• 210 808 1912
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Δε - Πα 09:00 - 19:00

Δεν έχετε προσθέσει κάτι ακόμη στη λίστα σας!

Συχνές Ερωτήσεις για τις Θεραπείες με Παλμικά Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία (PEMF)
Τι είναι οι θεραπείες με παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία;

Μηχανήματα που παράγουν τεχνητά ηλεκτρομαγνητικά πεδία σε διάφορες εντάσεις, συχνότητες και κυματομορφές, χρησιμοποιούνται σήμερα σε όλο τον κόσμο από νοσοκομεία, φυσιοθεραπεύτρια, συμβατικούς και εναλλακτικούς γιατρούς για την θεραπεία πλήθους ασθενειών, από απλά μυοσκελετικά προβλήματα μέχρι σοβαρές εκφυλιστικές ασθένειες[i].

Πριν την εδραίωση της φαρμακοβιομηχανίας ο χώρος αυτός είχε γνωρίσει μεγάλη άνθιση. Το 1884 υπολογίζεται ότι στις Η.Π.Α. ηλεκτρομαγνητικές θεραπείες ασκούσαν 10.000 γιατροί[ii]

Τα τελευταία χρόνια οι θεραπείες με ηλεκτρομαγνητισμό επανήλθαν στο προσκήνιο αφού τα αποτελέσματα τους είναι κατά πολλούς ισχυρότερα και ασφαλέστερα από κάθε άλλη συμβατική ή εναλλακτική αντιμετώπιση και αποδεικνύουν πόσο σημαντική είναι η βιολογική επίδραση των ακτινοβολιών στον άνθρωπο.

"Όλα τα ζώντα κύτταρα και οι οργανισμοί, ανεξαρτήτως γένους ή είδους, είναι δυναμικά συνδεδεμένα ηλεκτρικά συστήματα, εντελώς εξαρτημένα στον βιοηλεκτρισμό για τις πιο βασικές μεταβολικές διαδικασίες. Αποδεικνύεται ότι όλα τα πλάσματα είναι εξαιρετικά ευαίσθητα σε πολύ μικρή έκθεση στις ακτινοβολίες" Blake Levit, συγγραφέας του βιβλίου “Electromagnetic Fields, A Consumer’s Guide to the Issues and How to Protect Ourselves”[iii]

Συσκευές παραγωγής παλμικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων (PEMF= Pulsed Electromagnetic Fields), έχουν χρησιμοποιηθεί εκτεταμένα στην Ανατολική Ευρώπη και πάνω από 200 έρευνες σε ανθρώπους και ζώα, δείχνουν θετικά αποτελέσματα σε ένα πολύ ευρύ φάσμα ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων αγγειακών, γαστρεντερικών, πνευμονολογικών, νευρολογικών, ρευματικών, δερματολογικών, οφθαλμολογικών και αναπαραγωγικών παθήσεων[iv].

Στις Η.Π.Α. η έκθεση σε PEMF είναι εγκεκριμένη από το FDA για την θεραπεία καταγμάτων που δεν συγκολλούνται (non-union fractures). Οι κτηνίατροι ήταν οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν θεραπείες PEMF,  για να προσπαθήσουν να επουλώσουν τα σπασμένα πόδια σε άλογα[v].

Τα σκελετικά κύτταρα ανταποκρίνονται στα παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία, συνθέτοντας μόρια δομής και προάγοντας τη σύνθεση σκελετικού εξωκυτταρικού υλικού (matrix) στην πληγή[vi].

Μια λίγο διαφορετική κατηγορία ηλεκτρομαγνητικής θεραπείας αποτελούν οι υπέρυθρες σάουνες, οι οποίες εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία πολύ υψηλότερης συχνότητας, στο φάσμα της υπέρυθρης ακτινοβολίας, της ζέστης δηλαδή που παράγει ο ήλιος.

