• 210 808 1912
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δε - Πα 09:00 - 19:00

Δεν έχετε προσθέσει κάτι ακόμη στη λίστα σας!

ΝΕΑ

H Home Biology δωρίζει το 1% των εσόδων της ετησίως στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η Home Biology αποδίδει ετησίως το 1% επί των καθαρών κερδών της επιχειρηματικής δραστηριότητας της προηγούμενης διαχειριστικής χρήσης στον Οργανισμό «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», με σκοπό την ενίσχυση του εξειδικευμένου και ολιστικού έργου του δίπλα σε κάθε ευάλωτο παιδί και οικογένεια.


Ποιες οι επιπτώσεις υγείας από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία στο χώρο μου; Υπάρχει κίνδυνος;

Έχετε πραγματοποιήσει μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στο χώρο σας, με την βοήθεια μηχανικού ή αγοράζοντας ή ενοικιάζοντας έναν μετρητή ακτινοβολίας;

Θέλετε να καταλάβετε πόσο επικίνδυνες είναι οι τιμές ακτινοβολίας που καταγράψατε;

Μπορείτε να συγκρίνετε τις μετρήσεις με τα προτεινόμενα όρια ασφαλούς έκθεσης ή να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή SYB EMF HEALTH EFFECTS APP.


Οδηγός αγοράς υπέρυθρης σάουνας – Ζεσταθείτε φυσικά και ενισχύστε τον οργανισμό σας!

Ζεσταθείτε φυσικά και βελτιώστε την υγεία σας από το σπίτι σας, χωρίς την ανάγκη επίσκεψης / εγγραφής σε ειδικά θεραπευτήρια / γυμναστήρια / κέντρα αποκατάστασης.

Η θερμότητα από τις υπέρυθρες σάουνες διεισδύει βαθύτερα στο σώμα μας, οπότε επιτυγχάνεται  μεγαλύτερη αποτοξίνωση και επίδραση σε περισσότερα όργανα.

Οι υπέρυθρες σάουνες χρησιμοποιούνται ευρέως, τα τελευταία χρόνια  με εξαιρετικά αποτελέσματα σε  αποτοξίνωση, διαβήτη, καρδιακή ανεπάρκεια, υπέρταση, αποκατάσταση μετά από άσκηση, αντιμετώπιση χρόνιου πόνου, ρευματοειδή αρθρίτιδα, αντιγήρανση, απώλεια βάρους κ.α.

Η μεγάλη εξάπλωση της χρήσης υπέρυθρης σάουνας τα τελευταία χρόνια, οφείλεται σε νέες τεχνολογίες, με κύρια τα πάνελ άνθρακα (carbon panels), οι οποίες έχουν ρίξει το κόστος παραγωγής, κάνοντας την αγορά σάουνας για οικιακή χρήση δυνατή σε ένα ευρύ κοινό.

Δείτε παρακάτω, υπέρυθρες μικρού/μεσαίου μεγέθους για να χωράνε εύκολα στο χώρο σας, σάουνες για εξωτερικούς ή/και επαγγελματικούς χώρους, τις κορυφαίες σάουνες Clearlight, τις μοναδικές με χαμηλά ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία (EMF) από τα ηλεκτρομηχανολογικά τους μέρη, την νέα φορητή υπέρυθρη σάουνα Dome και μάθετε πως μπορείτε να μετατρέψετε τον χώρο σας ή την υφιστάμενη σάουνά σας, σε υπέρυθρη σάουνα με τα μοναδικά TRUE WAVE πάνελ που συνδιάζουν την ζεστασία των κεραμικών με το μεγάλο βάθος διεύσδυσης των πάνελ άνθρακα!


Έτσι θα προστατεύσετε τον ύπνο σας από τις ακτινοβολίες

Λόγω της επιδημίας Covid-19, είναι πλέον πιο σημαντικό να ξεκουράζεστε και μελέτες δείχνουν ότι η ποιότητα του ύπνου επηρεάζεται αρνητικά από αυξημένα επίπεδα έκθεσης σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία.


