Δεν έχετε προσθέσει κάτι ακόμη στη λίστα σας!

ΝΕΑ

Fake news? Γιατί θα ακούτε περισσότερες καλές ειδήσεις για το 5G από εδώ και στο εξής και γιατί πρέπει να εγγράφεστε στα newsletter που σας ενδιαφέρουν

“Δείτε το πριν το κατεβάσουν!”

Αυτό έγραφε ο τίτλος της δημοσίευσης που μας προώθησαν διάφοροι φίλοι της σελίδας στο Facebook, με την ομιλία του ιατρού  Dr. Thomas Cowan στο “Health And Human Rights Summit” στην Arizona, σχετικά με τη σύνδεση της εξάπλωσης του κορονοϊού με την εγκατάσταση των νέων δικτύων κινητής τηλεφωνίας 5G.

Fake news 

Στην αρχή μας φάνηκε σαν διαφημιστικό τέχνασμα για να κάνουμε κλικ στο βίντεο, αλλά τελικά δεν ήταν…

Ασχέτως αν συμφωνούμε ή όχι με τον Dr. Cowan (διαβάστε την άποψη μας παρακάτω), η παρεμβατικότητα του Facebook μας προβλημάτισε πολύ.

Πρέπει οι πληροφορίες να διακινούνται ελεύθερα στο διαδίκτυο ακόμη και αν είναι λάθος ή υπάρχουν πολλά αντίθετα επιχειρήματα;

Ή μήπως αν κάποιοι διαφωνούν με μια επιστημονική άποψη θα πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις σε όσους την προβάλλουν;  

Και ποιοι είναι αρμόδιοι για να αποφασίσουν τι θα βλέπουμε και τι όχι; Γνωρίζατε ότι υπάρχει επίσημο Δίκτυο Ελέγχου Πληροφόρησης;

Ο απαξιωτικός χαρακτηρισμός “θεωρία συνομωσίας” συνεπάγεται ότι μία θεωρία είναι λάθος;

Με ποια κριτήρια μια επιστημονική άποψη  χαρακτηρίζεται “ψευδής”;

Τι έλεγε στο βίντεο ο Dr. Thomas Cowan

Ο συγκεκριμένος  γιατρός παρουσιάζει την άποψη ότι η νέα πανδημία, όπως και αντίστοιχες παλαιότερες, έχουν σχέση με την εγκατάσταση νέου τύπου κεραιών στον πλανήτη (παλαιότερα ραδιοτηλεοπτικές, ραντάρ και τώρα 5G).

Την άποψη αυτή την έχουν εκφράσει και άλλοι όπως θα διαβάσετε στο σχετικό μας άρθρο.

Κυρώσεις από  το Facebook

Αφού μοιραστήκαμε και εμείς το βίντεο, το οποίο είχε γίνει ήδη viral στο Facebook, μας ήρθε η ειδοποίηση από το Facebook:

“Αξιολόγηση ως "Ψευδές" για περιεχόμενο που κοινοποιήθηκε από τη Σελίδα Home Biology. 

Η Σελίδα Home Biology κοινοποίησε περιεχόμενο που έχει ελεγχθεί από τον οργανισμό διασταύρωσης ειδήσεων Ellinika Hoaxes. 

Οι Σελίδες και οι ιστότοποι που επανειλημμένα δημοσιεύουν ή κοινοποιούν παραπλανητικό περιεχόμενο θα αντιμετωπίζουν περιορισμένη προβολή του περιεχομένου τους, η δυνατότητά τους για οικονομική αξιοποίηση και προβολή διαφημίσεων θα αναιρείται, όπως επίσης και η δυνατότητά τους να καταχωρούνται ως ειδησεογραφικές Σελίδες.

Επίσης, οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν εάν μια Σελίδα έχει ιστορικό κοινοποίησης ψευδών ειδήσεων.”

Η δημοσίευση του βίντεο υπάρχει ακόμα στην σελίδα μας στο Facebook, ωστόσο δεν είναι πλέον δυνατό να αναπαραχθεί και έχει χαρακτηριστεί ως:

“Ψευδείς πληροφορίες - Έχει ελεγχθεί από ανεξάρτητους οργανισμούς διασταύρωσης ειδήσεων”.

