2108081912 (Δευ-Παρ 09:00-19:00)
info@home-biology.gr

EarthPulse V6

00077

EarthPulse V6 00077
Υλικά Θωράκισης
Price : 70 EURIn stock

Η συσκευή EarthPulse V6 αποτελείται από έναν μαγνήτη που τοποθετείται κάτω από το στρώμα σας και εκπέμπει ένα μαγνητικό πεδίο εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας κατά τη διάρκεια του ύπνου σας, το οποίο καλύπτει τα επιβλαβή τεχνητά ηλεκτρομαγνητικά πεδία υψηλότερων συχνοτήτων.

Οι συχνότητες που χρησιμοποιεί η συσκευή είναι κύρια στο φάσμα 0-12Hz (μέχρι 14,4Hz στο πρόγραμμα αφύπνισης), αντίστοιχες με αυτές που λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος σε κατάσταση χαλάρωσης:

 • κύματα Δέλτα (0,5-4Hz) κατά τη διάρκεια του βαθύ ύπνου, το πιο σημαντικό στάδιο αποκατάστασης
 • κύματα Θήτα (4-8Hz) κατά τη διάρκεια REM (ταχεία κίνηση των ματιών) στον ελαφρύ ύπνο
 • κύματα Άλφα (8-12Hz) κυριαρχούν όταν είστε χαλαροί, ήρεμοι, πριν ξυπνήσετε νωρίς το πρωί και σε διαλογιστική κατάσταση

Η συσκευή V6 έχει 14 προγράμματα που αλλάζουν διαρκώς συχνότητες. Με έκθεση σε πολλές συχνότητες, το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό που είναι καλύτερο για αυτό αυτόματα. Ειδικά τα προγράμματα ύπνου στη συσκευή V6 βοηθούν τον χρήστη να κοιμηθεί καλύτερα βοηθώντας τη λειτουργία του κιρκαδικού ρυθμού.

Μάθετε περισσότερα για την σύνδεση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων με την αυπνία και όλους τους τρόπους για να προστατευτείτε.

Η Home Biology διαθέτει τις συσκευές Earthpulse V6 μόνο για ενοικίαση. Αν ενδιαφέρεστε για αγορά μπορείτε να την πραγματοποιήσετε απευθείας από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή, μέσω της οποίας ισχύει και το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός 90 ημερών από την αγορά του, αν δεν ικανοποιηθεί ο χρήστης. Για αγορά διαβάστε και τις επιπλέον πληροφορίες παρακάτω.Τι λένε οι χρήστες του Earthpulse

"Ένας πρώην συντάκτης που δεν είχε ύπνο σταμάτησε πλέον να μετρά πρόβατα και είναι αιώνια ευγνώμων για τα Ζzzzz..." Περιοδικό Alternative Medicine Σεπτέμβριος 2005

"Συστήνω ιδιαίτερα αυτό το προϊόν. Έλυσε το πρόβλημά μου να ξυπνάω αρκετές φορές τη νύχτα." Δρ. Steven Sinatra, Καρδιολόγος, Εκδότης Heart, Health and Nutrition

"Μετά από μερικές εβδομάδες ένιωσα σαν να ανέπτυξα έναν 3ο πνεύμονα." Carl Lanore, Super Human Radio Host

"Σίγουρα έχετε βρει κάτι που με βοηθά να κοιμηθώ." Δρ Robert O. Becker, "πατέρας της Ηλεκτροϊατρικής"

"EarthPulse - Το εύρημα ενός αιώνα... ή δύο" - Δρ David Williams, Magnetically Attractive Healing

Πως χρησιμοποιώ τη συσκευή Earthpulse;

Τοποθετείτε τον μαγνήτη κάτω από το στρώμα σας, στο ύψος του κεφαλιού, των ώμων (αν ο ύπνος είναι το κύριο πρόβλημα), της μέσης, των ποδιών ή κοντά σε οποιοδήποτε σημείο έχετε πόνο / τραυματισμό ή πρόβλημα.

Ενεργοποιείτε την συσκευή από το χειριστήριο και επιλέγετε πρόγραμμα και διάρκεια.

Ξαπλώνετε και απολαμβάνετε τα οφέλη της μαγνητικής θεραπείας.

Αναλυτικές οδηγίες χρήσης στα ελληνικά μπορείτε να βρείτε εδώ.

