2108081912 (Δευ-Παρ 09:00-19:00)
info@home-biology.gr

HB Wireless Pocket Shield - Θήκες θωράκισης Wi-Fi modem, router, baby monitor κ.α.

00075

HB Wireless Pocket Shield - Θήκες θωράκισης Wi-Fi modem, router, baby monitor κ.α. 00075
Υλικά Θωράκισης
Price : 24.5 EURIn stock

Θήκες από ύφασμα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης για την μείωση της εκπομπής ακτινοβολίας από ασύρματες συσκευές συνεχούς εκπομπής όπως Wi-Fi modems, baby monitors, έξυπνα ηχεία, βάσεις ασύρματων τηλεφώνων κ.α.

Γιατί να χρησιμοποιήσω τις θήκες HB Wireless Pocket Shield;

Οι θήκες HB Wireless Pocket Shield καλύπτουν ολόκληρες τις ασύρματες συσκευές (και τις εξωτερικές τους κεραίες αν υπάρχουν) και μειώνουν σε ποσοστό 90% την εκπεμπόμενη ακτινοβολία, αλλά διατηρούν το σήμα (Wi-Fi κ.α.) τουλάχιστον στους κοντινούς της ασύρματης συσκευής χώρους.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρίσκεστε κοντά σε ασύρματες συσκευές συνεχούς εκπομπής όπως το ασύρματο μόντεμ, δεχόμενοι λιγότερο από το 10% της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας, έχοντας και την δυνατότητα να συνδέεστε με την ασύρματη συσκευή όταν το επιθυμείτε.

Για ποιές ασύρματες συσκευές προτείνεται η χρήση των θηκών θωράκισης;

Προτείνεται η χρήση των θηκών θωράκισης σε ασύρματες συσκευές που εκπέμπουν συνεχώς ηλεκτρομαγνητικά πεδία υψηλών συχνοτήτων, όπως Wi-Fi modems / routers / repeaters / powerline adaptors, συσκευές ενδοεπικοινωνίας (baby monitors), έξυπνα ηχεία (Apple Siri, Google Home, Amazon Echo), βάσεις ασύρματων τηλεφώνων, έξυπνες συσκευές, κεντρικές συσκευές-κόμβους σε έξυπνα σπίτια (Home Βase/Gateway) κ.α.

Οι θήκες θωράκισης είναι ιδανικές όταν οι ασύρματες συσκευές βρίσκονται κοντά σε σημεία που περνάμε πολλές ώρες και δεν υπάρχει η ανάγκη διατήρησης του σήματος τους σε απομακρυσμένους χώρους.

Οι θήκες θωράκισης χρησιμοποιούνται και για την θωράκιση κινητών τηλεφώνων, smartphone, tablet, notebook, laptop;

Οι θήκες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για να βάλετε μέσα smartphone, tablet, notebooks, laptops όταν δεν τα χρησιμοποιείτε και δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις κεραίες Wi-Fi / Bluetooth / Data που διαθέτουν.

Έχετε υπόψη σας ότι κάποια μοντέλα φορητών συσκευών διατηρούν την εκπομπή ακτινοβολίας ακόμη και όταν απενεργοποιήσετε την κεραία Wi-Fi / Bluetooth / Data από το γρήγορο μενού ή/και βάλετε τη συσκευή σε λειτουργία πτήσης (π.χ. η κεραία Bluetooth σε πολλά i-phone/i-pads). Αν έχετε κοντά σας κινητό τηλέφωνο όταν κοιμάστε και θέλετε να είστε σίγουροι ότι δεν εκπέμπει ακτινοβολία, προτείνουμε να μετρήσετε την ακτινοβολία με ένα μετρητή ακτινοβολίας υψηλών συχνοτήτων ή να βάζετε το κινητό σε θήκη ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης (το σήμα του κινητού δεν θα χαθεί, εκτός και αν υπάρχει ήδη ασθενές σήμα).