Ψευδής είδηση;

Αν και δεν θεωρούμε ότι o κορονοϊός οφείλεται στα νέα δίκτυα 5G και δύσκολα μπορεί να αποδειχτεί ένας τέτοιος συσχετισμός  (την άποψή μας για τα νέα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G μπορείτε να την διαβάσετε εδώ), σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η είδηση ως “ψευδής” αφού ο συγκεκριμένος ιατρός είναι υπαρκτός και έχει κάνει αυτές τις δηλώσεις.

Επιπλέον, είναι δεδομένο ότι τα τεχνητά ηλεκτρομαγνητικά  πεδία επηρεάζουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Αναλυτική αναφορά στις σχετικές μελέτες μπορεί κανείς να διαβάσει στην έκθεση BioInititative Report, στο τμήμα "Στοιχεία για τις επιδράσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στο ανοσοποιητικό σύστημα"[1].

Ανεξάρτητα από όλα τα παραπάνω, θεωρούσαμε δεδομένο ότι οι χρήστες του Facebook μπορούν να παρουσιάζουν τις απόψεις όποιων επιστημόνων θέλουν, χωρίς να κινδυνεύουν με περιορισμό της προβολής ή ακόμη και με αποκλεισμό των σελίδων τους.

Ποιος κρίνει αν μια είδηση είναι ψευδής;

Στην Ελλάδα, υπερασπιστής της αλήθειας για λογαριασμό του Facebook, είναι η ιστοσελίδα “ellinikahoaxes.gr” που ανήκει στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (ΑΜΚΕ), με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ».

Ποιος χρηματοδοτεί την ιστοσελίδα Ellinika Hoaxes;

Συνεργάζεται με το Facebook (το 2019, έλαβε 302.400$ [2]) και το χρηματικό ποσό που λαμβάνει εξαρτάται από τον αριθμό των πραγματικών ελέγχων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος.

Δηλαδή όσα περισσότερα δημοσιεύματα χαρακτηρίζουν ως ψευδή τόσα περισσότερα χρήματα βγάζουν…

Πώς τα Ellinika Hoaxes ελέγχουν την αξιοπιστία π.χ. ενός δημοσιεύματος που αφορά την υγεία; Είναι γιατροί;

Όχι, οι ελεγκτές της ιστοσελίδας Ellinika Hoaxes είναι κυρίως δημοσιογράφοι[3].

Και πώς αποφασίζουν αν ένα δημοσίευμα είναι "ψευδές";

“Το τελικό συμπέρασμα του ελεγκτή βασίζεται στην αξιολόγηση στην οποία έχει προβεί η διεθνής επιστημονική κοινότητα για ένα θέμα και όχι στην “άποψη” του ελεγκτή.” [4]

Και ποια είναι “η διεθνής επιστημονική κοινότητα”;

Υπάρχει μία παγιωμένη επιστημονική άποψη σε κάθε θέμα;

Όσον αφορά τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία υπάρχει σημαντική διεθνής μερίδα επιστημόνων που θεωρεί ότι υπάρχουν επιπτώσεις στην υγεία πολύ χαμηλότερα σε επίπεδα έκθεσης από αυτά που ορίζει η αυτοαποκαλούμενη “διεθνής επιστημονική κοινότητα”.

Διαβάστε για παράδειγμα την έκθεση BioInitiative Report που αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη προσπάθεια τεκμηρίωσης των βιολογικών επιδράσεων στον άνθρωπο που προτείνει τα χαμηλότερα ασφαλή όρια μακροχρόνιας έκθεσης.

Έχει συνταχθεί από μία ομάδα 29 διεθνών επιστημόνων (από τις Η.Π.Α., Σουηδία, Ιταλία, Ρωσία, Δανία, Σλοβακία, Αυστρία, Ινδία, Καναδά και Ελλάδα) από κορυφαία πανεπιστήμια, που περιλαμβάνει 3 πρώην προέδρους της Bioelectromagnetics Society (BEMS), έναν ανώτερο σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Περιβαλλοντικού Πρακτορείου, τον πρόεδρο της Ρωσικής Επιτροπής για την Προστασία από τις Μη Ιονίζουσες Ακτινοβολίες και άλλους έγκριτους επιστήμονες.

Αυτοί δεν είναι “διεθνείς επιστήμονες”, είναι προφανώς “ψευδοεπιστήμονες”.

Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία δεν προκαλούν καμία βλάβη στους ανθρώπους, παρά μόνο αν υπερβαίνονται τα όρια που ορίζει νομοθεσία (το έχουν λύσει και αυτό – διαβάστε όμως εδώ).

