναι απαραίτητος ο έλεγχος αυτός ειδικά στις πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας. Συγχαρητήρια στον κ. Μιχάλη Καγκελίδη για την δυνατότητα παροχής της υπηρεσίας αυτής την οποία προτείνω ανεπιφύλακτα προς όλους.”

"Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Με βοήθησε αρκετά. Ξέρω πια τι πρέπει να κάνω για να μειώσω τις τιμές ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στο σπίτι μου. Φυσικά και θα την πρότεινα σε όποιον είναι ευαισθητοποιημένος στο θέμα της ακτινοβολίας και της επίπτωσης της στην υγεία μας."

“Άριστη εξυπηρέτηση, με βοήθησε πολύ και θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα.”

“Ο έλεγχος έγινε από τον κύριο Καγκελίδη με συνέπεια και επαγγελματισμό ενώ ταυτόχρονα απαντήθηκαν πρόθυμα οι απορίες μου και προτάθηκαν λύσεις σε σχέση με τα ευρήματα. Έλαβα αρκετά γρήγορα αναλυτική γραπτή αναφορά των αποτελεσμάτων. Επιπλέον εκτίμησα αρκετά την πρωτοβουλία να μου σταλεί αφιλοκερδώς ένας μετρητής για συμπληρωματική μέτρηση. Αν και στην περίπτωση μου δεν υπήρξε κάποιο σημαντικό εύρημα εντούτοις η όλη εμπειρία ήταν άκρως θετική.”

“Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες του Home Biology. To σπίτι μετρήθηκε ενδελεχώς για όλα τα είδη ακτινοβολίας, και την επόμενη μέρα έλαβα μια πολυσέλιδη αναφορά σχετικά τα αποτελέσματα των μετρήσεων, αλλά και εξατομικευμένες προτάσεις για τους τρόπους θωράκισής του. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους και όσες ανησυχούν για τα επίπεδα ακτινοβολίας στο σπίτι τους.”

“Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες του Home Biology. To σπίτι μετρήθηκε ενδελεχώς για όλα τα είδη ακτινοβολίας, και την επόμενη μέρα έλαβα μια πολυσέλιδη αναφορά σχετικά τα αποτελέσματα των μετρήσεων, αλλά και εξατομικευμένες προτάσεις για τους τρόπους θωράκισής του. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους και όσες ανησυχούν για τα επίπεδα ακτινοβολίας στο σπίτι τους.”

“Ο υπεύθυνος μηχανικός είναι επαγγελματίας, συνεπής και πρόθυμος να εξηγήσει και να προτείνει λύσεις.”

“Εξαιρετικά επιστημονική εργασία, πολύ υψηλού επιπέδου για τα ελληνικά δεδομένα. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Θα την προτείνω και σε άλλα άτομα που πιστεύω πως τους ενδιαφέρει.”

“Εξαιρετικές εντυπώσεις. Δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερες. Ανεπιφύλακτα θα πρότεινα την υπηρεσία Ελέγχου Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης σε όλους. Είναι πραγματικοί επαγγελματίες και σοβαροί στη δουλεία τους Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.”

“Ο έλεγχος στο σπίτι μου είχε ιδιαίτερη σημασία για εμένα.. Έμαθα αρκετά για τα είδη ακτινοβολιών και επιπλέον ο υπεύθυνος για τις μετρήσεις ήταν πολύ κατατοπιστικός και υποστηρικτικός.. Θα χρησιμοποιήσω τη βαφή του υπνοδωματίου μου για προστασία στον ύπνο... Ευχαριστώ πολύ.”

“Εξαιρετικές οι εντυπώσεις από την υπηρεσία ελέγχου ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυσνης της Home Biology. Μας βοήθησε με ιδιαίτερα εκτενή έκθεση για την μείωση των επιπέδων της ακτινοβολίας στο σπίτι. Θα πρότεινα ανεπιφύλικτα την Home Biology και τις υπηρεσίες της.”

“Απόλυτα ευχαριστημένος από την παρεχόμενη υπηρεσία, τόσο με την ταχύτητα ανταπόκρισης στο αίτημα μου και την εξαιρετική συνέπεια στο χρόνο εκτέλεσης του έργου, όσο και με τον ολοκληρωμένο τρόπο παρουσίασης των αποτελεσμάτων και των σχετικών προτάσεων. Κατά συνέπεια, μπορώ ανεπιφύλακτα να συστήσω το Home Biology.”

“Απόλυτα ευχαριστημένος από την υπηρεσία. 100% επαγγελματική δουλειά. Η έκθεση που μας κοινοποιήθηκε μετά από τον έλεγχο είναι απόλυτα ολοκληρωμένη και κατανοητή. Μας βοήθησε να επιλέξουμε νέα κατοικία. Φυσικά και θα πρότεινα την υπηρεσία!”

“Η απάντηση σας με κάλυψε αρκετά και ήρθε πολύ γρήγορα. θα χρησιμοποιήσω ένα από τα προϊόντα της Home Biology για μέτρηση βλαβερών ακτινοβολιών”

“Εξαιρετική δουλειά. Απόλυτα ικανοποιημένοι. Τους προτείνουμε ανεπιφύλακτα !!!”