Θα χαθεί το σήμα της ασύρματης συσκευής όταν την καλύψω με θήκη θωράκισης;

Οι θήκες θωράκισης μειώνουν σε ποσοστό 90% την εκπεμπόμενη ακτινοβολία, αλλά διατηρούν το σήμα (Wi-Fi κ.α.) τουλάχιστον στους κοντινούς της ασύρματης συσκευής χώρους - συνήθως <5-12 μέτρα στο ίδιο δωμάτιο ή <3-6 μέτρα όταν μεσολαβεί τοίχος - το σήμα θα χαθεί σε πιο απομακρυσμένους από την ασύρματη συσκευή χώρους.

Ειδικά, όταν βρισκόμαστε σε κοντινούς στην ασύρματη συσκευή χώρους (συνήθως στο ίδιο δωμάτιο), η ποιότητα του σήματος συνήθως δεν θα επηρεαστεί. Η ένδειξη σήματος του WiFi στο κινητό σας δεν αποτελεί μέτρηση ακτινοβολίας (πυκνότητας ισχύος). Η ένδειξη πλήρους σήματος μπορεί να εμφανίζεται ακόμη και σε χαμηλά επίπεδα πυκνότητας ισχύος (< 5μW/m2), γεγονός μπορεί να σας αποπροσανατολίσει όσον αφορά την αποτελεσματικότητα της λύσης θωράκισης. Για παράδειγμα, οι αρχικές τιμές ακτινοβολίας της τάξεως των 2000μW/m2 λόγω γειτονικού ασύρματου μόντεμ, μπορούν μετά την τοποθέτηση θήκης θωράκισης να πέσουν στα 200μW/m2, ωστόσο το κινητό σας ενδεχομένως να δείχνει πάλι full σήμα παρόλο που είχατε 90% μείωση των τιμών ακτινοβολίας.

Οι θήκες θωράκισης βγαίνουν σε 3 μεγέθη:

 • Μικρή (S)

Διάσταση 9 Χ 20 εκ. (άνοιγμα θήκης στη μεγάλη πλευρά) και τιμή 24,50 ευρώ (δωρεάν μεταφορικά)

Προτείνεται για προστασία από Wi-Fi repeaters / αντάπτορες Powerline κ.α. (συσκευές που είναι εν επαφή με την πρίζα) κ.α. Έχει λάστιχο συγκράτησης για να μην πεφτει.

 • Μεσαία (M)

Διάσταση 23 Χ 19 εκ. (άνοιγμα θήκης στη μεγάλη πλευρά) και τιμή 29,50 ευρώ (δωρεάν μεταφορικά)

Προτείνεται για προστασία από τα συνηθισμένα μικρά/μεσαίου μεγέθους Wi-Fi modem/routers, βάσεις ασύρματων τηλεφώνων, baby monitor χωρίς εξωτερικές κεραίες ή με μικρές αναδιπλούμενες κεραίες κ.α.

 • Μεγάλη (L)

Διάσταση 36 Χ 24 εκ. (άνοιγμα θήκης στη μεγάλη πλευρά) και τιμή 36,50 ευρώ (δωρεάν μεταφορικά)

Προτείνεται για προστασία απόμεγάλου μεγέθους Wi-Fi modem/routers, με μεγάλες εξωτερικές κεραίες κ.α.

Χαρακτηριστικά

 • θήκες από ύφασμα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης Steel Gray με βαμβακερό ενισχυτικό ρέλι (μεσαίο / μεγάλο μέγεθος) ή λάστιχο (μικρό μέγεθος)
 • υλικό: βαμβάκι 40%, πολυεστέρας 30%, ανοξείδωτο ατσάλι 30%
 • χρώμα: γκρι
 • ποσοστό θωράκισης: 99,96% = 35dB σε συχνότητα 1GHz (δείτε το πιστοποιητικό θωράκισης)
 • υψηλής ποιότητας, διαπνέον και ελαφρύ ύφασμα (βάρος: 120 g/m²)
 • το πιο ανθεκτικό και με την καλύτερη αναλογία ποιότητας / τιμής ύφασμα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης
 • μέγιστη απόκλιση διαστάσεων 5% - λόγω του υψηλού κόστους παραγωγής και υπέρ μιας λογικής τιμής λιανικής πώλησης, μικροσκοπικές ατέλειες στην ύφανση δεν καθιστούν το ύφασμα ελαττωματικό