Μην το ψάχνετε – έχει αποφασίσει ήδη η “διεθνής επιστημονική κοινότητα”. 

Πώς τα Ellinika Hoaxes επιλέγουν τι θα ελέγξουν;

“Επικεντρωνόμαστε στην παραπληροφόρηση που δύναται να προκαλέσει βλάβη σε μεμονωμένα άτομα ή κοινωνικές ομάδες. Επίσης σε θέματα υγείας και ψευδών επιστημονικών ισχυρισμών, καθώς και σε πάσης φύσεως ψευδών δημοσιευμάτων.[4]”

“Το πρόγραμμα του Facebook είναι μια ευκαιρία για τους χρήστες του να μας αναφέρουν εικόνες, βίντεο ή άρθρα που υποψιάζονται ότι θα μπορούσαν να είναι ψευδή. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να δοθεί προτεραιότητα στον έλεγχο περιεχομένου που γίνεται viral, ή μπορεί να βλάψει την υγεία ή την ασφάλεια των ανθρώπων ή να υπονομεύσει τις ανθρώπινες αξίες και τις δημοκρατικές διαδικασίες.”

Δηλαδή εάν ένα άρθρο που δημοσιεύει ο οποιοσδήποτε στο Facebook έχει απήχηση ή/και ενοχλήσει πολλούς, κινδυνεύει να πέσει στην αντίληψη των παντοδύναμων Ellinika Hoaxes και τότε είναι πολύ πιθανό να λάβει τον χαρακτηρισμό ως “ψευδής είδηση”, αν δεν συμβαδίζει με την άποψη τους.

Ψευδής είδηση και η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών που προτείνει την μείωση της έκθεσης σε ακτινοβολίες

Για να καταλάβετε πως λειτουργούν τα Ellinika Hoaxes θα αναφέρουμε άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών διοργάνωσε τον Απρίλιο του 2017 μια ημερίδα με θέμα «Μη Ιονίζουσα Ακτινοβολία και οι Πιθανές Επιπτώσεις της στην Υγεία»

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΙΣΑ μετά το πέρας της ημερίδας (https://www.isathens.gr/syndikal/6743-imerida-ilektromagnitiki-aktinovolia.html) αναφέρει τα εξής:

“Σύμφωνα με τους ομιλητές πολλές επιστημονικές μελέτες και πορίσματα Ιδρυμάτων συστήνουν πιο προσεκτική και ελεγχόμενη έκθεση στην ακτινοβολία και προτείνουν μεταξύ άλλων τα εξής:

1) Να αναθεωρηθεί η νομοθεσία και να τροποποιηθούν τα όρια έκθεσης, με βάση τα νέα βιολογικά δεδομένα, κατά το πρότυπο άλλων χωρών

2) Να ληφθούν μέτρα, για τη μείωση της έκθεσης των παιδιών. Να γίνεται χρήση ενσύρματου δικτύου, στα νηπιαγωγεία, σχολεία κ.α.

3) Η χορήγηση αδειών να μην περιλαμβάνει τοποθέτηση κεραιών, κοντά σε σχολεία, ημερήσια κέντρα φροντίδας, γηροκομεία, νοσοκομεία ή άλλα κτίρια όπου ευαίσθητες ομάδες ανθρώπων μένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Με βάση τα συμπεράσματα της ημερίδας, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, εξέδωσε τους κανόνες ασφαλούς χρήσης, της ασύρματης επικοινωνίας που συνίστανται στα εξής:

 • Χρησιμοποίησε το κινητό τηλέφωνο λογικά και για σύντομα τηλεφωνήματα.
 • Παιδιά κάτω των 14 ετών καλό είναι να μην χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα.
 • Μην βάζεις το κινητό σε επαφή με το κεφάλι σου.
 • Μην κάνεις χρήση κινητού στο αυτοκίνητο, τραίνο, αεροπλάνο ή ανελκυστήρα.
 • Μην κάνεις χρήση κινητού όταν υπάρχουν μικρά παιδιά, ή έγκυες γυναίκες γύρω σου.
 • Κράτησε το κινητό μακριά από το σώμα σου.
 • Όταν κάνεις χρήση κινητού κράτα απόσταση από άλλους.
 • Μην τοποθετείς το κινητό στην τσέπη σου.
 • Την νύχτα κλείνε πάντα το κινητό σου και απενεργοποίησε το Wi Fi.
 • Μην παίζεις παιχνίδια στο κινητό τηλέφωνο on-line, βάλτο σε airplane mode
 • Η χρήση “hands free” είναι προτιμότερη αλλά και εκεί μπορεί να υπάρξει ακτινοβολία.
 • Ασύρματα LAN (Wi FI) μπορούν να σε εκθέσουν σε ακτινοβολία μικροκυμάτων.
 • Περιόρισε το Wi Fi και κάνε χρήση σταθερής - ενσύρματης σύνδεσης.
 • Όταν το σήμα που δέχεσαι είναι κακό μην τηλεφωνείς.
 • Αν έχεις πρόσβαση σε σταθερή γραμμή, κάνε χρήση αυτής κατά προτεραιότητα
 • Απενεργοποίησε επιλογές Wi Fi, Bluetooth, και Data, όταν δεν χρησιμοποιούνται”

