Δεν έχετε προσθέσει κάτι ακόμη στη λίστα σας!

Τι σημαίνουν οι μετρήσεις μου;

Ποιες οι επιπτώσεις υγείας από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία στο χώρο μου; Υπάρχει κίνδυνος;

Έχετε πραγματοποιήσει μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στο χώρο σας, με την βοήθεια μηχανικού ή αγοράζοντας ή ενοικιάζοντας έναν μετρητή ακτινοβολίας;

Θέλετε να καταλάβετε πόσο επικίνδυνες είναι οι τιμές ακτινοβολίας που καταγράψατε;

Μπορείτε να συγκρίνετε τις μετρήσεις με τα προτεινόμενα όρια ασφαλούς έκθεσης ή να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή SYB EMF HEALTH EFFECTS APP.

RFcellphonetower

Καταγεγραμμένες επιπτώσεις ανά επίπεδο έκθεσης

Η δωρεάν διαδικτυακή εφαρμογή SYB EMF HEALTH EFFECTS APP παίρνει μετρήσεις EMF και τις μεταφράζει σε κάτι που μπορείτε εύκολα να καταλάβετε.

Πατήστε κάτω από το πλαίσιο Measurement unit (μονάδα μέτρησης) και επιλέξτε την μονάδα μέτρησης και συμπληρώνετε στο πεδίο Reading (ένδειξη) τις τιμές ακτινοβολίας που έχετε μετρήσει στο χώρο σας.

Μπορείτε να εισάγετε μετρήσεις ασύρματης ακτινοβολίας απόWi-Fi, κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ραδιοτηλεοπτικά, ασύρματα τηλέφωνα κ.α.  (πυκνότητα ισχύος ηλεκτρομαγνητικού πεδίου υψηλών συχνοτήτων σε mW/m2 / μW/m2 κ.λπ. ή ένταση ηλεκτρικού πεδίου σε V/m) ή μετρήσεις μαγνητικού πεδίου χαμηλής συχνότητας από καλώδια ΔΕΗ, πίνακες, ηλεκτρικές συσκευές, μετασχηματιστές κ.λπ. (πυκνότητα ροής μαγνητικού πεδίου σε nT / μΤ κλπ ή mG).

Στη συνέχεια, η εφαρμογή θα εμφανίσει όλες τις έρευνες που έχουν γίνει για τις επιπτώσεις στην υγεία, σε επίπεδα έκθεσης ίσα ή μικρότερα από αυτά που έχετε μετρήσει στο χώρο σας.

Πηγή ερευνητικών δεδομένων

Η εφαρμογή SYB EMF HEALTH EFFECTS APP αντλεί προς το παρόν δεδομένα από την έκθεση BioInitiative Report, την πιο ολοκληρωμένη προσπάθεια τεκμηρίωσης των βιολογικών επιδράσεων στον άνθρωπο και των ασφαλών ορίων μακροχρόνιας έκθεσης.

H BioInitiative Report έχει συνταχθεί από μία ομάδα 29 διεθνών επιστημόνων (από τις Η.Π.Α., Σουηδία, Ιταλία, Ρωσία, Δανία, Σλοβακία, Αυστρία, Ινδία, Καναδά και Ελλάδα) από κορυφαία πανεπιστήμια, που περιλαμβάνει 3 πρώην προέδρους της Bioelectromagnetics Society (BEMS), έναν ανώτερο σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Περιβαλλοντικού Πρακτορείου, τον πρόεδρο της Ρωσικής Επιτροπής για την Προστασία από τις Μη Ιονίζουσες Ακτινοβολίες και άλλους έγκριτους επιστήμονες.

Η πρώτη BioInitiative Report εκδόθηκε το 2007 συνοψίζοντας τις χιλιάδες μέχρι τότε έρευνες στο θέμα των επιπτώσεων από μη ιονίζουσες ακτινοβολίες και προτείνοντας νέα ασφαλή όρια έκθεσης. Το 2012 η BioInitiative Report ανανεώθηκε για να συμπεριλάβει στις 1479 σελίδες της τα αποτελέσματα του αυξανόμενου όγκου ερευνητικών δεδομένων.

Συνόψεις των ερευνών για τις επιπτώσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων χαμηλών και υψηλών συχνοτήτων μπορείτε να βρείτε εδώ https://bioinitiative.org/research-summaries/.

Διάγραμμα με τις επιπτώσεις των ασύρματων ακτινοβολιών ανά συχνότητα μπορείτε να βρείτε εδώ: https://bioinitiative.org/wp-content/uploads/pdfs/BioInitiativeReport-RF-Color-Charts.pdf

Ποιος έχει φτιάξει την εφαρμογή

Η εφαρμογή SYB EMF HEALTH EFFECTS APP έχει αναπτυχθεί από τον R. Blank, γιο του εκλιπόντα Dr. Martin Blank, πρώην καθηγητή του πανεπιστημίου Columbia και πρόεδρο της Bioelectromagnetics Society, που έχει δημοσιεύσει πάνω από 200 εργασίες και 12 βιβλία για τις ηλεκτρικές ιδιότητες των βιολογικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Πρακτικών του Πρώτου Παγκόσμιου Συνεδρίου με θέμα "Electricity and Magnetism in Biology and Medicine", "Electromagnetic Fields: Biological Interactions and Mechanisms" . Ήταν ένας από τους διοργανωτές της Bioinitiative Report και επιμελήθηκε την ενημέρωση του 2009 στην Παθοφυσιολογία.

O R. Blank θα συμπεριλάβει στην εφαρμογή του όλες τις έρευνες της Bioinitiative και σκοπεύει να την εμπλουτίσει μελλοντικά και με άλλες πηγές ερευνών όπως η λίστα της Powerwatch και το EMF PORTAL.

 

 

 


Υποστήριξη

Αναλυτικές περιγραφές προϊόντων και μηχανικός στη διάθεση σας για να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με την χρήση των προϊόντων πριν και μετά την αγορά τους

Ηθικό εμπόριο

Μόνο προϊόντα αξιόπιστων εταιρειών, που τα έχουμε δοκιμάσει για την αποτελεσματικότητα τους και όχι οτιδήποτε “πουλάει“

Δωρεάν μεταφορικά

Παράδοση χωρίς χρέωση στον χώρο σας ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής – Ισχύει εντός Ελλάδας, για όλες τις αγορές και ενοικιάσεις - Δεν ισχύει για ρούχα SHIELD

Παρακολούθηση παραγγελίας

Αποστολή tracking number με email / SMS για να γνωρίζετε κάθε στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σας

Εύκολη πληρωμή

Αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση / πληρωμή, πιστωτική κάρτα, μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Samsung Pay, Google Pay, Apple Pay, Paypal

Πληρωμή σε δόσεις

Δυνατότητα πληρωμής σε 3 άτοκες δόσεις πληρώνοντας μέσω Klarna. Δείτε πως γίνεται.

H No1 εταιρεία μετρήσεων ακτινοβολίας στην Ελλάδα

Από το 2010, εκατοντάδες ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα, μας έχουν εμπιστευτεί για την αξιόπιστη μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από μηχανικό και την μείωση της επιβάρυνσης από ακτινοβολίες.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2108081912
Δευ-Παρ 09:00-19:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Φόρτωση...

Θέλετε να μη χάνετε είδηση;


Εγγραφείτε στο newsletter μας!

0
Shares