Πως θα διαπιστώσω ότι υπήρξε μείωση των επιπέδων ακτινοβολίας μετά την χρήση θηκών θωράκισης;

Μπορείτε να μετρήσετε την ακτινοβολία που εκπέμπουν οι ασύρματες συσκευές σας, με ή χωρίς την χρήση θηκών θωράκισης, ενοικιάζοντας τον απλό στη χρήση μετρητή ακτινοβολίας υψηλών συχνοτήτων HF38B της Gigahertz ή αγοράζοντας/ενοικιάζοντας αυτόν ή άλλους μετρητές υψηλών συχνοτήτων.

Δείτε στο βίντεο πως η ακτινοβολία από ένα ασύρματο μόντεμ και από μία βάση ασύρματου τηλέφωνου μειώνονται κατά 90% με την τοποθέτηση θήκης θωράκισης HB Wireless Pocket Shield (0,1-0,2 mW/m2 με θήκη, 2-2,5mW/m2 χωρίς θήκη θωράκισης):

Τι ακτινοβολίας εκπέμπουν τα ασύρματα μόντεμ Wi-Fi, οι συσκευές ενδοεπικοινωνίες (baby monitors), τα έξυπνα ηχεία κλπ;

Οι παραπάνω ασύρματες συσκευές έχουν ενσωματωμένες κεραίες Wi-Fi / DECT / Bluetooth για την ασύρματη μεταφορά δεδομένων ήχου ή/και εικόνας και εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία υψηλών συχνοτήτων.

Είναι αυξημένες οι τιμές ακτινοβολίας που δέχομαι από τις ασύρματες συσκευές;

Τα προτεινόμενα όρια έκθεσης από διάφορους επιστημονικούς φορείς σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία υψηλών συχνοτήτων είναι <100 μW/m2 και υψηλότερες τιμές συνήθως καταγράφονται σε απόσταση <4 μέτρων γύρω από την ασύρματη συσκευή.

Οι τιμές ακτινοβολίας μειώνονται με το τετράγωνο της απόστασης από την πηγή. Για παράδειγμα αν μία βάση ασύρματου τηλεφώνου μας εκθέτει σε ~10000 μW/m2 σε απόσταση 0,5 μέτρου τότε θα μας εκθέτει σε ~150 μW/m2 σε απόσταση 4 μέτρων.

Πως επηρεάζουν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία υψηλών συχνοτήτων το ανθρώπινο σώμα;

Οι ακτινοβολίες υψηλών συχνοτήτων έχουν συνδεθεί με την αϋπνία, την κατάθλιψη, τον καρκίνο του εγκεφάλου, των όρχεων, του δέρματος, του σιελογόνου αδένα, την ανδρική στειρότητα, τις αποβολές εγκυμοσύνης, την λευχαιμία κ.α.

Με βάση συνηθισμένες τιμές έκθεσης, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει πλέον εντάξει τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία υψηλών συχνοτήτων (ασύρματες ακτινοβολίες) στη λίστα των πιθανών καρκινογόνων, ενώ σύμβουλοι του ΠΟΥ προτείνουν την ένταξη τους στα αποδεδειγμένα καρκινογόνα, με βάση νέα επιστημονικά στοιχεία.

Μερίδα επιστημόνων υποστηρίζει ότι η αυξημένη έκθεση σε ασύρματες ακτινοβολίες των παιδιών αλλά και της μητέρας και του εμβρύου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης οδηγεί σε ελλιπή ή προβληματική ανάπτυξη του παιδικού εγκεφάλου και μπορεί να σχετίζεται με την σύγχρονη αύξηση του αυτισμού / υπερκινητικότητας και άλλων διαταραχών συμπεριφοράς.

