Δεν έχετε προσθέσει κάτι ακόμη στη λίστα σας!

Θήκες προστασίας από ακτινοβολίες Wi-Fi

HB Wireless Pocket Shield - Θήκες θωράκισης Wi-Fi modem, router, baby monitor κ.α.

HB Wireless Pocket Shield - Θήκες θωράκισης Wi-Fi modem, router, baby monitor κ.α.

24,50 €
ποσότητα φόρου 4,74 €
Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!
+15 ευρώ σε Κύπρο
Τρόπος πληρωμής
Αντικαταβολή, Τραπεζική πληρωμή/κατάθεση, Πιστωτική κάρτα, Μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Google Pay, Apple Pay, Samsung Pay, Paypal, Klarna (σε 3 δόσεις)
Χρόνος παράδοσης
'Αμεσα διαθέσιμο: Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες
Επιλέξτε προϊόν
PDFΕκτύπωσηEmail

Θήκες από ύφασμα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης για την μείωση της εκπομπής ακτινοβολίας από ασύρματες συσκευές συνεχούς εκπομπής όπως Wi-Fi modems, baby monitors, έξυπνα ηχεία, βάσεις ασύρματων τηλεφώνων κ.α.

 • από το πιο ανθεκτικό και με την καλύτερη αναλογία ποιότητας / τιμής ύφασμα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης Steel Gray 
 • ποσοστό θωράκισης: 99,96% = 35dB σε συχνότητα 1GHz 
 • υλικό: βαμβάκι 40%, πολυεστέρας 30%, ανοξείδωτο ατσάλι 30%
 • γκρι χρώμα
 • υψηλής ποιότητας, διαπνέον και ελαφρύ ύφασμα 
 • πολύ καλή διατήρηση θωράκισης στο πλύσιμο – για ακόμη καλύτερη διατήρηση του υφάσματος προτείνεται το πλύσιμο του υφάσματος με το ειδικό υγρό απορρυπαντικό TEXCARE

Γιατί να χρησιμοποιήσω τις θήκες HB Wireless Pocket Shield;

Οι θήκες HB Wireless Pocket Shield καλύπτουν ολόκληρες τις ασύρματες συσκευές (και τις εξωτερικές τους κεραίες αν υπάρχουν) και μειώνουν σε ποσοστό 90% την εκπεμπόμενη ακτινοβολία, αλλά διατηρούν το σήμα (Wi-Fi κ.α.) τουλάχιστον στους κοντινούς της ασύρματης συσκευής χώρους.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρίσκεστε κοντά σε ασύρματες συσκευές συνεχούς εκπομπής όπως το ασύρματο μόντεμ, δεχόμενοι λιγότερο από το 10% της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας, έχοντας και την δυνατότητα να συνδέεστε με την ασύρματη συσκευή όταν το επιθυμείτε.

Για ποιές ασύρματες συσκευές προτείνεται η χρήση των θηκών θωράκισης;

Προτείνεται η χρήση των θηκών θωράκισης σε ασύρματες συσκευές που εκπέμπουν συνεχώς ηλεκτρομαγνητικά πεδία υψηλών συχνοτήτων, όπως Wi-Fi modems / routers / repeaters / powerline adaptors, συσκευές ενδοεπικοινωνίας (baby monitors), έξυπνα ηχεία (Apple Siri, Google Home, Amazon Echo), βάσεις ασύρματων τηλεφώνων, έξυπνες συσκευές, κεντρικές συσκευές-κόμβους σε έξυπνα σπίτια (Home Βase/Gateway) κ.α.

Οι θήκες θωράκισης είναι ιδανικές όταν οι ασύρματες συσκευές βρίσκονται κοντά σε σημεία που περνάμε πολλές ώρες και δεν υπάρχει η ανάγκη διατήρησης του σήματος τους σε απομακρυσμένους χώρους.

