Ύφάσματα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης (για κουρτίνες, καλύμματα κ.α.)

00055

Ύφάσματα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης (για κουρτίνες, καλύμματα κ.α.) 00055
Υλικά Θωράκισης
Price : 40 EURIn stock

Η Home Biology σας προσφέρει όλα τα υφάσματα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης στις ίδιες τιμές με τον προμηθευτή (Yshield) και χωρίς χρέωση μεταφορικών!

Μπορείτε να μας ζητήσετε να σας αποστείλουμε δείγματα όλων των υφασμάτων με χρέωση 4 ευρώ.

Διαθεσιμότητα: O χρόνος παράδοσης των υφασμάτων είναι 5-10 εργάσιμες (δωρεάν παράδοση με Γενική Ταχυδρομική / UPS / DHL). Μπορούν να παραδοθούν και συντομότερα σε 1-3 εργάσιμες με UPS express, με επιπλέον χρεώση, ανάλογα με την ποσότητα (ζητήστε μας προσφορά). Σε περίπτωση ραφής των υφασμάτων σε κουρτίνες, η παράδοση θα καθυστερήσει επιπλέον 3-10 εργάσιμες ημέρες.

Τρόποι πληρωμής: Τα υφάσματα θωράκισης εξοφλούνται προκαταβολικά με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα (δεν ισχύει η αντικαταβολή) και επειδή κόβονται στις διαστάσεις που επιθυμείτε, δεν μπορούν να επιστραφούν.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%

> Τα πρωτοποριακά υφάσματα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης:

 • περιέχoυν πατενταρισμένη πλέξη νημάτων με χαλκό και ασήμι
 • ανακλούν τις ασύρματες ακτινοβολίες σε ποσοστό >99%!
 • πλένονται και σιδερώνονται εύκολα
 • μπορεί να έρθουν ραμμένα σαν κουρτίνα στις διαστάσεις που επιθυμείτε

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για όλα τα υλικά ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης κάνοντας κλικ εδώ!

Που χρησιμοποιούνται τα υφάσματα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης;

Τα υφάσματα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης χρησιμοποιούνται κυρίως ως κουρτίνα για την αντιμετώπιση των ασύρματων ακτινοβολιών που εισέρχονται από τα τζάμια.

Η κουρτίνα θωράκισης είναι συνήθως απαραίτητη λύση αν έχετε παράθυρα ή μπαλκονόπορτες που «βλέπουν» σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας ή άλλες εμφανείς πηγές ασύρματης ακτινοβολίας, αφού τα τζάμια αποτελούν τα πιο ευάλωτα σημεία στη διείσδυση των ασύρματων ακτινοβολιών σε ένα χώρο.

Πιο επιβαρημένες από τις ασύρματες ακτινοβολίες είναι οι κατοικίες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές και ιδιαίτερα οι υψηλότεροι όροφοι των κτιρίων.

Το ύφασμα θωράκισης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κάλυμμα τοποθετώντας το πάνω ή κάτω από το καθιστικό, το στρώμα ή το κρεβάτι σας όταν υπάρχει ασύρματο τηλέφωνο ή μόντεμ στο από κάτω δωμάτιο.

Τέλος, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν έχουμε εγκαταστήσει μια κουνουπιέρα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης στο κρεβάτι μας και θέλουμε να αποκλείσουμε την είσοδο ακτινοβολιών από όλες τις πλευρές του κρεβατιού.

Το κάθε ύφασμα θωράκισης μπορείτε να το παραλάβετε και έτοιμο ραμμένο σε κουρτίνα!

Το ύφασμα θωράκισης κανονικά το παραλαμβάνετε χωρίς επεξεργασία.

Μπορεί να έρθει ραμμένο σε κουρτίνα στις διαστάσεις που επιθυμείτε, για πέρασμα σε ράγα ή κουρτινόξυλο, με έξτρα χρέωση λόγω της εργασίας και των επιπλέον εκατοστών υφάσματος που θα χρειαστούν.

Τελείωμα κουρτίνας για πέρασμα σε ράγα (κόστος 29€): Το πάνω μέρος της κουρτίνας έρχεται έτοιμο για να περαστούν άγκιστρα (δεν περιλαμβάνονται).

Τελείωμα κουρτίνας για πέρασμα σε κουρτινόξυλο (κόστος 49€): Το πάνω μέρος της κουρτίνας έρχεται έτοιμο για να περαστεί σε κουρτινόξυλο (κρεμάσμα: ύψος 10cm, πλάτος 5-8cm).

Για το μήκος υφάσματος που θα παραγγείλετε, αυτό εξαρτάται από το αν θέλετε το η κουρτίνα να κάνει «δίπλες» ή όχι. Αν θέλετε το ύφασμα να διπλώνει, εμείς προτείνουμε να παραγγείλετε διάσταση 70% μεγαλύτερη από το πλάτος του παραθύρου (δηλαδή για 2 μέτρα, θα παραγγείλετε 3,4 μέτρα υφάσματος - το ύφασμα δεν έρχεται με τεχνητές "δίπλες" - δημιουργούνται όταν βάλετε κουρτίνα μεγαλύτερης διάστασης σε μικρότερη ράγα/κουρτινόξυλο).

Ανάλογα με την επιθυμητή διάσταση κουρτίνας μπορεί να χρειαστεί να κοπούν λίγα εκατοστά επιπλέον ύφασμα.

Για παραγγελία κουρτινών παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email για να μας πείτε τις ακριβείς διαστάσεις και να σας δώσουμε προσφορά.

Κουρτίνες ή μεμβράνες θωράκισης για τα παράθυρα;

-Οι μεμβράνες θωράκισης έχουν λίγο χαμηλότερο ποσοστό θωράκισης σε σχέση με τα περισσότερα υφάσματα για κουρτίνα θωράκισης, ωστόσο και οι δύο επιλογές καλύπτουν αποτελεσματικά στις περισσότερες περιπτώσεις.

Στην πράξη, πολλές φορές μια μεμβράνη θωράκισης που τοποθετείται στο τζάμι και έχει μόνο μικρά σημεία διαρροής τα λάστιχα των τζαμιών, μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική από μια κουρτίνα που τοποθετείται σε κουρτινόξυλο με απόσταση από το παράθυρο και μεγαλύτερα σημεία διαρροής στο πλάι.

