Μπογιές ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης Yshield PRO54, HSF54, HSF64, HSF74

00057

Μπογιές ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης Yshield PRO54, HSF54, HSF64, HSF74 00057
Υλικά Θωράκισης
Price : 70 EURIn stock

Οι μπογιές ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης της Yshield αποτελούν την κορυφαία λύση για την προστασία ολόκληρων δωματίων ή κτιρίων από τωρινές αλλά μελλοντικές πηγές ασύρματης ακτινοβολίας..

Βάφοντας με αυτές τους τοίχους και οροφές μπορούμε να επιτύχουμε ελάχιστες τιμές ασύρματης ακτινοβολίας, δημιουργώντας χώρους πλήρους απομόνωσης από την σύγχρονη ηλεκτρομαγνητική ρύπανση.

Οι μπογιές θωράκισης της Yshield στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς!

Με δωρεάν μεταφορικά, η Home Biology σας παρέχει πλέον τις μπογιές θωράκισης PRO54, HSF54, HSF64 και HSF74 σε τιμή πιο φτηνή και από τον κατασκευαστή (Yshield)!

Τιμή HSF54, HSF64, HSF74: Συσκευασία ενός λίτρου: 70 ευρώ / Συσκευασία 5 λίτρων: 249 ευρώ (5λιτρες συσκευασίες = 29% πιο οικονομικές από τις μονόλιτρες συσκευασίες). Κόστος ανά τετραγωνικό μέτρο = 6,6€/m2 εσωτερικά και 9,9€/m2 εξωτερικά (με βάση τιμές 5λιτρης συσκευασίας και κάλυψη 7,5m2 και 5m2 αντίστοιχα).

Τιμή PRO54: Συσκευασία ενός λίτρου: 60 ευρώ / Συσκευασία 5 λίτρων: 199 ευρώ(5λιτρες συσκευασίες = 33% πιο οικονομικές από τις μονόλιτρες συσκευασίες). Κόστος ανά τετραγωνικό μέτρο = 5,3€/m2 εσωτερικά και 7,9€/m2 εξωτερικά (με βάση τιμές 5λιτρης συσκευασίας και κάλυψη 7,5m2 και 5m2 αντίστοιχα). Η PRO54 χρειάζεται 2 στρώσεις ώστε να επιτύχει αντίστοιχο ποσοστό θωράκισης με την μία στρώση από τις υπόλοιπες βαφές, όποτε είναι πρακτικά ακριβότερη μπογιά.

Διαθεσιμότητα: Η HSF54 είναι, εκτός απροόπτου, άμεσα διαθέσιμη και παραδίδεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για τις PRO54, HSF64, HSF76 ο χρόνος παράδοσης είναι 5-10 εργάσιμες (με UPS/DHL – δωρεάν μεταφορικά). Οι μπογιές PRO54, HSF64, HSF74 μπορούν να παραδοθούν και συντομότερα σε 1-3 εργάσιμες με UPS express (ζητήστε μας προσφορά).

Τρόποι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα, Κατάθεση ή Αντικαταβολή (χωρίς επιπλέον χρέωση)

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τα υλικά ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης και την αποτελεσματικότητα τους κάνοντας κλικ εδώ!

Οι μπογιές ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης της Yshield:

 • προσφέρουν >99,6% μείωση των ασύρματων ακτινοβολιών με ένα μόνο χέρι εφαρμογής και >99,9% με δύο χέρια εφαρμογής.
 • έχουν υψηλή διαπνοή και είναι οικολογικές (πτητικές ουσίες <0,2 γρ/λίτρο με όριο στην Ε.Ε. τα 30 γρ/λίτρο).
 • είναι μακροπρόθεσμα σταθερές και ανθεκτικές στη διάβρωση αφού δεν περιέχουν μέταλλα (σε αντίθεση με άλλα υλικά ή μπογιές θωράκισης).
 • είναι πιο εύκολες στην εφαρμογή σε σχέση με ταπετσαρίες ή πλέγματα θωράκισης.
 • είναι πολύ αποτελεσματικές σε ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων, παρέχοντας μια σχεδόν γραμμική εξασθένηση έως πολύ υψηλές συχνότητες (μέχρι και 18GHz!) σε αντίθεση με υφάσματα ή πλέγματα θωράκισης που περιέχουν οπές.
 • είναι άκαυστες και πληρούν τις απαιτήσεις της Πυροπροστασίας κατηγορίας Β1 κατά DIN 4102-1.
 • εφαρμόζονται εύκολα πάνω στις περισσότερες εσωτερικές ή εξωτερικές επιφάνειες, ακόμη και στο πάτωμα (πάνω σε υπάρχουσες ακρυλικές μπογιές, ταπετσαρία, τσιμέντο, σοβά, ξύλο, πέτρα κ.α.). Οι πολύ απορροφητικές επιφάνειες χρειάζονται πρώτα πέρασμα με αστάρι. Προτείνεται το αστάρι GK5 Yshield (20 ευρώ το 1 λίτρο – αρκεί για 37,5m2).
 • έχουν μαύρο χρώμα και δεν είναι κατάλληλες ως τελική βαφή. Αφού περάσει μία μέρα για να στεγνώσει η μπογιά θωράκισης βάφεται από πάνω με οποιαδήποτε μπογιά του εμπορίου (εξαίρεση: μπογιές με μεταλλικό συνδετικό υλικό όπως μπογιές πυριτίου, αργίλου, ασβέστη κλπ μπορεί να έχουν προβληματική προσκόλληση). Σε εξωτερικές επιφάνειες προτείνεται η επικάλυψη με υδροφοβική ακρυλική μπογιά.
 • κόστος μπογιάς HSF54, HSF64, HSF74 ανά τετραγωνικό μέτρο = 6,6€/m2 εσωτερικά και 9,9€/m2 εξωτερικά (με βάση τιμές 5λιτρης συσκευασίας και κάλυψη 7,5m2 και 5m2 αντίστοιχα).
 • κόστος μπογιάς PRO54 ανά τετραγωνικό μέτρο = 5,3€/m2 εσωτερικά και 7,9€/m2 εξωτερικά (με βάση τιμές 5λιτρης συσκευασίας και κάλυψη 7,5m2 και 5m2 αντίστοιχα).