Τι μπορώ να κάνω για να μειώσω την έκθεση μου στην ακτινοβολία των ασύρματων συσκευών;

Αν επιθυμείτε να μειώσετε την έκθεση σας σε ασύρματες ακτινοβολίες προτείνουμε να απενεργοποιήσετε την ασύρματη λειτουργία της κάθε ασύρματης συσκευής (για παράδειγμα στα ασύρματα μόντεμ, πατώντας το κουμπί WLAN ή από τις ρυθμίσεις της συσκευής μέσω του υπολογιστή σας – για ακριβείς οδηγίες ρωτήστε τον πάροχο σας) και να συνδέεστε με αυτήν χρησιμοποιώντας καλώδιο δικτύου (Ethernet) ή/και να απενεργοποιείτε την ασύρματη λειτουργία της συσκευής όταν δεν σας είναι απαραίτητη.

Επειδή σε πολλές ασύρματες συσκευές δεν υπάρχει κουμπί για την εύκολη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της ασύρματης κεραίας ή δεν είναι εφικτό να απενεργοποιείται η ασύρματη συσκευή γιατί χρειάζεται να διατηρείται ασύρματη σύνδεση, τουλάχιστον στους κοντινούς χώρους, η απλή λύση για μείωση της έκθεσης στην ακτινοβολία των ασύρματων συσκευών είναι οι θήκες ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης.

Αν θέλετε να προστατέψετε από τις ασύρματες εκπομπές των φορητών συσκευών smartphone / laptop / tablet τα ευαίσθητα στα μικροκύματα γεννητικά σας όργανα (οι ασύρματες ακτινοβολίες συνδέονται με υπογόνιμοτητα) και το έμβρυο σας σε περίοδο εγκυμοσύνης (μπορεί να οδηγήσει σε ελλιπή ή προβληματική ανάπτυξη του παιδικού εγκεφάλου) προτείνουμε να προμηθευτείτε και το κάλυμμα ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης HB Wireless Belly Shield.

Είναι αποτελεσματικά τα διάφορα αυτοκόλλητα / πλακέτες προστασίας από την ακτινοβολία των ασύρματων συσκευών;

Αυτοκόλλητα / πλακέτες και άλλα προϊόντα “ουδετεροποίησης (;) της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας”, “ενεργειακά προϊόντα εφοδιασμένα με τις κατάλληλες πληροφορίες (;)” και διάφορα παρεμφερή προϊόντα που τοποθετούνται πάνω σε ασύρματες συσκευές, έχουν κατακλύσει την αγορά.

Τα προϊόντα αυτά δεν επιτυγχάνουν καμία μετρήσιμη μείωση της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας όπως μπορείτε να διαπιστώσετε με μια απλή μέτρηση με ένα μετρητή ακτινοβολία υψηλών συχνοτήτων.

Υψηλό ποσοστό θωράκισης σε όλο το φάσμα των ασύρματων ακτινοβολιών

Δείτε αναλυτικά το διάγραμμα θωράκισης ανά συχνότητα (600 MHz - 40GHz) του υφάσματος Steel Gray, που μετρήθηκε σύμφωνα με το πρότυπο ASTM-D4935-10 (30dB=99,9% μείωση, 40dB=99,99% μείωση, 50dB=99,999% μείωση):