Τι προτείνει δηλαδή ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών;

Να λάβουμε κάποια μέτρα για να περιορίσουμε την έκθεση μας σε τεχνητά ηλεκτρομαγνητικά πεδία γιατί υπάρχουν πιθανοί κίνδυνοι για την υγεία.

Την είδηση αναπαρήγαγαν πολλές ιστοσελίδες με τίτλους όπως “Όχι κινητά σε παιδιά κάτω των 14 ετών: Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών προειδοποιεί” [9]. 

Τα Ellinika Hoaxes επιτελούν κοινωνικό έργο

H απήχηση της είδησης δεν άρεσε καθόλου στα Ellinika Hoaxes τα οποία έσπευσαν να χαρακτηρίσουν την είδηση ως ψευδή [10]. 

Όποιες σελίδες στο Facebook έχουν μοιραστεί αυτή την είδηση έχουν πλέον επισήμανση με τον χαρακτηρισμό “Ψευδής” και αν το κάνουν επανειλημμένα “θα αντιμετωπίζουν περιορισμένη προβολή του περιεχομένου τους, η δυνατότητά τους για οικονομική αξιοποίηση και προβολή διαφημίσεων θα αναιρείται, όπως επίσης και η δυνατότητά τους να καταχωρούνται ως ειδησεογραφικές Σελίδες.”.

Τα Ellinika Hoaxes δεν συμφωνούν με τις συμβουλές για να περιορίσουμε την έκθεση μας σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία και κακώς ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει σε μικρά παιδία να περιορίσουν τη χρήση κινητού.

Άλλωστε όπως μας εξηγούν εμπεριστατωμένα στο σχετικό τους άρθρο, δεν πρέπει να ανησυχούμε για τις ακτινοβολίες από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, πυλώνες, ραντάρ κ.α. αλλά μόνο για τις ιονίζουσες ακτινοβολίες (ραδιενέργεια) και ότι η ένταξη των πρώτων στα πιθανά καρκινογόνα δεν είναι και τόσο σημαντική.

Το θέμα έχει λυθεί και όποιος το ανακινεί θα υποστεί τις συνέπειες.

Απλά πράγματα.

Δυστυχώς, ο εκφοβισμός έχει αποτέλεσμα

Τι θα κάνουν λοιπόν οι σελίδες εταιρειών ή / και ιδιωτών που δεν θέλουν να δεχτούν επιθέσεις ή να στιγματιστεί ή αποκλειστεί ο λογαριασμός τους στο Facebook;

Προφανώς, θα προσέχουν τι αναπαράγουν μην τυχόν και τους βάλουν στο μάτι τα Ellinika Hoaxes.

Ειδικά για το 5G μην περιμένετε συχνές δημοσιεύσεις στο Facebook από εδώ και στο εξής.

Τα Ellinika Hoaxes ισχυρίζονται ότι δεν προκαλούν κανένα πρόβλημα στην υγεία[5] και λογικά θα χαρακτηρίσουν “ψευδές” όποιο δημοσίευμα αναφέρεται σε πιθανές επιπτώσεις υγείας και αποκτήσει δημοσιότητα.

Χρήματα κάτω από το τραπέζι

Αδιάφθοροι πολιτικοί – Ανεξάρτητα δίκτυα ενημέρωσης

Όταν εκλεγμένοι πολιτικοί λαμβάνουν τεράστια ποσά από τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών κάθε χρόνο, δεν θα προκαλούσε έκπληξη αν ιδιωτικές εταιρείες έκαναν το ίδιο.