“Είναι η δεύτερη φορά που σας καλώ και θα σας ξανακαλέσω στο μέλλον γιατί η πληροφόρηση που μας δίνετε είναι χρήσιμη, ακριβής και αξιόπιστη. Επίσης είστε πολύ εξυπηρετικοί, ανταποκρίνεστε άμεσα και οι λύσεις που προτείνετε είναι ειλικρινείς και όχι κερδοσκοπικές.”

“Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον έλεγχο που έγινε. Θεωρώ ότι βοήθησε και θα τον επαναλάβω μελλοντικά. Η προφορική αλλά και η γραπτή ανάλυση ήταν διεξοδικές και οι παρατηρήσεις - προτάσεις μου έδωσαν ιδέες και λύσεις. Σίγουρα θα την πρότεινα και σε άλλους. Ευχαριστώ πολύ.”

“Η απάντηση σας με κάλυψε αρκετά και ήρθε πολύ γρήγορα. θα χρησιμοποιήσω ένα από τα προϊόντα της Home Biology για μέτρηση βλαβερών ακτινοβολιών”

“Αψογη επαγγελματικα εξυπηρετηση και τεκμηριωμενη επιστημονικα ερευνα μεσω της λεπτομερους εγγραφης ενημερωσης, η μετρηση μας βοηθησε να λαβουμε σωστη αποφαση για την επιλογη κατοικιας.”

“ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΑΣ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ ΑΠΟ ΠΥΛΩΝΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ. ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.”

“Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την υπηρεσία. Ήταν πολύ ακριβής και επεξηγηματικός ο μηχανικός. Μου έλυσε όλες τις απορίες σχετικά με την καλύτερη λειτουργία και ασφάλεια του σπιτιού. Σαφώς και θα το πρότεινα και σε όποιον ενδιαφέρεται.”

“Ξεκαθάρισαν τα ερωτήματα που είχα στο μυαλό μου. Με τη βοήθεια του μηχανικού και με την πλήρως ενημερωμένη σελίδα στο Ίντερνετ γνωρίζω πολλά που δεν ήξερα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους ανησυχούν. Η καταγραφή τον αποτελεσμάτων και η αποστολή τους μέσω e-mail ήταν ακόμη μια ευχάριστη έκπληξη.”

"Πολύ θετικές εντυπώσεις! Συγχαρητήρια στον κύριο Μιχάλη. Είναι άρτια επιστημονικά καταρτισμένος. Ευχάριστος και πρόθυμος!"

“Έμεινα πολύ ευχαριστημένος επειδή η πληροφόρηση ήταν πλήρης και κυρίως επειδή η αναφορά των εστιών κινδύνου έγινε γραπτά.”

"Εξαιρετική συνέπεια, από επαγγελματίες με βαθιά γνώση του αντικειμένου. Εξαιρετική η επιστημονική μελέτη, κατατοπιστικότατη με αποτέλεσμα να γίνει απόλυτα κατανοητή και από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τίποτα από τέτοια θέματα. Επίσης, πολύτιμες οι συμβουλές και οι προτάσεις για την ουσιαστική μείωση της ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης."

“Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την επίσκεψη και μελέτη της εταιρίας στο χώρο του σπιτιού μου. Πολύ αναλυτική και επεξηγηματική η προσέγγισή τους. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.”

"Πολύ ευχαριστημένος από τον επαγγελματισμό, την επιστημοσύνη και τη διάθεση να γίνουν αντιληπτά από έμενα τα περί ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας με κατανοητούς όρους. Με βοήθησε στο να ηρεμήσω από το άγχος μου για τυχόν υπερβολικές τιμές ακτινοβολίας και τυχόν βλάβες σε εμάς. Θα την πρότεινα σε οποιονδήποτε έχει λογούς να ανησυχεί."

“Η έκθεση με της μετρήσεις (το survey) - τα αποτελέσματα για την κάθε οικία , τα σχόλια ,η σύγκριση με τα επιτρεπόμενα όρια ,γενικά είναι πολύ καλή και ενημερωτικοί . Το emr manual αποτελεί μια αξιόλογοι συγκέντρωση στοιχείων για τις επιπτώσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων . Σαφέστατα τα μέτρα προστασίας είναι ανεπαρκή , τα δε επιτρεπόμενα όρια αποτελούν μέγιστες άπιαστες ενδείξεις , ίσως προϊόν "διαπραγμάτευσης και συμβιβασμού" και όχι ασφαλής όρια για την υγεία μας.“

“Ο μηχανικός ήταν κατατοπιστικός, συνεπής και ευγενέστατος. Μπόρεσα να καταλάβω τις επιβαρύνσεις που δέχεται ο χώρος μου και το τι θα μπορούσα να κάνω για να τις περιορίσω με βάση σχετικές συμβουλές και μια πλήρη μελέτη. Ολοκληρωμένη και άψογη υπηρεσία από καταρτισμένο επιστήμονα!”

"Ο έλεγχος ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης που έκανε στο οικόπεδο μας η Home Biology μας βοήθησε πολύ στην απόφαση μας να αξιοποιήσουμε το οικόπεδο μας. Η ενημέρωση ήταν πολύ κατατοπιστική."

“Πολύ ευχαριστημένοι. Ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες προέκυψαν απο τις μετρήσεις σχετικά με την διαρρύθμιση και την χωροταξία της οικίας μας.Την έχω ήδη προτείνει και σε άλλους.”

“Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την υπηρεσία της Home Biology, πληροφορήθηκα με επιστημονικά δεδομένα και μετρήσεις την επιβάρυνση του χώρου μου ώστε να λάβω αντίστοιχα μέτρα προστασίας. Θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα σε όλους.”

“Άκρως ενημερωμένος επιστήμονας και επαγγελματίας. Απαντήθηκαν όλες οι απορίες μου και δόθηκαν άμεσες και απλές λύσεις για την οικία μου ενώ παράλληλα υπήρξε και λεπτομερές report για περαιτέρω ενέργειες που επιθυμώ να κάνω. Συνιστώ την Home biology ανεπιφύλακτα.”

“Η έρευνα έγινε σε ένα διαμέρισμα που ενδιαφερόμουν να ενοικιάσω. Ο κ. Καγκελίδης εξέτασε όλους τους χώρους με τα αντίστοιχα όργανα λεπτομερώς και επισταμένως. Εκτός από την έκθεση που συνέταξε με τα ευρήματα και τους τρόπους περιορισμού της έκθεσης σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου τόσο κατά την διάρκεια της έρευνας όσο και αργότερα. Συνολικά: επαγγελματική συμπεριφορά, γνώση του θέματος και προτάσεις λύσεων. Προτείνω ανεπιφύλακτα την Home Biology σε όποιον θέλει να έχει γνώση των επιβαρύνσεων από το σύγχρονο τρόπο ζωής.”

“Βρήκα την Home Biology και τον κύριο Καγκελίδη μέσω του Ιντερνετ χωρίς να έχω σύσταση, που είναι πολύ ασυνήθιστο για εμένα. Η ιστοσελίδα της Home Biology όμως είναι σοβαρή και γεμάτη ενδιαφέρουσες πληροφορίες οπότε αποφάσισα να προχωρήσω σε ραντεβού. Χαίρομαι πολύ γιατί εκτός από εξαίρετος επαγγελματίας έχει και μεγάλη διάθεση να μοιραστεί γνώσεις και πληροφορίες καθώς και να προτείνει λύσεις, κατά το δυνατόν, απλές και οικονομικές. Μέσα στις επόμενες δύο μέρες και ο χώρος εργασίας μου και το υπνοδωμάτιό μας είχαν αλλάξει σε χώρους με ελάχιστη ηλεκτρομαγνητική επιβάρυνση και τον ευχαριστώ πολύ!”

“Από την επίσκεψη στον χώρο μου για τις αναγκαίες μετρήσεις έμεινα εξαιρετικά ικανοποιημένη από τον επαγγελματισμό την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα. εκτιμώ ιδιαίτερα επίσης την διάθεση του κυρίου Καγκελίδη να απάντηση με ειλικρίνεια και ευθύτητα στις απορίες μου και με τρόπο που οι απαντήσεις να μη μου αφήσουν περιθώρια για αλλά ερωτηματικά η αμφιβολίες, Δεδομένου ότι το αντικείμενο είναι άγνωστο στον μέσο άνθρωπο. έτσι έχω αποφασίσει να του αναθέσω την μόνωση του χώρου μου. Χωρίς επιφύλαξη θα τον πρότεινα σε κάθε γνωστό μου που ενδιαφέρεται.”

“Απόλυτα ευχαριστημένος ,αναλυτική και επιστημονική μελέτη καλύπτει κατά πολύ περισσότερο τις προσδοκίες μου, προτείνετε ανεπιφύλακτα έχουν και πολύ καλές λύσεις να προτείνουν. Μπράβο!”

“Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τις γνώσεις και τον επαγγελματισμό του κυρίου Καγκελίδη. Μας βοήθησε πολύ να κατανοήσουμε με απλά λόγια βασικά θέματα και μας πρότεινε αποτελεσματικές λύσεις.”

“Είναι μια διαδικασία αναγκαία, ειδικά όταν στο σπίτι υπάρχουν παιδιά. 'Έμεινα πλήρως ικανοποιημένη. Ευχαριστώ”

“Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες του Home Biology. To σπίτι μετρήθηκε ενδελεχώς για όλα τα είδη ακτινοβολίας, και την επόμενη μέρα έλαβα μια πολυσέλιδη αναφορά σχετικά τα αποτελέσματα των μετρήσεων, αλλά και εξατομικευμένες προτάσεις για τους τρόπους θωράκισής του. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους και όσες ανησυχούν για τα επίπεδα ακτινοβολίας στο σπίτι τους.”

“Λεπτομερειακός έλεγχος κάθε δωματίου του σπιτιού, συγκριτικός έλεγχος με και χωρίς ενεργειακές πηγές σπιτιού σε λειτουργιά, πληροφόρηση δυνατοτήτων προστασίας του πελάτη σε κάθε χώρο, απάντηση ενδελεχής σε απορίες του. Εξαιρετική δουλεία, με πλήρη ενημέρωση του πελάτη μετά τη ολοκλήρωση της έρευνας . Για το σπίτι του και τις δυνατότητες που έχει για βελτίωση. Μένω πολύ ευχαριστημένη και φυσικά το να προτείνω τον έλεγχο αυτό σε άλλους είναι από τις πρώτες μου προθέσεις.”

“Ολοκληρωμένος έλεγχος, εξαιρετικός.”

“Κύριε Καγκελίδη, σας ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες συμβουλές σας και την επίλυση κάθε απορίας μου. Η άριστη κατάρτισή σας και η αγάπη σας για αυτό που κάνετε αντικατοπτρίζονται στη δουλειά σας.” 

“Ο μηχανικός που μας επισκέφτηκε ήταν επεξηγηματικός και ευγενικός, απάντησε στις ερωτήσεις μας και μας ενημέρωσε και για τα μέτρα που μπορούμε να λάβουμε. Είναι μία υπηρεσία η οποία θα έπρεπε να δοκιμάσουν όλοι ώστε να γνωρίζουν τους κινδύνους από την έκθεση σε ακτινοβολίες και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σπίτι τους ή ο χώρος εργασίας τους.”

“Είμαι ευχαριστημένος καθώς ο Έλεγχος Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης και η αντίστοιχη έκθεσή της ήταν εκτενής και λεπτομερής. Κάποιες απορίες μου υπέβαλα προ ολίγου προς την Home Biology σε επισυναπτόμενο αρχείο, προκειμένου να απαντηθούν. Ευχαρίστως, θα συνιστούσα τις υπηρεσίες της Home Biology και σε άλλους.”

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος, έγινε έλεγχος σε όλους τους χώρους και έλαβα πλήρη αναφορά που συμπεριελάμβανε και 24-ωρη καταγραφή από το χώρο που είχα επιλέξει.”

“Οι μετρήσεις και εκπόνηση μελέτης κρίθηκαν απαραίτητα λόγω της θέσης του βιομηχανικού μας κτιρίου. Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από τον εκτενή έλεγχο και την διαδικασία, ενώ τα συμπεράσματα που προέκυψαν είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα. Σαφώς και σε περιοχές όπου παρουσιάζονται σχετικά ερωτήματα, θα προτείναμε μετά την εμπειρία μας την διενέργεια ελέγχου.”

“Επαγγελματισμός- ευγένεια προσφέροντας ασφάλεια για όλη την οικογένεια . Ευχαριστώ πολύ!!!”

“Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με την υπηρεσία Ελέγχου Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης και την προτείνω ανεπιφύλακτα. Ο Μιχάλης με βοήθησε πολύ όχι μόνο εντοπίζοντας τα σημεία που μπορώ να βελτιώσω, αλλά προσφέροντας πολλές διαφορετικές επιλογές και πρακτικά εργαλεία για την επίλυση των προβλημάτων. Πολύ επαγγελματική δουλειά από τις μετρήσεις μέχρι την έκθεση και την επιλογή των μέσων θωράκισης.”

“Οι εντυπώσεις μου από την υπηρεσία Ελέγχου Ηλεκτομαγνητικής Επιβάρυνσης της HOME Biology ήταν εξαιρετική. Με βοήθησε πολύ αρχικά στην κατανόηση, μιας και υπάρχει αρκετή παραφιλολογία για τέτοιου είδους θέματα και εμπεριστατωμένα και οργανωμένα πήρα αναλυτικές και παράλληλα κατανοητές απαντήσεις για το ακινήτου μου. Επιπλέον να σημειώσω ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην επικοινωνία μου ήταν ευγενέστατοι, εξαιρετικά οργανωμένοι και επαγγελματίες. Τους ευχαριστώ.”

“Eξαιρετικη εταιρεια. Τη συστηνω ανεπιφυλακτα για μετρησεις αλλα και εφαρμογες μετα την μετρηση”

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όχι μόνο μου απαντήσατε στα ερωτήματα που είχα, αλλά με πληροφορήσατε για πολλά ακόμη πράγματα ώστε να μπορέσω να βελτιώσω την ποιότητα ζωής της οικογένειάς μου όσον αφορά την έκθεσή μας σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Όχι μόνο συστήνω ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες σας, αλλά και προτρέπω κάθε συμπολίτη μας να κάνει κάτι ανάλογο προς χάρην της μακροπρόθεσμης υγείας εκείνου και της οικογένειάς του!”

Ενδεικτικό πελατολόγιο

 • ABC
 • Antartis
 • Asprofos engineering
 • Arteco
 • Automation System Hellas
 • Asset Office Interiors
 • BBDO
 • Beta Securities
 • Captain Nemo
 • Daikin
 • Ecen
 • efood
 • e-Fresh.gr
 • ELLAKTOR
 • ERNST & YOUNG
 • e-shop.gr
 • FARAD
 • GLOBE ONE DIGITAL
 • HITACHI
 • impruvo
 • INFOMED
 • J - J
 • JOWA
 • KNAUF
 • M.J.MAILLIS
 • MAKIOS LOGISTICS
 • mantis
 • marenco
 • moosend
 • NEOKEM
 • NEUROsoft
 • NEWSIGNS
 • NIKOLIS GROUP
 • OLYMPIOS
 • OPEN COSMETICS
 • opthalmica
 • PARVA
 • plus4u.gr
 • SAXOBANK
 • STAR BULK
 • STOIXMAN SERVICES
 • STRIKOS power
 • ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ
 • BK Viokal Ltd
 • ΕΡΜΗΣ CENTRAL STATION
 • ευγονία
 • Ζούγκλα
 • κρέατα αττικής
 • ΟΠΑΠ
 • ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ
 • ΧΟΡΟΜΙΔΗΣ
  Image