Καλύψτε τα τεχνητά πεδία με φυσικά μαγνητικά πεδία

Η εγκεφαλική ψυχαγωγία / συντονισμός (brain wave entrainment) έγινε δημοφιλής από την κοινότητα των binaural beats με συσκευές φωτός και ήχου για την τόνωση του εγκεφάλου.

Ο στόχος της είναι να επηρεάσει ευνοϊκά την ηλεκτρική δραστηριότητα στον εγκέφαλο μέσω μη επεμβατικών εξωτερικών ερεθισμάτων, οδηγώντας σε βελτιωμένη μάθηση, χαλάρωση κ.λπ.

Η παλμική θεραπεία ηλεκτρομαγνητικού πεδίου (PEMF) είναι μια πολύ ισχυρότερη, αποτελεσματικότερη και πιο βολική μέθοδος συντονισμού του εγκεφάλου, παράγοντας κυτταρικά αποτελέσματα σε συστημικό επίπεδο που δεν μπορούν να επιτύχουν με άλλους τρόπους.

Το συμπλήρωμα μαγνητικού πεδίου αντισταθμίζει την απώλεια συντονισμού Schumann

Ακριβώς όπως οι βιταμίνες, τα μέταλλα και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα από τα τρόφιμα απαιτούνται για την υγιή επιβίωση, έτσι και τα μιτοχόνδρια μας απαιτούν «γεωμαγνητικές βιταμίνες» που παρέχονται από τα μαγνητικά πεδία της γης (Schumann κ.α.), η απορρόφηση των οποίων παρεμποδίζεται από τα τεχνητά ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Το νευρολογικό μας σύστημα αποτελείται από μίλια νευρωνικών ιστών, τα οποία δρουν σαν κεραίες που συλλέγουν ολόκληρο το φάσμα των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων.

Οι συσκευές EarthPulse ™ PEMF παράγουν ένα φάσμα αυτών των «γεωμαγνητικών βιταμινών» από πολύ χαμηλές συχνότητες Δέλτα έως Βήτα. Μόλις ο ηλεκτρομαγνήτης τοποθετηθεί κάτω από το στρώμα σας παίρνετε μια 8ωρη δόση των γεωμαγνητικών βιταμινών σας.

Συστηματική χρήση για ύπνο και ενίσχυση ενέργειας

Λαμβάνοντας το μαγνητικό σας συμπλήρωμα για 8 ώρες κάθε βράδυ, σύμφωνα με τον εφευρέτη, μπορείτε να περιμένετε:

 • Βαθύτερο ύπνο
 • Ενισχυμένη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας
 • Καλύτερη αερόβια ικανότητα
 • Βελτιωμένη ανάρρωση από τραυματισμούς
 • Περισσότερη ευελιξία
 • Αύξηση μυϊκής δύναμης και αντοχής
 • Βελτιωμένη διάθεση
 • Αυξημένα επίπεδα κορεσμένου οξυγόνου αίματος και ιστών

Οι 1000+ έρευνες για τις εφαρμογές των παλμικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων (PEMF) με αλφαβητική σειρά κατά διαταραχή μπορούν να σας καθοδηγήσουν στην αντίστοιχη εφαρμογή.

9,6Hz - Η βέλτιστη συχνότητα για ανάρρωση και αντιγήρανση

Ο εφευρέτης προτείνει την ρύθμιση της συσκευής στα 9,6 Hz, τη συχνότητα ως συχνότητα πρωτεύουσας χρήσης για ύπνο, ανάκαμψη και μακροζωία.

Έρευνες 5 δεκαετιών (μεγάλο μέρος της πρώην Σοβιετικής Ένωσης) έδειξαν ότι ένα πεδίο 10 Hz παρήγαγε τα πιο εξαιρετικά αποτελέσματα θεραπείας και αναγέννησης ιστών σε αρκετές δημοσιεύσεις.

Το 2003, η NASA ανακάλυψε ότι ένα πεδίο 10 Hz για 8 ώρες την ημέρα για 17-21 ημέρες οδήγησε σε "σημαντική μείωση των γονιδίων ωρίμανσης και ρυθμιστικών γονιδίων και αύξηση των 150 γονιδίων που σχετίζονται με την ανάπτυξη και τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό". 8 ώρες την ημέρα μοιάζουν πολύ με το EarthPulse τη νύχτα!