Δείτε και τα καλύμματα HB Belly Shield για την προστασία της κοιλιάς και των γεννητικών οργάνων από τις ασύρματες ακτινοβολίες:

 • Το κάλυμμα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης ΗΒ Wireless Belly Shield όταν το τοποθετείτε πάνω σας κατά τη χρήση κινητού τηλεφώνου, smartphone, tablet, laptop ή άλλης φορητής ασύρματης συσκευής, ανακλά την ασύρματη ακτινοβολία σε ποσοστό 90%, προστατεύοντας κοιλιά, έμβρυο (σε περίπτωση κύησης) και τα ευαίσθητα στα μικροκύματα γεννητικά όργανα (τιμή 39,50 ευρώ).

HB wireless belly shield

Πως θα διαπιστώσω ότι υπήρξε μείωση των επιπέδων ακτινοβολίας μετά την χρήση θηκών θωράκισης;

Μπορείτε να μετρήσετε την ακτινοβολία που εκπέμπουν οι ασύρματες συσκευές σας, με ή χωρίς την χρήση θηκών θωράκισης, ενοικιάζοντας τον απλό στη χρήση μετρητή ακτινοβολίας υψηλών συχνοτήτων HF38B της Gigahertz ή αγοράζοντας/ενοικιάζοντας αυτόν ή άλλους μετρητές υψηλών συχνοτήτων.

Δείτε στο βίντεο πως η ακτινοβολία από ένα ασύρματο μόντεμ και από μία βάση ασύρματου τηλέφωνου μειώνονται κατά 90% με την τοποθέτηση θήκης θωράκισης HB Wireless Pocket Shield (0,1-0,2 mW/m2 με θήκη, 2-2,5mW/m2 χωρίς θήκη θωράκισης):

3 μεγέθη θήκης για κάθε ασύρματη συσκευή

 • Μικρή (S)

Διάσταση 9 Χ 20 εκ. (άνοιγμα θήκης στη μεγάλη πλευρά) και τιμή 24,50 ευρώ (δωρεάν μεταφορικά)

Προτείνεται για προστασία από Wi-Fi repeaters / αντάπτορες Powerline κ.α. (συσκευές που είναι εν επαφή με την πρίζα) κ.α. Έχει λάστιχο συγκράτησης για να μην πέφτει.

 • Μεσαία (M)

Διάσταση 23 Χ 19 εκ. (άνοιγμα θήκης στη μεγάλη πλευρά) και τιμή 29,50 ευρώ (δωρεάν μεταφορικά)

Προτείνεται για προστασία από τα συνηθισμένα μικρά/μεσαίου μεγέθους Wi-Fi modem/routers, βάσεις ασύρματων τηλεφώνων, baby monitor χωρίς εξωτερικές κεραίες ή με μικρές αναδιπλούμενες κεραίες κ.α.

 • Μεγάλη (L)

Διάσταση 36 Χ 24 εκ. (άνοιγμα θήκης στη μεγάλη πλευρά) και τιμή 36,50 ευρώ (δωρεάν μεταφορικά)

Προτείνεται για προστασία από μεγάλου μεγέθους Wi-Fi modem/routers, με μεγάλες εξωτερικές κεραίες κ.α.

Θήκες θωράκισης σε διάφορα μεγέθη

Οι θήκες θωράκισης χρησιμοποιούνται και για την θωράκιση κινητών τηλεφώνων, smartphone, tablet, notebook, laptop;

Οι θήκες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για να βάλετε μέσα smartphone, tablet, notebooks, laptops όταν δεν τα χρησιμοποιείτε και δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις κεραίες Wi-Fi / Bluetooth / Data που διαθέτουν.