 

[i] Naomi M. Schupak, Therapeutic uses of Pulsed Magnetic Field exposure: a review

[ii] James Oschman, Energy Medicine, The scientific basis

[iii] Camilla Rees- Magda Havas, Public Health SOS – The Shadow Side of the Wireless Revolution

[iv] Magnetic therapy in eastern Europe : a review of 30 years of research. W. Pawluk

[v] https://en.wikipedia.org/wiki/Pulsed_electromagnetic_field_therapy

[vi] Cadossi, Ruggero; Massari, Leo; Racine-Avila, Jennifer; Aaron, Roy K. "Pulsed Electromagnetic Field Stimulation of Bone Healing and Joint Preservation: Cellular Mechanisms of Skeletal Response". JAAOS Global Research & Reviews

EarthPulse V6

EarthPulse V6

70,00 €
ποσότητα φόρου 13,55 €
Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!
+25 ευρώ σε Κύπρο
Τρόπος πληρωμής
Αντικαταβολή, Κατάθεση, Πιστωτική κάρτα (μέχρι 6 άτοκες δόσεις), Viva Wallet, Viva Spot, Paypal
Χρόνος παράδοσης
Επικοινωνήστε με το 2108081912 για διαθεσιμότητα ενοικίασης
Επιλέξτε προϊόν
PDFΕκτύπωσηEmail

Η συσκευή EarthPulse V6 αποτελείται από έναν μαγνήτη που τοποθετείται κάτω από το στρώμα σας και εκπέμπει ένα μαγνητικό πεδίο εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας κατά τη διάρκεια του ύπνου σας, το οποίο καλύπτει τα επιβλαβή τεχνητά ηλεκτρομαγνητικά πεδία υψηλότερων συχνοτήτων.

Οι συχνότητες που χρησιμοποιεί η συσκευή είναι κύρια στο φάσμα 0-12Hz (μέχρι 14,4Hz στο πρόγραμμα αφύπνισης), αντίστοιχες με αυτές που λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος σε κατάσταση χαλάρωσης:

 • κύματα Δέλτα (0,5-4Hz) κατά τη διάρκεια του βαθύ ύπνου, το πιο σημαντικό στάδιο αποκατάστασης
 • κύματα Θήτα (4-8Hz) κατά τη διάρκεια REM (ταχεία κίνηση των ματιών) στον ελαφρύ ύπνο
 • κύματα Άλφα (8-12Hz) κυριαρχούν όταν είστε χαλαροί, ήρεμοι, πριν ξυπνήσετε νωρίς το πρωί και σε διαλογιστική κατάσταση

Η συσκευή V6 έχει 14 προγράμματα που αλλάζουν διαρκώς συχνότητες. Με έκθεση σε πολλές συχνότητες, το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό που είναι καλύτερο για αυτό αυτόματα. Ειδικά τα προγράμματα ύπνου στη συσκευή V6 βοηθούν τον χρήστη να κοιμηθεί καλύτερα βοηθώντας τη λειτουργία του κιρκαδικού ρυθμού.

Μάθετε περισσότερα για την σύνδεση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων με την αυπνία και όλους τους τρόπους για να προστατευτείτε.

Η Home Biology διαθέτει τις συσκευές Earthpulse V6 μόνο για ενοικίαση. Αν ενδιαφέρεστε για αγορά μπορείτε να την πραγματοποιήσετε απευθείας από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή, μέσω της οποίας ισχύει και το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός 90 ημερών από την αγορά του, αν δεν ικανοποιηθεί ο χρήστης. Για αγορά διαβάστε και τις επιπλέον πληροφορίες παρακάτω.

 


Τι λένε οι χρήστες του Earthpulse

"Ένας πρώην συντάκτης που δεν είχε ύπνο σταμάτησε πλέον να μετρά πρόβατα και είναι αιώνια ευγνώμων για τα Ζzzzz..." Περιοδικό Alternative Medicine Σεπτέμβριος 2005

"Συστήνω ιδιαίτερα αυτό το προϊόν. Έλυσε το πρόβλημά μου να ξυπνάω αρκετές φορές τη νύχτα." Δρ. Steven Sinatra, Καρδιολόγος, Εκδότης Heart, Health and Nutrition

"Μετά από μερικές εβδομάδες ένιωσα σαν να ανέπτυξα έναν 3ο πνεύμονα." Carl Lanore, Super Human Radio Host

"Σίγουρα έχετε βρει κάτι που με βοηθά να κοιμηθώ." Δρ Robert O. Becker, "πατέρας της Ηλεκτροϊατρικής"

"EarthPulse - Το εύρημα ενός αιώνα... ή δύο" - Δρ David Williams, Magnetically Attractive Healing

Πως χρησιμοποιώ τη συσκευή Earthpulse;

Τοποθετείτε τον μαγνήτη κάτω από το στρώμα σας, στο ύψος του κεφαλιού, των ώμων (αν ο ύπνος είναι το κύριο πρόβλημα), της μέσης, των ποδιών ή κοντά σε οποιοδήποτε σημείο έχετε πόνο / τραυματισμό ή πρόβλημα.

