Δεν έχετε προσθέσει κάτι ακόμη στη λίστα σας!

ΝΕΑ

Τι σχέση έχουν οι νέες κεραίες 5G με τον κορονοϊό;

Ο ερευνητής, βιολόγος Paul Doyon που μόλις πέρασε τους τελευταίους 18 μήνες στην Κίνα αναρωτιέται[i]:

"Μήπως υπάρχει σύνδεση μεταξύ του Coronavirus και του 5G;"

Πονοκέφαλος από το 5G

Πρώτες χώρες στην εγκατάσταση δικτύων 5G

Αυτό που δεν αναφέρεται στην ειδησεογραφία των ημερών είναι το γεγονός ότι η Κίνα που βιάστηκε να πάρει το προβάδισμα στον αγώνα της πρώτης λειτουργίας των νέων δικτύων 5G, είχε εγκαταστήσει μέχρι το τέλος του 2019 (και κυρίως κατά τους τελευταίους μήνες που οδήγησαν στην έκρηξη του COVID-19) 130.000 κεραίες 5G σε όλη τη χώρα.

Η πόλη του Wuhan από την οποία εξαπλώθηκε ο νέος ιός ήταν μια από τις αρχικές 16 πόλεις παγκοσμίως που επιλέχθηκαν για δοκιμή 5G το 2018 και σήμερα διαθέτει περισσότερες από 10.000 κεραίες 5G εγκατεστημένες.

Κεραίες 5G εγκαθίσταται άμεσα και σε όλα τα νέα νοσοκομεία που λειτουργούν στο Wuhan για την αντιμετώπιση του ιού.

Και η Νότια Κορέα, που επίσης έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό από τον κορονοϊό, ήταν από τις πρώτες χώρες που εγκατέστησαν λειτουργικά δίκτυα 5G.

Σύμφωνα με τον Paul Doyon, στις χώρες αυτές, οι ασθενείς έχουν χειρότερη αντίδραση στον κορονοϊό, ενώ στις χώρες που δεν έχει γίνει εγκατάσταση δικτύων 5G, οι επιπτώσεις είναι πιο ήπιες.

Απώλεια όσφρησης

O συγγραφέας και ακτιβιστής Arthur Firstenberg (Is the Sky Really Falling?, International 5G Appeal newsletter, https://www.5gspaceappeal.org/, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) παρατηρεί και κάτι ακόμα.

Τα 2/3 των ανθρώπων που βρίσκονται θετικοί στον κορονοϊό έχουν χάσει την αίσθηση της όσφρησης (“Loss of sense of smell as marker of COVID-19 infection,” ENT UK https://www.entuk.org/sites/default/files/files/Loss%20of%20sense%20of%20smell%20as%20marker%20of%20COVID.pdf).

Η απώλεια της αίσθησης της όσφρησης είναι ένα κλασσικό σημάδι της ασθένειας που ονομάζεται ασθένεια ραδιοκυμάτων και συχνά είναι το μοναδικό σύμπτωμα έκθεσης σε ραδιοκύματα σε διαφορετικά υγιή άτομα (“Investigation of the Olfactory Sensitivity in Persons Subjected to the Influence of UHF,” Ye. A. Lobanova and Z. V. Gordon, in The Biological Action of Ultrahigh Frequencies, A. A. Letavet and Z. V. Gordon, eds., Moscow 1960, JPRS 12471, pp. 50-56).

Τι σχέση έχει η αγωγιμότητα του εδάφους;

O Firstenberg έχει αναλύσει την σημασία του ηλεκτρομαγνητισμού στην λειτουργία του ανρθώπινου οργανισμού στο βιβλίο του «The Invisible Rainbow: A History of Electricity and Life».

Ο ίδιος εξηγεί την πολύ χαμηλότερη εξάπλωση του κορονοιού στην Ιαπωνία σε σχέση με άλλες χώρες όπως η Ιταλία, στο γεγονός ότι η Ιαπωνία είναι ηφαιστειακή και η ηλεκτρική αγωγιμότητα της γης είναι πολύ υψηλότερη.

Ως εκ τούτου, οι κάτοικοι της Ιαπωνίας είναι καλύτερα γειωμένοι και επηρεάζονται λιγότερο από τα ραδιοκύματα γύρω τους.

Αντίστοιχα, οι ηφαιστειακές περιοχές της Ιταλίας - της Σικελίας και της Καμπανίας - έχουν πολύ χαμηλότερα ποσοστά κορονοϊού από ό, τι η υπόλοιπη Ιταλία.

Λογοκρισία στο διαδίκτυο και γιατί θα ακούτε περισσότερες καλές ειδήσεις για το 5G από εδώ και στο εξής

Το Facebook ήδη απαγόρευσε την αναδημοσίευση της ομιλίας του ιατρού  Dr. Thomas Cowan στο “Health And Human Rights Summit” στην Arizona, σχετικά με τη σύνδεση της εξάπλωσης του κορονοϊού με την εγκατάσταση των νέων δίκτυών κινητής τηλεφωνίας 5G.

Ο συγκεκριμένος  γιατρός παρουσιάζει την άποψη ότι η νέα πανδημία, όπως και αντίστοιχες παλαιότερες, έχουν σχέση με την εγκατάσταση νέου τύπου κεραιών στον πλανήτη (παλαιότερα ραδιοτηλεοπτικές, ραντάρ και τώρα 5G).

Το Facebook, χαρακτηρίζει την είδηση ως “ψευδή” και προειδοποιεί τους χρήστες που επισκέπτονται σελίδες που έχουν αναρτήσει την είδηση.

Αν και δεν θεωρούμε ότι o κορονοϊός οφείλεται στα νέα δίκτυα 5G και δύσκολα μπορεί να αποδειχτεί ένας τέτοιος συσχετισμός, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η είδηση ως “ψευδής” αφού ο συγκεκριμένος ιατρός είναι υπαρκτός και έχει κάνει αυτές τις δηλώσεις.

Ασχέτως αν συμφωνούμε ή όχι με τον Dr. Cowan, η παρεμβατικότητα του Facebook μας προβλημάτισε πολύ.

Πρέπει οι πληροφορίες να διακινούνται ελεύθερα στο διαδίκτυο ακόμη και αν είναι λάθος ή υπάρχουν πολλά αντίθετα επιχειρήματα;

Ή μήπως αν κάποιοι διαφωνούν με μια επιστημονική άποψη θα πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις σε όσους την προβάλλουν;  

Και ποιοι είναι αρμόδιοι για να αποφασίσουν τι θα βλέπουμε και τι όχι; Γνωρίζατε ότι υπάρχει επίσημο Δίκτυο Ελέγχου Πληροφόρησης;

Διαβάστε στο νέα άρθρο της Home Biology γιατί θα ακούτε λιγότερο συχνά ειδήσεις για τις πιθανές επιπτώσεις υγείας από τα νέα δίκτυα 5G.

Και γιατί πρέπει να εγγράφεστε στα newsletter που σας ενδιαφέρουν.

Πως επηρεάζει η ακτινοβολία την λειτουργία του ανοσοποιητικού

Αν και δεν φαίνεται προς το παρόν να υπάρχει σαφής σύνδεση μεταξύ της έκθεσης σε ακτινοβολίες από κεραίες 5G με την επιδείνωση των συμπτωμάτων από τον κορονοϊό, είναι πολλά στα στοιχεία που συνδέουν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία υψηλών συχνοτήτων (από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματες συσκευές κ.α.) με την εξασθένηση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.

Αναλυτική αναφορά στις σχετικές μελέτες μπορεί κανείς να διαβάσει στην έκθεση BioInititative Report, στο τμήμα "Στοιχεία για τις επιδράσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στο ανοσοποιητικό σύστημα"[ii].