Έχετε υπόψη σας ότι κάποια μοντέλα φορητών συσκευών διατηρούν την εκπομπή ακτινοβολίας ακόμη και όταν απενεργοποιήσετε την κεραία Wi-Fi / Bluetooth / Data από το γρήγορο μενού ή/και βάλετε τη συσκευή σε λειτουργία πτήσης (π.χ. η κεραία Bluetooth σε πολλά i-phone/i-pads). Αν έχετε κοντά σας κινητό τηλέφωνο όταν κοιμάστε και θέλετε να είστε σίγουροι ότι δεν εκπέμπει ακτινοβολία, προτείνουμε να μετρήσετε την ακτινοβολία με ένα μετρητή ακτινοβολίας υψηλών συχνοτήτων ή να βάζετε το κινητό σε θήκη ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης (το σήμα του κινητού δεν θα χαθεί, εκτός και αν υπάρχει ήδη ασθενές σήμα).

Θα χαθεί το σήμα της ασύρματης συσκευής όταν την καλύψω με θήκη θωράκισης;

Οι θήκες θωράκισης μειώνουν σε ποσοστό 90% την εκπεμπόμενη ακτινοβολία, αλλά διατηρούν το σήμα (Wi-Fi κ.α.) τουλάχιστον στους κοντινούς της ασύρματης συσκευής χώρους - συνήθως

Ειδικά, όταν βρισκόμαστε σε κοντινούς στην ασύρματη συσκευή χώρους (συνήθως στο ίδιο δωμάτιο), η ποιότητα του σήματος συνήθως δεν θα επηρεαστεί. Η ένδειξη σήματος του WiFi στο κινητό σας δεν αποτελεί μέτρηση ακτινοβολίας (πυκνότητας ισχύος). Η ένδειξη πλήρους σήματος μπορεί να εμφανίζεται ακόμη και σε χαμηλά επίπεδα πυκνότητας ισχύος (< 5μW/m2), γεγονός μπορεί να σας αποπροσανατολίσει όσον αφορά την αποτελεσματικότητα της λύσης θωράκισης. Για παράδειγμα, οι αρχικές τιμές ακτινοβολίας της τάξεως των 2000μW/m2 λόγω γειτονικού ασύρματου μόντεμ, μπορούν μετά την τοποθέτηση θήκης θωράκισης να πέσουν στα 200μW/m2, ωστόσο το κινητό σας ενδεχομένως να δείχνει πάλι full σήμα παρόλο που είχατε 90% μείωση των τιμών ακτινοβολίας.

Τι ακτινοβολίας εκπέμπουν τα ασύρματα μόντεμ Wi-Fi, οι συσκευές ενδοεπικοινωνίες (baby monitors), τα έξυπνα ηχεία κλπ;

Οι παραπάνω ασύρματες συσκευές έχουν ενσωματωμένες κεραίες Wi-Fi / DECT / Bluetooth για την ασύρματη μεταφορά δεδομένων ήχου ή/και εικόνας και εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία υψηλών συχνοτήτων.

Είναι αυξημένες οι τιμές ακτινοβολίας που δέχομαι από τις ασύρματες συσκευές;

Οι τιμές ακτινοβολίας μειώνονται με το τετράγωνο της απόστασης από την πηγή.

Για παράδειγμα αν ένα ασύρματο μόντεμ/ρούτερ (Wi-Fi) μας εκθέτει σε ~10000 μW/m2 σε απόσταση 1 μέτρου τότε θα μας εκθέτει σε ~400 μW/m2 σε απόσταση 5 μέτρων.

Τα προτεινόμενα όρια έκθεσης από διάφορους επιστημονικούς φορείς σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία υψηλών συχνοτήτων είναι <100μW/m2.

Πως επηρεάζουν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία υψηλών συχνοτήτων το ανθρώπινο σώμα;

Οι ακτινοβολίες υψηλών συχνοτήτων έχουν συνδεθεί με την αϋπνία, την κατάθλιψη, τον καρκίνο του εγκεφάλου, των όρχεων, του δέρματος, του σιελογόνου αδένα, την ανδρική στειρότητα, τις αποβολές εγκυμοσύνης, την λευχαιμία κ.α.