Ενεργοποιείτε την συσκευή από το χειριστήριο και επιλέγετε πρόγραμμα και διάρκεια.

Ξαπλώνετε και απολαμβάνετε τα οφέλη της μαγνητικής θεραπείας.

Αναλυτικές οδηγίες χρήσης στα ελληνικά μπορείτε να βρείτε εδώ.

Καλύψτε τα τεχνητά πεδία με φυσικά μαγνητικά πεδία

Η εγκεφαλική ψυχαγωγία / συντονισμός (brain wave entrainment) έγινε δημοφιλής από την κοινότητα των binaural beats με συσκευές φωτός και ήχου για την τόνωση του εγκεφάλου.

Ο στόχος της είναι να επηρεάσει ευνοϊκά την ηλεκτρική δραστηριότητα στον εγκέφαλο μέσω μη επεμβατικών εξωτερικών ερεθισμάτων, οδηγώντας σε βελτιωμένη μάθηση, χαλάρωση κ.λπ.

Η παλμική θεραπεία ηλεκτρομαγνητικού πεδίου (PEMF) είναι μια πολύ ισχυρότερη, αποτελεσματικότερη και πιο βολική μέθοδος συντονισμού του εγκεφάλου, παράγοντας κυτταρικά αποτελέσματα σε συστημικό επίπεδο που δεν μπορούν να επιτύχουν με άλλους τρόπους.

Το συμπλήρωμα μαγνητικού πεδίου αντισταθμίζει την απώλεια συντονισμού Schumann

Ακριβώς όπως οι βιταμίνες, τα μέταλλα και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα από τα τρόφιμα απαιτούνται για την υγιή επιβίωση, έτσι και τα μιτοχόνδρια μας απαιτούν «γεωμαγνητικές βιταμίνες» που παρέχονται από τα μαγνητικά πεδία της γης (Schumann κ.α.), η απορρόφηση των οποίων παρεμποδίζεται από τα τεχνητά ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Το νευρολογικό μας σύστημα αποτελείται από μίλια νευρωνικών ιστών, τα οποία δρουν σαν κεραίες που συλλέγουν ολόκληρο το φάσμα των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων.

Οι συσκευές EarthPulse ™ PEMF παράγουν ένα φάσμα αυτών των «γεωμαγνητικών βιταμινών» από πολύ χαμηλές συχνότητες Δέλτα έως Βήτα. Μόλις ο ηλεκτρομαγνήτης τοποθετηθεί κάτω από το στρώμα σας παίρνετε μια 8ωρη δόση των γεωμαγνητικών βιταμινών σας.

Συστηματική χρήση για ύπνο και ενίσχυση ενέργειας

Λαμβάνοντας το μαγνητικό σας συμπλήρωμα για 8 ώρες κάθε βράδυ, σύμφωνα με τον εφευρέτη, μπορείτε να περιμένετε:

 • Βαθύτερο ύπνο
 • Ενισχυμένη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας
 • Καλύτερη αερόβια ικανότητα
 • Βελτιωμένη ανάρρωση από τραυματισμούς
 • Περισσότερη ευελιξία
 • Αύξηση μυϊκής δύναμης και αντοχής
 • Βελτιωμένη διάθεση
 • Αυξημένα επίπεδα κορεσμένου οξυγόνου αίματος και ιστών

Οι 1000+ έρευνες για τις εφαρμογές των παλμικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων (PEMF) με αλφαβητική σειρά κατά διαταραχή μπορούν να σας καθοδηγήσουν στην αντίστοιχη εφαρμογή.

9,6Hz - Η βέλτιστη συχνότητα για ανάρρωση και αντιγήρανση

Ο εφευρέτης προτείνει την ρύθμιση της συσκευής στα 9,6 Hz, τη συχνότητα ως συχνότητα πρωτεύουσας χρήσης για ύπνο, ανάκαμψη και μακροζωία.

Έρευνες 5 δεκαετιών (μεγάλο μέρος της πρώην Σοβιετικής Ένωσης) έδειξαν ότι ένα πεδίο 10 Hz παρήγαγε τα πιο εξαιρετικά αποτελέσματα θεραπείας και αναγέννησης ιστών σε αρκετές δημοσιεύσεις.