Κατεβάστε το φυλλάδιο με τις αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες χρήσης της μπογιάς κάνοντας κλικ εδώ

Πόση μπογιά θωράκισης θα χρειαστώ;

Κάθε λίτρο μπογιάς καλύπτει περίπου 7,5 m2 εσωτερικά (λεία επιφάνεια) και περίπου 5-7 m2 εξωτερικά ανάλογα με το πόσο λεία ή σαγρέ είναι η επιφάνεια.

Προτείνουμε να απλώνετε κάθε φορά την ίδια ποσότητα μπογιάς, με καλό πάχος στρώσης, με βάση τις παραπάνω τυπικές καλύψεις, έτσι ώστε να επιτύχετε τα προβλεπόμενα ποσοστά θωράκισης.

Αν με κάθε λίτρο καλύπτετε μεγαλύτερες επιφάνειες από τις προτεινόμενες, βάφοντας με λεπτή στρώση μπογιάς, θα κάνετε οικονομία στο χρώμα, ωστόσο θα πετύχετε χαμηλότερο ποσοστό θωράκισης.

Να σημειωθεί ότι η μπογιά PRO54 χρειάζεται δύο στρώσεις για να επιτύχει ικανοποιητικό ποσοστό θωράκισης, όποτε αν βάψετε με την PRO54 θα πρέπει να υπολογίσετε διπλάσια ποσότητα μπογιάς σε σχέση με τις υπόλοιπες μπογιές.

Ποια μπογιά θωράκισης να επιλέξω;

Η πρόταση μας: Για μέγιστη θωράκιση με καλά συνολικά χαρακτηριστικά, προτείνουμε την μπογιά HSF54. Προτείνουμε και την νέα μπογιά PRO54, η οποία έχει εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, όμως θα πρέπει να περαστεί δύο χέρια για να πετύχει αντίστοιχα ποσοστά θωράκισης, οπότε θα έχει υψηλότερο κόστος. Ιδιαίτερα σε χώρους/πλευρές όπου καταγράφουμε ανεβασμένες τιμές ακτινοβολίας (>1000μW/m2) προτείνουμε ιδανικά δύο χέρια μπογιάς HSF54.

- Oι μπογιές HSF54, HSF64, HSF74 παρέχουν παρόμοια υψηλά ποσοστά θωράκισης (>37dB με ένα χέρι εφαρμογής).

Η μπογιά PRO54 δεν περιέχει γραφίτη και για αυτό παρέχει χαμηλότερα ποσοστά θωράκισης (25dB με ένα χέρι εφαρμογής). Η μπογιά PRO54 για να πετύχει παρόμοια υψηλά ποσοστά θωράκισης με τις άλλες μπογιές χρειάζεται δύο χέρια εφαρμογής. H Yshield προτείνει πάντα δύο χέρια βαφής με την μπογιά PRO54.

- Η μπογιά PRO54 έχει χαμηλότερη τιμή ανά λίτρο, ωστόσο δεδομένου ότι συνήθως θα χρειαστούν δύο χέρια βαφής, έχει τελικά υψηλότερο κόστος θωράκισης.

- Η μπογιά PRO54 δεν περιέχει γραφίτη και σε σχέση με τις άλλες μπογιές (ιδιαίτερα σε σχέση με τις HSF64, HSF74) έχει καλύτερη πρόσφυση στις υπάρχουσες επιφάνειες αλλά και σε όλα τα υλικά επικάλυψης. Για παράδειγμα έχοντας βάψει πάνω από τις HSF64, HSF74 με λευκή μπογιά, ένα μελλοντικό χτύπημα από καρέκλα ή αιχμηρό αντικείμενο στον τοίχο μπορεί να προκαλέσει ευκολότερα ζημιά στην λευκή μπογιά.

- Οι μπογιές PRO54, HSF54 είναι ανθεκτικές σε παγετό, ενώ οι HSF64, HSF74 δεν είναι (δεδομένου ότι οι μπογιές θωράκισης εισάγονται από την Γερμανία υπάρχει κίνδυνος φθοράς κατά τη διάρκεια του χειμώνα όποτε καταγράφονται θερμοκρασίες <0ο C).

- Η HSF64 αποτελεί την πιο οικολογική μπογιά επειδή έχει λίγο χαμηλότερες πτητικές ουσίες από τις υπόλοιπες (μικρή διαφορά από την HSF54).

- Η HSF74 δεν περιέχει καθόλου συντηρητικά οπότε ενδείκνυται για άτομα με χημικές ευαισθησίες σε ΜΙΤ= 2-μεθυλ-4-ισοθειαζολιν-3-ον ή BIT = 1,2-βενζισοθειαζολιν-3-ον.

- Τα μειονεκτήματα των δύο τελευταίων βαφών HSF64, HSF74 είναι ότι έχουν χειρότερη πρόσφυση σε σχέση με τις υπόλοιπες, έχουν πολύ υψηλό PH οπότε πρέπει να χρησιμοποιούνται με προστατευτικό εξοπλισμό (γάντια, γυαλιά κλπ), δεν ενδείκνυνται για εξωτερική χρήση και τέλος έχουν χρόνο παράδοσης 5-10 εργάσιμες ημέρες (σε αντίθεση με την HSF54 που εκτός απροόπτου υπάρχει σε στοκ).