H έκθεση BioInitiative Report που αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη προσπάθεια τεκμηρίωσης των βιολογικών επιδράσεων στον άνθρωπο και των ασφαλών ορίων μακροχρόνιας έκθεσης, έχει συνταχθεί από μία ομάδα 29 διεθνών επιστημόνων (από τις Η.Π.Α., Σουηδία, Ιταλία, Ρωσία, Δανία, Σλοβακία, Αυστρία, Ινδία, Καναδά και Ελλάδα) από κορυφαία πανεπιστήμια, που περιλαμβάνει 3 πρώην προέδρους της Bioelectromagnetics Society (BEMS), έναν ανώτερο σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Περιβαλλοντικού Πρακτορείου, τον πρόεδρο της Ρωσικής Επιτροπής για την Προστασία από τις Μη Ιονίζουσες Ακτινοβολίες και άλλους έγκριτους επιστήμονες.

Για παράδειγμα, στην έρευνα "Καταστολή της μη ειδικής αντίστασης του σώματος υπό την επίδραση εξαιρετικά υψηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας χαμηλής έντασης" (Kolomytseva, et al) η έκθεση σε υψίσυχνη ακτινοβολία μόνο για 20 λεπτά ημερησίως, καταστέλλει κατά 50%  την φαγοκυτταρική δραστηριότητα των ουδετεροφίλων.

Ακόμα πιο ανησυχητική όσον αφορά τις επιπτώσεις από τον κορονοϊό είναι η έρευνα του Esmekaya (900 MHz pulse-modulated radiofrequency radiation induces oxidative stress on heart, lung, testis and liver tissues., Esmekaya MA1, Ozer C, Seyhan N.) που συμπεραίνει ότι η ακτινοβολία από συχνότητα που εκπέμπουν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας προκαλεί σημαντικά αυξημένο οξειδωτικό στρες σε καρδιά και πνεύμονες.

Ένας κατανοητός σε όλους μηχανισμός βλάβης στο ανοσοποιητικό

Σύμφωνα με τον Δρ. Blank, καθηγητή στο πανεπιστήμιο Κολούμπια και ερευνητή στον βιοηλεκτρομαγνητισμό, τα κύτταρά μας έχουν στρεσογόνο αντίδραση στις τεχνητές ακτινοβολίες, όπως συμβαίνει και με άλλες περιβαλλοντικές τοξίνες (βαρέα μέταλλα κ.α.)[iii].

Το ανθρώπινο DNA λειτουργεί σαν κεραία η οποία λαμβάνει ακόμη και χαμηλής ισχύος τεχνητά ηλεκτρομαγνητικά σήματα χαμηλών και υψηλών συχνοτήτων και δίνει εντολή για την παραγωγή πρωτεϊνών του στρες.

Ο μηχανισμός προσαρμογής στο στρες ενεργοποιεί το ορμονικό μας σύστημα για να αντιμετωπίσει την κάθε παρουσιαζόμενη πρόκληση.

Δυστυχώς είναι σχεδιασμένος για να λειτουργεί για προσωρινό διάστημα.

Η χρόνια παραγωγή πρωτεϊνών του στρες:

  • συνδέεται με προβλήματα ύπνου, κατάθλιψη, πονοκεφάλους, γαστρικά και δερματολογικά προβλήματα, παχυσαρκία, καρδιοπάθεια, άσθμα, μολύνσεις, κ.α.[iv] 
  • εξαντλεί το ανοσοποιητικό σύστημα και οδηγεί στην εμφάνιση αυτοάνοσων ασθενειών όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η νόσος του Lyme, ο Λύκος, η νόσος του Crohn, η σκλήρυνση κατά πλάκας, ο διαβήτης κ.α.  [v]

Kεραίες κινητής τηλεφωνίας 5G στην Ελλάδα

Πότε έρχονται στην Ελλάδα τα νέα δίκτυα 5G; Γιατί χρειάζονται περισσότερες κεραίες; Τι ακτινοβολία θα εκπέμπουν; Τι προειδοποιούν οι επιστήμονες; Πώς μπορούμε να αντιδράσουμε; Ποιες οι ασφαλείς εναλλακτικές;

Διαβάστε το αναλυτικό άρθρο της Home Biology για το 5G…

Σενάρια για σκέψη...

