• 210 808 1912
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δε - Πα 09:00 - 19:00

Δεν έχετε προσθέσει κάτι ακόμη στη λίστα σας!

Ταπετσαρίες ηλεκτρομαγνητικής προστασίας

YSHIELD-ECO

Ταπετσαρίες θωράκισης YSHIELD ECO-P60/P80/P100 Πλάτος 53 cm

35,00 €
ποσότητα φόρου 6,77 €
Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!
+15 ευρώ σε Κύπρο
Τρόπος πληρωμής
Τραπεζική πληρωμή/κατάθεση, Πιστωτική κάρτα, Μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Google Pay, Apple Pay, Samsung Pay, Paypal
Χρόνος παράδοσης
Παράδοση με DHL σε 5-12 εργάσιμες (δυνατότητα παράδοσης με UPS σε 4-8 εργάσιμες +10€ ή με UPS EXPRESS σε 1-3 εργάσιμες +90€ - Δείτε “Σχετικά προϊόντα”)
Επιλέξτε προϊόν
PDFΕκτύπωσηEmail

Ταπετσαρία ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης για χρήση σε εσωτερικούς τοίχους, όταν απαιτείται πολύ υψηλό ποσοστό προστασίας.  

Ποσοστά θωράκισης 60 / 80 / 100dB (=99,9999-99,99999999%) για τα P60 / P80 / P100 αντίστοιχα.

Οικολογική επιμετάλλωση με ψευδάργυρο, για τη θωράκιση της ακτινοβολίας υψηλής συχνότητας (HF) και των ηλεκτρικών πεδίων χαμηλής συχνότητας (NF).

Κύρια χρήση σε τοίχους / οροφές, αλλά και δάπεδα.

Η μία πλευρά είναι λευκή με υφή φλις, ενώ η άλλη πλευρά είναι επιμεταλλωμένη και έχει ασημί χρώμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε πλευρά.

Οικολογικό υλικό

Προϊόντα θωράκισης που έχουν επιμεταλλωθεί "χημικά", χρειάζονται πολλές συνθετικές ουσίες για αυτές τις μεταλλικές επικαλύψεις. Η νέα διαδικασία επίστρωσης της Yshield επιτρέπει την πλήρη εφαρμογή του μετάλλου στο βασικό υλικό μόνο με ηλεκτρισμό, χωρίς χημικά ή άλλα βοηθητικά πρόσθετα υλικά.

Μπογιά ή ταπετσαρία θωράκισης;

Όπως και οι μπογιές ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης, οι ταπετσαρίες έχουν επίσης καλή διαπνοή, δεν οξειδώνονται και είναι οικολογικές (πτητικές ουσίες θα υπάρχουν μόνο στην κόλλα που θα χρησιμοποιηθεί, ενώ για τις μπογιές μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε επίσης οικολογική βαφή από πάνω).

Η βασική διαφορά είναι τα υψηλότερα ποσοστά θωράκισης που παρέχουν οι ταπετσαρίες.

Από την άλλη, οι ταπετσαρίες έχουν μεγαλύτερο κόστος / δυσκολία τοποθέτησης και ενδεχομένως γρηγορότερη φθορά, τουλάχιστον στις άκρες.

Αν χρειαστείτε συνεργείο για την εγκατάσταση μπογιάς ή ταπετσαρίας θωράκισης, επικοινωνήστε μαζί μας.

Εφαρμογή

Κατάλληλο για εσωτερική εφαρμογή ως ταπετσαρία σε τοίχους και οροφές.

Τοποθέτηση και σε δάπεδα, ιδανικά κάτω από μοκέτα ή κάτω από πλωτό δάπεδο.

Η επιφάνεια τοποθέτησης πρέπει να είναι καθαρή και στεγνή. Οι απορροφητικές επιφάνειες πρέπει να προετοιμάζονται με το αστάρι GK5.

Για να επιτύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα θωράκισης, θα πρέπει ιδανικά να κολλήσετε τις μεμονωμένες λωρίδες με μια μικρή επικάλυψη.

Η επικάλυψη μπορεί να λειανθεί εκτενώς με ένα λεπτό στόκο και στη συνέχεια να τριφτεί.

Εναλλακτικά, θα μπορούσατε επίσης να κολλήσετε άκρη στην άκρη –όπως γίνεται συνήθως με ταπετσαρίες– θα υπάρχουν ελάχιστες απώλειες θωράκισης ιδιαίτερα για υψηλότερες συχνότητες.

Προσοχή: Λόγω του χοντρού μεταλλικού στρώματος, η ταπετσαρία έχει αιχμηρές άκρες μετά την κοπή. Εργαστείτε με προσοχή και φορέστε προστατευτικά γάντια!

Μέθοδος εφαρμογής με την επιμεταλλωμένη πλευρά της ταπετσαρίας να φαίνεται στο δωμάτιο

Η τεχνικά καλύτερη λύση, αν δεν μας ενοχλεί το ασημί χρώμα της ταπετσαρίας ή σκοπεύουμε να βάψουμε την ταπετσαρία με άλλο χρώμα.

Όλα τα φύλλα μπορούν εύκολα να συνδεθούν με ταινία γείωσης GSX και στη συνέχεια να γειωθούν, συνδέοντας την ταινία με το σετ εσωτερικής γείωσης.

Επιπλέον, σε περίπτωση μελλοντικής αφαίρεσης της ταπετσαρίας, μπορείτε να την αφαιρέσετε χωρίς να έχετε επιμεταλλωμένα υπολείμματα στον τοίχο.

Μέθοδος εφαρμογής με τη λευκή πλευρά της ταπετσαρίας να φαίνεται στο δωμάτιο

Οπτικά η πιο ωραία λύση, αλλά θα πρέπει να εφαρμόσετε την ταινία γείωσης GSX κάτω από την ταπετσαρία και στη συνέχεια να συνδέσετε την ταινία με το σετ εσωτερικής γείωσης.  Όταν κολλάτε την ταπετσαρία πρέπει να προσέχετε να μην βάλετε κόλλα ταπετσαρίας πάνω στην ταινία γείωσης.

Τι κόλλα να χρησιμοποιήσω;

Χρησιμοποιείστε κόλλα για βαριές ταπετσαρίες. Σε περίπτωση αγοράς ταπετσαρίας θωράκισης καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε για κόλλα που έχει δοκιμαστεί με επιτυχία και θα την βρείτε στο ελληνικό εμπόριο.

Χαρακτηριστικά

Πλάτος: 53 cm

Εξασθένηση: 60 / 80 / 100dB για τα P60 / P80 / P100 αντίστοιχα

Επιφανειακή αγωγιμότητα: 0,02 ohm (τετράγωνη αντίσταση)

Βάρος: 190 / 260 / 360 g/m² για τα P60 / P80 / P100 αντίστοιχα

Πάχος υλικού: 0,24 / 0,26 / 0,28 mm για τα P60 / P80 / P100 αντίστοιχα

Χρώμα: Λευκό / Ασημί

Αντοχή σε εφελκυσμό: 50 (σταυρωτά) - 80 (κατά μήκος) N/15 mm

Υλικά: Ψευδάργυρος, κυτταρινικός πολτός, ίνες πολυεστέρα

Ποσοστό μείωσης ακτινοβολίας

Οι ταπετσαρίες έχουν ποσοστά θωράκισης 60 / 80 / 100dB (=99,9999-99,99999999%) για τα P60 / P80 / P100 αντίστοιχα.

Δείτε αναλυτικά τα διαγράμματα θωράκισης για κάθε υλικό ανά συχνότητα (40 MHz - 40GHz) που μετρήθηκε σύμφωνα με το πρότυπο IEEE sTD 299-2006 στις φωτογραφίες του κάθε προϊόντος.

Γείωση της ταπετσαρίας

Τo υλικό ECO P60/P80/P100 είναι αγώγιμο και πρέπει να γειωθεί σύμφωνα με τον ηλεκτρολογικό κανονισμό (η γείωση του δεν είναι απαραίτητη για να θωρακίσουμε τις ασύρματες ακτινοβολίες). Η γείωση του υλικού μονώνει και από τα ηλεκτρικά πεδία χαμηλών συχνοτήτων (π.χ. από τα καλώδια ρεύματος στους τοίχους).

Προτείνεται το σετ εσωτερικής γείωσης και η ταινία γείωσης GSX. Η αυτοκόλλητη ταινία γείωσης πρέπει να κολληθεί μπροστά ή πίσω από την ταπετσαρία και να συνδεθεί σε ένα σημείο με την μεταλλική πλακέτα που βιδώνεται στον τοίχο και συνδέεται με ειδικό βύσμα σε μία πρίζα. Ζητήστε να σας στείλουμε αναλυτικές οδηγίες σε περίπτωση εγκτάστασης ταπετσαρίας.

Θέλετε να σας στείλουμε δείγματα των υλικών θωράκισης;

Προσθέστε στο καλάθι σας Δείγματα υλικών θωράκισης και θα λάβετε μικρά δείγματα (~3Χ3 εκ) από όλα τα υλικά ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης (υφάσματα, μεμβράνη, πλέγματα, ταπετσαρία) με χρέωση 4 ευρώ.

Με τα δείγματα, μπορείτε να ελέγξετε από κοντά το χρώμα και την υφή του κάθε υλικού, ώστε να επιλέξετε το καταλληλότερο για να παραγγείλετε.

Θέλετε να μάθετε περισσότερους τρόπους προστασίας;

Ζητήστε τον Έλεγχο Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης της κατοικίας ή του χώρου εργασίας σας από μηχανικό της Home Biology, που περιλαμβάνει μετρήσεις όλων των ειδών ακτινοβολίας και αναλυτική μελέτη με προτάσεις για την μείωση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στον κάθε χώρο.
Περισσότερα...
Image
Image

Υποστήριξη

Αναλυτικές περιγραφές προϊόντων και μηχανικός στη διάθεση σας για να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με την χρήση των προϊόντων πριν και μετά την αγορά τους

Ηθικό εμπόριο

Μόνο προϊόντα αξιόπιστων εταιρειών, που τα έχουμε δοκιμάσει για την αποτελεσματικότητα τους και όχι οτιδήποτε “πουλάει“

Δωρεάν μεταφορικά

Παράδοση χωρίς χρέωση στον χώρο σας ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής – Ισχύει εντός Ελλάδας, για όλες τις αγορές και ενοικιάσεις - Δεν ισχύει για ρούχα SHIELD

Παρακολούθηση παραγγελίας

Αποστολή tracking number με email / SMS για να γνωρίζετε κάθε στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σας

Εύκολη πληρωμή

Αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση / πληρωμή, πιστωτική κάρτα, μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Samsung Pay, Google Pay, Apple Pay, Paypal

info@home-biology.gr
2108081912
Δευ-Παρ 09:00-19:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Please fill the required field.

Θέλετε να μη χάνετε είδηση;

Εγγραφείτε στο newsletter μας!