Το 2003, η NASA ανακάλυψε ότι ένα πεδίο 10 Hz για 8 ώρες την ημέρα για 17-21 ημέρες οδήγησε σε "σημαντική μείωση των γονιδίων ωρίμανσης και ρυθμιστικών γονιδίων και αύξηση των 150 γονιδίων που σχετίζονται με την ανάπτυξη και τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό". 8 ώρες την ημέρα μοιάζουν πολύ με το EarthPulse τη νύχτα!

Το 2007 ο James Tong βρήκε ότι έκθεση σε 10 Hz τριπλασίασε την ενέργεια σύναψης νεύρων και διπλασίασε τη μιτοχονδριακή πυκνότητα στις νευρικές συνάψεις.

Το 1989 ο David Hood βρήκε ότι 30+ ημέρες με 10 ώρες την ημέρα η έκθεση στα 10 Hz τριπλασίασε δύο κρίσιμα ένζυμα της αναπνοής των κυττάρων, τη συνθετάση κιτρικού και την οξειδάση του κυτοχρώματος c από παράγοντες.

Θέλω να αγοράσω την συσκευή Earthpulse

Η Home Biology διαθέτει τις συσκευές Earthpulse V6 μόνο για ενοικίαση. Αν ενδιαφέρεστε για αγορά μπορείτε να την πραγματοποιήσετε απευθείας από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή, μέσω της οποίας ισχύει και το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός 90 ημερών από την αγορά του, αν δεν ικανοποιηθεί ο χρήστης.

 • Μπορείτε να δείτε όλα τα μοντέλα Earthpulse εδώ.
 • Η συσκευή V6 Basic (399 $ -499 $) σας επιτρέπει να ρυθμίσετε χειροκίνητα την επιθυμητή συχνότητα (η πιο ακριβή έκδοση έχει ισχυρότερη εκπομπή μαγνητικού πεδίου) και είναι επαρκής / πλήρως αποτελεσματική για τους περισσότερους ανθρώπους. Μπορείτε να επιλέξετε με μη αυτόματο τρόπο τη συνιστώμενη συχνότητα 9,6 Hz ή τη συχνότητα Shumann στα 7,83 Hz, Tesla 1 στα 9,63 Hz, Tesla 2 στα 3,69 Hz (μια καλή ρύθμιση ύπνου) ή οποιαδήποτε άλλη συχνότητα που σας ταιριάζει.
 • Η συσκευή V6 (699 $) έχει 14 πατενταρισμένα προγράμματα που αλλάζουν διαρκώς συχνότητες. Με έκθεση σε πολλές συχνότητες, το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό που είναι καλύτερο για αυτό αυτόματα. Ειδικά τα προγράμματα ύπνου στη συσκευή V6 βοηθούν τον χρήστη να κοιμηθεί καλύτερα βοηθώντας τη λειτουργία του κιρκαδικού ρυθμού.
 • Οι συσκευές V6 Pro (899-1999 $), διαθέτουν όλες προγράμματα και περιέχουν επιπλέον μαγνήτες, ώστε να μπορείτε να καλύψετε ολόκληρο το σώμα ή να το χρησιμοποιήσετε με τον σύντροφο ή το κατοικίδιο ζώο σας. Επίσης, με δύο μαγνήτες, ο ένας μαγνήτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τοπική εφαρμογή σε συγκεκριμένες περιοχές όπως για παράδειγμα τα γόνατα και ο άλλος μαγνήτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλήρη κάλυψη του σώματος.

Αξίζει η τιμή του Earthpulse;

Πριν νομίζετε ότι η αγορά Earthpulse μία φορά στη ζωή σας είναι ακριβή, εξετάστε τις εναλλακτικές λύσεις.

Σκεφτείτε το επαναλαμβανόμενο κόστος, την αναποτελεσματικότητα και τις πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία ή την ανάπτυξη ανοχής από τη συνεχή χρήση χαπιών, βοτάνων, αιθέριων ελαίων, ομοιοπαθητικών κ.λπ.

Σκεφτείτε την σπατάλη χρημάτων, το χρόνο και την προσπάθεια που χρειάζεστε για να επισκεφθείτε γιατρούς ή να βάλετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα χαλαρωτικές ασκήσεις, υπνωτικές συνεδρίες, τεχνικές αναπνοής, γιόγκα κ.α. με αμφίβολα αποτελέσματα.