Στο άρθρο του igata “Αποκαλυπτικό puzzle: – Τι σχέση έχει η 5G και ο κορονοϊός;”[vi] γίνεται σύνδεση της εξάπλωσης του κορονοϊoύ με τον εμπορικό πόλεμο μεταξύ των Η.Π.Α. του κινεζικού τηλεπικοινωνιακού γίγαντα Huawei (πρώτη εταιρεία στις πωλήσεις smartphones 5G, ακολουθούμενη από την Samsung της Νότιας Κορέας, τις κινεζικές εταιρείες Vivo και Xiaomi, και την LG της Νότιας Κορέας).

Ο Τράμπ που αρχικά είχε επιβάλλει περιορισμό  στις πωλήσεις υλικών που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ προς την Huawei, αναγκάστηκε να υποχωρήσει στα μέσα του Ιανουαρίου, αφού επίσης πλήττονταν οι αγρότες και η βιομηχανία των ΗΠΑ.

Ακολούθησε η έξαρση του κορονοϊού σε Κίνα και Νότια Κορέα που ήδη έχει περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τις πωλήσεις smartphone 5G.

Πως μπορούμε να προστατευτούμε;

Την κρίσιμη αυτή περίοδο που πρέπει το ανοσοποιητικό μας να λειτουργεί ανεπηρέαστα περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να αποφύγουμε την περιττή έκθεση σε τεχνητά ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

[i] https://www.electricsense.com/5g-coronavirus/

[ii] https://bioinitiative.org/wp-content/uploads/pdfs/sec08_2007_Evidence_%20Effects_%20Immune_System.pdf

[iii] https://bioinitiative.org/wp-content/uploads/pdfs/sec07_2007_Evidence_for_Stress_Response.pdf

[iv] Mayo Clinic, How Stress Affects Health, http://www.mayoclinic.com/health/stress/SR00001

[v] Stress Proteins in Medicine, http://www.researchandmarkets.com/reportinfo.asp?report_id=1310105&t=t&cat_id=

[vi] https://igata.gr/2020/02/11/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%80%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-puzzle-%cf%84%ce%b9-%cf%83%cf%87%ce%ad%cf%83%ce%b7-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-5g-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%ba%ce%bf/

 


Υποστήριξη

Αναλυτικές περιγραφές προϊόντων και μηχανικός στη διάθεση σας για να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με την χρήση των προϊόντων πριν και μετά την αγορά τους

Ηθικό εμπόριο

Μόνο προϊόντα αξιόπιστων εταιρειών, που τα έχουμε δοκιμάσει για την αποτελεσματικότητα τους και όχι οτιδήποτε “πουλάει“

Δωρεάν μεταφορικά

Παράδοση χωρίς χρέωση στον χώρο σας ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής – Ισχύει εντός Ελλάδας, για όλες τις αγορές και ενοικιάσεις - Δεν ισχύει για ρούχα SHIELD

Παρακολούθηση παραγγελίας

Αποστολή tracking number με email / SMS για να γνωρίζετε κάθε στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σας

Εύκολη πληρωμή

Αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση / πληρωμή, πιστωτική κάρτα, μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Samsung Pay, Google Pay, Apple Pay, Paypal

Πληρωμή σε δόσεις

Δυνατότητα πληρωμής σε 3 άτοκες δόσεις πληρώνοντας μέσω Klarna. Δείτε πως γίνεται.

H No1 εταιρεία μετρήσεων ακτινοβολίας στην Ελλάδα

Από το 2010, εκατοντάδες ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα, μας έχουν εμπιστευτεί για την αξιόπιστη μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από μηχανικό και την μείωση της επιβάρυνσης από ακτινοβολίες.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2108081912
Δευ-Παρ 09:00-19:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Φόρτωση...

Θέλετε να μη χάνετε είδηση;


Εγγραφείτε στο newsletter μας!

0
Shares