-Από την άλλη, οι κουρτίνες θωράκισης μπορούν να καλύψουν και ολόκληρο τον τοίχο αν το επιθυμείτε (χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ράγα ή κουρτινόξυλο για όλη την πλευρά), οπότε μπορεί να είναι πολύ πιο αποτελεσματικές, ιδιαίτερα όταν δεν έχουμε θωρακίσει με άλλο τρόπο και τους πλαϊνούς τοίχους π.χ. βάφοντας τους με μπογιά θωράκισης.

-Σε σχέση με τις αυτοκόλλητες μεμβράνες, οι κουρτίνες έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με ανοιχτά τα παράθυρα (βολικό το καλοκαίρι).

-Επίσης μπορούν να μεταφερθούν σε περίπτωση μετακόμισης.

-Τις κουρτίνες μπορείτε να τις παραγγείλετε να έρθουν ραμμένες στην διάσταση που επιθυμείτε και να τις κρεμάσετε μόνοι σας περνώντας τις σε ράγα ή σε κουρτινόξυλο.

-Τις μεμβράνες μπορείτε να τις τοποθετήσετε μόνοι σας ή με την βοήθεια κάποιου εξειδικευμένου συνεργείου (π.χ. συνεργεία που τοποθετούν αντηλιακές μεμβράνες σε κτίρια/αυτοκίνητα ή αυτοκόλλητες επιγραφές κλπ). Το συνεργείο προτείνεται ιδιαίτερα όταν έχετε να καλύψετε μεγάλα τζάμια.

-Τέλος, η μεμβράνη θωράκισης RF Shield 26 έχει μικρότερο κόστος ανά τετραγωνικό μέτρο υλικού και συνήθως απαιτούνται και λιγότερα τετραγωνικά μέτρα υλικού αφού καλύπτονται μόνο τα τζάμια σε αντίθεση με τις κουρτίνες που καλύπτουν μεγαλύτερη επιφάνεια, οπότε απαιτούνται περισσότερα τετραγωνικά μέτρα υλικού, ιδιαίτερα στην περίπτωση που ο πελάτης θέλει η κουρτίνα να έχει πτυχώσεις.

Δείτε το συνοπτικό πίνακα με όλα τα υφάσματα:

Επεξήγηση κύριων χαρακτηριστικών


Ποσοστό θωράκισης
(Attenuation at 1 GHz) = ανάκλαση στις ασύρματες ακτινοβολίες που παρέχει κάθε υλικό - μετράται σε dB – ντεσιμπέλ και κυμαίνεται στα 20-100 dB όπου 20dB = 99% μείωση, 30dB=99,9% μείωση κ.ο.κ. Τα αναφερόμενα dB αφορούν συχνότητα 1GHz. Αναλυτικά διαγράμματα θωράκισης ανά συχνότητα υπάρχουν στα χαρακτηριστικά των υφασμάτων.

Τα περισσότερα υλικά παρέχουν ποσοστά θωράκισης 30-40dB τα οποία είναι ικανοποιητικά στις περισσότερες περιπτώσεις. Υλικά με ποσοστά θωράκισης >45 dB προτείνονται όταν έχουμε υψηλές τιμές ακτινοβολίας (π.χ. >10000μWm2) ωστόσο τα συγκεκριμένα υφάσματα επειδή έχουν υψηλό ποσοστό σε ασήμι μπορεί να έχουν ή να παρουσιάσουν με τo χρόνο, τον ήλιο, τη ζέστη ή/και τα πλυσίματα δυσχρωμίες .

Θωράκιση υψηλών συχνοτήτων (Shielding HF) = το ύφασμα ανακλά ακτινοβολίες από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ραντάρ, Wi-Fi κ.α.

Θωράκιση χαμηλών συχνοτήτων (Shielding LF) = το ύφασμα ανακλά ηλεκτρικά πεδία από καλώδια ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, πυλώνες ΔΕΗ κ.α. Είναι αγώγιμο εξωτερικά και προτείνεται να γειωθεί συνδέοντας το στην γείωση μιας πρίζας με ειδικό φις

Χρήση ως κουρτίνα (as net curtain) =το ύφασμα είναι κατάλληλο για την ραφή κουρτινών

Χρήση ως κουνουπιέρα (as canopy) = το ύφασμα είναι κατάλληλο για την ραφή κουνουπιέρας για το κρεβάτι

Για γείωση (for earthing products) = το ύφασμα είναι κατάλληλο για την γείωση του ανθρωπινού σώματος (δεν προτείνουμε αυτή τη χρήση – μόνο σε χώρο με χαμηλά ηλεκτρικά πεδία και υπό προϋποθέσεις)

Υλικά (materials) = Όλα τα υφάσματα είναι συνθετικά με εξαίρεση τα Naturell και Ultima που είναι βαμβακερά. Τα υφάσματα Naturell, Ultima, Evolution και New Daylite είναι πιστοποιημένα με τα οικολογικά σήματα Oeko-Tex® Standard 100 και 1000 («Ύφασμα Εμπιστοσύνης-Ελεγμένο για επιβλαβείς ουσίες»)

Αποχρωματισμός ασημιού (discoloration silver) = Υλικά με υψηλό ποσοστό σε ασήμι μπορεί να έχουν ή να παρουσιάσουν με τo χρόνο, τον ήλιο, τη ζέστη ή/και τα πλυσίματα δυσχρωμίες

Οπτική διαπερατότητα (optical transparency) =Υφάσματα με καλή οπτική διαπερατότητα δεν κόβουν το ηλιακό φως και έχουν καλύτερη διαπνοή για χρήση ως κουνουπιέρα

Διατήρηση θωράκισης σε πλύσιμο (result washing test / attenuation) = Πόση απώλεια σε ποσοστό θωράκισης έχει το ύφασμα με τα διαδοχικά πλυσίματα

Τιμή ανά τρέχον μέτρο = Κάθε ύφασμα έχει ένα συγκεκριμένο πλάτος και η παραγγελία του γίνεται σε τρέχοντα μέτρα. Η Home Biology σας προσφέρει όλα τα υφάσματα ηλεκτρομαγνητικης θωράκισης στις ίδιες τιμές με τον προμηθευτή (Yshield) και χωρίς χρέωση μεταφορικών!

Ελάχιστη παραγγελία σε τρέχοντα μέτρα = Λόγω μη χρέωσης μεταφορικών από Γερμανία, για κάθε ύφασμα υπάρχει μια ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας

Τιμή ανά m2 = Σύγκριση του κόστους των υφασμάτων ανά m2, Τα πιο οικονομικά υφάσματα είναι τα Steel Gray και Steel Twin αλλά έχουν κακή οπτική διαπερατότητα. Το αμέσως πιο οικονομικό ύφασμα είναι το New Daylite αλλά έχει το πιο χαμηλό ποσοστό θωράκισης (προτείνεται σε τιμές ακτινοβολίας <500μW/m2)

Οι προτάσεις/παρατηρήσεις μας: Το ύφασμα Voile παρέχει υψηλό ποσοστό θωράκισης, δεν τσαλακώνει, και έχει καλή διαπερατότητα στο φως σε σχετικά καλή τιμή. Τα υφάσματα με ακατέργαστο βαμβάκι Ultima και Naturell μπορεί να μαζέψουν με τα πλυσίματα. Δεν προτείνουμε τα Silver Tulle γιατί μπορεί να έχει ή να παρουσιάσει με τo χρόνο, τον ήλιο, τη ζέστη ή/και τα πλυσίματα δυσχρωμίες (λόγω υψηλού ποσοστού ασημιού). Το ύφασμα Silver Twin έχει το υψηλότερο ποσοστό θωράκισης και μπορεί να παρουσιάσει δυσχρωμίες μόνο από την μία πλευρά. Τα πιο οικονομικά υφάσματα είναι τα Steel Gray και Steel Twin αλλά έχουν κακή οπτική διαπερατότητα.

Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για κάθε ύφασμα.

Ultima

 • ποσοστό θωράκισης: 41dB (δείτε το πιστοποιητικό θωράκισης)
 • υλικό: βαμβάκι 82%, χαλκός 17%, ασήμι 1%
 • οικολογικά σήματα Oeko-Tex® Standard 100 και 1000 («Ύφασμα Εμπιστοσύνης-Ελεγμένο για επιβλαβείς ουσίες»)
 • κανονική οπτική διαπερατότητα
 • χρώμα: λευκό-εκρού
 • πολύ καλή διατήρηση θωράκισης στο πλύσιμο
 • πλύσιμο στους 30°C, στέγνωμα σε χαμηλές θερμοκρασίες, όχι χλωρίνη, όχι στεγνό καθάρισμα, σιδέρωμα χωρίς ατμό βαθμίδα 1
 • βάρος: 85 g/m²
 • πλάτος: 250cm (+/-2cm)
 • τιμή ανά τρέχον μέτρο: 120€ (= 48€/m2)
 • ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1 τρέχον μέτρo
 • τιμή κουνουπιέρας: πυραμίδα 1049€, κουτί μονό 1249€,κουτί διπλό 1549€
 • χρήση: κουρτίνα, κάλυμμα, ελεύθερο κρέμασμα, κουνουπιέρα
 • δείτε το αναλυτικό διάγραμμα θωράκισης ανά συχνότητα:

Naturell

 • ποσοστό θωράκισης: 38dB (δείτε το πιστοποιητικό θωράκισης)
 • υλικό: βαμβάκι 82%, χαλκός 17%, ασήμι 1%
 • οικολογικά σήματα Oeko-Tex® Standard 100 και 1000 («Ύφασμα Εμπιστοσύνης-Ελεγμένο για επιβλαβείς ουσίες»)
 • κανονική οπτική διαπερατότητα
 • χρώμα: λευκό-εκρού
 • πολύ καλή διατήρηση θωράκισης στο πλύσιμο
 • πλύσιμο στους 30°C, στέγνωμα σε χαμηλές θερμοκρασίες, όχι χλωρίνη, όχι στεγνό καθάρισμα, σιδέρωμα χωρίς ατμό βαθμίδα 1
 • βάρος: 70 g/m²
 • πλάτος: 250cm (+/-2cm)
 • τιμή ανά τρέχον μέτρο: 110€ (= 44€/m2)
 • ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1 τρέχον μέτρo
 • τιμή κουνουπιέρας: πυραμίδα 949€, κουτί μονό 1149€,κουτί διπλό 1449€
 • χρήση: κουρτίνα, κάλυμμα, ελεύθερο κρέμασμα, κουνουπιέρα
 • δείτε το αναλυτικό διάγραμμα θωράκισης ανά συχνότητα:

Voile

 • ποσοστό θωράκισης: 36dB (δείτε το πιστοποιητικό θωράκισης)
 • υλικό: πολυεστέρας 83%, χαλκός 16%, ασήμι 1%
 • δεν τσαλακώνεται εύκολα
 • καλή οπτική διαπερατότητα
 • χρώμα: λευκό
 • πολύ καλή διατήρηση θωράκισης στο πλύσιμο
 • πλύσιμο στους 30°C, στέγνωμα σε χαμηλές θερμοκρασίες, όχι χλωρίνη, όχι στεγνό καθάρισμα, σιδέρωμα χωρίς ατμό βαθμίδα 1
 • βάρος: 65 g/m²
 • πλάτος: 250cm (+/-2cm)
 • τιμή ανά τρέχον μέτρο: 120€ (= 48€/m2)
 • ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1 τρέχον μέτρo
 • τιμή κουνουπιέρας: πυραμίδα 949€, κουτί μονό 1149€,κουτί διπλό 1449€
 • χρήση: κουρτίνα, κάλυμμα, ελεύθερο κρέμασμα, κουνουπιέρα
 • δείτε το αναλυτικό διάγραμμα θωράκισης ανά συχνότητα:

Evolution

 • ποσοστό θωράκισης: 30dB (δείτε το πιστοποιητικό θωράκισης)
 • υλικό: πολυεστέρας (Trevira) 91%, χαλκός 8,5%, ασήμι 0,5%
 • οικολογικά σήματα Oeko-Tex® Standard 100 και 1000 («Ύφασμα Εμπιστοσύνης-Ελεγμένο για επιβλαβείς ουσίες»)
 • κανονική οπτική διαπερατότητα
 • χρώμα: λευκό
 • καλή διατήρηση θωράκισης στο πλύσιμο
 • πλύσιμο στους 30°C, στέγνωμα σε χαμηλές θερμοκρασίες, όχι χλωρίνη, όχι στεγνό καθάρισμα, σιδέρωμα χωρίς ατμό βαθμίδα 1
 • βάρος: 80 g/m²
 • πλάτος: 250cm (+/-2cm)
 • τιμή ανά τρέχον μέτρο: 95€ (= 38€/m2)
 • ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 2 τρέχοντα μέτρα
 • χρήση: κουρτίνα, κάλυμμα, ελεύθερο κρέμασμα
 • δείτε το αναλυτικό διάγραμμα θωράκισης ανά συχνότητα:

New Daylite

 • ποσοστό θωράκισης: 25dB (δείτε το πιστοποιητικό θωράκισης)
 • δεν προτείνεται όταν έχουμε υψηλές τιμές ακτινοβολίας (>500μW/m2)
 • υλικό: πολυεστέρας (Trevira) 78%, χαλκός 21%, ασήμι 1%
 • οικολογικά σήματα Oeko-Tex® Standard 100 και 1000 («Ύφασμα Εμπιστοσύνης-Ελεγμένο για επιβλαβείς ουσίες»)
 • δεν τσαλακώνεται εύκολα
 • πολύ καλή οπτική διαπερατότητα (ιδανικό για κουνουπιέρα)
 • χρώμα: λευκό
 • κανονική διατήρηση θωράκισης στο πλύσιμο
 • πλύσιμο στους 30°C, στέγνωμα σε χαμηλές θερμοκρασίες, όχι χλωρίνη, όχι στεγνό καθάρισμα, σιδέρωμα χωρίς ατμό βαθμίδα 1
 • βάρος: 65 g/m²
 • πλάτος: 260cm (+/-2cm)
 • τιμή ανά τρέχον μέτρο: 80€ (31 €/m2)
 • ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 2 τρέχοντα μέτρα
 • τιμή κουνουπιέρας: πυραμίδα 799€, κουτί μονό 949€, κουτί διπλό 1149€
 • χρήση: κουρτίνα, κάλυμμα, ελεύθερο κρέμασμα, κουνουπιέρα
 • δείτε το αναλυτικό διάγραμμα θωράκισης ανά συχνότητα:

Silver Tulle

 • ποσοστό θωράκισης: 50dB (δείτε το πιστοποιητικό θωράκισης)
 • ιδανικό ύφασμα όταν έχουμε υψηλές τιμές ακτινοβολίας ή επιθυμούμε πολύ υψηλό ποσοστό θωράκισης
 • υλικό: νάιλον 80%, ασήμι 20%
 • κανονική οπτική διαπερατότητα
 • χρώμα: γκρι ασημί (μπορεί να έχει ή να παρουσιάσει με τo χρόνο, τον ήλιο, τη ζέστη ή/και τα πλυσίματα δυσχρωμίες λόγω του υψηλού ποσοστού ασημιού)
 • δύσκολο να ραφτεί με ακρίβεια, επειδή είναι ελαστικό
 • μπορεί να γειωθεί (με ειδικό βύσμα σε πρίζα) για θωρακίσει και από τα ηλεκτρικά πεδία χαμηλών συχνοτήτων (π.χ. από καλώδια ρεύματος τοίχους)
 • πολύ καλή διατήρηση θωράκισης στο πλύσιμο
 • πλύσιμο στους 30°C, στέγνωμα σε χαμηλές θερμοκρασίες, όχι χλωρίνη, όχι στεγνό καθάρισμα, όχι σιδέρωμα
 • βάρος: 40 g/m²
 • πλάτος: 140cm (+/-2cm)
 • τιμή ανά τρέχον μέτρο: 90€ (= 64€/m2)
 • ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 2 τρέχοντα μέτρα
 • τιμή κουνουπιέρας: πυραμίδα 1049€, κουτί μονό 1299€, κουτί διπλό 1699€
 • χρήση: κουρτίνα, κάλυμμα, ελεύθερο κρέμασμα, κουνουπιέρα
 • δείτε το αναλυτικό διάγραμμα θωράκισης ανά συχνότητα:

Silver Twin

 • ποσοστό θωράκισης: 57dB (δείτε το πιστοποιητικό θωράκισης)
 • ιδανικό ύφασμα όταν έχουμε υψηλές τιμές ακτινοβολίας ή επιθυμούμε πολύ υψηλό ποσοστό θωράκισης
 • υλικό: βαμβάκι 50%, πολυεστέρας 35%, ασήμι 15%
 • δεν έχει οπτική διαπερατότητα
 • χρώμα: ανοιχτό γκρι στην μία πλευρά και ασημί στην άλλη (μπορεί να έχει ή να παρουσιάσει με τo χρόνο, τον ήλιο, τη ζέστη ή/και τα πλυσίματα δυσχρωμίες λόγω του υψηλού ποσοστού ασημιού)
 • μπορεί να γειωθεί (με ειδικό βύσμα σε πρίζα) για θωρακίσει και από τα ηλεκτρικά πεδία χαμηλών συχνοτήτων (π.χ. από καλώδια ρεύματος τοίχους)
 • καλή διατήρηση θωράκισης στο πλύσιμο
 • πλύσιμο στους 30°C, στέγνωμα σε χαμηλές θερμοκρασίες, όχι χλωρίνη, όχι στεγνό καθάρισμα, σιδέρωμα χωρίς ατμό βαθμίδα 1
 • βάρος: 150 g/m²
 • πλάτος: 150cm (+/-2cm)
 • τιμή ανά τρέχον μέτρο: 100€ (= 67€/m2)
 • ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 2 τρέχοντα μέτρα
 • χρήση: κουρτίνα, κάλυμμα, ελεύθερο κρέμασμα
 • δείτε το αναλυτικό διάγραμμα θωράκισης ανά συχνότητα:

Steel Twin

 • ποσοστό θωράκισης: 35dB (δείτε το πιστοποιητικό θωράκισης)
 • υλικό: βαμβάκι 68%, πολυεστέρας 16%, ανοξείδωτο ατσάλι 16%
 • δεν έχει οπτική διαπερατότητα
 • χρώμα: μία πλευρά ανοιχτό γκρι, μία πλευρά ασημί
 • μπορεί να γειωθεί (με ειδικό βύσμα σε πρίζα) για θωρακίσει και από τα ηλεκτρικά πεδία χαμηλών συχνοτήτων (π.χ. από καλώδια ρεύματος σε τοίχους)
 • καλή διατήρηση θωράκισης στο πλύσιμο
 • πλύσιμο στους 30°C, στέγνωμα σε χαμηλές θερμοκρασίες, όχι χλωρίνη, όχι στεγνό καθάρισμα, σιδέρωμα χωρίς ατμό βαθμίδα 1
 • βάρος: 190 g/m²
 • πλάτος: 150cm (+/-2cm)
 • τιμή ανά τρέχον μέτρο: 40€ (27 €/m2)
 • το πιο οικονομικό ύφασμα!
 • ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 3 τρέχοντα μέτρα
 • χρήση: κουρτίνα, κάλυμμα, ελεύθερο κρέμασμα, ύφασμα γείωσης
 • δείτε το αναλυτικό διάγραμμα θωράκισης ανά συχνότητα:

Steel Gray

 • ποσοστό θωράκισης: 35dB (δείτε το πιστοποιητικό θωράκισης)
 • υλικό: βαμβάκι 40%, πολυεστέρας 30%, ανοξείδωτο ατσάλι 30%
 • δεν έχει οπτική διαπερατότητα
 • χρώμα: γκρι
 • μπορεί να γειωθεί (με ειδικό βύσμα σε πρίζα) για θωρακίσει και από τα ηλεκτρικά πεδία χαμηλών συχνοτήτων (π.χ. από καλώδια ρεύματος σε τοίχους)
 • πολύ καλή διατήρηση θωράκισης στο πλύσιμο
 • πλύσιμο στους 30°C, στέγνωμα σε χαμηλές θερμοκρασίες, όχι χλωρίνη, όχι στεγνό καθάρισμα, σιδέρωμα χωρίς ατμό βαθμίδα 1
 • βάρος: 120 g/m²
 • πλάτος: 150cm (+/-2cm)
 • τιμή ανά τρέχον μέτρο: 40€ (27 €/m2)
 • το πιο οικονομικό ύφασμα!
 • ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 3 τρέχοντα μέτρα
 • χρήση: κουρτίνα, κάλυμμα, ελεύθερο κρέμασμα, ρούχα, ύφασμα γείωσης
 • δείτε το αναλυτικό διάγραμμα θωράκισης ανά συχνότητα:

Για την πλύση όλων των υφασμάτων θωράκισης σας προτείνουμε το υγρό απορρυπαντικό TEXCARE!

Η ειδική σύσταση του απορρυπαντικού που αναπτύχθηκε από τη Yshield, διατηρεί καλύτερα τα υφάσματα και επιτυγχάνει την ελάχιστη εξασθένηση της θωράκισης μετά το πλύσιμο.

Η Yshield, έχοντας κάνει εκτεταμένες δοκιμές πλυσίματος των υφασμάτων θωράκισης με πολλούς διαφορετικούς τύπους απορρυπαντικών, ανακάλυψε ότι η χρήση ορισμένων απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων επιδρά αρνητικά στην διατήρηση του ποσοστού θωράκισης των υφασμάτων. Επιπλέον πήρε πολλά σχόλια πελατών, ότι π.χ. κάποια σαπούνια μπορούσαν να προκαλέσουν μυρωδιά στα υφάσματα με ασημί.

Για τους λόγους αυτούς, σε συνεργασία με έναν κατασκευαστή οικολογικών απορρυπαντικών, η Yshield δημιούργησε ένα απορρυπαντικό που δεν αντιδρά αρνητικά και προστατεύει τα υφάσματα θωράκισης.

Το απορρυπαντικό TEXCARE προστατεύει όχι μόνο τα υφάσματα θωράκισης αλλά και το περιβάλλον και την υγεία σας καθώς δεν περιέχει αρώματα, χρωστικές ουσίες, μέσα συμπλοκοποίησης, συντηρητικά, ένζυμα, γενετικά τροποποιημένα υλικά, πετροχημικά κ.α. Όλα τα συστατικά είναι 100% βιοδιασπώμενα!

1 λίτρο επαρκεί για 20 πλυσίματα. Τιμή συσκευασίας 1 λίτρου = 19,90 ευρώ

Γείωση των υφασμάτων θωράκισης

Τα υφάσματα που έχουν εξωτερική αγωγιμότητα δηλαδή τα Silver Tulle, Silver Twin, Steel Twin και Steel Gray μπορούν να γειωθούν για να θωρακίσουν και από τα ηλεκτρικά πεδία χαμηλών συχνοτήτων (από καλώδια στους τοίχους, ηλεκτρικές συσκευές κ.α.).

Για την γείωση υπάρχει διαθέσιμο το Σετ εσωτερικής γείωσης υφασμάτων σε πρίζα (τιμή: 59 ευρώ) που περιλαμβάνει καλώδιο μήκους 5m (GC-500) με βύσμα γείωσης για την σύνδεση με σούκο πρίζες (GP) και μαγνητική πλάκα 28x28 (GM) για τη σύνδεση με τα αγώγιμα υφάσματα χωρίς να τα τρυπήσουμε.Πως θα μετρήσω τα επίπεδα ακτινοβολίας στο χώρο μου για να δω αν υπάρχει λόγος θωράκισης; Πως θα διαπιστώσω ότι υπήρξε μείωση των επιπέδων ακτινοβολίας μετά την εγκατάσταση τους;

Μπορείτε να ζητήσετε τον Έλεγχο Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης του χώρου σας από εξειδικευμένο μηχανικό που περιλαμβάνει μετρήσεις ακτινοβολιών υψηλών και χαμηλών συχνοτήτων και τη ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ των ασύρματων ακτινοβολιών μετά την εφαρμογή κάποιας λύσης θωράκισης.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μετρήσετε τα επίπεδα ασύρματης ακτινοβολίας στο χώρο σας ενοικιάζοντας τον απλό στη χρήση μετρητή ακτινοβολίας υψηλών συχνοτήτων HF38B της Gigahertz ή αγοράζοντας αυτόν ή άλλους μετρητές υψηλών συχνοτήτων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Σε όσους πελάτες μας έχουν ενοικιάσει τον μετρητή HF38B και έπειτα αγοράζουν υλικά θωράκισης από τη Home Biology για να μειώσουν τα επίπεδα ακτινοβολίας στο χώρο τους, αποστέλλουμε ξανά τον μετρητή για επαναμέτρηση ΔΩΡΕΑΝ!


Αγορές από τη Home Biology

 • είμαστε εγγεγραμμένη επιχείρηση στο επίσημο Μητρώο Προμηθευτών που συνάπτουν «Συμβάσεις από Απόσταση»
 • εξειδικευμένος μηχανικός είναι στη διάθεση σας για την επίλυση οποιασδήποτε απορίας σχετικά με την χρήση των προϊόντων
 • οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και η αποστολή των προϊόντων γίνεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα!
 • πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή με αντικαταβολή (δείτε αναλυτικά τους τρόπους πληρωμής)
 • αν χρειάζεστε βοήθεια στην παραγγελία των προϊόντων ή επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου αντί απόδειξης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας!
 • δείτε αναλυτικά τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος κάνοντας κλικ εδώ
Τo κάθε ύφασμα θωράκισης έχει διαφορετικό πλάτος και τιμή ανά τρέχον μέτρο.
Επιλέξτε ύφασμα θωράκισης
Steel Twin - πλάτος 1,5m - ελάχιστη παραγγελία 3m (0)
Steel Gray - πλάτος 1,5m - ελάχιστη παραγγελία 3m (0)
New Daylite - πλάτος 2,6m - ελάχιστη παραγγελία 2m (40)
Silver Tulle - πλάτος 1,4m - ελάχιστη παραγγελία 2m (50)
Evolution - πλάτος 2,5m - ελάχιστη παραγγελία 2m (55)
Silver Twin - πλάτος 1,5m - ελάχιστη παραγγελία 2m (60)
Naturell - πλάτος 2,5m - ελάχιστη παραγγελία 1m (70)
Voile - πλάτος 2,5m - ελάχιστη παραγγελία 1m (80)
Ultima - πλάτος 2,5m - ελάχιστη παραγγελία 1m (80)
Στην "Ποσότητα" συμπληρώνετε τρέχοντα μέτρα υφάσματος:
Ύφάσματα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης (για κουρτίνες, καλύμματα κ.α.)
Ύφάσματα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης (για κουρτίνες, καλύμματα κ.α.)

Μετρήστε εύκολα την ακτινοβολία στο χώρο σας ενοικιάζοντας απλούς στη χρήση μετρητές ακτινοβολίας!

Ο οικονομικός και αξιόπιστος τρόπος για να διαπιστώσετε πόσο επιβαρύνεστε από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα και μόντεμ ρούτερ, καλώδια της ΔΕΗ, μετασχηματιστές, πίνακες, ηλεκτρικές συσκευές και άλλες πηγές ακτινοβολίας!

Περισσότερα..

Έλεγχος Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης κατοικιών και χώρων εργασίας

Ολοκληρωμένες μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικών πεδίων σε κατοικίες, χώρους εργασίας και οικόπεδα από μηχανικό Ε.Μ.Π. και αναλυτική έκθεση με όλους τους τρόπους για τη μείωση της ηλεκτρομαγνητικής σας επιβάρυνσης!

Περισσότερα..

Μετρητές ακτινοβολίας

Απλοί στη χρήση μετρητές για την εύκολη για την καταγραφή της ακτινοβολίας από όλες τις πηγές! 

 Μετρητές ακτινοβολίας χαμηλών συχνοτήτων από καλώδια, μετασχηματιστές, πυλώνες, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. 

Μετρητές ακτινοβολίας υψηλών συχνοτήτων από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα, Wi-Fi κ.α.  

Μετρητές ραδιενέργειας από ραδόνιο, ραδιενεργά δομικά υλικά κ.α.

 (στον παρακάτω συνοπτικό πίνακα δείτε μόνο τους μετρητές ακτινοβολίας που είναι διαθέσιμοι και για ενοικίαση)  

 • HF32D
 • Gigahertz (Γερμανία)
 • Μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα, Wi-Fi, baby monitors κ.α.
 • Η οικονομική επιλογή για την μέτρηση της ακτινοβολίας από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, Wi-Fi, ασύρματα τηλέφωνα κ.α.
  Κατευθυντική κεραία για τον εντοπισμό των πηγών ασύρματης ακτινοβολίας
 • Τιμή αγοράς
  295€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  45€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  30€
 •  
 • HF38B
 • Gigahertz (Γερμανία)
 • Μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα, Wi-Fi, baby monitors κ.α.
 • Κορυφαία επιλογή για την μέτρηση της ασύρματης ακτινοβολίας!
  Κατευθυντική κεραία για τον εντοπισμό των πηγών ασύρματης ακτινοβολίας
  Διαφορετικό ηχητικό σήμα για την αναγνώριση των πηγών ασύρματης ακτινοβολίας
 • Τιμή αγοράς
  499€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  75€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  55€
 • Δωρεάν επανενοικίαση μετά από θωράκιση
 • HF58B
 • Gigahertz (Γερμανία)
 • Μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα, Wi-Fi, baby monitors κ.α.
 • Ίδια χαρακτηριστικά με τον HF38B
  Επιπλέον αποθήκευση μετρήσεων, υπολογισμός μέσου όρου έκθεσης και δυνατότητα εκτύπωσης αποτελεσμάτων (μόνο σε σύνδεση με τον NFA30M)
 • Τιμή αγοράς
  849€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  85€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  65€
 • Δωρεάν επανενοικίαση μετά από θωράκιση
 • NFA30M
 • Gigahertz (Γερμανία)
 • Μέτρηση μαγνητικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια ΔΕΗ, μετασχηματιστές, πίνακες, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. (λόγω κατανάλωσης ρεύματος)
 • Η καλύτερη επιλογή για μέτρηση μαγνητικών πεδίων από καλώδια ΔΕΗ χαμηλής/μέσης τάσης, μετασχηματιστές κ.α.
  Τρισδιάστατη μέτρηση μαγνητικού πεδίου
  Αποθήκευση μετρήσεων, υπολογισμός μέσου όρου έκθεσης και δυνατότητα εκτύπωσης αποτελεσμάτων
 • Τιμή αγοράς
  1285€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  75€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  55€
 • Δωρεάν επανενοικίαση μετά από θωράκιση
 • ΜΕ3030Β
 • Gigahertz (Γερμανία)
 • Μέτρηση μαγνητικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια ΔΕΗ, μετασχηματιστές, πίνακες, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. (λόγω κατανάλωσης ρεύματος)
 • Μέτρηση ηλεκτρικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια ΔΕΗ, καλώδια σε τοίχους, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. (λόγω τάσης)
 • Η οικονομική επιλογή για μέτρηση της ακτινοβολίας από καλώδια ΔΕΗ, μετασχηματιστές, ηλεκτρικές συσκευές κ.α.
  Μέτρηση ηλεκτρικού κ' μαγνητικού πεδίου στον ένα άξονα
 • Τιμή αγοράς
  159€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  45€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  30€
 • TRIFIELD TF2
 • Alphalab (ΗΠΑ)
 • Μέτρηση μαγνητικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια ΔΕΗ, μετασχηματιστές, πίνακες, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. (λόγω κατανάλωσης ρεύματος)
 • Μέτρηση ηλεκτρικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια ΔΕΗ, καλώδια σε τοίχους, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. (λόγω τάσης)
 • Μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα, Wi-Fi, baby monitors κ.α.
 • All in one μετρητής για την γρήγορη εκτίμηση της επιβάρυνσης από όλες τις κύριες πηγές ακτινοβολίας!
  Τρισδιάστατη μέτρηση μαγνητικού πεδίου
  Προτείνεται για την μέτρηση ακτινοβολίας από καλώδια υψηλής τάσης / πυλώνες της ΔΕΗ
 • Τιμή αγοράς
  259€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  75€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  55€
 • Body Voltage
 • Peaktech (Γερμανία)
 • Μέτρηση ηλεκτρικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια σε τοίχους, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. (λόγω τάσης)
 • Εναλλακτικός τρόπος μέτρησης της επιβάρυνσης από ηλεκτρικά πεδία χαμηλών συχνοτήτων από καλώδια συνδέοντας το σώμα σας με γείωση
  Δεν ενδείκνυται για εξωτερικές μετρήσεις
 • Τιμή αγοράς
  199€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  45€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  30€
 • RD1212
 • Quartarad (Ρωσία)
 • Μέτρηση ραδιενέργειας
  από δομικά υλικά (πλακάκια, πάγκοι γρανίτη, τούβλα κ.α.), ιατρικά μηχανήματα, απόβλητα βιομηχανιών, νοσοκομείων, πυρηνικά ατυχήματα κ.α.
 • Αξιόπιστος μετρητής για την εύκολη και γρήγορη καταγραφή των επιπέδων ραδιενέργειας
  Δωρεάν εφαρμογή RadexRead για την αποθήκευση και χαρτογράφηση των μετρήσεων ραδιενέργειας
  Ηχητικός συναγερμός
 • Τιμή αγοράς
  329€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  65€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  45€
 • Corentium Home
 • Airthings (Νορβηγία)
 • Μέτρηση ραδονίου
  από υπέδαφος, δομικά υλικά κ.α.
 • Ο πιο γρήγορος (εβδομαδιαίο δείγμα) αλλά αξιόπιστος τρόπος για την μέτρηση του καρκινογόνου ραδονίου στο χώρο σας
  Υπολογισμός ημερησίων, εβδομαδιαίων και συνολικών μέσων όρων έκθεσης
  Δυνατότητα εκτύπωσης αποτελεσμάτων
 • Τιμή αγοράς
  249€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  55€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  -

Εκπτώσεις στις τιμές επανενοικίασης όλων των μετρητών ακτινοβολίας!

Σταθερή τιμή εβδομαδιαίας επανενοικίασης 40 ευρώ! - Σταθερή τιμή 2ήμερης επανενοικίασης 25 ευρώ! 

Εκπτώσεις στην ταυτόχρονη ενοικίαση των κορυφαίων μετρητών υψηλών και χαμηλών συχνοτήτων!

Σετ μέτρησης υψηλών & χαμηλών συχνοτήτων HF58B+NFA30M: εβδομαδιαία ενοικίαση 115 ευρώ (45 ευρώ έκπτωση!) - 2ήμερη ενοικίαση 95 ευρώ (25 ευρώ έκπτωση!)

Σετ μέτρησης υψηλών & χαμηλών συχνοτήτων HF38B+NFA30M: εβδομαδιαία ενοικίαση 95 ευρώ (55 ευρώ έκπτωση!) - 2ήμερη ενοικίαση 75 ευρώ (35 ευρώ έκπτωση!)

 Για περισσότερα επισκεφτείτε τη σελίδα ενοικίασης των μετρητών ακτινοβολίας!  

Υλικά θωράκισης

Θωρακίστε τοίχους και τζάμια με πρωτοποριακά υλικά και προστατευτείτε εύκολα από την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση. Δείτε περισσότερα στον οδηγό υλικών θωράκισης.

 • Μεμβράνες
 • RF Shield 26
 • Θωράκιση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματες συσκευές γειτόνων, ραντάρ κ.α.
 • Βασική επιλογή για την θωράκιση παραθύρων - αποτελούν τα πιο ευάλωτα σημεία στην διείσδυση ασύρματης ακτινοβολίας
  Οικονομική λύση
  Αυτοκόλλητη επιφάνεια για απλή τοποθέτηση
  Δυνατότητα τοποθέτησης από συνεργείο με χρέωση 80-90€ +ΦΠΑ μέχρι 10m2
  Άμεσα διαθέσιμες
 • Τιμή αγοράς
  37€/m2
 • Υφάσματα
 • Steel Twin, Steel Gray, New Daylite, Silver Tulle, Evolution, Silver Twin, Naturell, Voile, Ultima
 • Θωράκιση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματες συσκευές γειτόνων, ραντάρ κ.α.
 • Κύρια χρήση ως κουρτίνες για την θωράκιση των παραθύρων
  Κουρτίνες μπορούν να έρθουν έτοιμες ραμμένες για κρέμασμα
  Χρήση και σαν κάλυμμα πάνω ή κάτω από το καθιστικό, το στρώμα ή το κρεβάτι σας όταν υπάρχει ασύρματο τηλέφωνο ή μόντεμ στο από κάτω δωμάτιο
  Παράδοση σε 5-10 εργάσιμες (10-15 αν ραφτούν σε κουρτίνα)
 • Τιμή αγοράς
  26-67€/m2
 • Μπογιές
 • HSF54, HSF64, HSF74, PRO54
 • Θωράκιση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματες συσκευές γειτόνων, ραντάρ κ.α.
 • Θωράκιση ηλεκτρικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια σε τοίχους κ.α.
 • Η πρώτη επιλογή για την εσωτερική ή εξωτερική θωράκιση τοίχων, οροφών και δαπέδων!
  Κορυφαία ποιότητα, αντοχή και διαπνοή
  Εύκολη βαφή από οποιονδήποτε επαγγελματία ή ερασιτέχνη
  Σταθερά υψηλά ποσοστά θωράκισης ακόμη και σε πολύ υψηλές συχνότητες (π.χ. μελλοντικά 5G)
  Άμεσα διαθέσιμες
 • Τιμή αγοράς
  5-10€/m2
 • Πλέγματα
 • V4A10, V4A03
 • Θωράκιση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματες συσκευές γειτόνων, ραντάρ κ.α.
 • Θωράκιση ηλεκτρικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια σε τοίχους κ.α.
 • Τοποθέτηση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς τοίχους και δάπεδα στο στάδιο της κατασκευής
  Χρήση και ως σίτα σε παράθυρα (V4A10)
  Παράδοση σε 5-10 εργάσιμες
 • Τιμή αγοράς
  10-23€/m2
 • Μεταλιζέ υφάσματα
 • HNG80, HNG100
 • Θωράκιση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματες συσκευές γειτόνων, ραντάρ κ.α.
 • Θωράκιση ηλεκτρικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια σε τοίχους κ.α.
 • Τοποθέτηση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς τοίχους και δάπεδα στο στάδιο της κατασκευής
  Τοποθέτηση κάτω από χαλί ή μοκέτα όταν έχει ασύρματη συσκευή ο γείτονας από κάτω
  Παράδοση σε 5-10 εργάσιμες
 • Τιμή αγοράς
  18-40€/m2
 • Κουνουπιέρες
 • New Daylite, Voile, Naturell, Silver Tulle
 • Θωράκιση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματες συσκευές γειτόνων, ραντάρ κ.α.
 • Θωράκιση ηλεκτρικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων (μόνο Silver Tulle)
  από καλώδια σε τοίχους κ.α.
 • Κορυφαία λύση για την προστασία του κρεβατιού του υπνοδωματίου
  Καλύπτει όλες τις πλευρές του κρεβατιού – Δυνατότητα τοποθέτησης υφάσματος θωράκισης και στο κάτω μέρος του κρεβατιού
  Μπορεί να μεταφερθεί σε περίπτωση μετακόμισης
  Παράδοση σε 10-15 εργάσιμες
 • Τιμή αγοράς
  799-1699€
 • Φύλλα κράματος μετάλλων
 • MCL61
 • Θωράκιση μαγνητικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από μετασχηματιστές, ηλεκτρικούς πίνακες, καλώδια ΔΕΗ κ.α.
 • Θωράκιση ηλεκτρικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια σε τοίχους κ.α.
 • Θωράκιση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματες συσκευές γειτόνων, ραντάρ κ.α.
 • Το πιο οικονομικό υλικό μαγνητικής θωράκισης στην Ευρώπη
  Προστασία από μετασχηματιστές. ηλεκτρικούς πίνακες κ.α.
  Ελαφρύ υλικό – εύκολη τοποθέτηση με κόλλα σε τοίχους / δάπεδα
  Κάλυψη με βαφή ή γυψοσανίδα
  Παράδοση σε 5-10 εργάσιμες
 • Τιμή αγοράς
  147-163€/m2

Δημοφιλή άρθρα

Ακτινοβολίες: Μια πιθανή αιτία υπογονιμότητας που δεν έχετε λάβει υπόψη σας

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι η αυξημένη έκθεση σε ασύρματες ακτινοβολίες από laptop, tablet, smartphone κ.α. αποτελεί αρνητικό παράγοντα που συμβάλλει στην σύγχρονη αύξηση της ανδρικής και γυναικείας υπογονιμότητας. Ποιες άλλες πηγές...

Περισσότερα...

Οδηγός επιλογής σχολείου και παιδικού σταθμού: Ψηφιακή εκπαίδευση και ηλεκτρομαγνητική επιβάρυνση

Ποια σχολεία έχουν πιο ανεβασμένα ηλεκτρομαγνητικά πεδία; Ποιες οι επιπτώσεις από την αυξημένη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών; Ποιοι παράγοντες στο σχολεία μπορεί να επηρεάσουν την φυσιολογική ανάπτυξη του παιδιού;

Περισσότερα...

Ποιες ακτινοβολίες αποτελούν κίνδυνο για την εγκυμοσύνη και πιθανή αιτία πρόκλησης αυτισμού

Υπάρχουν επιπτώσεις σε εγκύους και παιδιά από τις ακτινοβολίες των κινητών τηλεφώνων, ασύρματων μόντεμ, laptop, tablet, κεραιών κινητής τηλεφωνίας, πυλώνων κ.α.; Ποια η σύνδεση με τη σύγχρονη αύξηση των παιδικών προβλημάτων νόησης και...

Περισσότερα...

Νέα έκθεση ανατρέπει όσα γνωρίζατε για τις επιπτώσεις των μη ιονίζουσων ακτινοβολιών

Τι δείχνουν νεότερες έρευνες για τις επιπτώσεις της μακροχρόνιας έκθεσης σε κοινές πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας όπως κινητά τηλέφωνα, ασύρματες συσκευές, καλώδια ΔΕΗ κ.α.; Τα συγκλονιστικά συμπεράσματα της έκθεσης κορυφαίων...

Περισσότερα...

Μάθε γιατί να αποφύγεις το “έξυπνο” σπίτι - Προβλήματα και ασφαλείς εναλλακτικές

Smart Home: Πως γίνεται το σπίτι "έξυπνο"; Ποια τα οφέλη; Τι ακτινοβολία εκπέμπουν οι έξυπνες συσκευές; Ποιοι οι κίνδυνοι για υγεία, ασφάλεια και ιδιωτικότητα; Υπάρχουν ασφαλείς εναλλακτικές; Υπάρχουν τρόποι προστασίας;

Περισσότερα...

Σοκαριστικές προειδοποιήσεις φορέων και επιστημόνων για τους κινδύνους από τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες

Πόσο μας επηρεάζουν ασύρματα τηλέφωνα, μόντεμ (Wi-Fi), κεραίες κινητής τηλεφωνίας, καλώδια ΔΕΗ, baby monitor κ.α. Τι προειδοποιεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ρωσική Επιτροπή για την Προστασία από την Μη-Ιονίζουσα Ακτινοβολία, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας...

Περισσότερα...

Ακτινοβολίες ασύρματων τηλεφώνων, μόντεμ ρούτερ (Wi-Fi), tablet, laptop, smartphone: Επιπτώσεις υγείας - Τρόποι μείωσης έκθεσης - Ασφαλείς εναλλακτικές

Υπάρχουν επιπτώσεις στην υγεία από την ακτινοβολία των ασύρματων μόντεμ, τηλεφώνων, τάμπλετ και λάπτοπ; Πως μπορείτε να μειώσετε την καθημερινή σας έκθεση; Πως θα αποφύγετε τις ακτινοβολίες από τους γείτονες; Υπάρχουν ασφαλείς...

Περισσότερα...

Προσοχή: Έρχεται το 5G με χιλιάδες νέες κεραίες – Τι μπορείς να κάνεις

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα νέα δίκτυα 5G. Πότε έρχονται; Γιατί χρειάζονται περισσότερες κεραίες; Τι ακτινοβολία θα εκπέμπουν; Τι προειδοποιούν οι επιστήμονες; Πώς μπορούμε να αντιδράσουμε; Ποιες οι ασφαλείς εναλλακτικές και οι τρόποι...

Περισσότερα...