Αναλυτικοί πίνακες με τις συνεισφορές των 101 εκατ. δολαρίων από τη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών σε μέλη του Κογκρέσου και των κομματικών ηγετών από το 1989 έως και το 2017 υπάρχουν σε σχετικό άρθρο του The Verge[6].

Επιπλέον, σύμφωνα με την Activist Post,  εκλεγμένοι υπάλληλοί των ΗΠΑ έλαβαν μεγάλα πόσα από την AT & T, Verizon και Comcast, τις μεγάλες εταιρείες ασύρματης τεχνολογίας και επικοινωνιών[7].

Ποιοι άλλοι συνεργάζονται με το δίκτυο ελέγχου πληροφόρησης

Το Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης στο οποίο ανήκουν τα Ellinika Hoaxes συνεργάζονται, εκτός του Facebook, και με τα ESPN, Media24, The Washington Post, USA Today κ.α.[8]

Οπότε να είστε σίγουροι ότι αυτά που διαβάζετε σε αυτά τα δίκτυα έχουν ελεγχθεί για "ψευδείς" ειδήσεις.

Μπορούμε να αντιδράσουμε;

Παρακολούθηση από το FacebookΘα ήταν ωραίο να πούμε σε όλους τους φίλους μας ότι θα αντιδράσουμε απέναντι στο Facebook και τα Ellinika Hoaxes.

Η δυσάρεστη πραγματικότητα όμως είναι ότι οποιαδήποτε μικρή εταιρεία όπως η Home Biology δεν μπορεί να κοντραριστεί με το Facebook, ώστε να μπορεί να προωθεί τα προϊόντα της και να αποφύγει την διαπόμπευση.

Πώς να συνεχίσουμε να προωθούμε τα ενημερωτικά άρθρα μας ή άλλων ιστοσελίδων που προειδοποιούν για τις επιπτώσεις από τα τεχνητά ηλεκτρομαγνητικά πεδία, δεχόμενοι τον ενδεχόμενο χαρακτηρισμό τους ως ψευδή και την σπίλωση της εταιρείας μας σε όλους αυτούς που δεν κατανοούν πως λειτουργούν τα πράγματα, μέχρι να περιοριστεί δραματικά η προώθηση των άρθρων μας ή τελικώς να αποκλειστεί η σελίδα μας;

Θα ήταν ωραίο να πούμε σε όλους τους φίλους μας, που μας το ζητούν με καθημερινά μηνύματα, ότι θα εντείνουμε τον αγώνα της ενημέρωσης, απέναντι σε κάθε νέο είδος τεχνολογίας που μας πλασάρεται ως ασφαλές.

Η δυσάρεστη πραγματικότητα όμως είναι ότι οποιαδήποτε μικρή εταιρεία όπως η Home Biology, δεν έχει την δύναμη αντιμετωπίσει εμπλεκόμενα συμφέροντα.

Η απόφαση μας αυτή τη στιγμή, είναι να περιορίσουμε την δημοσίευση  των άρθρων μας ή σχετικών ενημερωτικών άρθρων άλλων  ιστοσελίδων στο Facebook, ώστε να αποφύγουμε το μπλοκάρισμα από την πλατφόρμα και να μπορούμε έστω να προωθούμε συγκεκριμένες διαφημίσεις προϊόντων μας.

Και ελπίζουμε ότι όποιος ψάχνει για ενημέρωση θα μπορεί να βρίσκει τα άρθρα μας τουλάχιστον στο Google, όπου, προς το παρόν, παραμένουμε πρώτοι στις αναζητήσεις για  “ακτινοβολία 5G”.

Αν κάποιος φίλος της σελίδας έχει κάποια άλλη ιδέα, είναι ευπρόσδεκτη.

Πώς μπορείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε ανεξάρτητη πληροφόρηση

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στο κοντινό μέλλον η πρακτική του χαρακτηρισμού ή/και αποκλεισμού των άρθρων / ιστοσελίδων που δε συμβαδίζουν με τις απόψεις  της εκάστοτε πλατφόρμας να γίνεται σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό από όλα τα ψηφιακά μέσα όπως Facebook, Google, Instagram, LinkedIn κ.α.

Για παράδειγμα και η Google έχει αποκλείσει μεγάλες ενημερωτικές ιστοσελίδες, όπως το Natural News με επίσημη δικαιολογία τις τακτικές spam (πρωτοφανές στο διαδίκτυο…).