Οδηγίες συντήρησης

 • Το ύφασμα Steel Gray είναι το πιο ανθεκτικό ύφασμα θωράκισης και έχει πολύ καλή διατήρηση θωράκισης στο πλύσιμο.
 • Αντέχει σε πλύσιμο σε θερμοκρασίες έως 60ο C, ωστόσο, για να διατηρηθεί καλύτερα προτείνεται πλύσιμο στους 30°C (όχι χλωρίνη, όχι στεγνό καθάρισμα), στέγνωμα σε χαμηλές θερμοκρασίες και σιδέρωμα χωρίς ατμό βαθμίδα 1.
 • Αν έχετε αλλεργίες, πλύνετε το ύφασμα πριν την πρώτη χρήση για να φύγει η μυρωδιά του καινούριου υφάσματος.
 • Για την καλύτερη διατήρηση του υφάσματος και την ελάχιστη εξασθένηση της θωράκισης μετά το πλύσιμο προτείνεται το πλύσιμο με το ειδικό υγρό απορρυπαντικό TEXCARE (1 λίτρο επαρκεί για 20 πλυσίματα- Τιμή συσκευασίας 1 λίτρου = 19,90 ευρώ).
 • Η Yshield, έχοντας κάνει εκτεταμένες δοκιμές πλυσίματος των υφασμάτων θωράκισης με πολλούς διαφορετικούς τύπους απορρυπαντικών, ανακάλυψε ότι η χρήση ορισμένων απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων επιδρά αρνητικά στην διατήρηση του ποσοστού θωράκισης των υφασμάτων. Επιπλέον πήρε πολλά σχόλια πελατών, ότι π.χ. κάποια σαπούνια μπορούσαν να προκαλέσουν μυρωδιά στα υφάσματα με ασημί. Για τους λόγους αυτούς, σε συνεργασία με έναν κατασκευαστή οικολογικών απορρυπαντικών, η Yshield δημιούργησε ένα απορρυπαντικό που δεν αντιδρά αρνητικά και προστατεύει τα υφάσματα θωράκισης. Το απορρυπαντικό TEXCARE δεν περιέχει αρώματα, χρωστικές ουσίες, μέσα συμπλοκοποίησης, συντηρητικά, ένζυμα, γενετικά τροποποιημένα υλικά, πετροχημικά κ.α. Όλα τα συστατικά είναι 100% βιοδιασπώμενα!
 • Συνήθως οι κατασκευαστές των ηλεκτρικών συσκευών προτείνουν θερμοκρασίες λειτουργίας <40ο C, οπότε αν διαπιστώσετε ότι μετά την χρήση της θήκης θωράκισης υπάρχει σημαντική αύξηση στην θερμοκρασία της συσκευής, μπορείτε να επιστρέψετε την θήκη θωράκισης μέσα σε 1 μήνα από την αγορά του προϊόντος (ή/και περισσότερο, για πελάτες που αγόρασαν πριν τις 17/1/2021).
 • Για να διατηρείται η ασύρματη συσκευή σας σε καλή θερμοκρασία, προτείνουμε να την τοποθετείτε σε καλά αεριζόμενο σημείο, σε σκληρές επιφάνειες και όχι σε μαλακές / απορροφητικές επιφάνειες (π.χ. όχι πάνω σε καναπέ / υφασμάτινη καρέκλα), νααποφεύγετε να την τοποθετείτε σε σημεία που βλέπει ο ήλιος, κοντά σε καλοριφέρ / κλιματιστικά ζεστού αέρα / θερμαντικά σώματα και κοντά σε ηλεκτρικές συσκευές που θερμαίνονται πολύ. Μπορείτε επίσης να κλείνετε την ασύρματη συσκευή όταν δεν την χρησιμοποιείτε (π.χ. τις ώρες ύπνου). Τέλος, μπορείτε να αερίζετε την ασύρματη συσκευή με κάποιο οικονομικό ανεμιστηράκι (π.χ. με ανεμιστήρα από 8€ ή με ανεμιστηράκι από 1€ ή αεριζόμενη βάση λάπτοπ από 3€ για συσκευές που έχουν θύρα USB).


