Δεν έχετε προσθέσει κάτι ακόμη στη λίστα σας!

Υπηρεσίες εγκατάστασης υλικών θωράκισης / υπέρυθρης σάουνας / ηλεκτρολογικές / ρύθμιση δικτύων Wi-Fi κ.α.

Υπηρεσίες εγκατάστασης μπογιάς, μεμβράνης, ταπετσαρίας ηλεκτρομαγνητικής προστασίας / υπέρυθρης σάουνας / ηλεκτρολογικές / ρύθμιση δικτύων Wi-Fi κ.α.

PDFΕκτύπωσηEmail

H Home Biology, με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης, συνδέει τους πελάτες της με εξωτερικά συνεργεία / συνεργάτες που αναλαμβάνουν την τοποθέτηση των διαφόρων προϊόντων ηλεκτρομαγνητικής προστασίας και άλλες σχετικές με τα προϊόντα μας υπηρεσίες (εντός Αττικής – ορισμένα και εκτός Αττικής κατόπιν συνεννόησης).

Αν έχετε προμηθευτεί κάποια προϊόντα από την ιστοσελίδα μας και θέλετε να γίνει η εγκατάσταση τους από κάποιο συνεργείο καλέστε μας στο 2108080218 για να σας δώσουμε αναλυτικές πληροφορίες.

Ελαιοχρωματιστής για μπογιές ηλεκτρομαγνητικής προστασίας

Η μπογιά θωράκισης που αποτελεί το πιο δημοφιλές υλικό, είναι μια απλή μαύρη μπογιά ακρυλικού τύπου, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα στις περισσότερες εσωτερικές ή εξωτερικές επιφάνειες (τοίχους, οροφές, δάπεδα κ.α.) από οποιονδήποτε ελαιοχρωματιστή (επαγγελματία ή ερασιτέχνη).

Από πάνω βάφεται χωρίς δυσκολία, με συμβατικές πλαστικές ή ακρυλικές μπογιές (θα απαιτηθούν 1-4 χέρια κάλυψης ανάλογα με το τελικό χρώμα – π.χ. 3-4 χέρια για λευκό χρώμα).

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τα στοιχεί επικοινωνίας του ελαιοχρωματιστή.

Συνεργείο για την εγκατάσταση μεμβρανών ηλεκτρομαγνητικής προστασίας

Η μεμβράνη θωράκισης είναι αυτοκόλλητη, τοποθετείται εσωτερικά, κολλάει στο τζάμι με νερό και σαπούνι και έχει απλές οδηγίες τοποθέτησης.

Δείτε εδώ οδηγίες τοποθέτησης για τις μεμβράνες RF Shield 26.

Δείτε εδώ οδηγίες τοποθέτησης για τις μεμβράνες RDF62, RDF72, RDF25.

Για να κολλήσει η μεμβράνη στο τζάμι θα χρειαστείτε το υγρό προσθετικό FMK30.

Η πλαστική ξύστρα βοηθά στην καλύτερη επικόλληση των μεμβρανών στις γυάλινες επιφάνειες χωρίς φυσαλίδες αέρα και χωρίς να χαράξετε το τζάμι.

Για τις μεμβράνες RDF72, RDF25 θα χρειαστεί επιπλέον η χρήση του στεγανωτικού FL4 στις άκρες των τζαμιών για την σταθεροποίηση της μεμβράνης 8 εβδομάδες μετά την τοποθέτηση.

Εντός Αττικής υπάρχει διαθέσιμο συνεργείο για την εγκατάσταση των μεμβρανών. Ενδεικτικό κόστος για επιφάνειες μέχρι 15 τ.μ.: 80€+ΦΠΑ για την μεμβράνη RF SHIELD 26 και 150€+ΦΠΑ για την μεμβράνη RDF62, RDF72, RDF25.

Σε περίπτωση εγκατάστασης των μεμβρανών RDF72 ή RDF25, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση, αν απαιτηθεί νέα επίσκεψη για την τοποθέτηση του στεγανωτικού FL4 στα άκρα των τζαμιών, μετά από 8 εβδομάδες.

Αν έχετε συνεννοηθεί για την τοποθέτηση των μεμβρανών από το συνεργαζόμενο συνεργείο, δεν είναι απαραίτητη η αγορά ξύστρας. Θα χρειαστεί η αγορά υγρού προσθετικού FMK30 στην περίπτωση τοποθέτησης των μεμβρανών RDF62, RDF72, RDF25 (για την RF Shield 26 το συνεργείο χρησιμοποιεί δικό διάλυμα σαπουνιού).

