Δεν έχετε προσθέσει κάτι ακόμη στη λίστα σας!

Κουνουπιέρες YSHIELD

Κουνουπιέρες ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης

Κουνουπιέρες YSHIELD

699,00 €
ποσότητα φόρου 135,29 €
Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!
+15 ευρώ σε Κύπρο
Τρόπος πληρωμής
Τραπεζική πληρωμή/κατάθεση, Πιστωτική κάρτα, Μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Google Pay, Apple Pay, Samsung Pay, Paypal, Klarna (σε 3 δόσεις)
Χρόνος παράδοσης
Παράδοση με DHL σε 5-12 εργάσιμες (δυνατότητα παράδοσης με DHL EXRPESS σε 1-3 εργάσιμες + 75€ - Δείτε “Σχετικά προϊόντα”). Επιπλέον 1-15 εργάσιμες ανάλογα με τον φόρτο εργασίας του ραφείου.
Επιλέξτε προϊόν
7d.gif
PDFΕκτύπωσηEmail

Προστατευτείτε τις κρίσιμες ώρες του ύπνου από την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας της περιοχής σας, δικτύων ασύρματου ίντερνετ (Wi-Fi) και δεκάδων άλλων εμφανών και μη πηγών ακτινοβολίας με τις πρωτοποριακές κουνουπιέρες ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης.

Οι κουνουπιέρες κατασκευάζονται από τα υφάσματα με ανακλαστικές ίνες χαλκού και ασημιού και δεν αφήνουν να διεισδύσει η ασύρματη ακτινοβολία από καμία κατεύθυνση παρά μόνο από το κάτω μέρος του κρεβατιού (μπορείτε όμως να τοποθετήσετε και ένα ύφασμα θωράκισης κάτω από το στρώμα ή το κρεβάτι σας - συνήθως δεν είναι απαραίτητο σε ισόγειους ή υπόγειους χώρους).

Συγκριτικός πίνακας διαθέσιμων κουνουπιέρων

kounoupieresprostasiasaktinovolies

Δείτε τις πυραμίδες SAFECAVE κάνοντας κλικ εδώ.

Παρατηρήσεις - Επεξήγηση διαφορών

Ποσοστό θωράκισης (dB)

Τα υλικά παρέχουν ποσοστά θωράκισης 35-50dB (όπου 30dB = 99,9% μείωση, 40dB=99,99% μείωση κ.ο.κ.). 

Υφάσματα Swiss Shield

Τα υφάσματα της Swiss Shield (NATURELL, VOILE) κατασκευάζονται στην Ελβετία με πατενταρισμένο, ανακλαστικό νήμα υψηλής τεχνολογίας (οργανικό βαμβάκι ή ο πολυεστέρας χρησιμεύουν ως βάση και συνδυάζονται μία εξαιρετικά λεπτή ίνα από ασήμι και χαλκό), με οικολογική πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 (“Ελεγμένο για επιβλαβείς ουσίες”).

Πλύσιμο

Πολύ μικρές απώλειες σε ποσοστό θωράκισης με τα διαδοχικά πλυσίματα έχουν όλα τα υφάσματα, ωστόσο προτείνεται να αποφύγετε την άσκοπη πλύση.

Τα υφάσματα με υψηλό ποσοστό σε βαμβάκι (Silver-Cotton, Naturell) μπορεί να μαζέψουν με το πλύσιμο. 

Όλα τα υφάσματα πλένονται στους 30°C (απαλός κύκλος).

Στέγνωμα καλύτερα στον αέρα (σε στεγνωτήριο μόνο σε χαμηλές θερμοκρασίες), όχι χλωρίνη, όχι στεγνό καθάρισμα.

Τα υφάσματα Naturell, Voile, Silver Cotton μπορούν να σιδερωθούν χωρίς ατμό βαθμίδα 1 (προτείνουμε να αποφύγετε το συχνό σιδέρωμα), ενώ τα Silver Tulle, Safecave δεν σιδερώνονται.

Δυσχρωμίες

Τα υφάσματα που έχουν υψηλό ποσοστό σε ασήμι (SILVER-TULLE, SAFECAVE) μπορεί να έχουν ή να παρουσιάσουν με τo χρόνο, τον ήλιο, τη ζέστη ή/και τα πλυσίματα δυσχρωμίες. Το ύφασμα SILVER-COTTON μπορεί να παρουσιάσει μικρές δυσχρωμίες.

Αντοχή

Η αντοχή των υφασμάτων που έχουν υψηλό ποσοστό σε ασήμι (SILVER-TULLE, SAFECAVE – ισχύει σε μικρότερο βαθμό για το Silver Cotton) μειώνεται ανάλογα με την συχνότητα κίνησης (π.χ. ανοιγοκλείνοντας συνεχώς την κουρτίνα).

Τα υπόλοιπα υφάσματα έχουν πολύ καλή αντοχή.

Δυνατότητα γείωσης

Τα υφάσματα που έχουν εξωτερική αγωγιμότητα (π.χ. Silver Tulle, Silver Cotton, Safecave) μπορούν να γειωθούν για να προστατεύουν και από τα ηλεκτρικά πεδία χαμηλής συχνότητας π.χ. από καλώδια ρεύματος, πρίζες κ.α. (η γείωση δεν είναι απαραίτητη για την προστασία από ασύρματα ηλεκτρομαγνητικά πεδία υψηλής συχνότητας από κεραίες, ασύρματες συσκευές κ.α.).

Η γείωση μπορεί να γίνει εύκολα με το σετ εσωτερικής γείωσης υφασμάτων με σκρατς (θα πρέπει να ραφτεί στο ύφασμα) ή με το σετ εσωτερικής γείωσης υφασμάτων με μαγνήτη (δεν χρειάζεται να ραφτεί στο ύφασμα).

Θέλετε να σας στείλουμε δείγματα των υλικών θωράκισης;

Προσθέστε στο καλάθι σας Δείγματα υλικών θωράκισης και θα λάβετε μικρά δείγματα (~3Χ3 εκ) από όλα τα υλικά ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης (υφάσματα, μεμβράνες, πλέγματα, ταπετσαρία) με χρέωση 4 ευρώ.

Με τα δείγματα, μπορείτε να ελέγξετε από κοντά το χρώμα και την υφή του κάθε υλικού, ώστε να επιλέξετε το καταλληλότερο για να παραγγείλετε.

Διαθέσιμα υφάσματα κουνουπιέρες YSHIELD:


Silver CottonSilver Cotton

 • ποσοστό θωράκισης: 42dB 
 • υλικό: 82 % βαμβάκι, 14 % νάιλον, 4 % ασήμι
 • κανονική οπτική διαπερατότητα
 • χρώμα: γκρι-μπεζ
 • μπορεί να γειωθεί (με ειδικό βύσμα σε πρίζα) για θωρακίσει και από τα ηλεκτρικά πεδία χαμηλών συχνοτήτων (π.χ. από καλώδια ρεύματος τοίχους)

NaturellNaturell

 • ποσοστό θωράκισης: 38dB 
 • υλικό: βαμβάκι 82%, χαλκός 17%, ασήμι 1%
 • οικολογικά σήματα Oeko-Tex® Standard 100 και 1000 («Ύφασμα Εμπιστοσύνης-Ελεγμένο για επιβλαβείς ουσίες»)
 • κανονική οπτική διαπερατότητα
 • χρώμα: λευκό-εκρού

VoileVoile

 • ποσοστό θωράκισης: 36dB 
 • υλικό: πολυεστέρας 83%, χαλκός 16%, ασήμι 1%
 • οικολογικά σήματα Oeko-Tex® Standard 100 και 1000 («Ύφασμα Εμπιστοσύνης-Ελεγμένο για επιβλαβείς ουσίες»)
 • δεν τσαλακώνεται εύκολα
 • καλή οπτική διαπερατότητα
 • χρώμα: λευκό

Silver TulleSilver Tulle

 • ποσοστό θωράκισης: 48dB 
 • ιδανικό ύφασμα όταν έχουμε υψηλές τιμές ακτινοβολίας ή επιθυμούμε πολύ υψηλό ποσοστό θωράκισης
 • υλικό: νάιλον 80%, ασήμι 20%
 • κανονική οπτική διαπερατότητα
 • χρώμα: γκρι ασημί (μπορεί να έχει ή να παρουσιάσει με τo χρόνο, τον ήλιο, τη ζέστη ή/και τα πλυσίματα δυσχρωμίες λόγω του υψηλού ποσοστού ασημιού)
 • δύσκολο να ραφτεί με ακρίβεια, επειδή είναι ελαστικό
 • μπορεί να γειωθεί (με ειδικό βύσμα σε πρίζα) για θωρακίσει και από τα ηλεκτρικά πεδία χαμηλών συχνοτήτων (π.χ. από καλώδια ρεύματος τοίχους)

Διαθέσιμα μεγέθη κουνουπιέρας:

Κουνουπιέρα σε σχήμα πυραμίδας

1) Πυραμίδα

Κουνουπιέρα για μονά ή διπλά κρεβάτια με πυραμιδικό σχήμα με ένα άνοιγμα. Κρεμιέται εύκολα από ένα σημείο. Έχει ύψος 2,4 μέτρα και περίμετρο βάσης 11,5 μέτρα. Ιδανικά προτείνεται σε κρεβάτια πλάτους < 1 μέτρου για να υπάρχει περισσότερος εσωτερικός χώρος στην κουνουπιέρα (πελάτες μας το έχουν χρησιμοποιήσει και σε διπλά κρεβάτια – είναι εφικτό, αλλά μειώνει αρκετά τον εσωτερικό χώρο της κουνουπιέρας). Τραβιέται εύκολα στην άκρη για να στρώσετε το κρεβάτι.

Κουνουπιέρα κουτί για μονό κρεβάτι2) Κουτί για μονό κρεβάτι

Κουνουπιέρα για μονά κρεβάτια (μέχρι 1,2 μέτρα πλάτος) σε σχήμα κουτιού, με ένα άνοιγμα και μεγάλο εσωτερικό χώρο. Κρεμιέται από 4 σημεία στην οροφή. Για την καλύτερη σταθεροποίηση της κατασκευής μπορείτε να τοποθετήσετε 4 ξύλινες, πλαστικές ή μεταλλικές μπάρες (δεν περιλαμβάνονται). Έχει πλάτος 1,2 μέτρα, μήκος 2,2 μέτρα και ύψος 2,2 μέτρα. 

Κουνουπιέρα κουτί για διπλό κρεβάτι3) Κουτί για διπλό κρεβάτι

Κουνουπιέρα για διπλά κρεβάτια (μέχρι 2,2 μέτρα πλάτος) σε σχήμα κουτιού, με δύο ανοίγματα και μεγάλο εσωτερικό χώρο. Κρεμιέται από 4 σημεία στην οροφή. Για την καλύτερη σταθεροποίηση της κατασκευής μπορείτε να τοποθετήσετε 4 ξύλινες, πλαστικές ή μεταλλικές μπάρες (δεν περιλαμβάνονται). Έχει πλάτος 2,2 μέτρα, μήκος 2,2 μέτρα και ύψος 2,2 μέτρα.

Λεπτομερείς εικόνες για κάθε τύπο κουνουπιέρας μπορείτε να δείτε στην αρχής αυτής της σελίδας κάτω από την κεντρική φωτογραφία.

Για την ολόπλευρη προστασία του κρεβατιού σας προτείνουμε την αγορά και ενός καλύμματος από ύφασμα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης.

Κάλυμμα από ύφασμα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης

Το κάλυμμα δαπέδου από ύφασμα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης τοποθετείται κάτω από το στρώμα ή το κρεβάτι και εμποδίζει την διείσδυση και ανακύκλωση των ασύρματων ακτινοβολιών μέσα στην κουνουπιέρα (συνήθως δεν είναι απαραίτητο σε ισόγειους ή υπόγειους χώρους).

Για την πλύση όλων των υφασμάτων θωράκισης σας προτείνουμε το υγρό απορρυπαντικό TEXCARE

Απορρυπαντικό TEXCARE

Η ειδική σύσταση του απορρυπαντικού που αναπτύχθηκε από τη Yshield, διατηρεί καλύτερα τα υφάσματα και επιτυγχάνει την ελάχιστη εξασθένηση της θωράκισης μετά το πλύσιμο.

Η Yshield, έχοντας κάνει εκτεταμένες δοκιμές πλυσίματος των υφασμάτων θωράκισης με πολλούς διαφορετικούς τύπους απορρυπαντικών, ανακάλυψε ότι η χρήση ορισμένων απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων επιδρά αρνητικά στην διατήρηση του ποσοστού θωράκισης των υφασμάτων. Επιπλέον πήρε πολλά σχόλια πελατών, ότι π.χ. κάποια σαπούνια μπορούσαν να προκαλέσουν μυρωδιά στα υφάσματα με ασημί.

Για τους λόγους αυτούς, σε συνεργασία με έναν κατασκευαστή οικολογικών απορρυπαντικών, η Yshield δημιούργησε ένα απορρυπαντικό που δεν αντιδρά αρνητικά και προστατεύει τα υφάσματα θωράκισης.

Το απορρυπαντικό TEXCARE προστατεύει όχι μόνο τα υφάσματα θωράκισης αλλά και το περιβάλλον και την υγεία σας καθώς δεν περιέχει αρώματα, χρωστικές ουσίες, μέσα συμπλοκοποίησης, συντηρητικά, ένζυμα, γενετικά τροποποιημένα υλικά, πετροχημικά κ.α. Όλα τα συστατικά είναι 100% βιοδιασπώμενα!

1 λίτρο επαρκεί για 20 πλυσίματα. Τιμή συσκευασίας 1 λίτρου = 19,90 ευρώ

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερους τρόπους προστασίας;

Ζητήστε τον Έλεγχο Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης της κατοικίας ή του χώρου εργασίας σας από μηχανικό της Home Biology, που περιλαμβάνει μετρήσεις όλων των ειδών ακτινοβολίας και αναλυτική μελέτη με προτάσεις για την μείωση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στον κάθε χώρο.
Περισσότερα...

 

 

 

 

Υποστήριξη

Αναλυτικές περιγραφές προϊόντων και μηχανικός στη διάθεση σας για να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με την χρήση των προϊόντων πριν και μετά την αγορά τους

Ηθικό εμπόριο

Μόνο προϊόντα αξιόπιστων εταιρειών, που τα έχουμε δοκιμάσει για την αποτελεσματικότητα τους και όχι οτιδήποτε “πουλάει“

Δωρεάν μεταφορικά

Παράδοση χωρίς χρέωση στον χώρο σας ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής – Ισχύει εντός Ελλάδας, για όλες τις αγορές και ενοικιάσεις - Δεν ισχύει για ρούχα SHIELD

Παρακολούθηση παραγγελίας

Αποστολή tracking number με email / SMS για να γνωρίζετε κάθε στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σας

Εύκολη πληρωμή

Αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση / πληρωμή, πιστωτική κάρτα, μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Samsung Pay, Google Pay, Apple Pay, Paypal

Πληρωμή σε δόσεις

Δυνατότητα πληρωμής σε 3 άτοκες δόσεις πληρώνοντας μέσω Klarna. Δείτε πως γίνεται.

H No1 εταιρεία μετρήσεων ακτινοβολίας στην Ελλάδα

Από το 2010, εκατοντάδες ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα, μας έχουν εμπιστευτεί για την αξιόπιστη μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από μηχανικό και την μείωση της επιβάρυνσης από ακτινοβολίες.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2108081912
Δευ-Παρ 09:00-19:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Φόρτωση...

Θέλετε να μη χάνετε είδηση;


Εγγραφείτε στο newsletter μας!

0
Shares