Με βάση συνηθισμένες τιμές έκθεσης, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει πλέον εντάξει τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία υψηλών συχνοτήτων (ασύρματες ακτινοβολίες) στη λίστα των πιθανών καρκινογόνων, ενώ σύμβουλοι του ΠΟΥ προτείνουν την ένταξη τους στα αποδεδειγμένα καρκινογόνα, με βάση νέα επιστημονικά στοιχεία.

Μερίδα επιστημόνων υποστηρίζει ότι η αυξημένη έκθεση σε ασύρματες ακτινοβολίες των παιδιών αλλά και της μητέρας και του εμβρύου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης οδηγεί σε ελλιπή ή προβληματική ανάπτυξη του παιδικού εγκεφάλου και μπορεί να σχετίζεται με την σύγχρονη αύξηση του αυτισμού / υπερκινητικότητας και άλλων διαταραχών συμπεριφοράς.

Τι μπορώ να κάνω για να μειώσω την έκθεση μου στην ακτινοβολία των ασύρματων συσκευών;

Αν επιθυμείτε να μειώσετε την έκθεση σας σε ασύρματες ακτινοβολίες προτείνουμε να απενεργοποιήσετε την ασύρματη λειτουργία της κάθε ασύρματης συσκευής (για παράδειγμα στα ασύρματα μόντεμ, πατώντας το κουμπί WLAN ή από τις ρυθμίσεις της συσκευής μέσω του υπολογιστή σας – για ακριβείς οδηγίες ρωτήστε τον πάροχο σας) και να συνδέεστε με αυτήν χρησιμοποιώντας καλώδιο δικτύου (Ethernet) ή/και να απενεργοποιείτε την ασύρματη λειτουργία της συσκευής όταν δεν σας είναι απαραίτητη.

Επειδή σε πολλές ασύρματες συσκευές δεν υπάρχει κουμπί για την εύκολη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της ασύρματης κεραίας ή δεν είναι εφικτό να απενεργοποιείται η ασύρματη συσκευή γιατί χρειάζεται να διατηρείται ασύρματη σύνδεση, τουλάχιστον στους κοντινούς χώρους, η απλή λύση για μείωση της έκθεσης στην ακτινοβολία των ασύρματων συσκευών είναι οι θήκες ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης.

Αν θέλετε να προστατέψετε από τις ασύρματες εκπομπές των φορητών συσκευών smartphone / laptop / tablet τα ευαίσθητα στα μικροκύματα γεννητικά σας όργανα (οι ασύρματες ακτινοβολίες συνδέονται με υπογονιμότητα) και το έμβρυο σας σε περίοδο εγκυμοσύνης (μπορεί να οδηγήσει σε ελλιπή ή προβληματική ανάπτυξη του παιδικού εγκεφάλου) προτείνουμε να προμηθευτείτε και το κάλυμμα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης HB Wireless Belly Shield.

Είναι αποτελεσματικά τα διάφορα αυτοκόλλητα / πλακέτες προστασίας από την ακτινοβολία των ασύρματων συσκευών;

Αυτοκόλλητα / πλακέτες και άλλα προϊόντα “ουδετεροποίησης (;) της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας”, “ενεργειακά προϊόντα εφοδιασμένα με τις κατάλληλες πληροφορίες (;)” και διάφορα παρεμφερή προϊόντα που τοποθετούνται πάνω σε ασύρματες συσκευές, έχουν κατακλύσει την αγορά.

Τα προϊόντα αυτά δεν επιτυγχάνουν καμία μετρήσιμη μείωση της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας όπως μπορείτε να διαπιστώσετε με μια απλή μέτρηση με ένα μετρητή ακτινοβολία υψηλών συχνοτήτων.