Το 2007 ο James Tong βρήκε ότι έκθεση σε 10 Hz τριπλασίασε την ενέργεια σύναψης νεύρων και διπλασίασε τη μιτοχονδριακή πυκνότητα στις νευρικές συνάψεις.

Το 1989 ο David Hood βρήκε ότι 30+ ημέρες με 10 ώρες την ημέρα η έκθεση στα 10 Hz τριπλασίασε δύο κρίσιμα ένζυμα της αναπνοής των κυττάρων, τη συνθετάση κιτρικού και την οξειδάση του κυτοχρώματος c από παράγοντες.

Θέλω να αγοράσω την συσκευή Earthpulse

Η Home Biology διαθέτει τις συσκευές Earthpulse V6 μόνο για ενοικίαση. Αν ενδιαφέρεστε για αγορά μπορείτε να την πραγματοποιήσετε απευθείας από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή, μέσω της οποίας ισχύει και το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός 90 ημερών από την αγορά του, αν δεν ικανοποιηθεί ο χρήστης.

 • Μπορείτε να δείτε όλα τα μοντέλα Earthpulse εδώ.
 • Η συσκευή V6 Basic (399 $ -499 $) σας επιτρέπει να ρυθμίσετε χειροκίνητα την επιθυμητή συχνότητα (η πιο ακριβή έκδοση έχει ισχυρότερη εκπομπή μαγνητικού πεδίου) και είναι επαρκής / πλήρως αποτελεσματική για τους περισσότερους ανθρώπους. Μπορείτε να επιλέξετε με μη αυτόματο τρόπο τη συνιστώμενη συχνότητα 9,6 Hz ή τη συχνότητα Shumann στα 7,83 Hz, Tesla 1 στα 9,63 Hz, Tesla 2 στα 3,69 Hz (μια καλή ρύθμιση ύπνου) ή οποιαδήποτε άλλη συχνότητα που σας ταιριάζει.
 • Η συσκευή V6 (699 $) έχει 14 πατενταρισμένα προγράμματα που αλλάζουν διαρκώς συχνότητες. Με έκθεση σε πολλές συχνότητες, το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό που είναι καλύτερο για αυτό αυτόματα. Ειδικά τα προγράμματα ύπνου στη συσκευή V6 βοηθούν τον χρήστη να κοιμηθεί καλύτερα βοηθώντας τη λειτουργία του κιρκαδικού ρυθμού.
 • Οι συσκευές V6 Pro (899-1999 $), διαθέτουν όλες προγράμματα και περιέχουν επιπλέον μαγνήτες, ώστε να μπορείτε να καλύψετε ολόκληρο το σώμα ή να το χρησιμοποιήσετε με τον σύντροφο ή το κατοικίδιο ζώο σας. Επίσης, με δύο μαγνήτες, ο ένας μαγνήτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τοπική εφαρμογή σε συγκεκριμένες περιοχές όπως για παράδειγμα τα γόνατα και ο άλλος μαγνήτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλήρη κάλυψη του σώματος.

Αξίζει η τιμή του Earthpulse;

Πριν νομίζετε ότι η αγορά Earthpulse μία φορά στη ζωή σας είναι ακριβή, εξετάστε τις εναλλακτικές λύσεις.

Σκεφτείτε το επαναλαμβανόμενο κόστος, την αναποτελεσματικότητα και τις πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία ή την ανάπτυξη ανοχής από τη συνεχή χρήση χαπιών, βοτάνων, αιθέριων ελαίων, ομοιοπαθητικών κ.λπ.

Σκεφτείτε την σπατάλη χρημάτων, το χρόνο και την προσπάθεια που χρειάζεστε για να επισκεφθείτε γιατρούς ή να βάλετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα χαλαρωτικές ασκήσεις, υπνωτικές συνεδρίες, τεχνικές αναπνοής, γιόγκα κ.α. με αμφίβολα αποτελέσματα.