Ποιο αέριο που υπάρχει παντού επιβαρύνει τους, ευάλωτους στον κορονοϊό, πνεύμονες;

Το αέριο αυτό ανήκει στα “Αποδεδειγμένα Καρκινογόνα (Group 1 human carcinogen)” με βάση επίπεδα έκθεσης που καταγράφονται συχνά:

  • Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας (π.χ. Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη κ.α.) -  Δείτε το χάρτη
  • Κοντά σε καλώδια υψηλής τάσης
  • Σε ισόγειους και υπόγειους χώρους
  • Όταν υπάρχουν ρωγμές σε δάπεδα / σωληνώσεις κ.α.
  • Σε αεροστεγή/ενεργειακά κτίρια που εμποδίζουν τον εξαερισμό των χώρων

Γνωρίζετε τι είναι;


Fake news? Γιατί θα ακούτε περισσότερες καλές ειδήσεις για το 5G από εδώ και στο εξής και γιατί πρέπει να εγγράφεστε στα newsletter που σας ενδιαφέρουν

“Δείτε το πριν το κατεβάσουν!”

Αυτό έγραφε ο τίτλος της δημοσίευσης που μας προώθησαν διάφοροι φίλοι της σελίδας στο Facebook, με την ομιλία του ιατρού  Dr. Thomas Cowan στο “Health And Human Rights Summit” στην Arizona, σχετικά με τη σύνδεση της εξάπλωσης του κορονοϊού με την εγκατάσταση των νέων δικτύων κινητής τηλεφωνίας 5G.


Παγκόσμια Ημέρα Διαμαρτυρίας για το 5G: 205 εκδηλώσεις σε 195 πόλεις προγραμματισμένες μέχρι τώρα

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Διαμαρτυρίας εναντίον των νέων κεραιών 5G και μέχρι τώρα έχουν προγραμματιστεί περισσότερες από 205 εκδηλώσεις σε 195 πόλεις από 32 χώρες, ανάμεσα τους και στην Ελλάδα.


Υπογράψτε την Διεθνή Επιστημονική Έκκληση για τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G

Η ανάπτυξη των δικτύων κινητής τηλεφωνίας 5ης γενιάς (5G) έχει ήδη δρομολογηθεί στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες του πλανήτη, ήδη δοκιμαστικά δίκτυα λειτουργούν και στην Ελλάδα και μέσα στον επόμενο αναμένεται να είναι πλήρως λειτουργικά σε πολλές περιοχές.

Τα νέα δίκτυα 5G θα εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα, σε υψηλότερες από τις τωρινές συχνότητες, τα οποία επηρεάζονται σε μεγαλύτερο βαθμό από τα φυσικά εμπόδια, οπότε υπάρχει ανάγκη για την τοποθέτηση πολύ μεγαλύτερου αριθμού κεραιών σε προσόψεις κτηρίων, σε φώτα και φανάρια στους δρόμους, σε στάσεις λεωφορείων, σε στύλους ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ με απρόβλεπτες επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. 


Καρκίνος του εντέρου: Ποια σύγχρονη συνήθεια μπορεί να σχετίζεται με την αύξηση του

Μετά την υπογονιμότητα και ο καρκίνος του εντέρου μπορεί να σχετίζεται με μια πηγή ακτινοβολίας, στην οποία οι περισσότεροι είμαστε, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, καθημερινά εκτεθειμένοι. Τι υποστηρίζει έγκριτος επιδημιολόγος.


Η Κύπρος απαγορεύει το Wi-Fi στα νηπιαγωγεία

Η Κύπρος ακολουθεί πλέον το παράδειγμα πολλών προηγμένων χωρών, οι οποίες περιορίζουν ή απαγορεύουν την χρήση ασύρματου ίντερνετ σε χώρους εκπαίδευσης, εξαιτίας των προειδοποιήσεων για τις επιπτώσεις στην υγεία από δεκάδες επιστημονικούς φορείς.


5G; “Οι κάτοικοι των Βρυξελλών δεν είναι ινδικά χοιρίδια…”

Αν και η βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας ασκεί πιέσεις ή/και δίνει μεγάλα ποσά σε πολιτικούς για την προώθηση των νέων δικτύων κινητής τηλεφωνίας πέμπτης γενιάς 5G[i], οι αντιδράσεις για την εγκατάσταση τους συνεχίζονται, από απλούς πολίτες αλλά και από ανεξάρτητους επιστήμονες και πολιτικούς σε όλο τον κόσμο.


Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών προειδοποιεί για την ακτινοβολία από κινητά, Wi-Fi, κεραίες κινητής τηλεφωνίας…

Η ανάγκη να ληφθούν μέτρα, για την προστασία από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, τονίστηκε στο πλαίσιο της ημερίδας, με θέμα «Μη Ιονίζουσα Ακτινοβολία και οι Πιθανές Επιπτώσεις της στην Υγεία» που διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.


Wi-Fi στo σχολείo – Τι μπορείτε να κάνετε; Υπόδειγμα επιστολής στη διεύθυνση

Για την επικινδυνότητα των ασύρματων ακτινοβολιών Wi-Fi μας προειδοποιούν με συνεχείς ανακοινώσεις διάφοροι επιστημονικοί φορείς και πολλές κυβερνήσεις έχουν λάβει μέτρα για τον περιορισμό της χρήσης τους σε σχολεία και πανεπιστήμια. Πως μπορούμε να αντιδράσουν οι γονείς, οι μαθητές ή το προσωπικό που εργάζεται σε ένα σχολείο με εγκατεστημένο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi; 


Πόση ώρα την ημέρα μπροστά σε οθόνη; Τι προτείνει η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής…

Πολλοί γονείς επιτρέπουν στα παιδιά τους να περνούν ώρες μπροστά στις οθόνες smartphone, tablet, τηλεόρασης, και Η/Υ προκειμένου να μπορέσουν να έχουν κάποιες στιγμές χαλάρωσης μετά από μία δύσκολη μέρα. Όπως όμως τονίζουν οι ειδικοί πρέπει να βρεθούν τρόποι να περιοριστούν οι ώρες χρήσης των ψηφιακών μέσων κι αυτό πρέπει να γίνει από μικρή ηλικία πριν τα παιδιά εθιστούν σε αυτά.


Μάθετε πόση ακτινοβολία εκπέμπει το κινητό σας

1) Application μετρά την ακτινοβολία που εκπέμπει το κινητό σας και σας προειδοποιεί πότε να σταματήσετε να μιλάτε. Προς το παρόν λειτουργεί μόνο σε android κινητά, ενώ η Apple δεν επιτρέπει την εφαρμογή στα iphone (αναρωτιόμαστε γιατί..): Feeling fried? Android app warns how much radiation your phone is blasting into you (but Apple won't allow it for iPhone)


Αποφύγετε τις ακτινοβολίες αν πάσχετε από αυτές τις ασθένειες, συνιστά η Αμερικανική Ακαδημία Περιβαλλοντικής Ιατρικής

Νέα ανακοίνωση της Αμερικανικής Ακαδημίας Περιβαλλοντικής Ιατρικής (ΑΑΕΜ) συνδέει πληθώρα συμπτωμάτων υγείας με την έκθεση σε τεχνητές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες και προειδοποιεί τους ασθενείς να περιορίσουν την καθημερινή τους επιβάρυνση. 


Επιπτώσεις ακτινοβολιών: τα νέα επιστημονικά δεδομένα

Αποτελεί μάλλον την πιο εμπεριστατωμένη απάντηση μέχρι σήμερα στο ερώτημα αν υπάρχει κίνδυνος από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα και μόντεμ, καλώδια, μετασχηματιστές, κινητά τηλέφωνα, ασύρματα λαπτοπ και τις λοιπές πηγές ακτινοβολίας που μας περιβάλλουν. 


Πόσο εθισμένοι είστε σε κινητό και ίντερνετ;

Η εξάπλωση των, υπό ένταξη στις νέες ψυχιατρικές διαταραχές, εθισμών στη χρήση διαδικτύου / Wi-Fi ("ιντερνετισμού") και κινητού τηλεφώνου ("Nomophobia" = No mobile phone phobia), είναι παγκόσμια και αφορά όλες τις ηλικιακές και κοινωνικές ομάδες.


Ξεκινά η εγκατάσταση των έξυπνων μετρητών. Πόσο ασφαλείς είναι;

Μετά από τις κεραίες Wi-Fi / Wi-Max που ήδη εγκαθίστανται σε όλη τη χώρα (ώστε να παρέχουν ασύρματη σύνδεση ίντερνετ σε δημόσιους χώρους), ξεκινά και η εγκατάσταση των "έξυπνων" μετρητών που θα αυξήσουν ακόμα περισσότερο την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση.