Μέγεθος
Μικρό με λάστιχο - 9 Χ 20 εκ. (0)
Μεσαίο - 23 Χ 19 εκ. (5)
Μεγάλο - 36 Χ 24 εκ. (12)
HB Wireless Pocket Shield - Θήκες θωράκισης Wi-Fi modem, router, baby monitor κ.α.
HB Wireless Pocket Shield - Θήκες θωράκισης Wi-Fi modem, router, baby monitor κ.α.
HB Wireless Pocket Shield - Θήκες θωράκισης Wi-Fi modem, router, baby monitor κ.α.
HB Wireless Pocket Shield - Θήκες θωράκισης Wi-Fi modem, router, baby monitor κ.α.
HB Wireless Pocket Shield - Θήκες θωράκισης Wi-Fi modem, router, baby monitor κ.α.
HB Wireless Pocket Shield - Θήκες θωράκισης Wi-Fi modem, router, baby monitor κ.α.
HB Wireless Pocket Shield - Θήκες θωράκισης Wi-Fi modem, router, baby monitor κ.α.
HB Wireless Pocket Shield - Θήκες θωράκισης Wi-Fi modem, router, baby monitor κ.α.
HB Wireless Pocket Shield - Θήκες θωράκισης Wi-Fi modem, router, baby monitor κ.α.
HB Wireless Pocket Shield - Θήκες θωράκισης Wi-Fi modem, router, baby monitor κ.α.
HB Wireless Pocket Shield - Θήκες θωράκισης Wi-Fi modem, router, baby monitor κ.α.
HB Wireless Pocket Shield - Θήκες θωράκισης Wi-Fi modem, router, baby monitor κ.α.
HB Wireless Pocket Shield - Θήκες θωράκισης Wi-Fi modem, router, baby monitor κ.α.
HB Wireless Pocket Shield - Θήκες θωράκισης Wi-Fi modem, router, baby monitor κ.α.
HB Wireless Pocket Shield - Θήκες θωράκισης Wi-Fi modem, router, baby monitor κ.α.

H No1 εταιρεία μετρήσεων ακτινοβολίας στην Ελλάδα

Από το 2010, εκατοντάδες ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα, μας έχουν εμπιστευτεί για την αξιόπιστη μέτρηση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στους χώρους τους και την μείωση της επιβάρυνσης από αυτά.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Έλεγχος Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης

Μάθετε πόση ακτινοβολία δέχεστε στο σπίτι ή το χώρο εργασίας σας και πώς να την μειώσετε, με τη βοήθεια μηχανικού του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Περισσότερα..

Ενοικίαση μετρητών ακτινοβολίας

Μετρήστε εύκολα και οικονομικά την ακτινοβολία από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα και μόντεμ, καλώδια της ΔΕΗ, μετασχηματιστές, πίνακες, ηλεκτρικές συσκευές ενοικιάζοντας αξιόπιστους και απλούς στη χρήση μετρητές ακτινοβολίας

Περισσότερα..

E-shop

ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

Απλοί στη χρήση μετρητές για την εύκολη για την καταγραφή της ακτινοβολίας από όλες τις πηγές! 

 Μετρητές ακτινοβολίας χαμηλών συχνοτήτων από καλώδια, μετασχηματιστές, πυλώνες, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. 

Μετρητές ακτινοβολίας υψηλών συχνοτήτων από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα, Wi-Fi κ.α.  

Μετρητές ραδιενέργειας από ραδόνιο, ραδιενεργά δομικά υλικά κ.α.

 (στον παρακάτω συνοπτικό πίνακα δείτε μόνο τους μετρητές ακτινοβολίας που είναι διαθέσιμοι και για ενοικίαση)  