Οδηγίες συντήρησης

 • Το ύφασμα Steel Gray είναι το πιο ανθεκτικό ύφασμα θωράκισης και έχει πολύ καλή διατήρηση θωράκισης στο πλύσιμο.
 • Αντέχει σε πλύσιμο σε θερμοκρασίες έως 60ο C, ωστόσο, για να διατηρηθεί καλύτερα προτείνεται πλύσιμο στους 30°C (όχι χλωρίνη, όχι στεγνό καθάρισμα), στέγνωμα σε χαμηλές θερμοκρασίες και σιδέρωμα χωρίς ατμό βαθμίδα 1.
 • Αν έχετε αλλεργίες, πλύνετε το ύφασμα πριν την πρώτη χρήση για να φύγει η μυρωδιά του καινούριου υφάσματος.
 • Για την καλύτερη διατήρηση του υφάσματος και την ελάχιστη εξασθένηση της θωράκισης μετά το πλύσιμο προτείνεται το πλύσιμο με το ειδικό υγρό απορρυπαντικό TEXCARE  (1 λίτρο επαρκεί για 20 πλυσίματα- Τιμή συσκευασίας 1 λίτρου = 19,90 ευρώ).
 • Η Yshield, έχοντας κάνει εκτεταμένες δοκιμές πλυσίματος των υφασμάτων θωράκισης με πολλούς διαφορετικούς τύπους απορρυπαντικών, ανακάλυψε ότι η χρήση ορισμένων απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων επιδρά αρνητικά στην διατήρηση του ποσοστού θωράκισης των υφασμάτων. Επιπλέον πήρε πολλά σχόλια πελατών, ότι π.χ. κάποια σαπούνια μπορούσαν να προκαλέσουν μυρωδιά στα υφάσματα με ασημί.
 • Για τους λόγους αυτούς, σε συνεργασία με έναν κατασκευαστή οικολογικών απορρυπαντικών, η Yshield δημιούργησε ένα απορρυπαντικό που δεν αντιδρά αρνητικά και προστατεύει τα υφάσματα θωράκισης. Το απορρυπαντικό TEXCARE δεν περιέχει αρώματα, χρωστικές ουσίες, μέσα συμπλοκοποίησης, συντηρητικά, ένζυμα, γενετικά τροποποιημένα υλικά, πετροχημικά κ.α. Όλα τα συστατικά είναι 100% βιοδιασπώμενα!
 • Συνήθως οι κατασκευαστές των ηλεκτρικών συσκευών προτείνουν θερμοκρασίες λειτουργίας <40ο C, οπότε αν διαπιστώσετε ότι μετά την χρήση της θήκης θωράκισης υπάρχει σημαντική αύξηση στην θερμοκρασία της συσκευής, μπορείτε να επιστρέψετε την θήκη θωράκισης μέσα σε 1 μήνα από την αγορά του προϊόντος.
 • Για να διατηρείται η ασύρματη συσκευή σας σε καλή θερμοκρασία, προτείνουμε να την τοποθετείτε σε καλά αεριζόμενο σημείο, σε σκληρές επιφάνειες και όχι σε μαλακές / απορροφητικές επιφάνειες (π.χ. όχι πάνω σε καναπέ / υφασμάτινη καρέκλα), να  αποφεύγετε να την τοποθετείτε σε σημεία που βλέπει ο ήλιος, κοντά σε καλοριφέρ / κλιματιστικά ζεστού αέρα /  θερμαντικά σώματα και κοντά σε ηλεκτρικές συσκευές που θερμαίνονται πολύ. Μπορείτε επίσης να κλείνετε την ασύρματη συσκευή όταν δεν την χρησιμοποιείτε (π.χ. τις ώρες ύπνου). Τέλος, μπορείτε να αερίζετε την ασύρματη συσκευή με κάποιο οικονομικό ανεμιστηράκι (π.χ. με ανεμιστήρα από 8€ ή  με ανεμιστηράκι από 1€ ή αεριζόμενη βάση λάπτοπ από 3€ για συσκευές που έχουν θύρα USB).

Θέλετε να μάθετε περισσότερους τρόπους προστασίας;

Ζητήστε τον Έλεγχο Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης της κατοικίας ή του χώρου εργασίας σας από μηχανικό της Home Biology, που περιλαμβάνει μετρήσεις όλων των ειδών ακτινοβολίας και αναλυτική μελέτη με προτάσεις για την μείωση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στον κάθε χώρο.
Περισσότερα...

Χαρακτηριστικά

 • θήκες από ύφασμα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης Steel Gray με βαμβακερό ενισχυτικό ρέλι (μεσαίο / μεγάλο μέγεθος) ή λάστιχο (μικρό μέγεθος)
 • υλικό: βαμβάκι 40%, πολυεστέρας 30%, ανοξείδωτο ατσάλι 30%
 • χρώμα: γκρι
 • ποσοστό θωράκισης: 99,96% = 35dB σε συχνότητα 1GHz (δείτε το πιστοποιητικό θωράκισης)
 • υψηλής ποιότητας, διαπνέον και ελαφρύ ύφασμα (βάρος: 120 g/m²)
 • το πιο ανθεκτικό και με την καλύτερη αναλογία ποιότητας / τιμής ύφασμα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης
 • πολύ καλή διατήρηση θωράκισης στο πλύσιμο – για ακόμη καλύτερη διατήρηση του υφάσματος προτείνεται το πλύσιμο του υφάσματος με το ειδικό υγρό απορρυπαντικό TEXCARE
 • πλύσιμο στους 30°C, στέγνωμα σε χαμηλές θερμοκρασίες, όχι χλωρίνη, όχι στεγνό καθάρισμα, σιδέρωμα χωρίς ατμό βαθμίδα 1 (αν έχετε αλλεργίες πλύνετε το ύφασμα πριν την πρώτη χρήση για να φύγει η μυρωδιά του καινούριου υφάσματος)
 • μέγιστη απόκλιση διαστάσεων 5% - λόγω του υψηλού κόστους παραγωγής και υπέρ μιας λογικής τιμής λιανικής πώλησης, μικροσκοπικές ατέλειες στην ύφανση δεν καθιστούν το ύφασμα ελαττωματικό

Υψηλό ποσοστό θωράκισης σε όλο το φάσμα των ασύρματων ακτινοβολιών

Δείτε αναλυτικά το διάγραμμα θωράκισης ανά συχνότητα (600 MHz - 40GHz) του υφάσματος Steel Gray, που μετρήθηκε σύμφωνα με το πρότυπο ASTM-D4935-10 (30dB=99,9% μείωση, 40dB=99,99% μείωση, 50dB=99,999% μείωση):

Υποστήριξη

Αναλυτικές περιγραφές προϊόντων και μηχανικός στη διάθεση σας για να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με την χρήση των προϊόντων πριν και μετά την αγορά τους

Ηθικό εμπόριο

Μόνο προϊόντα αξιόπιστων εταιρειών, που τα έχουμε δοκιμάσει για την αποτελεσματικότητα τους και όχι οτιδήποτε “πουλάει“

Δωρεάν μεταφορικά

Παράδοση χωρίς χρέωση στον χώρο σας ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής – Ισχύει εντός Ελλάδας, για όλες τις αγορές και ενοικιάσεις - Δεν ισχύει για ρούχα SHIELD

Παρακολούθηση παραγγελίας

Αποστολή tracking number με email / SMS για να γνωρίζετε κάθε στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σας

Εύκολη πληρωμή

Αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση / πληρωμή, πιστωτική κάρτα, μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Samsung Pay, Google Pay, Apple Pay, Paypal

Πληρωμή σε δόσεις

Δυνατότητα πληρωμής σε 3 άτοκες δόσεις πληρώνοντας μέσω Klarna. Δείτε πως γίνεται.

H No1 εταιρεία μετρήσεων ακτινοβολίας στην Ελλάδα

Από το 2010, εκατοντάδες ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα, μας έχουν εμπιστευτεί για την αξιόπιστη μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από μηχανικό και την μείωση της επιβάρυνσης από ακτινοβολίες.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2108081912
Δευ-Παρ 09:00-19:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Φόρτωση...

Θέλετε να μη χάνετε είδηση;


Εγγραφείτε στο newsletter μας!

0
Shares