Δείτε τον πίνακα με τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά κάθε μπογιάς:

Ελέγχετε την ημερομηνία λήξης της μπογιάς όταν αγοράζετε από προμηθευτές που έχουν ετοιμοπαράδοτες τις λιγότερο δημοφιλείς μπογιές PRO54, HSF64,HSF74! Επίσης, αποφύγετε την αγορά των HSF64, HSF74 τους χειμερινούς μήνες λόγω κινδύνου φθοράς της μπογιάς από παγετό. H Home Biology διατηρεί πάντα φρέσκιες παρτίδες από την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη HSF54 και εισάγει μόνο καινούριες συσκευασίες απευθείας των υπόλοιπων βαφών από τον κατασκευαστή.

Είναι ασφαλή τα συστατικά των βαφών θωράκισης;

Τα χρώματα θωράκισης της Yshield ελέγχονται τακτικά από την TÜV-SÜD για την περιεκτικότητα σε VOC (πτητικές οργανικές ενώσεις) και PAH (πολυκυκλικοί αρωματικοί υδρογονάνθρακες).

Όλες μπογιές θωράκισης είναι οικολογικές και δεν μυρίζουν καθώς με προτεινόμενο όριο πτητικών ουσιών 30 gr/lt, περιέχουν 0,1-0,2 gr/lt ανάλογα με τον τύπο.

Επίσης με όριο πολυκυκλικών αρωματικών υδρογονανθράκων0,2 mg/kg οι βαφές θωράκισης περιέχουν μόνο 0.002 mg / kg, (100 φορές κάτω από το όριο για τα παιδικά παιχνίδια!).

Όλα τα χρώματα θωράκισης δεν περιέχουν διαλύτες, πλαστικοποιητές ή οποιαδήποτε άλλα προβληματικά συστατικά.

Τα συστατικά των βαφών θωράκισης είναι σχετικά κοινά, επιπλέον έχουν επιλεγεί προσεκτικά, ανεξάρτητα από την τιμή και σύμφωνα με την υψηλή ποιότητα και την ασφάλειά τους. Ο άνθρακας είναι το δεύτερο πιο άφθονο χημικό στοιχείο στο ανθρώπινο σώμα και το 15ο σε αφθονία χημικό στοιχείο στο φλοιό της Γης. Ο μαύρος άνθρακας που χρησιμοποιεί η Yshield είναι υψηλής ποιότητας, αντίστοιχος με αυτόν που χρησιμοποιείται παγκοσμίως σε συσκευασίες τροφίμων (π.χ. πλαστικά μπουκάλια γάλακτος), σε πλαστικά παιδικά παιχνίδια κ.α. Σε όλες αυτές τις χρήσεις, όπως και στην μπογιά θωράκισης, ο μαύρος άνθρακας είναι δεσμευμένος με άλλα συστατικά και δεν μπορεί να εισπνευστεί (επιπλέον ο μαύρος άνθρακας δεν αποτελεί αποδεδειγμένο καρκινογόνο ακόμη και για τους εργαζόμενους στην παραγωγή που εισπνέουν μεγάλες ποσότητες σκόνης μαύρου άνθρακα - πηγή International Agency for Research on Cancer – IARC). Ο γραφίτης, που περιέχεται στις μπογιές θωράκισης HSF54, HSF64, HSF74, αποτελεί την πιο γνωστή ορυκτή μορφή του άνθρακα (μαζί με το διαμάντι) και το βασικό συστατικό για την κατασκευή των κοινών μολυβιών, και έχει εξαιρετικά μικρή τοξικότητα για τους ανθρώπους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και να καταποθεί με ασφάλεια.

Οι βαφές θωράκισης δεν περιέχουν σαν συντηρητικό τα αμφιλεγόμενα CIT και νανοσωματίδια αργύρου αλλά μόνο με το MIT / BIT που έχει πολύ χαμηλή αλλεργιογόνο δράση, η οποία επιβεβαιώνεται τακτικά από πελάτες με χημικές ευαισθησίες. Ως εναλλακτική λύση, υπάρχει και η βαφή HSF74 που είναι απαλλαγμένη από κάθε είδους συντηρητικά.

Δείτε αναλυτικά τα συστατικά της κάθε μπογιάς:

PRO54: Ακρυλικό υλικό διασποράς, μαύρος άνθρακας, πρόσθετα, συντηρητικά.

HSF54: Ακρυλικό υλικό διασποράς, γραφίτης, νερό, μαύρος άνθρακας, πρόσθετα, συντηρητικά.

HSF64: πυριτικό κάλιο, γραφίτης, νερό, ακρυλικό υλικό διασποράς, μαύρος άνθρακας, πρόσθετα,
συντηρητικό.

HSF74: πυριτικό κάλιο, γραφίτης, νερό, μαύρος άνθρακας (χωρίς συντηρητικά)

Ποσοστά ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης

Όλες οι μπογιές της Yshield είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το πρότυπο ASTM-D4935-10 για τα ποσοστά θωράκισης που επιτυγχάνουν:

Πιστοποιητικό θωράκισης PRO54

Πιστοποιητικό θωράκισης HSF54

Πιστοποιητικό θωράκισης HSF64

Πιστοποιητικό θωράκισης HSF74

Δείτε αναλυτικά το διάγραμμα θωράκισης ανά συχνότητα (30 MHz - 18GHz) για βαφή με ένα ή δύο χέρια μπογιάς HSF54, που μετρήθηκε σύμφωνα με το πρότυπο ASTM-D4935-10 (30dB=99,9% μείωση, 40dB=99,99% μείωση, 50dB=99,999% μείωση):

Aναλυτικά διαγράμματα με την μείωση ακτινοβολίας ανά συχνότητα για κάθε είδος μπογιάς μπορείτε να βρείτε στις λεπτομερείς εικόνες πάνω δεξιά.