  Για ενημερωμένους πολίτες που θέλουν να αποφύγουν τις ακτινοβολίες στους χώρους που περνούν τις περισσότερες ώρες τους

  Για υποψήφιους αγοραστές/ενοικιαστές κάθε είδους ακινήτων που επιθυμούν να ελέγξουν την ηλεκτρομαγνητική επιβάρυνση πριν προχωρήσουν με την αγορά/ενοικιάση

  Για γονείς που θέλουν να παρέχουν ένα ασφαλές ηλεκτρομαγνητικά περιβάλλον στο παιδί τους και εγκύους που θέλουν να αποφύγουν την περιττή έκθεση σε επικίνδυνες ακτινοβολίες την κρίσιμη περίοδο της κύησης

  Για ασθενείς που θέλουν να μην επιβαρύνουν περαιτέρω την υγεία τους ή θέλουν να γνωρίζουν αν τα προβλήματα υγείας τους έχουν σχέση με την αυξημένη έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία

  Για νέους σε αναπαραγωγική ηλικία που θέλουν να περιορίσουν τα σχετιζόμενα με τις ακτινοβολίες προβλήματα υπογονιμότητας και αθλητές που θέλουν να μην υπονομεύεται η απόδοση τους από ηλεκτρομαγνητικά πεδία

  Για εργοδότες που θέλουν να βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας για τους ίδιους και τους υπαλλήλους τους

  Για χώρους που φιλοξενούν ευάλωτες ομάδες πληθυσμού όπως σχολεία, παιδικούς σταθμούς, μαιευτήρια, νοσοκομεία, γηροκομεία κ.α.

  Για ξενοδοχεία, Spa, ιατρικά κέντρα, θεραπευτήρια που θέλουν να δημιουργήσουν χώρους χαμηλής ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης για τους συνειδητοποιημένους ως προς τις τεχνητές ακτινοβολίες πελάτες τους κ.α.

  Τι περιλαμβάνει ο Έλεγχος Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης

  1. Μετρήσεις Ακτινοβολιών Χαμηλών Συχνοτήτων

  από εναέρια και υπόγεια καλώδια ΔΕΗ υψηλής, μέσης και χαμηλής τάσης (τα τελευταία αποτελούν την συχνότερη αιτία υψηλών τιμών μαγνητικών πεδίων), μετασχηματιστές/υποσταθμούς, καλώδια κτιριακών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων (ιδιαίτερα όταν υπάρχουν ελλείπεις γειώσεις και σφάλματα στις συνδέσεις ή τις μονώσεις των ηλεκτρικών καλωδίων στους τοίχους), ηλεκτρικές συσκευές, μετρητές ρεύματος και ηλεκτρικό πίνακα, ενδοδαπέδια θέρμανση, ρεύματα διαρροής (net currents) στη γείωση ή τα γειωμένα μεταλλικά μέρη της εγκατάστασης (σωλήνες νερού, θέρμανσης κ.λ.π.), εναλλάκτες φωτοβολταϊκων συστημάτων, σφάλματα καλωδίωσης κ.α. [πραγματοποιείται μέτρηση της έντασης (E) ηλεκτρικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων σε V/m (βολτ ανά μέτρο) εξωτερικούς χώρους πλησίον καλωδίων υψηλής/μέσης τάσης και χώρους υπνοδωματίων και πυκνότητας ροής (B) μαγνητικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων σε nT (νάνο τέσλα) στο φάσμα συχνοτήτων 5Hz - 1000kHz].

  2. Μετρήσεις Ακτινοβολιών Υψηλών Συχνοτήτων

  από ασύρματα μόντεμ ίντερνετ (Wi-Fi) και ασύρματα τηλέφωνα (υπάρχουν σχεδόν σε κάθε σπίτι), κεραίες κινητής τηλεφωνίας (υπάρχουν σχεδόν σε κάθε γειτονιά – συχνά καμουφλαρισμένες σε καμινάδες, διαφημιστικές πινακίδες, καμπαναριά κ.α.), έξυπνες συσκευές, smart tv, ραδιοτηλεοπτικές κεραίες, δίκτυα ασύρματου ίντερνετ Wi-Max (υπάρχουν πλέον και στην Ελλάδα), ραδιοδίκτυα ταξί, αστυνομίας, μεταφορικών εταιρειών, ιδιωτικών εταιρειών ασφαλείας, κινητά τηλέφωνα, baby monitors, υπολογιστές, laptop, ασύρματα ποντίκια, εκτυπωτές, φαξ, πληκτρολόγια και ηχεία, συσκευές Bluetooth, φούρνους μικροκυμάτων, ραντάρ, ασύρματα συστήματα συναγερμού, πυρανίχνευσης και ελέγχου θερμοκρασίας κ.α. [πραγματοποιείται μέτρηση πυκνότητας ισχύος (S) ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων σε μW/ m2 (μικροβάτ ανά τετραγωνικό μέτρο) στο φάσμα συχνοτήτων 27MHz – 6GHz].

  3. Μετρήσεις Ραδιενέργειας

  από υπέδαφος, δομικά υλικά (κεραμικά πλακάκια, πάγκοι γρανίτη, τούβλα, τσιμέντο, ελαφρόπετρα, πέτρες από ηφαιστειακή τέφρα, φωσφογύψος κ.α.), πυρανιχνευτές ιονισμού, ρολόγια που φωσφορίζουν, κεραμικά σκεύη, απόβλητα βιομηχανιών, νοσοκομείων (εφαρμογές πυρηνικής ιατρικής), εργοστασία τσιμέντου, αλουμίνας και φωσφορικών λιπασμάτων, γεωτρήσεις πετρελαίου, σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με καύση λιγνίτη κ.α. [πραγματοποιείται μέτρηση ρυθμού ενεργού δόσης ραδιενέργειας σε μSv/h (μικρο σιβέρτ ανά ώρα) σε υπνοδωμάτια].

  4. Εντοπισμός Στατικών Μαγνητικών Πεδίων

  από μαγνητισμένο χάλυβα στο οπλισμένο σκυρόδεμα, μεταλλικές σωληνώσεις, ελατήρια σε στρώματα, καλοριφέρ κ.α. (πραγματοποιείται μέτρηση της διαστρέβλωσης γήινου μαγνητικού πεδίου σε μοίρες σε υπνοδωμάτια).

  5. Ενημερωτικός οδηγός για τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες

  μετά το πέρας των μετρήσεων σας αποστέλλουμε μέσω email ενημερωτικό οδηγό για όλα τα είδη ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και τις πιθανές ή αποδεδειγμένες επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία

  6. Εξατομικευμένη μελέτη με λύσεις για την μείωση της καθημερινής σας έκθεσης σε τεχνητές ακτινοβολίες

  αναλυτική έκθεση μηχανικού σας αποστέλλεται ταχυδρομικά ή μέσω e-mail, εντός 2-3 ημερών και το αργότερο εντός μίας εβδομάδας από το πέρας των μετρήσεων. Περιλαμβάνει πίνακες με τις μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που καταγράφηκαν, τα επιτρεπτά και τα προτεινόμενα ασφαλή όρια έκθεσης καθώς αναλυτικές προτάσεις για την μείωση των επιπέδων ακτινοβολίας στον κάθε χώρο.

  Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις για τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες

  Που έχει ασύρματες συσκευές ο γείτονας σας, πόση ακτινοβολία δέχεστε από τα καλώδια της ΔΕΗ, τα καλώδια και τις πρίζες των εσωτερικών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, αν υπάρχουν ραδιενεργά κατάλοιπα στα δομικά υλικά σας, αν υπάρχει κίνδυνος από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας τις περιοχής σας, κ.α.

  Ποιες οι εμφανείς και μη πηγές ακτινοβολίας που επηρεάζουν κάθε χώρο

  Ποιες οι αποστάσεις ασφαλείας και ποια είναι τα ιδιαίτερα επιβαρημένα σημεία (hotspots)

  Τι επιλογές προστασίας έχετε ανάλογα με την πηγή ακτινοβολίας - ποια τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα τους

  Πως μπορείτε να μηδενίσετε την έκθεση σας στα διάφορα είδη τεχνητών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων τις νυχτερινές ώρες, εξασφαλίζοντας γαλήνιο και αναζωογονητικό ύπνο

  Πως να θωρακίσετε ένα χώρο στην περίπτωση που οι πηγές ακτινοβολίας δεν είναι εύκολο να αποφευχθούν

  Πότε συνιστάται η κατασκευή του κλωβού Faraday - ποια τα μειονεκτήματα και ποια τα πλεονεκτήματα του - ποίες είναι διάφορες εναλλακτικές του μορφές

  Αξιόπιστες μετρήσεις από έμπειρο μηχανικό του Ε.Μ.Π.

  Ο Έλεγχος Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης πραγματοποιείται από τον Μιχάλη Καγκελίδη, διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, πιστοποιημένο Building Biology Practitioner από το International Institute for Building Biology and Ecology και Geobiological Consultant από το γερμανικό Institut Geo-Baubiologie.

  Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, International Institute for Building Biology and Ecology και Institut Geo-Baubiologie

  Διαθέτει τεράστια εμπειρία από μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικών πεδίων για λογαριασμό οικιακών και εταιρικών πελατών σε όλη τη χώρα και έχει συμμετάσχει σε δεκάδες επιτυχημένα projects ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης.

  Για τις επιπτώσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και τους σύγχρονους τρόπους προστασίας έχει αρθρογραφήσει σε πολλά περιοδικά και ιστοσελίδες (Holistic Life, Bionews, Υγεία για όλους, Special Life, isoropia.gr, mammycool.gr) και έχει παραχωρήσει συνέντευξη στο δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο (Zougla Radio), στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 κ.α.

  WorldWatch Institute

  Το 2013 παρουσιάστηκε ως εκπρόσωπος της καινοτόμας ελληνικής επιχειρηματικότητας από το ευρωπαϊκό Worldwatch Institute, το οποίο αποτελεί ανεξάρτητο ερευνητικό οργανισμό που παρέχει κατευθύνσεις σε κυβερνήσεις και πολίτες για μια περιβαλλοντικά βιώσιμη κοινωνία.

   

  Προσπαθώ να ελέγχω κάθε χώρο σαν να είναι το δικό μου σπίτι, το δικό μου γραφείο, το δωμάτιο του δικού μου παιδιού... Σκοπός είναι να δώσω στον πελάτη πλήρη εικόνα για το είδος και το μέγεθος της επιβάρυνσης από ηλεκτρομαγνητικά πεδία, τους τρόπους για να μειώσει πραγματικά την έκθεση του σε αυτά και γνώσεις που θα τον βοηθήσουν να προστατευτεί από αντίστοιχους κινδύνους και στο μέλλον.

  Μιχάλης Καγκελίδης, Ιδρυτής Home Biology, Υπεύθυνος Μετρήσεων ΗΜΠ, Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ
  Μιχάλης Καγκελίδης

  Συχνές ερωτήσεις

  Ποιο το κόστος της υπηρεσίας Ελέγχου Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης;

  Το κόστος της υπηρεσίας για μικρά/μεσαίου μεγέθους ακίνητα (κατοικίες, γραφεία μέχρι 150 τ.μ. - οικόπεδα μέχρι 2000 τ.μ.) είναι 290€ + Φ.Π.Α. για εταιρείες και 160€ + Φ.Π.Α. για ιδιώτες.

  Για μετρήσεις σε μεγαλύτερου μεγέθους ακίνητα ή σε περισσότερα του ενός ακίνητα ζητήστε μας προσφορά.

  Για μετρήσεις χαμηλόσυχνων ηλεκτρικών και μαγνητικών πεδίων σε ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις εργοστασίων (γεννήτριες, μετασχηματιστές, μηχανήματα μεγάλης κατανάλωσης κ.α.) ζητήστε μας προσφορά.

  Η πληρωμή γίνεται μετά το πέρας των μετρήσεων μετρητοίς ή με πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η απόδειξη / τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά μετά το πέρας των μετρήσεων.

  Τι μετρητικό εξοπλισμό χρησιμοποιείτε;

  Χρησιμοποιούμε επαγγελματικό μετρητικό εξοπλισμό κορυφαίων εταιρειών:

  • αναλυτή φάσματος χαμηλών συχνοτήτων NFA1000 (Frequency range: 5Hz - 1000kHz, Range magnetic field 3D: 0-19999nT,0-39999nT with data logging, Range electric field 3D: 1-1999 V/m, 1-2999V/m with data logging, Accuracy: 5% - 50/60Hz) της εταιρείας Gigahertz
  • αναλυτή φάσματος χαμηλών συχνοτήτων NFA30M (Frequency range: 16Hz - 32kHz, Range magnetic field Min 3D: 1-19999nT, 1-29999nT with data logging, Accuracy: 5% -50/60Hz) της εταιρείας Gigahertz (χρήση όταν λόγω αυξημένων τιμών ή μεγάλων διακυμάνσεων των τιμών, πραγματοποιούμε 24ωρη καταγραφή μαγνητικού πεδίου)

  • μετρητή ευρέως φάσματος υψηλών συχνοτήτων HF59B (frequency range: 27MHz – 3,3 GHz, measurement range: 0,01-19990μW/m², 0,01-1999000μW/m² with attenuator DG20_G10, 0,01-2999000μW/m² with attenuator DG20_G10 and data logging, RMS, basic accuracy +/- 3 dB) της εταιρείας Gigahertz
  • μετρητή ευρέως φάσματος υψηλών συχνοτήτων HFW59D (frequency range: 2,4-10GHz, measurement range: 0,01-19990μW/m², 0,01-1999000μW/m² with attenuator DG20_G10, 0,01-2999000μW/m² with attenuator DG20_G10 and data logging, RMS, basic accuracy +/- 3 dB) της εταιρείας Gigahertz
  • λογαριθμικές - κατευθυντικές κεραίες για τον εντοπισμό της προέλευσης των ηλεκτρομαγνητικών σημάτων (700-10000ΜΗz), φίλτρα συχνοτήτων FF10 και HP33 για τον φασματικό διαχωρισμό των πηγών ακτινοβολίας και ισοτροπικές κεραίες UBB27 και UBB2410 της εταιρείας Gigahertz για την καταγραφή των μέγιστων τιμών ακτινοβολίας σε κάθε χώρο

  • μετρητή ραδιενέργειας Geiger Muller RD1212 (0,05-999 μSv/h, 0,1-1,25MeV gamma radiation, 0,03-3 X radiation, 0,4-3,5 beta radiation) της εταιρείας Quatrarad και άλλες δευτερεύουσες διατάξεις

  Οι βασικοί μετρητές ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών και χαμηλών συχνοτήτων και οι αντίστοιχες κεραίες τους αποστέλλονται ετησίως για έλεγχο / βαθμονόμηση, ενώ ο μετρητής Radex RD1212 (που έχει πιστοποιηθεί από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας) είναι αυτοελεγχόμενος.

  Γιατί μετρήσεις από τη Home Biology;

  Εμπειρία

  Η Home Biology έχει πραγματοποιήσει χιλιάδες μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικών πεδίων σε κατοικίες, οικόπεδα, πλοία, αυτοκίνητα, εργοστάσια και χώρους γραφείων και διαθέτει εμπειρία από εκατοντάδες επιτυχημένα projects ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης.

  Αξιοπιστία

  Τις μετρήσεις διεξάγει Μηχανολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, χρησιμοποιώντας κορυφαίο επαγγελματικό μετρητικό εξοπλισμό που υφίσταται τακτικά έλεγχο / βαθμονόμηση και όχι αμφιβόλου αξιοπιστίας ή με σημαντικούς περιορισμούς στην εφαρμογή μετρητές.

  Πλήρεις Έλεγχοι

  Πραγματοποιούμε μετρήσεις όλων των ειδών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων σε όλα τα σημεία υψηλής χρήσης (θέση εργασίας, κρεβάτι, καθιστικό κλπ) και όχι μετρήσεις μεμονωμένων τύπων πεδίων, στο κέντρο ενός χώρου ή μόνο σε εξωτερικούς χώρους, που συχνά αποπροσανατολίζουν ή/και δεν καταγράφουν την πραγματική αιτία της επιβάρυνσης ή/και δεν επιτυγχάνουν καμία μείωση της έκθεσης σε ακτινοβολίες.

  Αποτέλεσμα

  Σας βοηθάμε να γλιτώσετε άσκοπα έξοδα σε "μαγικά" προϊόντα προστασίας και δίνουμε λύσεις που επιτυγχάνουν πραγματική και μετρήσιμη μείωση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Δίνουμε έμφαση στις ανέξοδες παρεμβάσεις, προσπαθώντας να διατηρήσουμε τις τεχνολογικές ευκολίες, περιορίζοντας τις επιπτώσεις της χρήσης τους στον άνθρωπο. 

  Μετάδοση Γνώσης

  Η αναλυτική μελέτη αλλά και ο ενημερωτικός οδηγός για τις σύγχρονες πηγές ακτινοβολίας που παρέχουμε μετά το πέρας των μετρήσεων, παρέχει αντικειμενική ενημέρωση για τα προβλήματα ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης που καταγράψαμε, τις πιθανές επιπτώσεις υγείας και γνώσεις χρήσιμες για την αντιμετώπιση αντίστοιχων προβλημάτων και στο μέλλον.

  Εκτίμηση Ακινήτων

  Παρέχουμε εκτίμηση ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης ακινήτου πριν από αγορά ή ενοικίαση, βοηθώντας σας να επενδύσετε σε ασφαλή ακίνητα και σας συμβουλεύουμε στην αναζήτηση ακινήτου βοηθώντας σας να αποφύγετε επιβαρημένες κατοικίες και οικόπεδα με πιθανώς μειωμένη μελλοντική αξία μεταπώλησης.

  Νέες Κατασκευές

  Σας καθοδηγούμε στην κατασκευή κτιρίων που πληρούν τις προδιαγραφές χαμηλής ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης διεθνών οικολογικών πιστοποιήσεων (χωροθέτηση καλωδίων και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, τρόποι σύνδεσης ηλεκτρολογικών κυκλωμάτων, συμβουλές εγκατάστασης συστημάτων εναλλακτικών πηγών ενέργειας (φωτοβολταϊκά, ανεμογεννήτριες κλπ), επιλογή συστήματος θέρμανσης, υλικών σωληνώσεων, φωτισμού, ηλεκτρικών συσκευών, τηλεφωνίας, παροχής ίντερνετ, συναγερμού κ.α.).

  .

  Δωρεάν Επαναμέτρηση

  Σε περίπτωση χρήσης υλικών ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης, σας παρέχουμε πληροφόρηση για τα θετικά και τα αρνητικά στην εφαρμογή κάθε λύσης, σας καθοδηγούμε στην εγκατάσταση και πραγματοποιούμε δωρεάν επαναμέτρηση στο χώρο σας, ώστε να διαπιστώσετε την μείωση των τιμών ακτινοβολίας που επιτεύχθηκε (από εξωτερικές πηγές - εντός Αττικής – αγορές από Home Biology).

  Υποστήριξη

  Αναλυτικές περιγραφές προϊόντων και μηχανικός στη διάθεση σας για να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με την χρήση των προϊόντων πριν και μετά την αγορά τους

  Ηθικό εμπόριο

  Μόνο προϊόντα αξιόπιστων εταιρειών, που τα έχουμε δοκιμάσει για την αποτελεσματικότητα τους και όχι οτιδήποτε “πουλάει“

  Δωρεάν μεταφορικά

  Παράδοση χωρίς χρέωση στον χώρο σας ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής – Ισχύει εντός Ελλάδας, για όλες τις αγορές και ενοικιάσεις - Δεν ισχύει για ρούχα SHIELD

  Παρακολούθηση παραγγελίας

  Αποστολή tracking number με email / SMS για να γνωρίζετε κάθε στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σας

  Εύκολη πληρωμή

  Αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση / πληρωμή, πιστωτική κάρτα, μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Samsung Pay, Google Pay, Apple Pay, Paypal

  Πληρωμή σε δόσεις

  Δυνατότητα πληρωμής σε 3 άτοκες δόσεις πληρώνοντας μέσω Klarna. Δείτε πως γίνεται.

  H No1 εταιρεία μετρήσεων ακτινοβολίας στην Ελλάδα

  Από το 2010, εκατοντάδες ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα, μας έχουν εμπιστευτεί για την αξιόπιστη μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από μηχανικό και την μείωση της επιβάρυνσης από ακτινοβολίες.

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  2108081912
  Δευ-Παρ 09:00-19:00

  Φόρμα Επικοινωνίας

  Φόρτωση...

  Θέλετε να μη χάνετε είδηση;


  Εγγραφείτε στο newsletter μας!

  0
  Shares