Τι ζητούν διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Δεκάδες επιστήμονες από όλο τον κόσμο (και την Ελλάδα) ζητούν την λήψη μέτρων για την προστασία από την ακτινοβολία των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, δικτύων Wi-Fi, ασύρματων συσκευών κ.α.


Σε ποιες πόλεις καταγράφονται υψηλές τιμές ραδονίου; Νέα έρευνα

Τι είναι το ραδόνιο

Το ραδόνιο είναι ένα ραδιενεργό αέριο που υπάρχει παντού, εκλύεται από το έδαφος, εισέρχεται στα κτίρια από τοίχους, πατώματα και σωληνώσεις και αποτελεί την κύρια πηγή έκθεσης του ανθρώπου σε ραδιενέργεια.


Πως να επιλέξετε σχολείο ή παιδικό σταθμό για το παιδί σας

Πριν επιλέξετε σχολείο ή παιδικό σταθμό με βάση την εγγύτητα στην κατοικία, τις εγκαταστάσεις, τις δραστηριότητες, το κόστος φοίτησης, την ποιότητα διδακτικού προσωπικού κ.α. προτείνουμε να λάβετε υπόψη σας κάποια ακόμη κριτήρια:


Σκάνδαλο Phonegate: Ανάκληση κινητών τηλεφώνων λόγω ακτινοβολίας

Μετά το σκάνδαλο “Dieselgate”, με αυτοκίνητα που εκπέμπουν περισσότερους ρύπους από αυτούς που ισχυρίζονται οι κατασκευαστές τους, το νέο σκάνδαλο “Phonegate” έρχεται να κλονίσει για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στις εταιρείες και τους φορείς ελέγχου...


Απαγόρευση κινητών τηλεφώνων στα ελληνικά σχολεία;

Με αφορμή την πρόθεση του Γάλλου υπουργού παιδείας Jean-Michel Blanquer για την πλήρη απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων σε όλα τα σχολεία για λόγους υγείας από τον Σεπτέμβριο του 2018[i], το θέμα έρχεται και πάλι στην ελληνική επικαιρότητα...


Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη χρήση laptop

Η χρήση laptop αποτελεί σημαντική πηγή έκθεσης σε τεχνητές ακτινοβολίες για μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού. Λόγω της πολύ κοντινής επαφής με το σώμα μας, τα παραγόμενα από τα laptop ηλεκτρομαγνητικά πεδία μας εκθέτουν σε υψηλές τιμές ακτινοβολίας, συνήθως πολύ υψηλότερες από τα προτεινόμενα ασφαλή όρια έκθεσης:


Image
Image

Υποστήριξη

Αναλυτικές περιγραφές προϊόντων και μηχανικός στη διάθεση σας για να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με την χρήση των προϊόντων πριν και μετά την αγορά τους

Πληρωμή σε δόσεις

Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα μπορείτε να επιλέξετε την εξόφληση σε μέχρι 6 άτοκες δόσεις

.

Δωρεάν μεταφορικά

Παράδοση χωρίς χρέωση στον χώρο σας ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής – Ισχύει εντός Ελλάδας, για όλες τις αγορές και ενοικιάσεις - Δεν ισχύει για ρούχα SHIELD

Ηθικό εμπόριο

Μόνο προϊόντα αξιόπιστων εταιρειών, που τα έχουμε δοκιμάσει για την αποτελεσματικότητα τους και όχι οτιδήποτε “πουλάει“

Εύκολη πληρωμή

Αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση / πληρωμή, πιστωτική κάρτα (μέχρι 6 δόσεις), μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Samsung Pay, Google Pay, Apple Pay, Paypal

Παρακολούθηση παραγγελίας

Αποστολή tracking number με email / SMS για να γνωρίζετε κάθε στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σας

H No1 εταιρεία μετρήσεων ακτινοβολίας στην Ελλάδα

Από το 2010, εκατοντάδες ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα, μας έχουν εμπιστευτεί για την αξιόπιστη μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από μηχανικό και την μείωση της επιβάρυνσης από ακτινοβολίες.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Δείτε όλες τις μετρήσεις μας σε χάρτη
info@home-biology.gr
2108081912
Δευ-Παρ 09:00-19:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Please fill the required field.

Θέλετε να μη χάνετε είδηση;

Εγγραφείτε στο newsletter μας!