Εκτός από το Facebook, στην ιδιοκτησία του Mark Zuckerberg ανήκουν επιπλέον και τα Instagram, WhatsUp [11]. 

Ειδικά τo Instagram, είναι μια πλατφόρμα που μέχρι σήμερα δεν σου επιτρέπει να πραγματοποιήσεις δημοσίευση από desktop / laptop (!) αλλά μόνο από φορητές συσκευές Android / IOS, δηλαδή σε υποχρεώνει να δέχεσαι ασύρματη ακτινοβολία για να κάνεις βασικές εργασίες και μπορεί να υποστεί ζημία από δημοσιεύματα σχετικά με τους κινδύνους από τις ασύρματες τεχνολογίες. 

Ένας, προς το παρόν, πιο ασφαλής τρόπος για να λαμβάνετε πληροφόρηση από τις σελίδες που σας ενδιαφέρουν είναι να εγγράφεστε στα ενημερωτικά newsletter τους.

Αν θέλετε να εγγραφείτε στο newsletter της Home Biology συμπληρώστε το email σας στο παρακάτω πλαίσιο.  

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2108081912
Δευ-Παρ 09:00-19:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Φόρτωση...

 

[1] https://bioinitiative.org/wp-content/uploads/pdfs/sec08_2007_Evidence_%20Effects_%20Immune_System.pdf

[2] https://www.ellinikahoaxes.gr/financing-indepedence/

[3] https://www.ellinikahoaxes.gr/who-are-we/

[4] https://www.ellinikahoaxes.gr/facebook-and-ellinika-hoaxes/

[5] https://www.ellinikahoaxes.gr/2019/08/29/5g-health-problems-231-scientist-letter-pseudoscience/

[6] CONGRESS TOOK $101 MILLION IN DONATIONS FROM THE ISP INDUSTRY — HERE’S HOW MUCH YOUR LAWMAKER GOT, https://www.theverge.com/2017/12/11/16746230/net-neutrality-fcc-isp-congress-campaign-contribution

[7] Your Elected Officials Received How Much $$ From AT&T, Verizon and Comcast??, https://www.activistpost.com/2018/09/your-elected-officials-received-how-much-from-att-verizon-and-comcast.html

[8] https://allnewz.gr/2019/01/31/%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB/?fbclid=IwAR0ddcBS07oofVnUaUb1ftZpz3Co6l15QgCuKZCe11kAnBoRhQOFnQEOzjY

[9] https://www.mama365.gr/32121/ohi-kinhta-se-paidia-kato-ton-14-eton-o-iatrikos-s.html

[10] https://www.ellinikahoaxes.gr/2017/05/08/cell-phones-dangerous/

[11] https://www.investopedia.com/articles/personal-finance/051815/top-11-companies-owned-facebook.asp

 


Υποστήριξη

Αναλυτικές περιγραφές προϊόντων και μηχανικός στη διάθεση σας για να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με την χρήση των προϊόντων πριν και μετά την αγορά τους

Ηθικό εμπόριο

Μόνο προϊόντα αξιόπιστων εταιρειών, που τα έχουμε δοκιμάσει για την αποτελεσματικότητα τους και όχι οτιδήποτε “πουλάει“

Δωρεάν μεταφορικά

Παράδοση χωρίς χρέωση στον χώρο σας ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής – Ισχύει εντός Ελλάδας, για όλες τις αγορές και ενοικιάσεις - Δεν ισχύει για ρούχα SHIELD

Παρακολούθηση παραγγελίας

Αποστολή tracking number με email / SMS για να γνωρίζετε κάθε στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σας

Εύκολη πληρωμή

Αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση / πληρωμή, πιστωτική κάρτα, μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Samsung Pay, Google Pay, Apple Pay, Paypal

Πληρωμή σε δόσεις

Δυνατότητα πληρωμής σε 3 άτοκες δόσεις πληρώνοντας μέσω Klarna. Δείτε πως γίνεται.

H No1 εταιρεία μετρήσεων ακτινοβολίας στην Ελλάδα

Από το 2010, εκατοντάδες ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα, μας έχουν εμπιστευτεί για την αξιόπιστη μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από μηχανικό και την μείωση της επιβάρυνσης από ακτινοβολίες.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2108081912
Δευ-Παρ 09:00-19:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Φόρτωση...

Θέλετε να μη χάνετε είδηση;


Εγγραφείτε στο newsletter μας!

0
Shares