Δεν έχετε προσθέσει κάτι ακόμη στη λίστα σας!

ELECTROSMOG MEASURING KIT "PROFI PLUS" MK70-3D PLUS 2.2

μετρητες ακτινοβολιας

Σετ μετρητών υψηλών και χαμηλών συχνοτήτων "PROFI PLUS" MK70-3D PLUS 2.2

8390,11 €
ποσότητα φόρου 1623,89 €
Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!
+15 ευρώ σε Κύπρο
Τρόπος πληρωμής
Τραπεζική πληρωμή/κατάθεση, Πιστωτική κάρτα, Μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Google Pay, Apple Pay, Samsung Pay, Paypal, Klarna (σε 3 δόσεις)
Χρόνος παράδοσης
Παράδοση σε 4-8 εργάσιμες με UPS (δυνατότητα παράδοσης με UPS EXPRESS σε 1-3 εργάσιμες +75 ευρώ – Δείτε “Σχετικά προϊόντα”)
7d.gif
PDFΕκτύπωσηEmail

Το επαγγελματικό σετ μέτρησης περιλαμβάνει τους μετρητές ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων HF ANALYSER HF59B και HF ANALYSER HFW59D με ισοτροπικές και κατευθυντικές κεραίες (27ΜΗz-10GHz), τον μετρητή ηλεκτρομαγνητικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων NFA1000 (5 Hz -1000 KHz) και μεγάλη τσάντα μεταφοράς με αφρώδες υλικό, μαζί με επιπλέον αξεσουάρ για αναβαθμισμένες λειτουργίες.

Αυτό το σετ επιλέγεται κάθε χρόνο από μεγάλο αριθμό εκπαιδευμένων βιολόγων κτιρίων παγκοσμίως για τον επαγγελματικό τους εξοπλισμό μέτρησης. Προσφέρει το μεγαλύτερο δυνατό εύρος συχνότητας, καθώς και τις βαθύτερες δυνατότητες ανάλυσης (βρώμικος ηλεκτρισμός, εγγραφή κ.λπ.).

Περιλαμβάνονται τα εξής προϊόντα:

Βάση στήριξης PM1 

Mετρητής ακτινοβολίας χαμηλών συχνοτήτων Gigahertz NFA1000   

Mετρητής ακτινοβολίας υψηλών συχνοτήτων Gigahertz HF59B (700MHz-3,3GHz) 

Εξασθενητής σήματος DG20_G10   

Ισοτροπική κεραία UBB27_G3 (27 MHz-3,3 GHz) 

Ισοτροπική κεραία UBB2410   

Προενισχυτής σήματος HV10_27G3 - αυξάνει την ευαισθησία του HF-analyzer με συντελεστή 10 (= 10 dB)  

Προενισχυτής HV20_2400G10 - αυξάνει την ευαισθησία κατά συντελεστή 100 

Φίλτρο HP700 - καταστέλλει παρεμβολές σημάτων κάτω από τα 700MHz

Εξάρτημα για μετρήσεις ηλεκτρικού πεδίου με βάση οδηγίες TCO 

Βοήθημα στήριξης PM5S για μετρήσεις ηλεκτρικού πεδίου "ελεύθερου δυναμικού" με μετρητές της σειράς NFA  

Mετρητής ακτινοβολίας υψηλών συχνοτήτων Gigahertz HFW59D PLUS (2,4 - 10 GHz) 

Φίλτρο διαχωρισμού συχνοτήτων FF10   

ΤΣΑΝΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ K7 

Αντάπτορας "2 σε 1" ADA-Y  

 Φίλτρο HP33_G10 (με DC pass) για την καταστολή συχνοτήτων κάτω των 3,3 GHz 

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στις ξεχωριστές σελίδες των προϊόντων

Προσθέτει τα ακόλουθα στοιχεία στο σετ MK70-EW:

 • Το φίλτρο συχνότητας FF10 για ποσοτική διαφοροποίηση των συχνοτήτων. Εύκολο στη χρήση με ένα απλό πάτημα πλήκτρου.
 • Οι αναλυτές HF είναι πλήρως εξοπλισμένοι με τις αντίστοιχες κεραίες Omni 360 ° UBB27 και UBB 2410.
 • Το NFA1000 συμπληρώνεται από τον ανιχνευτή TCO3, για παράδειγμα για τη μέτρηση των χώρων εργασίας σύμφωνα με τις οδηγίες και για την επιθεώρηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.
 • Η βάση στήριξης για μετρήσεις ηλεκτρικού πεδίου χωρίς δυναμικό επιτρέπει μια ακριβή και δεόντως μέτρηση 9 σημείων των θέσεων ύπνου.
 • Τα όργανα διατίθενται σε ανθεκτική πλαστική θήκη, της οποίας το ένθετο αφρώδες υλικό προστατεύει τέλεια τα όργανα.

Για τεχνικές λεπτομέρειες για τους μεμονωμένους μετρητές που περιέχονται σε αυτό το σετ, ανατρέξτε στις αντίστοιχες σελίδες του προϊόντος

 • Το HFW59D επεκτείνει το εύρος συχνοτήτων στα 10 GHz.
 • Ο συμπεριλαμβανόμενος προενισχυτής για αυτήν τη συσκευή αυξάνει την ανάλυση της οθόνης σε 0,01 µW / m².
 • Και τα δύο όργανα μέτρησης RF έχουν πλήρως αντισταθμισμένες κεραίες με ελάχιστη κυματισμό και πολύ καλό συμβιβασμό μεταξύ της ικανότητας DF και των χαρακτηριστικών μέτρησης. Αυτό που έχουν και τα δύο είναι ένα μέγιστο VBW 2 MHz για την εμφάνιση των συντομότερων παλμών ραντάρ (<0,5 µs) με βελτιστοποιημένη λειτουργία αιχμής (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας DE 103 34 886) καθώς και εξόδους AC και DC και μια μπαταρία που είναι σαφώς ανώτερο από το μπλοκ 9 V.
 • Το NFA1000 εντυπωσιάζει με ενσωματωμένους 3D αισθητήρες και δυνατότητα εγγραφής για το μαγνητικό και ηλεκτρικό πεδίο, μια έξυπνη ανάλυση συχνότητας, ειδικά για "βρώμικη ισχύ" και μια εφεδρική είσοδο για τη σύνδεση του HFE59B ή του HFW59D για παράλληλη εγγραφή HF.
 • Ιδιαίτερα σημαντική για την πρακτική της βιολογίας του κτιρίου είναι η αρχή που ακολουθείται στο NFA 1000 μιας οθόνης που με τα βασικά κατά τη διάρκεια της μέτρησης, με παράλληλη εγγραφή μιας μέγιστης βάσης δεδομένων για μελλοντική ανάλυση. Μια συσκευή εγγραφής ήχου συνδέει και τους δύο κόσμους.

Επιπλέον, είναι αυτονόητο ότι πληρούνται όλα τα κοινά πλεονεκτήματα της τεχνολογίας μέτρησης, όπως:

 • Οι συσκευές μας αντισταθμίζονται πλήρως από τη συχνότητα, δηλαδή κανένα εύρος συχνοτήτων δεν υπερεκτιμάται, υποτιμάται ή αγνοείται ακόμη. Επιπλέον, η τεχνολογία μέτρησης δείχνει πάντα το άθροισμα όλων των πηγών παρεμβολών που υπάρχουν στο σημείο της μέτρησης, όχι μόνο την ισχυρότερη συχνότητα, όπως είναι συνηθισμένο στους φθηνούς - φερόμενους - πολύ ευρυζωνικούς ανιχνευτές που ξεκίνησαν τα τελευταία χρόνια.
 • Τα δύο χαρακτηριστικά απόδοσης που αναφέρονται παραπάνω είναι εξαιρετικά σημαντικά για μια ουσιαστική μέτρηση και είναι τεχνικά πολύ δύσκολο να εφαρμοστούν. Αυτός είναι επίσης ο λόγος για τη μοναδική θέση των οργάνων μας στην αντίστοιχη κατηγορία τιμών.
 • Όλα αυτά συμβαίνουν συνεχώς σε πραγματικό χρόνο και είναι εγγενή στο σύστημα - αυτό καθιστά εφικτές τις σημαντικές μετρήσεις πολύ πιο γρήγορα από ό, τι με έναν αναλυτή φάσματος, το οποίο είναι επίσης πλεονέκτημα όσον αφορά την πολύ πιο ακριβή και περίπλοκη τεχνολογία μέτρησης.
 • Οι μετρούμενες τιμές εμφανίζονται αξιόπιστα και απευθείας στις μονάδες των προτεινόμενων ορίων έκθεσης. Χωρίς απαραίτητους υπολογισμούς.
 • Όλοι οι αναλυτές HF μας είναι επίσης εξοπλισμένοι με μια πλήρη κεραία LogPer DF / μέτρησης. Αυτό τα ξεχωρίζει από τα συμπαγή όργανα τσέπης χωρίς εξωτερική κεραία. Αυτά επιτρέπουν στους χρήστες να εντοπίζουν και να μετρούν ακόμη και κρυφές πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας υψηλής συχνότητας (HF).
 • Η μέτρηση μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους (προσέξτε να προστατεύσετε τη συσκευή μέτρησης από την υγρασία!).
 • Η λειτουργία ανάλυσης ήχου επιτρέπει τη διαφοροποίηση των περισσότερων πηγών ακτινοβολίας, όπως κινητά, ραδιόφωνο, WLAN / WiFi, DECT, ραντάρ κ.λπ., ακόμη και για τεχνικούς απλούς χωρίς ηλεκτρονική εξειδίκευση, απλά ακούγοντας και συγκρίνοντας με τα προσφερόμενα δείγματα ήχου.
 • Λεπτομερείς αναλυτικές οδηγίες μέτρησης περιλαμβάνονται σε όλα τα όργανα μας. Φυσικά, αυτές περιέχουν επίσης τις συστάσεις των προτεινόμενων ορίων έκθεσης - έτσι ακόμη και άτομα χωρίς τεχνική εμπειρία μπορούν να αξιολογήσουν αξιόπιστα το επίπεδο έκθεσης.
 • Όλοι οι μετρητές ηλεκτροσόμων μας έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πολλές φορές, έχουν δοκιμαστεί και δοκιμαστεί χιλιάδες φορές σε όλο τον κόσμο, και καθορίζουν τάσεις στην κατηγορία τιμών τους από την άποψη της τεχνολογίας μέτρησης.

Διαθέσιμες λήψεις

 

 

 

Υποστήριξη

Αναλυτικές περιγραφές προϊόντων και μηχανικός στη διάθεση σας για να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με την χρήση των προϊόντων πριν και μετά την αγορά τους

Ηθικό εμπόριο

Μόνο προϊόντα αξιόπιστων εταιρειών, που τα έχουμε δοκιμάσει για την αποτελεσματικότητα τους και όχι οτιδήποτε “πουλάει“

Δωρεάν μεταφορικά

Παράδοση χωρίς χρέωση στον χώρο σας ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής – Ισχύει εντός Ελλάδας, για όλες τις αγορές και ενοικιάσεις - Δεν ισχύει για ρούχα SHIELD

Παρακολούθηση παραγγελίας

Αποστολή tracking number με email / SMS για να γνωρίζετε κάθε στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σας

Εύκολη πληρωμή

Αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση / πληρωμή, πιστωτική κάρτα, μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Samsung Pay, Google Pay, Apple Pay, Paypal

Πληρωμή σε δόσεις

Δυνατότητα πληρωμής σε 3 άτοκες δόσεις πληρώνοντας μέσω Klarna. Δείτε πως γίνεται.

H No1 εταιρεία μετρήσεων ακτινοβολίας στην Ελλάδα

Από το 2010, εκατοντάδες ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα, μας έχουν εμπιστευτεί για την αξιόπιστη μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από μηχανικό και την μείωση της επιβάρυνσης από ακτινοβολίες.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2108081912
Δευ-Παρ 09:00-19:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Φόρτωση...

Θέλετε να μη χάνετε είδηση;


Εγγραφείτε στο newsletter μας!

0
Shares