 • HF32D
 • Gigahertz (Γερμανία)
 • Μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα, Wi-Fi, baby monitors κ.α.
 • Η οικονομική επιλογή για την μέτρηση της ακτινοβολίας από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, Wi-Fi, ασύρματα τηλέφωνα κ.α.
  Κατευθυντική κεραία για τον εντοπισμό των πηγών ασύρματης ακτινοβολίας
 • Τιμή αγοράς
  295€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  45€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  30€
 •  
 • HF38B
 • Gigahertz (Γερμανία)
 • Μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα, Wi-Fi, baby monitors κ.α.
 • Κορυφαία επιλογή για την μέτρηση της ασύρματης ακτινοβολίας!
  Κατευθυντική κεραία για τον εντοπισμό των πηγών ασύρματης ακτινοβολίας
  Διαφορετικό ηχητικό σήμα για την αναγνώριση των πηγών ασύρματης ακτινοβολίας
 • Τιμή αγοράς
  499€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  75€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  55€
 • Δωρεάν επανενοικίαση μετά από θωράκιση χώρου
 • HF58B
 • Gigahertz (Γερμανία)
 • Μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα, Wi-Fi, baby monitors κ.α.
 • Ίδια χαρακτηριστικά με τον HF38B
  Επιπλέον αποθήκευση μετρήσεων, υπολογισμός μέσου όρου έκθεσης και δυνατότητα εκτύπωσης αποτελεσμάτων (μόνο σε σύνδεση με τον NFA30M)
 • Τιμή αγοράς
  849€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  85€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  65€
 • Δωρεάν επανενοικίαση μετά από θωράκιση χώρου
 • NFA30M
 • Gigahertz (Γερμανία)
 • Μέτρηση μαγνητικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια ΔΕΗ, μετασχηματιστές, πίνακες, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. (λόγω κατανάλωσης ρεύματος)
 • Η καλύτερη επιλογή για μέτρηση μαγνητικών πεδίων από καλώδια ΔΕΗ χαμηλής/μέσης τάσης, μετασχηματιστές κ.α.
  Τρισδιάστατη μέτρηση μαγνητικού πεδίου
  Αποθήκευση μετρήσεων, υπολογισμός μέσου όρου έκθεσης και δυνατότητα εκτύπωσης αποτελεσμάτων
 • Τιμή αγοράς
  1285€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  75€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  55€
 • Δωρεάν επανενοικίαση μετά από θωράκιση χώρου
 • ΜΕ3030Β
 • Gigahertz (Γερμανία)
 • Μέτρηση μαγνητικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια ΔΕΗ, μετασχηματιστές, πίνακες, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. (λόγω κατανάλωσης ρεύματος)
 • Μέτρηση ηλεκτρικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια ΔΕΗ, καλώδια σε τοίχους, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. (λόγω τάσης)
 • Η οικονομική επιλογή για μέτρηση της ακτινοβολίας από καλώδια ΔΕΗ, μετασχηματιστές, ηλεκτρικές συσκευές κ.α.
  Μέτρηση ηλεκτρικού κ' μαγνητικού πεδίου στον ένα άξονα
 • Τιμή αγοράς
  159€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  45€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  30€
 • TRIFIELD TF2
 • Alphalab (ΗΠΑ)
 • Μέτρηση μαγνητικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια ΔΕΗ, μετασχηματιστές, πίνακες, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. (λόγω κατανάλωσης ρεύματος)
 • Μέτρηση ηλεκτρικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια ΔΕΗ, καλώδια σε τοίχους, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. (λόγω τάσης)
 • Μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων
  από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα, Wi-Fi, baby monitors κ.α.
 • All in one μετρητής για την γρήγορη εκτίμηση της επιβάρυνσης από όλες τις κύριες πηγές ακτινοβολίας!
  Τρισδιάστατη μέτρηση μαγνητικού πεδίου
  Προτείνεται για την μέτρηση ακτινοβολίας από καλώδια υψηλής τάσης / πυλώνες της ΔΕΗ
 • Τιμή αγοράς
  259€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  75€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  55€
 • Body Voltage
 • Peaktech (Γερμανία)
 • Μέτρηση ηλεκτρικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων
  από καλώδια σε τοίχους, ηλεκτρικές συσκευές κ.α. (λόγω τάσης)
 • Εναλλακτικός τρόπος μέτρησης της επιβάρυνσης από ηλεκτρικά πεδία χαμηλών συχνοτήτων από καλώδια συνδέοντας το σώμα σας με γείωση
  Δεν ενδείκνυται για εξωτερικές μετρήσεις
 • Τιμή αγοράς
  199€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  45€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  30€
 • RD1212-BT
 • Quartarad (Ρωσία)
 • Μέτρηση ραδιενέργειας
  από δομικά υλικά (πλακάκια, πάγκοι γρανίτη, τούβλα κ.α.), ιατρικά μηχανήματα, απόβλητα βιομηχανιών, νοσοκομείων, πυρηνικά ατυχήματα κ.α.
 • Αξιόπιστος μετρητής για την εύκολη και γρήγορη καταγραφή των επιπέδων ραδιενέργειας
  Δωρεάν εφαρμογή RadexRead για την αποθήκευση και χαρτογράφηση των μετρήσεων ραδιενέργειας
  Ηχητικός συναγερμός
 • Τιμή αγοράς
  329€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  65€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  45€
 • Corentium Home
 • Airthings (Νορβηγία)
 • Μέτρηση ραδονίου
  από υπέδαφος, δομικά υλικά κ.α.
 • Ο πιο γρήγορος (εβδομαδιαίο δείγμα) αλλά αξιόπιστος τρόπος για την μέτρηση του καρκινογόνου ραδονίου στο χώρο σας
  Υπολογισμός ημερησίων, εβδομαδιαίων και συνολικών μέσων όρων έκθεσης
  Δυνατότητα εκτύπωσης αποτελεσμάτων
 • Τιμή αγοράς
  249€
 • Τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης
  50€
 • Τιμή διήμερης ενοικίασης
  -

Εκπτώσεις στις τιμές επανενοικίασης όλων των μετρητών ακτινοβολίας!

Σταθερή τιμή εβδομαδιαίας επανενοικίασης 40 ευρώ! - Σταθερή τιμή 2ήμερης επανενοικίασης 25 ευρώ! 

Εκπτώσεις στην ταυτόχρονη ενοικίαση των κορυφαίων μετρητών υψηλών και χαμηλών συχνοτήτων!

Σετ μέτρησης υψηλών & χαμηλών συχνοτήτων HF58B+NFA30M: εβδομαδιαία ενοικίαση 115 ευρώ (45 ευρώ έκπτωση!) - 2ήμερη ενοικίαση 95 ευρώ (25 ευρώ έκπτωση!)

Σετ μέτρησης υψηλών & χαμηλών συχνοτήτων HF38B+NFA30M: εβδομαδιαία ενοικίαση 95 ευρώ (55 ευρώ έκπτωση!) - 2ήμερη ενοικίαση 75 ευρώ (35 ευρώ έκπτωση!)

 Για περισσότερα επισκεφτείτε τη σελίδα ενοικίασης των μετρητών ακτινοβολίας!  

Συχνές ερωτήσεις

Ποιες είναι οι κύριες πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας;

Ο σύγχρονος άνθρωπος είναι εκτεθειμένος καθημερινά σε ένα μείγμα ακτινοβολιών:

 • Ηλεκτρομαγνητικά πεδία υψηλών συχνοτήτων (ασύρματα) από κινητά τηλέφωνα, ασύρματα τηλέφωνα και μόντεμ Wi-Fi, κεραίες κινητής τηλεφωνίας (υπάρχουν σε κάθε γειτονιά - συχνά καμουφλαρισμένες – δείτε που υπάρχουν κοντά σας κάνοντας κλικ εδώ - έρχονται και τα νέα δίκτυα 5G με δεκαπλάσιες κεραίες), έξυπνες συσκευές, bluetooth, έξυπνους μετρητές, συστήματα συναγερμού, φούρνους μικροκυμάτων, ασύρματες κονσόλες παιχνιδιών, κεραίες εκπομπής ραδιοτηλεοπτικών σημάτων, ραντάρ, baby monitor κ.α. (μη ιονίζουσα ακτινοβολία)
 • Ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία χαμηλών συχνοτήτων από μετασχηματιστές και καλώδια ΔΕΗ, καλώδια οικιακών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, ηλεκτρολογικούς πίνακες, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, συστήματα θέρμανσης κ.α. (μη ιονίζουσα ακτινοβολία)
 • Ραδιενέργεια (σωματίδια α, β, ακτινοβολία γ, Χ) από δομικά υλικά,  ακτινογραφίες, υπέδαφος, ραδόνιο, πυρηνικά ατυχήματα κ.α. (ιονίζουσα ακτινοβολία)
Πως μπορώ να μειώσω την έκθεση μου σε ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες;