Δεν έχετε προσθέσει κάτι ακόμη στη λίστα σας!

ΝΕΑ

Η άγνωστη αιτία της πιο επικίνδυνης μορφής καρκίνου

Γνωρίζετε ότι, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, ο καρκίνος του πνεύμονα είναι ο πιο θανατηφόρος τύπος καρκίνου, με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο;

Κίνδυνος

Και αν το κάπνισμα είναι η προφανής κύρια αιτία πρόκλησης καρκίνου του πνεύμονα, γνωρίζετε ότι σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας η δεύτερη σημαντικότερη αιτία είναι το ραδόνιο;

Το ραδόνιο είναι ένα ραδιενεργό αέριο που εκλύεται από το έδαφος, εισέρχεται στα κτίρια από τοίχους, πατώματα και σωληνώσεις και το εισπνέουμε όλοι μας αφού υπάρχει παντού.

Ο Π.Ο.Υ. υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει όριο κάτω από το οποίο η έκθεση σε ραδόνιο δεν φέρει κανένα κίνδυνο και ότι η πιθανότητα καρκίνου του πνεύμονα αυξάνεται κατά 16% για κάθε 100 Bq/m3 αύξησης στη συγκέντρωση ραδονίου!

Το ραδόνιο έχει ενταχθεί στα αποδεδειγμένα καρκινογόνα (Group 1 human carcinogen) από το Διεθνές Πρακτορείο Έρευνας για τον Καρκίνο από το 1988, ενώ η Eυρωπαϊκή Eπιτροπή έχει προτείνει την καθιέρωση πολύ χαμηλών ορίων έκθεσης για νέα και υφιστάμενα κτίρια (200 και 400 Bq/m3 αντίστοιχα).

Τα επίπεδα του ραδονίου διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή και από κατοικία σε κατοικία. Υψηλότερες τιμές καταγράφονται στους χαμηλότερους ορόφους των κτιρίων, σε χώρους με ελλιπή εξαερισμό, σε περιοχές με φυσικά ανεβασμένα επίπεδα ραδονίου, αλλά και κοντά σε καλώδια υψηλής ή μέσης τάσης, δεδομένου ότι οι υψηλές τιμές ηλεκτρικών πεδίων αυξάνουν σημαντικά την συσσώρευση των σωματιδίων ραδονίου.

Μπορείτε να μετρήσετε εύκολα τα επίπεδα ραδονίου στο χώρο σας με τον νέο ψηφιακό μετρητή ραδονίου Canary που εισάγει πρώτη στην Ελλάδα η Home Biology!

O μετρητής Canary αποτελεί τον πιο απλό, γρήγορο και ευέλικτο τρόπο για την καταγραφή των επιπέδου ραδονίου σε κατοικίες και χώρους εργασίας.

Είναι διαθέσιμος για αγορά (299 ευρώ) ή εβδομαδιαία ενοικίαση (60 ευρώ). Οι τιμές περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ και τα μεταφορικά προς και από το χώρο σας.

Δείτε τον ψηφιακό μετρητή Canary!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις επιπτώσεις της ραδιενέργειας;

Διαβάστε το αναλυτικό άρθρο μας…


Υποστήριξη

Αναλυτικές περιγραφές προϊόντων και μηχανικός στη διάθεση σας για να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με την χρήση των προϊόντων πριν και μετά την αγορά τους

Ηθικό εμπόριο

Μόνο προϊόντα αξιόπιστων εταιρειών, που τα έχουμε δοκιμάσει για την αποτελεσματικότητα τους και όχι οτιδήποτε “πουλάει“

Δωρεάν μεταφορικά

Παράδοση χωρίς χρέωση στον χώρο σας ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής – Ισχύει εντός Ελλάδας, για όλες τις αγορές και ενοικιάσεις - Δεν ισχύει για ρούχα SHIELD

Παρακολούθηση παραγγελίας

Αποστολή tracking number με email / SMS για να γνωρίζετε κάθε στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σας

Εύκολη πληρωμή

Αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση / πληρωμή, πιστωτική κάρτα, μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Samsung Pay, Google Pay, Apple Pay, Paypal

Πληρωμή σε δόσεις

Δυνατότητα πληρωμής σε 3 άτοκες δόσεις πληρώνοντας μέσω Klarna. Δείτε πως γίνεται.

H No1 εταιρεία μετρήσεων ακτινοβολίας στην Ελλάδα

Από το 2010, εκατοντάδες ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα, μας έχουν εμπιστευτεί για την αξιόπιστη μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από μηχανικό και την μείωση της επιβάρυνσης από ακτινοβολίες.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2108081912
Δευ-Παρ 09:00-19:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Φόρτωση...

Θέλετε να μη χάνετε είδηση;


Εγγραφείτε στο newsletter μας!

0
Shares