Το EarthPulse PEMF είναι καλύτερο από οποιαδήποτε συσκευή PEMF

Αυτές οι υψηλής έντασης κλινικές μηχανές PEMF που κοστίζουν χιλιάδες δολάρια μπορούν να αποδώσουν όπως το EarthPulse ™ PEMF βραχυπρόθεσμα, αλλά δεν είναι φορητές και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν μακροπρόθεσμα για συστηματική εισβολή των μιτοχονδρίων του σώματος.

Εγγύηση EarthPulse 90 ημερών

Όσοι αγοράζουν συσκευές EarthPulse έχουν 90 ημέρες για να δουν αν βελτιώνουν τον ύπνο και την απόδοσή τους ή μπορούν να επιστρέψουν το προϊόν. Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ποσοστό επιστροφής λιγότερο από 5% από το 2002.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την χρήση και τις δυνατότητες της συσκευής Earthpulse μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει συνδέσμους θυγατρικών προς τον ιστότοπο Earthpulse. Το EarthPulse δεν συνιστάται ως φάρμακο ή ως διάγνωση για οποιαδήποτε ασθένεια.

Διαδικασία ενοικίασης

 • Επιλέγετε εβδομαδιαία ενοικίαση (ή επανενοικίαση σε περίπτωση που έχετε ξανανοικιάσει), κάνετε κλικ στο κουμπί με το καλάθι και στη συνέχεια συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής (δωρεάν αντικαταβολή/πιστωτική κάρτα/Paypal/κατάθεση). Εναλλακτικά κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά.
 • Επικοινωνείτε μαζί μας στο 2108081912 για να ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα και να κανονίσετε την ημερομηνία που θα παραλάβετε.
 • Σας αποστέλλουμε τη συσκευή με την Γενική Ταχυδρομική και τον παραλαμβάνετε στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε (ή σε κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής που σας εξυπηρετεί - https://www.taxydromiki.com/office-network) με απλή επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας.
 • 1 εβδομάδα μετά την παραλαβή της συσκευής, καλείτε την Γενική Ταχυδρομική (2104851100) για να έρθει στο χώρο σας ή πηγαίνετε σε κάποιο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής που σας εξυπηρετεί, παραδίδετε την συσκευή στη συσκευασία που σας έχουμε προμηθεύσει και μας την αποστέλλετε με δική μας χρέωση (χρέωση παραλήπτη). Αν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους καλέστε μας στο 2108081912 για να ζητήσουμε εμείς να περάσουν να παραλάβουν.
Image
Image

Υποστήριξη

Αναλυτικές περιγραφές προϊόντων και μηχανικός στη διάθεση σας για να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με την χρήση των προϊόντων πριν και μετά την αγορά τους

Πληρωμή σε δόσεις

Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα μπορείτε να επιλέξετε την εξόφληση σε μέχρι 6 άτοκες δόσεις

.

Δωρεάν μεταφορικά

Παράδοση χωρίς χρέωση στον χώρο σας ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής – Ισχύει εντός Ελλάδας, για όλες τις αγορές και ενοικιάσεις - Δεν ισχύει για ρούχα SHIELD

Ηθικό εμπόριο

Μόνο προϊόντα αξιόπιστων εταιρειών, που τα έχουμε δοκιμάσει για την αποτελεσματικότητα τους και όχι οτιδήποτε “πουλάει“

Εύκολη πληρωμή

Δωρεάν αντικαταβολή, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα, Paypal, POS (σε κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής), Viva Wallet, Viva Spots

Παρακολούθηση παραγγελίας

Αποστολή tracking number με email / SMS για να γνωρίζετε κάθε στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σας

H No1 εταιρεία μετρήσεων ακτινοβολίας στην Ελλάδα

Από το 2010, εκατοντάδες ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα, μας έχουν εμπιστευτεί για την αξιόπιστη μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από μηχανικό και την μείωση της επιβάρυνσης από ακτινοβολίες.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Δείτε όλες τις μετρήσεις μας σε χάρτη
info@home-biology.gr
2108081912
Δευ-Παρ 09:00-19:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Please fill the required field.

Θέλετε να μη χάνετε είδηση;

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
0
Shares