Πόσο θα μου κοστίσει η βαφή ενός χώρου με μπογιά ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης;

Δεδομένου ότι το κάθε λίτρο μπογιάς θωράκισης καλύπτει περίπου 7,5 m2 εσωτερικά και περίπου 5 m2 εξωτερικά το κόστος μπογιάς HSF54, HSF64, HSF74 ανά τετραγωνικό μέτρο είναι 6,6€/m2 εσωτερικά και 9,9€/m2 εξωτερικά και το κόστος μπογιάς PRO54 ανά τετραγωνικό μέτρο είναι 5,3€/m2 εσωτερικά και 7,9€/m2 εξωτερικά (με βάση τιμές 5λιτρης συσκευασίας και κάλυψη 7,5m2 και 5m2 αντίστοιχα).

Για τον υπολογισμό του συνολικού κόστους της βαφής με μπογιά θα πρέπει να προσθέσετε τα ενδεχόμενα εργατικά του ελαιοχρωματιστή και το κόστος της συμβατικής πλαστικής ή ακρυλικής μπογιάς με την οποία θα καλυφθεί η μπόγια θωράκισης. Ο ελαιοχρωματιστής με τον οποίο συνεργαζόμαστε και έχει εμπειρία στην βαφή με μπογιά θωράκισης μας δίνει προσφορά 4-6€/m2 για τα εργατικά, 1,5-2€/m2 για το πλαστικό χρώμα εσωτερικά και 2-5€/m2 για το ακρυλικό χρώμα εξωτερικά (τιμές εργατικών και υλικών ελαιοχρωματιστή χωρίς ΦΠΑ).

Η θωράκιση των τοίχων με την χρήση μπογιάς ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης:

 • είναι συνήθως απαραίτητη αν έχετε δωμάτια που «βλέπουν» σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας ή άλλες εμφανείς πηγές ασύρματης ακτινοβολίας
 • προτείνεται σε πυκνοκατοικημένες περιοχές και ιδιαίτερα στους υψηλότερους ορόφους των κτιρίων που λόγω θέσης είναι περισσότερο εκτεθειμένοι στα ασύρματα σήματα
 • προστατεύει τον ευαίσθητο στις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές εξοπλισμό εργαστηρίων, νοσοκομείων, διαγνωστικών κέντρων, στούντιο ηχογράφησης κ.α.
 • δημιουργεί ένα αγώγιμο περίβλημα (κλωβός Faraday) που αποτελεί το μοναδικό μέτρο προστασίας των ηλεκτρονικών συσκευών, αυτοκινήτων κ.α. σε περίπτωση ηλιακής καταιγίδας (έχουν συμβεί και στην πρόσφατη ιστορία προκαλώντας μεγάλες ζημιές)
 • βοηθά στην αποφυγή υποκλοπής δεδομένων σε εταιρικά κτίρια, στρατιωτικές εγκαταστάσεις κ.α.
 • είναι απαραίτητο μέτρο για αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν χώρους μηδενικής ασύρματης ακτινοβολίας (Wireless Free Zones) στο ξενοδοχείο, Spa, ιατρικό κέντρο ή το θεραπευτήριο τους
Θωράκιση σχολείου

Θωράκιση γραφείων

Θωράκιση στούντιο ηχογράφησης

Χρήση ασταριού

Η Yshield προτείνει το αστάρι GK5 (1 λίτρο GK5 = 5 λίτρα ασταριού αραιωμένου με νερό ασταριού / τυπική κάλυψη 37,5 m2 εσωτερικά και 25 m2 εξωτερικά / 19,90 ευρώ) όταν πρόκειται να βάψουμε με μπογιά θωράκισης επιφάνειες απορροφητικές ή πορώδεις επιφάνειες (π.χ. ξύλο, τσιμεντοκονία), εύθραυστες, αλευρώδεις, με πολλά παλιά στρώματα βαφής κ.α. Το αστάρι βοηθά να πετύχουμε καλύτερη πρόσφυση και να εξοικονομήσουμε ποσότητα από την μπογιά θωράκισης (που κοστίζει περισσότερο).

Επίσης, τo αστάρι GK5 της Yshield προτείνεται πάνω από την μπογιά θωράκισης, όταν πρόκειται να βάψουμε από πάνω με ειδικές μπογιές που μπορεί να έχουν προβληματική προσκόλληση (π.χ.ορυκτά χρώματα με μεταλλικό συνδετικό υλικό όπως μπογιές αργίλου, ασβέστη).

Πρόσθετα προτεινόμενα υλικά γείωσης

Οι μπογιές θωράκισης, όταν εγκαθίστανται σε κτίρια, θεωρούνται εκτεθειμένα αγώγιμα μέρη και πρέπει να συνδέονται προς τη γη µέσω αγωγών προστασίας (να σημειώσουμε ωστόσο ότι, τα υλικά θωράκισης ανακλούν τις ασύρματες ακτινοβολίες ανεξάρτητα από το αν θα τα γειώσουμε ή όχι). Η γείωση της μπογιάς βοηθά και στην προστασία από τα ηλεκτρικά πεδία χαμηλών συχνοτήτων (π.χ. από την εσωτερική καλωδίωση).

Αναλυτικές πληροφορίες για τη γείωση της μπογιάς και τα σχετικά υλικά γείωσης μπορείτε να βρείτε στο φυλλάδιο οδηγιών

Για την γείωση των υλικών θωράκισης προτείνουμε τα παρακάτω ειδικά εξαρτήματα γείωσης της Yshield.

Σετ εσωτερικής γείωσης μπογιάς σε πρίζα (τιμή: 49 ευρώ)

Το σετ αυτό περιλαμβάνει μεταλλική πλάκα 75 x 75 x 6 mm με ειδική αγώγιμη πίσω επιφάνεια και λευκό πλαστικό κάλυμμα 80x80x8 μαζί με 4 βίδες & 4 πείρους/ούπα (GW), ειδικό βύσμα για την πρίζα (GP) και 20cm καλώδιο γείωσης 2,5 mm² (GC-20).

Για κάθε συνεχή συναφή τομέα (ανά δωμάτιο), ένα σετ γείωσης είναι απαραίτητο.

Σετ εξωτερικής γείωσης μπογιάς (τιμή: 29 ευρώ)

Το σετ αυτό περιλαμβάνει μεταλλική πλάκα 80 x 80 x 3 mm με ειδική αγώγιμη πίσω επιφάνεια, αδιάβροχο κουτί και ειδική κόλλα για τη συγκόλληση στον εξωτερικό τοίχο, 20 εκατοστά καλώδιο γείωσης 16 mm² με συνδετήρες καλωδίων και αδιάβροχη σωλήνωση, 4 βίδες & 4 πείρους/ούπα 6 mm.

Προτείνεται η τοποθέτηση ενός σετ εξωτερικής γείωσης για κάθε ξεχωριστή εξωτερική επιφάνεια που βάφετε.

Ράβδος εξωτερικής γείωσης (τιμή: 59 ευρώ)

Η ράβδος γείωσης μήκους 100 εκατοστών από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέεται με το σετ εξωτερικής γείωσης όταν επιθυμείται να υπάρχει μόνιμη γείωση των αγώγιμων υλικών (μπογιάς θωράκισης κ.α.) απευθείας στο έδαφος. Περιέχει πλαστικό περίβλημα με κόλλα που θερμαίνεται για να συρρικνωθεί και να αδιαβροχοποιήσει τις συνδέσεις.

Υγρό προσθετικό AF3 (τιμή: 24 ευρώ)

Για την καλύτερη διατήρηση της αγώγιμης συνέχειας της βαφής ακόμη και αν μελλοντικά υπάρξουν ρωγμές στον τοίχο, ο κατασκευαστής προτείνεται η χρήση του ειδικού προσθετικού υγρού AF3. Ανακατεύετε με ηλεκτρικό αναδευτήρα μια συσκευασία AF3 (90ml) σε 5lt μπογιάς θωράκισης.

Πως θα μετρήσω τα επίπεδα ακτινοβολίας στο χώρο μου για να δω αν υπάρχει λόγος θωράκισης; Πως θα διαπιστώσω ότι υπήρξε μείωση των επιπέδων ακτινοβολίας μετά την εγκατάσταση τους;

Μπορείτε να ζητήσετε τον Έλεγχο Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσηςτου χώρου σας από εξειδικευμένο μηχανικό που περιλαμβάνει μετρήσεις ακτινοβολιών υψηλών και χαμηλών συχνοτήτων και τη ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ των ασύρματων ακτινοβολιών μετά την εφαρμογή κάποιας λύσης θωράκισης.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μετρήσετε τα επίπεδα ασύρματης ακτινοβολίας στο χώρο σας ενοικιάζοντας τον απλό στη χρήση μετρητή ακτινοβολίας υψηλών συχνοτήτων HF38B της Gigahertz ή αγοράζοντας αυτόν ή άλλους μετρητές υψηλών συχνοτήτων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Σε όσους πελάτες μας έχουν ενοικιάσει τον μετρητή HF38B και έπειτα αγοράζουν υλικά θωράκισης από τη Home Biology για να μειώσουν τα επίπεδα ακτινοβολίας στο χώρο τους, αποστέλλουμε ξανά τον μετρητή για επαναμέτρηση ΔΩΡΕΑΝ!

Αγορές από τη Home Biology
 • είμαστε εγγεγραμμένη επιχείρηση στο επίσημο Μητρώο Προμηθευτών που συνάπτουν «Συμβάσεις από Απόσταση»
 • εξειδικευμένος μηχανικός είναι στη διάθεση σας για την επίλυση οποιασδήποτε απορίας σχετικά με την χρήση των προϊόντων
 • οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και η αποστολή των προϊόντων γίνεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα!
 • πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή με αντικαταβολή (δείτε αναλυτικά τους τρόπους πληρωμήςτρόπους πληρωμής)
 • αν χρειάζεστε βοήθεια στην παραγγελία των προϊόντων ή επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου αντί απόδειξης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας!
 • δείτε αναλυτικά τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος κάνοντας κλικ εδώκάνοντας κλικ εδώ
Επιλέξτε μπογιά θωράκισης και μέγεθος συσκευασίας:
PRO54 1 lt (-10)
PRO54 5 lt (129)
HSF54 1 lt (0)
HSF54 5 lt (179)
HSF64 1 lt (0)
HSF64 5 lt (179)
HSF74 1 lt (0)
HSF74 5 lt (179)
Θωράκιση κατοικίας - Μετρήσεις στο εσωτερικό πριν και μετά
Θωράκιση σχολείου
Θωράκιση εταιρείας πληροφορικής
Θωράκιση στούντιο ηχογράφησης
Μπογιές ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης Yshield PRO54, HSF54, HSF64, HSF74
Μπογιές ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης Yshield PRO54, HSF54, HSF64, HSF74
Μπογιές ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης Yshield PRO54, HSF54, HSF64, HSF74
Μπογιές ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης Yshield PRO54, HSF54, HSF64, HSF74

Μετρήστε εύκολα την ακτινοβολία στο χώρο σας ενοικιάζοντας απλούς στη χρήση μετρητές ακτινοβολίας!

Ο οικονομικός και αξιόπιστος τρόπος για να διαπιστώσετε πόσο επιβαρύνεστε από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα και μόντεμ ρούτερ, καλώδια της ΔΕΗ, μετασχηματιστές, πίνακες, ηλεκτρικές συσκευές και άλλες πηγές ακτινοβολίας!

Περισσότερα..

Έλεγχος Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης κατοικιών και χώρων εργασίας

Ολοκληρωμένες μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικών πεδίων σε κατοικίες, χώρους εργασίας και οικόπεδα από μηχανικό Ε.Μ.Π. και αναλυτική έκθεση με όλους τους τρόπους για τη μείωση της ηλεκτρομαγνητικής σας επιβάρυνσης!

Περισσότερα..

Μετρητές ακτινοβολίας

Απλοί στη χρήση μετρητές για την εύκολη για την καταγραφή της ακτινοβολίας από όλες τις πηγές! 

 Μετρητές ακτινοβολίας χαμηλών συχνοτήτων από καλώδια, μετασχηματιστές, πυλώνες, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. 

Μετρητές ακτινοβολίας υψηλών συχνοτήτων από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα, Wi-Fi κ.α.  

Μετρητές ραδιενέργειας από ραδόνιο, ραδιενεργά δομικά υλικά κ.α.

 (στον παρακάτω συνοπτικό πίνακα δείτε μόνο τους μετρητές ακτινοβολίας που είναι διαθέσιμοι και για ενοικίαση)  

 • HF32D
 • Gigahertz (Γερμανία)
 • Μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα, Wi-Fi, baby monitors κ.α.
 • Η οικονομική επιλογή για την μέτρηση της ακτινοβολίας από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, Wi-Fi, ασύρματα τηλέφωνα κ.α.
  Κατευθυντική κεραία για τον εντοπισμό των πηγών ασύρματης ακτινοβολίας
 • Τιμή αγοράς
  295€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  45€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  30€
 •  
 • HF38B
 • Gigahertz (Γερμανία)
 • Μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα, Wi-Fi, baby monitors κ.α.
 • Κορυφαία επιλογή για την μέτρηση της ασύρματης ακτινοβολίας!
  Κατευθυντική κεραία για τον εντοπισμό των πηγών ασύρματης ακτινοβολίας
  Διαφορετικό ηχητικό σήμα για την αναγνώριση των πηγών ασύρματης ακτινοβολίας
 • Τιμή αγοράς
  499€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  75€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  55€
 • Δωρεάν επανενοικίαση μετά από θωράκιση
 • HF58B
 • Gigahertz (Γερμανία)
 • Μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα, Wi-Fi, baby monitors κ.α.
 • Ίδια χαρακτηριστικά με τον HF38B
  Επιπλέον αποθήκευση μετρήσεων, υπολογισμός μέσου όρου έκθεσης και δυνατότητα εκτύπωσης αποτελεσμάτων (μόνο σε σύνδεση με τον NFA30M)
 • Τιμή αγοράς
  849€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  85€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  65€
 • Δωρεάν επανενοικίαση μετά από θωράκιση
 • NFA30M
 • Gigahertz (Γερμανία)
 • Μέτρηση μαγνητικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια ΔΕΗ, μετασχηματιστές, πίνακες, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. (λόγω κατανάλωσης ρεύματος)
 • Η καλύτερη επιλογή για μέτρηση μαγνητικών πεδίων από καλώδια ΔΕΗ χαμηλής/μέσης τάσης, μετασχηματιστές κ.α.
  Τρισδιάστατη μέτρηση μαγνητικού πεδίου
  Αποθήκευση μετρήσεων, υπολογισμός μέσου όρου έκθεσης και δυνατότητα εκτύπωσης αποτελεσμάτων
 • Τιμή αγοράς
  1285€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  75€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  55€
 • Δωρεάν επανενοικίαση μετά από θωράκιση
 • ΜΕ3030Β
 • Gigahertz (Γερμανία)
 • Μέτρηση μαγνητικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια ΔΕΗ, μετασχηματιστές, πίνακες, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. (λόγω κατανάλωσης ρεύματος)
 • Μέτρηση ηλεκτρικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια ΔΕΗ, καλώδια σε τοίχους, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. (λόγω τάσης)
 • Η οικονομική επιλογή για μέτρηση της ακτινοβολίας από καλώδια ΔΕΗ, μετασχηματιστές, ηλεκτρικές συσκευές κ.α.
  Μέτρηση ηλεκτρικού κ' μαγνητικού πεδίου στον ένα άξονα
 • Τιμή αγοράς
  159€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  45€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  30€
 • TRIFIELD TF2
 • Alphalab (ΗΠΑ)
 • Μέτρηση μαγνητικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια ΔΕΗ, μετασχηματιστές, πίνακες, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. (λόγω κατανάλωσης ρεύματος)
 • Μέτρηση ηλεκτρικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια ΔΕΗ, καλώδια σε τοίχους, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. (λόγω τάσης)
 • Μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα, Wi-Fi, baby monitors κ.α.
 • All in one μετρητής για την γρήγορη εκτίμηση της επιβάρυνσης από όλες τις κύριες πηγές ακτινοβολίας!
  Τρισδιάστατη μέτρηση μαγνητικού πεδίου
  Προτείνεται για την μέτρηση ακτινοβολίας από καλώδια υψηλής τάσης / πυλώνες της ΔΕΗ
 • Τιμή αγοράς
  259€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  75€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  55€
 • Body Voltage
 • Peaktech (Γερμανία)
 • Μέτρηση ηλεκτρικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια σε τοίχους, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. (λόγω τάσης)
 • Εναλλακτικός τρόπος μέτρησης της επιβάρυνσης από ηλεκτρικά πεδία χαμηλών συχνοτήτων από καλώδια συνδέοντας το σώμα σας με γείωση
  Δεν ενδείκνυται για εξωτερικές μετρήσεις
 • Τιμή αγοράς
  199€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  45€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  30€
 • RD1212
 • Quartarad (Ρωσία)
 • Μέτρηση ραδιενέργειας
  από δομικά υλικά (πλακάκια, πάγκοι γρανίτη, τούβλα κ.α.), ιατρικά μηχανήματα, απόβλητα βιομηχανιών, νοσοκομείων, πυρηνικά ατυχήματα κ.α.
 • Αξιόπιστος μετρητής για την εύκολη και γρήγορη καταγραφή των επιπέδων ραδιενέργειας
  Δωρεάν εφαρμογή RadexRead για την αποθήκευση και χαρτογράφηση των μετρήσεων ραδιενέργειας
  Ηχητικός συναγερμός
 • Τιμή αγοράς
  329€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  65€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  45€
 • Corentium Home
 • Airthings (Νορβηγία)
 • Μέτρηση ραδονίου
  από υπέδαφος, δομικά υλικά κ.α.
 • Ο πιο γρήγορος (εβδομαδιαίο δείγμα) αλλά αξιόπιστος τρόπος για την μέτρηση του καρκινογόνου ραδονίου στο χώρο σας
  Υπολογισμός ημερησίων, εβδομαδιαίων και συνολικών μέσων όρων έκθεσης
  Δυνατότητα εκτύπωσης αποτελεσμάτων
 • Τιμή αγοράς
  249€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  55€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  -

