• 210 808 1912
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δε - Πα 09:00 - 19:00

Δεν έχετε προσθέσει κάτι ακόμη στη λίστα σας!

Προστασία Δεδομένων

Συχνές Ερωτήσεις για την Προστασία Δεδομένων
Γιατί μια εταιρεία να προστατεύσει τους χώρους ή/και τα δεδομένα της;

Η καλή λειτουργία των ηλεκτρονικών συστημάτων και των κέντρων δεδομένων (data centers) αλλά και η προστασία από υποκλοπές είναι υψίστης σημασίας για τις σημερινές εταιρείες/οργανισμούς.

Με την αυξανόμενη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών για τον έλεγχο τόσων πτυχών της σύγχρονης ζωής, από τα έξυπνα δίκτυα έως τα αυτοκινούμενα οχήματα, οι ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές (EMI Electromagnetic Interference) - κάποιες από τις οποίες γίνονται εσκεμμένα (Intentional Electromagnetic Interference - IEMI) – αποτελούν  μεγάλη απειλή και έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη νέων προτύπων προστασίας.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με την προστασία έναντι των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών είναι ότι οι πηγές μπορεί να ποικίλουν μαζικά μεταξύ διαφορετικών επιτιθέμενων και των τρόπων με τον οποίο ξεκινούν οι επιθέσεις.

Το πρότυπο IEC 61000-4-36 της Διεθνούς Ηλεκτροτεχνικής Επιτροπής ορίζει κατηγορίες επιτιθέμενων και δίδονται παραδείγματα των τύπων επίθεσης που μπορεί κανείς να προβλέψει από αυτές τις κατηγορίες.

Από επιθέσεις μικρής εμβέλειας ή που απαιτούν κάποια άμεση πρόσβαση και μπορούν να υλοποιηθούν από οποιονδήποτε με πυροβόλα όπλα ESD ή jammers EM ή τροποποιημένους φούρνους μικροκυμάτων που μπορούν να αγοραστούν online για εκατοντάδες ευρώ μέχρι επιθέσεις από μεγάλες αποστάσεις με προηγμένες τεχνολογικά μεθόδους.

Προστασία Δεδομένων

Η Home Biology, αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της εταιρείας Holland Shielding (www.hollandshielding.com, www.hollandshielding.gr), παρέχει λύσεις για την προστασία των εταιρειών, του προσωπικού τους και των κέντρων δεδομένων τους από κακόβουλες εκπομπές ακτινοβολίας, επιθέσεις EMP από τρομοκρατικές ομάδες, απογοητευμένους υπαλλήλους ή περιθωριακά στοιχεία, σαμποτάζ / ηλεκτρονικές υποκλοπές / αλλοίωση / χειραγώγηση δεδομένων από εγκληματίες στον κυβερνοχώρο, Radiation-Based Data Destruction (RBDD), ηλιακές καταιγίδες, πυρηνικές εκρήξεις κ.α.

  • Η δημιουργία ενός πλήρους κλωβού Faraday γύρω από τους χώρους που επιθυμούμε να προστατέψουμε, δηλαδή ένα περίβλημα στο οποίο όλα τα μέρη (τοίχοι, πόρτες, παράθυρα, εξαερισμοί, είσοδοι καλωδίων κ.α.) έχουν αγώγιμη συνέχεια/συμβατότητα και ανακλούν/απορροφούν τα πεδία εμποδίζοντας την είσοδο αλλά και την έξοδο ανεπιθύμητων ηλεκτρομαγνητικών σημάτων, δεν αποτελεί πια κρυφή αποκλειστικότητα μόνο στρατιωτικών ή κυβερνητικών εγκαταστάσεων, αλλά είναι διαθέσιμοι για κάθε εταιρεία ή νομική οντότητα που θέλει να προστατέψει τα δεδομένα ή/και το προσωπικό της
  • Θωρακισμένες καμπίνες Rack (μεταλλικά ερμάρια) χρησιμοποιούνται για την προστασία του τηλεπικοινωνιακού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού σας (server, pc, UPS, modem, hub, router).
  • Θωρακισμένοι και ηχομονωτικοί χαρτοφύλακες αποκλείουν την ασύρματη επικοινωνία, κόβοντας το σήμα των κινητών που θα τοποθετηθούν μέσα ενώ αποκλείεται η μετάδοση ήχου από έξω προς τα μέσα.

Αποτελέσματα 1 - 3 από 3
Image
Image

Υποστήριξη

Αναλυτικές περιγραφές προϊόντων και μηχανικός στη διάθεση σας για να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με την χρήση των προϊόντων πριν και μετά την αγορά τους

Πληρωμή σε δόσεις

Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα μπορείτε να επιλέξετε την εξόφληση σε μέχρι 6 άτοκες δόσεις

.

Δωρεάν μεταφορικά

Παράδοση χωρίς χρέωση στον χώρο σας ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής – Ισχύει εντός Ελλάδας, για όλες τις αγορές και ενοικιάσεις - Δεν ισχύει για ρούχα SHIELD

Ηθικό εμπόριο

Μόνο προϊόντα αξιόπιστων εταιρειών, που τα έχουμε δοκιμάσει για την αποτελεσματικότητα τους και όχι οτιδήποτε “πουλάει“

Εύκολη πληρωμή

Δωρεάν αντικαταβολή, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα, Paypal, POS (σε κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής), Viva Wallet, Google Pay

Παρακολούθηση παραγγελίας

Αποστολή tracking number με email / SMS για να γνωρίζετε κάθε στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σας

H No1 εταιρεία μετρήσεων ακτινοβολίας στην Ελλάδα

Από το 2010, εκατοντάδες ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα, μας έχουν εμπιστευτεί για την αξιόπιστη μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από μηχανικό και την μείωση της επιβάρυνσης από ακτινοβολίες.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Δείτε όλες τις μετρήσεις μας σε χάρτη
info@home-biology.gr
2108081912
Δευ-Παρ 09:00-19:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Please fill the required field.

Θέλετε να μη χάνετε είδηση;

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
0
Shares