Εκτός Αττικής, προτείνουμε να απευθυνθείτε σε συνεργεία εγκατάστασης αντιηλιακών μεμβρανών ή αυτοκόλλητων επιγραφών.

Εντός Αττικής επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε συνεργείο.

Κουρτίνες για πέρασμα σε ράγα ή κουρτινόξυλο

Η κουρτίνα θωράκισης μπορεί να έρθει έτοιμη ραμμένη με επιπλέον χρέωση ανά κουρτίνα 29€ για κρέμασμα σε ράγα με άγκιστρα και 49€ για κρέμασμα σε κουρτινόξυ​λο.

Κουρτίνες τύπου πάνελ ή ρολού

Όλα τα υφάσματα για κουρτίνα θωράκισης προτείνονται για πέρασμα σε ράγα κουρτίνα ή κουρτινόξυλο, αλλά μπορούν να γίνουν και κουρτίνες τύπου πάνελ.

Αν χρειάζεστε ακόμη υψηλότερο ποσοστό προστασίας και δεν σας ενοχλεί η συσκότιση του φωτός, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μεταλιζέ ύφασμα HNV100 ως κουρτίνα τύπου πάνελ ή ρολού (δεν ενδείκνυται το ράψιμο σε κρεμαστή κουρτίνα από άγκιστρα ή κουρτινόξυλο γιατί θα δημιουργήσει τρύπες στο υλικό).

Η τιμή του υλικού HNV100 πλάτους 90εκ είναι 24-59€ ανά τρέχον μέτρο (ανάλογα με την ποσότητα) και ~85€ ανά τζάμι για κατασκευή πάνελ και ~25€ ανά ρολό για κατασκευή ρολού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τα στοιχεία της εταιρείας που αναλαμβάνει την κατασκευαή και εγκατάσταση κουρτινών τύπου πάνελ ή ρολού.

Ταπετσαρία

Η ταπετσαρία μπορεί να κολληθεί σε εσωτερικούς τοίχους (ή πίσω από γυψοσανίδα) και να βαφτεί από πάνω αν επιθυμείτε άλλο τελικό χρώμα. Προτείνουμε να τοποθετείται από ταπετσέρη.

Καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε για την κόλλα ταπετσαρίας που προτείνει ο κατασκευαστής και για τα στοιχεία του ταπετσέρη με τον οποίο συνεργαζόμαστε.

Κουνουπιέρες

Οι κουνουπιέρες θωράκισης παραδίδονται έτοιμες για κρέμασμα από το ταβάνι.

Πλέγμα / Υλικό μαγνητικής θωράκισης

Δεν συνεργαζόμαστε με συνεργείο για την τοποθέτηση των συγκεκριμένων υλικών, ωστόσο το πλέγμα και το υλικό μαγνητικής θωράκισης μπορεί εύκολα να κολληθεί /καρφωθεί σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς τοίχους/δάπεδα ή πίσω από γυψοσανίδα.  

Ηλεκτρολογικές εργασίες

Το συνεργείο ηλεκτρολογικών εργασιών με το οποίο συνεργαζόμαστε μας δίνει τις παρακάτω κατά προσέγγιση τιμές για σχετικές με τα προϊόντα / υπηρεσίες μας εργασίες:

Εγκατάσταση demand switch (ρελέ απομόνωσης δικτύου): 80€+ΦΠΑ

Τηλεχειρισμός ασφάλειας : 130€+ΦΠΑ

Ηλεκτρολογικός έλεγχος εγκατάστασης με βάση το πρότυπο ΕΛΟΤ HD 384: 100€+ΦΠΑ

Γείωση υλικών (μπογιάς, ταπετσαρίας κλπ): από 50€+ΦΠΑ

Εξωτερική γείωση απευθείας σε έδαφος 80€+ΦΠΑ

Κατασκευή ενσύρματου δικτύου ethernet σε υπό κατασκευή ή ανακαίνιση κατοικίες : 300€+ΦΠΑ  

Συναρμολόγηση σάουνας

Η σάουνα παραδίδεται σε μεγάλα κουτιά και η συναρμολόγηση της σάουνας απαιτεί 2 άτομα και διαρκεί 1-4 ώρες ανάλογα με το μοντέλο. Δεν απαιτούν ειδικά εργαλεία, παρά μόνο ένα κατσαβίδι.

Μπορείτε να συνδέσετε την σάουνα σας απευθείας στην πρίζα, με εξαίρεση τις σάουνες Clearlight Yoga και Corner Sanctuary θα πρέπει να συνδεθούν από ηλεκτρολόγο σε ξεχωριστό κύκλωμα.

Αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης θα βρείτε στην σελίδα της κάθε σάουνας.

Αν χρειάζεστε συνεργείο για την συναρμολόγηση της σάουνας επικοινωνήστε μαζί μας. To κόστος εγκατάστασης κυμαίνεται στα 100-200€+ΦΠΑ ανάλογα με το μοντέλο.

Μείωση ακτινοβολίας Wi-Fi -  Εγκατάσταση Powerline

Συνεργάτης της Home Biology, Μηχανικός Ασφαλείας Ψηφιακών Συστημάτων, αναλαμβάνει τις εξής εργασίες για την μείωση της ακτινοβολίας από Wi-Fi modem/router/repeater/smartphone/tablet/laptop:

-Εγκατάσταση ανταπτόρων Powerline για την ενσύρματη σύνδεση με το διαδίκτυο laptop, desktop, smart TV κ.α. (δυνατότητα σύνδεσης και smartphone και tablet με επιπλέον αντάπτορες ethernet).

-Ρύθμιση ισχύος εκπομπής Wi-Fi (Transmitting Power) των modem / repeaters / powerline adapters ώστε να είναι λειτουργικά με την ελάχιστη δυνατή ακτινοβολία.

-Αύξηση μεσοδιαστήματος εκπομπής (Beacon Interval) των modem / repeater / powerline adapter ώστε να περιοριστεί έως και 100 φορές ο μέσος όρος έκθεσης σας στην ακτινοβολία Wi-Fi.

-Απενεργοποίηση εκπομπής στα 5GHz και εκπομπή μόνο στα 2,4GHz ώστε να δέχεστε ακτινοβολία από μία μόνο συχνότητα.

-Προγραμματισμό νυχτερινής απενεργοποίησης των modem / repeaters /  powerline adapters, ώστε να μην σας επηρεάζουν τις κρίσιμες ώρες του ύπνου.

-Γραπτή ενημέρωση σας για τους τρόπους ενεργοποίησης / απενεργοποίησης και στον τρόπο πραγματοποίησης αλλαγών στις ρυθμίσεις των modem / repeaters / powerline adapters.

Εγκατάσταση ενσύρματου baby monitor

Συνεργάτης μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση ενσύρματου συστήματος  ενδοεπικοινωνίας, που περιλαμβάνει ενσύρματη κάμερα που τοποθετείται στο παιδικό δωμάτιο και σύνδεση με smartphone/tablet/laptop.

Υποστήριξη

Αναλυτικές περιγραφές προϊόντων και μηχανικός στη διάθεση σας για να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με την χρήση των προϊόντων πριν και μετά την αγορά τους

Ηθικό εμπόριο

Μόνο προϊόντα αξιόπιστων εταιρειών, που τα έχουμε δοκιμάσει για την αποτελεσματικότητα τους και όχι οτιδήποτε “πουλάει“

Δωρεάν μεταφορικά

Παράδοση χωρίς χρέωση στον χώρο σας ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής – Ισχύει εντός Ελλάδας, για όλες τις αγορές και ενοικιάσεις - Δεν ισχύει για ρούχα SHIELD

Παρακολούθηση παραγγελίας

Αποστολή tracking number με email / SMS για να γνωρίζετε κάθε στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σας

Εύκολη πληρωμή

Αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση / πληρωμή, πιστωτική κάρτα, μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Samsung Pay, Google Pay, Apple Pay, Paypal

Πληρωμή σε δόσεις

Δυνατότητα πληρωμής σε 3 άτοκες δόσεις πληρώνοντας μέσω Klarna. Δείτε πως γίνεται.

H No1 εταιρεία μετρήσεων ακτινοβολίας στην Ελλάδα

Από το 2010, εκατοντάδες ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα, μας έχουν εμπιστευτεί για την αξιόπιστη μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από μηχανικό και την μείωση της επιβάρυνσης από ακτινοβολίες.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2108081912
Δευ-Παρ 09:00-19:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Φόρτωση...

Θέλετε να μη χάνετε είδηση;


Εγγραφείτε στο newsletter μας!

0
Shares