Εκπτώσεις στις τιμές επανενοικίασης όλων των μετρητών ακτινοβολίας!

Σταθερή τιμή εβδομαδιαίας επανενοικίασης 40 ευρώ! - Σταθερή τιμή 2ήμερης επανενοικίασης 25 ευρώ! 

Εκπτώσεις στην ταυτόχρονη ενοικίαση των κορυφαίων μετρητών υψηλών και χαμηλών συχνοτήτων!

Σετ μέτρησης υψηλών & χαμηλών συχνοτήτων HF58B+NFA30M: εβδομαδιαία ενοικίαση 115 ευρώ (45 ευρώ έκπτωση!) - 2ήμερη ενοικίαση 95 ευρώ (25 ευρώ έκπτωση!)

Σετ μέτρησης υψηλών & χαμηλών συχνοτήτων HF38B+NFA30M: εβδομαδιαία ενοικίαση 95 ευρώ (55 ευρώ έκπτωση!) - 2ήμερη ενοικίαση 75 ευρώ (35 ευρώ έκπτωση!)

 Για περισσότερα επισκεφτείτε τη σελίδα ενοικίασης των μετρητών ακτινοβολίας!  

Υλικά θωράκισης

Θωρακίστε τοίχους και τζάμια με πρωτοποριακά υλικά και προστατευτείτε εύκολα από την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση. Δείτε περισσότερα στον οδηγό υλικών θωράκισης.

 • Μεμβράνες
 • RF Shield 26
 • Θωράκιση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματες συσκευές γειτόνων, ραντάρ κ.α.
 • Βασική επιλογή για την θωράκιση παραθύρων - αποτελούν τα πιο ευάλωτα σημεία στην διείσδυση ασύρματης ακτινοβολίας
  Οικονομική λύση
  Αυτοκόλλητη επιφάνεια για απλή τοποθέτηση
  Δυνατότητα τοποθέτησης από συνεργείο με χρέωση 80-90€ +ΦΠΑ μέχρι 10m2
  Άμεσα διαθέσιμες
 • Τιμή αγοράς
  37€/m2
 • Υφάσματα
 • Steel Twin, Steel Gray, New Daylite, Silver Tulle, Evolution, Silver Twin, Naturell, Voile, Ultima
 • Θωράκιση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματες συσκευές γειτόνων, ραντάρ κ.α.
 • Κύρια χρήση ως κουρτίνες για την θωράκιση των παραθύρων
  Κουρτίνες μπορούν να έρθουν έτοιμες ραμμένες για κρέμασμα
  Χρήση και σαν κάλυμμα πάνω ή κάτω από το καθιστικό, το στρώμα ή το κρεβάτι σας όταν υπάρχει ασύρματο τηλέφωνο ή μόντεμ στο από κάτω δωμάτιο
  Παράδοση σε 5-10 εργάσιμες (10-15 αν ραφτούν σε κουρτίνα)
 • Τιμή αγοράς
  26-67€/m2
 • Μπογιές
 • HSF54, HSF64, HSF74, PRO54
 • Θωράκιση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματες συσκευές γειτόνων, ραντάρ κ.α.
 • Θωράκιση ηλεκτρικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια σε τοίχους κ.α.
 • Η πρώτη επιλογή για την εσωτερική ή εξωτερική θωράκιση τοίχων, οροφών και δαπέδων!
  Κορυφαία ποιότητα, αντοχή και διαπνοή
  Εύκολη βαφή από οποιονδήποτε επαγγελματία ή ερασιτέχνη
  Σταθερά υψηλά ποσοστά θωράκισης ακόμη και σε πολύ υψηλές συχνότητες (π.χ. μελλοντικά 5G)
  Άμεσα διαθέσιμες
 • Τιμή αγοράς
  5-10€/m2
 • Πλέγματα
 • V4A10, V4A03
 • Θωράκιση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματες συσκευές γειτόνων, ραντάρ κ.α.
 • Θωράκιση ηλεκτρικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια σε τοίχους κ.α.
 • Τοποθέτηση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς τοίχους και δάπεδα στο στάδιο της κατασκευής
  Χρήση και ως σίτα σε παράθυρα (V4A10)
  Παράδοση σε 5-10 εργάσιμες
 • Τιμή αγοράς
  10-23€/m2
 • Μεταλιζέ υφάσματα
 • HNG80, HNG100
 • Θωράκιση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματες συσκευές γειτόνων, ραντάρ κ.α.
 • Θωράκιση ηλεκτρικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια σε τοίχους κ.α.
 • Τοποθέτηση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς τοίχους και δάπεδα στο στάδιο της κατασκευής
  Τοποθέτηση κάτω από χαλί ή μοκέτα όταν έχει ασύρματη συσκευή ο γείτονας από κάτω
  Παράδοση σε 5-10 εργάσιμες
 • Τιμή αγοράς
  18-40€/m2
 • Κουνουπιέρες
 • New Daylite, Voile, Naturell, Silver Tulle
 • Θωράκιση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματες συσκευές γειτόνων, ραντάρ κ.α.
 • Θωράκιση ηλεκτρικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων (μόνο Silver Tulle)
  από καλώδια σε τοίχους κ.α.
 • Κορυφαία λύση για την προστασία του κρεβατιού του υπνοδωματίου
  Καλύπτει όλες τις πλευρές του κρεβατιού – Δυνατότητα τοποθέτησης υφάσματος θωράκισης και στο κάτω μέρος του κρεβατιού
  Μπορεί να μεταφερθεί σε περίπτωση μετακόμισης
  Παράδοση σε 10-15 εργάσιμες
 • Τιμή αγοράς
  799-1699€
 • Φύλλα κράματος μετάλλων
 • MCL61
 • Θωράκιση μαγνητικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από μετασχηματιστές, ηλεκτρικούς πίνακες, καλώδια ΔΕΗ κ.α.
 • Θωράκιση ηλεκτρικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια σε τοίχους κ.α.
 • Θωράκιση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματες συσκευές γειτόνων, ραντάρ κ.α.
 • Το πιο οικονομικό υλικό μαγνητικής θωράκισης στην Ευρώπη
  Προστασία από μετασχηματιστές. ηλεκτρικούς πίνακες κ.α.
  Ελαφρύ υλικό – εύκολη τοποθέτηση με κόλλα σε τοίχους / δάπεδα
  Κάλυψη με βαφή ή γυψοσανίδα
  Παράδοση σε 5-10 εργάσιμες
 • Τιμή αγοράς
  147-163€/m2

Δημοφιλή άρθρα

Ακτινοβολίες: Μια πιθανή αιτία υπογονιμότητας που δεν έχετε λάβει υπόψη σας

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι η αυξημένη έκθεση σε ασύρματες ακτινοβολίες από laptop, tablet, smartphone κ.α. αποτελεί αρνητικό παράγοντα που συμβάλλει στην σύγχρονη αύξηση της ανδρικής και γυναικείας υπογονιμότητας. Ποιες άλλες πηγές...

Περισσότερα...

Οδηγός επιλογής σχολείου και παιδικού σταθμού: Ψηφιακή εκπαίδευση και ηλεκτρομαγνητική επιβάρυνση

Ποια σχολεία έχουν πιο ανεβασμένα ηλεκτρομαγνητικά πεδία; Ποιες οι επιπτώσεις από την αυξημένη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών; Ποιοι παράγοντες στο σχολεία μπορεί να επηρεάσουν την φυσιολογική ανάπτυξη του παιδιού;

Περισσότερα...

Ποιες ακτινοβολίες αποτελούν κίνδυνο για την εγκυμοσύνη και πιθανή αιτία πρόκλησης αυτισμού

Υπάρχουν επιπτώσεις σε εγκύους και παιδιά από τις ακτινοβολίες των κινητών τηλεφώνων, ασύρματων μόντεμ, laptop, tablet, κεραιών κινητής τηλεφωνίας, πυλώνων κ.α.; Ποια η σύνδεση με τη σύγχρονη αύξηση των παιδικών προβλημάτων νόησης και...

Περισσότερα...

Νέα έκθεση ανατρέπει όσα γνωρίζατε για τις επιπτώσεις των μη ιονίζουσων ακτινοβολιών

Τι δείχνουν νεότερες έρευνες για τις επιπτώσεις της μακροχρόνιας έκθεσης σε κοινές πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας όπως κινητά τηλέφωνα, ασύρματες συσκευές, καλώδια ΔΕΗ κ.α.; Τα συγκλονιστικά συμπεράσματα της έκθεσης κορυφαίων...

Περισσότερα...

Μάθε γιατί να αποφύγεις το “έξυπνο” σπίτι - Προβλήματα και ασφαλείς εναλλακτικές

Smart Home: Πως γίνεται το σπίτι "έξυπνο"; Ποια τα οφέλη; Τι ακτινοβολία εκπέμπουν οι έξυπνες συσκευές; Ποιοι οι κίνδυνοι για υγεία, ασφάλεια και ιδιωτικότητα; Υπάρχουν ασφαλείς εναλλακτικές; Υπάρχουν τρόποι προστασίας;

Περισσότερα...

Σοκαριστικές προειδοποιήσεις φορέων και επιστημόνων για τους κινδύνους από τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες

Πόσο μας επηρεάζουν ασύρματα τηλέφωνα, μόντεμ (Wi-Fi), κεραίες κινητής τηλεφωνίας, καλώδια ΔΕΗ, baby monitor κ.α. Τι προειδοποιεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ρωσική Επιτροπή για την Προστασία από την Μη-Ιονίζουσα Ακτινοβολία, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας...

Περισσότερα...

Ακτινοβολίες ασύρματων τηλεφώνων, μόντεμ ρούτερ (Wi-Fi), tablet, laptop, smartphone: Επιπτώσεις υγείας - Τρόποι μείωσης έκθεσης - Ασφαλείς εναλλακτικές

Υπάρχουν επιπτώσεις στην υγεία από την ακτινοβολία των ασύρματων μόντεμ, τηλεφώνων, τάμπλετ και λάπτοπ; Πως μπορείτε να μειώσετε την καθημερινή σας έκθεση; Πως θα αποφύγετε τις ακτινοβολίες από τους γείτονες; Υπάρχουν ασφαλείς...

Περισσότερα...

Προσοχή: Έρχεται το 5G με χιλιάδες νέες κεραίες – Τι μπορείς να κάνεις

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα νέα δίκτυα 5G. Πότε έρχονται; Γιατί χρειάζονται περισσότερες κεραίες; Τι ακτινοβολία θα εκπέμπουν; Τι προειδοποιούν οι επιστήμονες; Πώς μπορούμε να αντιδράσουμε; Ποιες οι ασφαλείς εναλλακτικές και οι τρόποι...

Περισσότερα...