Καλύτερο από οποιαδήποτε συσκευή PEMF

Υψηλής ισχύος κλινικές μηχανές PEMF που κοστίζουν χιλιάδες δολάρια μπορούν να αποδώσουν όπως το EarthPulse ™ PEMF βραχυπρόθεσμα, αλλά δεν είναι φορητές και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν μακροπρόθεσμα για συστηματική χρήση.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά στοιχεία για την τάση, την πυκνότητα ροής και την κυματομορφή του μαγνητικού πεδίου που εκπέμπεται από τις συσκευές Earthpulse αλλά και σύγκριση με άλλες συσκευές PEMF κάνοντας κλικ εδώ.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές που υποστηρίζουν ότι παράγουν επίσης “φυσικά” ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Ωστόσο, πριν αγοράσετε κάποιο προϊόν με πειστικό διαφημιστικό κείμενο καλό είναι προσπαθήσετε να καταλάβετε αν όντως κάνει αυτά που υποστηρίζει.

Για παράδειγμα, οι συσκευές Blushield που πλασάρονται ως προστασία για τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, δεν παρέχουν κανένα στοιχείο για την ένταση, την συχνότητα και την κυματομορφή του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που εκπέμπουν.

Ο ίδιος ο κατασκευαστής των συσκευών Blueshield στην ιστοσελίδα του (https://www.blushield-us.com/scalar-energy-emf/) εξηγεί ότι οι συσκευές του χρησιμοποιούν ένα πεδίο που το ονομάζει “Scalar”, το οποίο «δεν μπορεί να ανιχνευτεί από μετρητές» και «δεν μπλοκάρει τις ακτινοβολίες» αλλά «μπορεί να εντοπιστεί από τον άνθρωπο» και οι άγνωστες συχνότητες που χρησιμοποιεί «έχουν δείξει ότι έχουν θετική επίδραση στους ανθρώπινους οργανισμούς» …

Εγγύηση EarthPulse 90 ημερών

Όσοι αγοράζουν συσκευές EarthPulse έχουν 90 ημέρες για να δουν αν βελτιώνουν τον ύπνο και την απόδοσή τους ή μπορούν να επιστρέψουν το προϊόν. Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ποσοστό επιστροφής λιγότερο από 5% από το 2002.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την χρήση και τις δυνατότητες της συσκευής Earthpulse μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει συνδέσμους θυγατρικών προς τον ιστότοπο Earthpulse. Το EarthPulse δεν συνιστάται ως φάρμακο ή ως διάγνωση για οποιαδήποτε ασθένεια.

Επιλέξτε τύπο ενοικίασης
Εβδομαδιαία ενοικίαση (0)
Εβδομαδιαία επανενοικίαση (-35)
EarthPulse V6
EarthPulse V6
EarthPulse V6
EarthPulse V6
EarthPulse V6
EarthPulse V6
EarthPulse V6
EarthPulse V6
EarthPulse V6
EarthPulse V6

H No1 εταιρεία μετρήσεων ακτινοβολίας στην Ελλάδα

Από το 2010, εκατοντάδες ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα, μας έχουν εμπιστευτεί για την αξιόπιστη μέτρηση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στους χώρους τους και την μείωση της επιβάρυνσης από αυτά.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Έλεγχος Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης

Μάθετε πόση ακτινοβολία δέχεστε στο σπίτι ή το χώρο εργασίας σας και πώς να την μειώσετε, με τη βοήθεια μηχανικού του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Περισσότερα..

Ενοικίαση μετρητών ακτινοβολίας

Μετρήστε εύκολα και οικονομικά την ακτινοβολία από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα και μόντεμ, καλώδια της ΔΕΗ, μετασχηματιστές, πίνακες, ηλεκτρικές συσκευές ενοικιάζοντας αξιόπιστους και απλούς στη χρήση μετρητές ακτινοβολίας

Περισσότερα..

E-shop

ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

Απλοί στη χρήση μετρητές για την εύκολη για την καταγραφή της ακτινοβολίας από όλες τις πηγές! 

 Μετρητές ακτινοβολίας χαμηλών συχνοτήτων από καλώδια, μετασχηματιστές, πυλώνες, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. 

Μετρητές ακτινοβολίας υψηλών συχνοτήτων από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα, Wi-Fi κ.α.  

Μετρητές ραδιενέργειας από ραδόνιο, ραδιενεργά δομικά υλικά κ.α.

 (στον παρακάτω συνοπτικό πίνακα δείτε μόνο τους μετρητές ακτινοβολίας που είναι διαθέσιμοι και για ενοικίαση)  

 • HF32D
 • Gigahertz (Γερμανία)
 • Μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα, Wi-Fi, baby monitors κ.α.
 • Η οικονομική επιλογή για την μέτρηση της ακτινοβολίας από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, Wi-Fi, ασύρματα τηλέφωνα κ.α.
  Κατευθυντική κεραία για τον εντοπισμό των πηγών ασύρματης ακτινοβολίας
 • Τιμή αγοράς
  295€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  45€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  30€
 •  
 • HF38B
 • Gigahertz (Γερμανία)
 • Μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα, Wi-Fi, baby monitors κ.α.
 • Κορυφαία επιλογή για την μέτρηση της ασύρματης ακτινοβολίας!
  Κατευθυντική κεραία για τον εντοπισμό των πηγών ασύρματης ακτινοβολίας
  Διαφορετικό ηχητικό σήμα για την αναγνώριση των πηγών ασύρματης ακτινοβολίας
 • Τιμή αγοράς
  499€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  75€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  55€
 • Δωρεάν επανενοικίαση μετά από θωράκιση χώρου
 • HF58B
 • Gigahertz (Γερμανία)
 • Μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα, Wi-Fi, baby monitors κ.α.
 • Ίδια χαρακτηριστικά με τον HF38B
  Επιπλέον αποθήκευση μετρήσεων, υπολογισμός μέσου όρου έκθεσης και δυνατότητα εκτύπωσης αποτελεσμάτων (μόνο σε σύνδεση με τον NFA30M)
 • Τιμή αγοράς
  849€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  85€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  65€
 • Δωρεάν επανενοικίαση μετά από θωράκιση χώρου
 • NFA30M
 • Gigahertz (Γερμανία)
 • Μέτρηση μαγνητικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια ΔΕΗ, μετασχηματιστές, πίνακες, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. (λόγω κατανάλωσης ρεύματος)
 • Η καλύτερη επιλογή για μέτρηση μαγνητικών πεδίων από καλώδια ΔΕΗ χαμηλής/μέσης τάσης, μετασχηματιστές κ.α.
  Τρισδιάστατη μέτρηση μαγνητικού πεδίου
  Αποθήκευση μετρήσεων, υπολογισμός μέσου όρου έκθεσης και δυνατότητα εκτύπωσης αποτελεσμάτων
 • Τιμή αγοράς
  1285€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  75€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  55€
 • Δωρεάν επανενοικίαση μετά από θωράκιση χώρου
 • ΜΕ3030Β
 • Gigahertz (Γερμανία)
 • Μέτρηση μαγνητικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια ΔΕΗ, μετασχηματιστές, πίνακες, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. (λόγω κατανάλωσης ρεύματος)
 • Μέτρηση ηλεκτρικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια ΔΕΗ, καλώδια σε τοίχους, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. (λόγω τάσης)
 • Η οικονομική επιλογή για μέτρηση της ακτινοβολίας από καλώδια ΔΕΗ, μετασχηματιστές, ηλεκτρικές συσκευές κ.α.
  Μέτρηση ηλεκτρικού κ' μαγνητικού πεδίου στον ένα άξονα
 • Τιμή αγοράς
  159€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  45€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  30€
 • TRIFIELD TF2
 • Alphalab (ΗΠΑ)
 • Μέτρηση μαγνητικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια ΔΕΗ, μετασχηματιστές, πίνακες, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. (λόγω κατανάλωσης ρεύματος)
 • Μέτρηση ηλεκτρικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια ΔΕΗ, καλώδια σε τοίχους, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. (λόγω τάσης)
 • Μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα, Wi-Fi, baby monitors κ.α.
 • All in one μετρητής για την γρήγορη εκτίμηση της επιβάρυνσης από όλες τις κύριες πηγές ακτινοβολίας!
  Τρισδιάστατη μέτρηση μαγνητικού πεδίου
  Προτείνεται για την μέτρηση ακτινοβολίας από καλώδια υψηλής τάσης / πυλώνες της ΔΕΗ
 • Τιμή αγοράς
  259€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  75€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  55€
 • Body Voltage
 • Peaktech (Γερμανία)
 • Μέτρηση ηλεκτρικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια σε τοίχους, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. (λόγω τάσης)
 • Εναλλακτικός τρόπος μέτρησης της επιβάρυνσης από ηλεκτρικά πεδία χαμηλών συχνοτήτων από καλώδια συνδέοντας το σώμα σας με γείωση
  Δεν ενδείκνυται για εξωτερικές μετρήσεις
 • Τιμή αγοράς
  199€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  45€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  30€
 • RD1212-BT
 • Quartarad (Ρωσία)
 • Μέτρηση ραδιενέργειας
  από δομικά υλικά (πλακάκια, πάγκοι γρανίτη, τούβλα κ.α.), ιατρικά μηχανήματα, απόβλητα βιομηχανιών, νοσοκομείων, πυρηνικά ατυχήματα κ.α.
 • Αξιόπιστος μετρητής για την εύκολη και γρήγορη καταγραφή των επιπέδων ραδιενέργειας
  Δωρεάν εφαρμογή RadexRead για την αποθήκευση και χαρτογράφηση των μετρήσεων ραδιενέργειας
  Ηχητικός συναγερμός
 • Τιμή αγοράς
  329€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  65€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  45€
 • Corentium Home
 • Airthings (Νορβηγία)
 • Μέτρηση ραδονίου
  από υπέδαφος, δομικά υλικά κ.α.
 • Ο πιο γρήγορος (εβδομαδιαίο δείγμα) αλλά αξιόπιστος τρόπος για την μέτρηση του καρκινογόνου ραδονίου στο χώρο σας
  Υπολογισμός ημερησίων, εβδομαδιαίων και συνολικών μέσων όρων έκθεσης
  Δυνατότητα εκτύπωσης αποτελεσμάτων
 • Τιμή αγοράς
  249€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  50€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  -

Εκπτώσεις στις τιμές επανενοικίασης όλων των μετρητών ακτινοβολίας!

Σταθερή τιμή εβδομαδιαίας επανενοικίασης 40 ευρώ! - Σταθερή τιμή 2ήμερης επανενοικίασης 25 ευρώ! 

Εκπτώσεις στην ταυτόχρονη ενοικίαση των κορυφαίων μετρητών υψηλών και χαμηλών συχνοτήτων!

Σετ μέτρησης υψηλών & χαμηλών συχνοτήτων HF58B+NFA30M: εβδομαδιαία ενοικίαση 115 ευρώ (45 ευρώ έκπτωση!) - 2ήμερη ενοικίαση 95 ευρώ (25 ευρώ έκπτωση!)

Σετ μέτρησης υψηλών & χαμηλών συχνοτήτων HF38B+NFA30M: εβδομαδιαία ενοικίαση 95 ευρώ (55 ευρώ έκπτωση!) - 2ήμερη ενοικίαση 75 ευρώ (35 ευρώ έκπτωση!)

 Για περισσότερα επισκεφτείτε τη σελίδα ενοικίασης των μετρητών ακτινοβολίας!  

Συχνές ερωτήσεις

Ποιες είναι οι κύριες πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας;

Ο σύγχρονος άνθρωπος είναι εκτεθειμένος καθημερινά σε ένα μείγμα ακτινοβολιών:

 • Ηλεκτρομαγνητικά πεδία υψηλών συχνοτήτων (ασύρματα) από κινητά τηλέφωνα, ασύρματα τηλέφωνα και μόντεμ Wi-Fi, κεραίες κινητής τηλεφωνίας (υπάρχουν σε κάθε γειτονιά - συχνά καμουφλαρισμένες – δείτε που υπάρχουν κοντά σας κάνοντας κλικ εδώ - έρχονται και τα νέα δίκτυα 5G με δεκαπλάσιες κεραίες), έξυπνες συσκευές, bluetooth, έξυπνους μετρητές, συστήματα συναγερμού, φούρνους μικροκυμάτων, ασύρματες κονσόλες παιχνιδιών, κεραίες εκπομπής ραδιοτηλεοπτικών σημάτων, ραντάρ, baby monitor κ.α. (μη ιονίζουσα ακτινοβολία)
 • Ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία χαμηλών συχνοτήτων από μετασχηματιστές και καλώδια ΔΕΗ, καλώδια οικιακών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, ηλεκτρολογικούς πίνακες, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, συστήματα θέρμανσης κ.α. (μη ιονίζουσα ακτινοβολία)
 • Ραδιενέργεια (σωματίδια α, β, ακτινοβολία γ, Χ) από δομικά υλικά,  ακτινογραφίες, υπέδαφος, ραδόνιο, πυρηνικά ατυχήματα κ.α. (ιονίζουσα ακτινοβολία)
Πως μπορώ να μειώσω την έκθεση μου σε ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες;