Δεν έχετε προσθέσει κάτι ακόμη στη λίστα σας!

Gigahertz NFA30M

Μετρητής ακτινοβολίας χαμηλών συχνοτήτων Gigahertz NFA30M

Μετρητής ακτινοβολίας χαμηλών συχνοτήτων Gigahertz NFA30M

1349,70 €
ποσότητα φόρου 261,23 €
Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!
+15 ευρώ σε Κύπρο
Τρόπος πληρωμής
Aντικαταβολή (μόνο για ενοικίαση), Τραπεζική πληρωμή/κατάθεση, Πιστωτική κάρτα, Μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Google Pay, Apple Pay, Samsung Pay, Paypal, Klarna (σε 3 δόσεις)
Χρόνος παράδοσης
Αγορά: Παράδοση σε 4-8 εργάσιμες με UPS (δυνατότητα παράδοσης με UPS EXPRESS σε 1-3 εργάσιμες +75 ευρώ – Δείτε “Σχετικά προϊόντα”) / Ενοικίαση: Επικοινωνήστε με το 2108081912 για διαθεσιμότητα
Επιλέξτε προϊόν
7d.gif
PDFΕκτύπωσηEmail

Η κορυφαία επιλογή για την απευθείας τρισδιάστατη μέτρηση μαγνητικών πεδίων από καλώδια χαμηλής, μέσης, υψηλής και υπερυψηλής τάσης της ΔΕΗ, μετασχηματιστές, ηλεκτρικούς πίνακες κ.α.

Υψηλή τεχνολογία και απλούστατη χρήση. Δυνατότητα συνεχούς καταγραφής για λήψη 24ωρων δειγμάτων και αποθήκευση τιμών στην ενσωματωμένη κάρτα μνήμης.

Προσδιορισμός μέσων όρων και χρονικής διακύμανσης τιμών για καλύτερη εκτίμηση της ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης.

 • Εύκολος στη χρήση
 • Από αξιόπιστο κατασκευαστή (Gigahertz Γερμανία)
 • Απλές οδηγίες χρήσης στα ελληνικά με αναλυτική περιγραφή του τρόπου μέτρησης και των ασφαλών ορίων έκθεσης
 • Μηχανικός της Home Biology στη διάθεση σας (κινητό τηλέφωνο στις οδηγίες χρήσης) για την επίλυση οποιασδήποτε απορίας σχετικά με την χρήση του μετρητή και την ερμηνεία των αποτελεσμάτων των μετρήσεων σας
 • Διαθέσιμος και για ενοικίαση!
 • Τιμή διήμερης / εβδομαδιαίας ενοικίασης 70 / 90 ευρώ
 • Τιμή διήμερης / εβδομαδιαίας επανενοικίασης 25 / 35 ευρώ
 • Δωρεάν αποστολή του μετρητή ΝFA30M για μία ημέρα σε όσους πελάτες μας έχουν ήδη ενοικιάσει τον μετρητή NFA30M και έπειτα αγοράζουν υλικά μαγνητικής θωράκισης από τη Home Biology για να μειώσουν τα επίπεδα ακτινοβολίας στο χώρο τους.
 • Προσφορά για την ταυτόχρονη ενοικίαση με τον μετρητή υψηλών συχνοτήτων HF38B (μετρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα, Wi-Fi κ.α.): 85 ευρώ οι 3 ημέρες (μία επιπλέον ημέρα ενοικίασης για ταυτόχρονη ενοικίαση 2 μετρητών) - 100 ευρώ η εβδομάδα
 • Προσφορά για την ταυτόχρονη ενοικίαση με τον μετρητή υψηλών συχνοτήτων HF58B (μετρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα, Wi-Fi κ.α.): 95 ευρώ οι 3 ημέρες (μία επιπλέον ημέρα ενοικίασης για ταυτόχρονη ενοικίαση 2 μετρητών) - 110 ευρώ η εβδομάδα (σε σχέση με τον μετρητή HF38B, ο μετρητής HF58B, μπορεί επιπλέον να καταγράφει και να αποθηκεύει και τις μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων)
 • Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδος - Οι τιμές περιλαμβάνουν 24% Φ.Π.Α.

Χαρακτηριστικά

 • τρισδιάστατη μέτρηση μαγνητικού πεδίου
 • μοναδική τεχνολογία καταγραφής 110.000 μετρήσεων το δευτερόλεπτο!
 • εύρος τιμών μέτρησης πυκνότητας ροής μαγνητικών πεδίων 1-19999 nT
 • εύρος συχνοτήτων μέτρησης: 16Hz - 32kHz
 • ψηφιακή ένδειξη της συνολικής ποσότητας ακτινοβολίας
 • μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη υγρών κρυστάλλων
 • ένδειξη μέσης (RMS) και μέγιστης (Peak και Peak Hold) τιμής
 • δυνατότητα σάρωσης χώρου για την καταγραφή των μέγιστων τιμών
 • κάρτα μνήμης SDHC 4 GB για την αποθήκευση των μετρήσεων
 • δωρεάν απλό λογισμικό για την ανάλυση των μετρήσεων
 • εύκολος διαχωρισμός συχνοτήτων για την ξεχωριστή εκτίμηση των ακτινοβολιών από το ηλεκτρικό δίκτυο και των αρμονικών τους (16.6 Hz | 50/60 Hz | 100/120 Hz | 150/180 Hz | < 2 kHz |> 2 kHz).
 • επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου (Li-Ion) για περισσότερες από 48 ώρες συνεχούς καταγραφής (περιλαμβάνεται φορτιστής)
 • ακρίβεια: +/- 5% (50/60 Hz)
 • βάρος: 1,25 kg
 • ανθεκτική συσκευασία μεταφοράς Κ5 με αφρώδες υλικό
 • αναλυτικές οδηγίες χρήσης (αγγλικά) και σύντομες οδηγίες χρήσης (ελληνικά)
 • 2 χρόνια εγγύηση

NFA30M: Ότι χρειάζεστε για την εύκολη μέτρηση των μαγνητικών πεδίων

Ο NFA30M είναι πανεύκολος στη χρήση. Υπολογίζει με το πάτημα ενός κουμπιού την συνολική τρισδιάστατη τιμή μαγνητικού πεδίου από γραμμές υψηλής, μέσης και χαμηλής τάσης, μετασχηματιστές, ηλεκτρικές συσκευές κ.α.

Ο NFA30M σας επιτρέπει την εύκολη λήψη πολύωρων δειγμάτων, είτε σε ένα συγκεκριμένο χώρο, είτε έχοντας μαζί τον μετρητή όπου βρίσκεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μπορεί να καταγράφει συνεχώς τις τιμές του μαγνητικού πεδίου για περισσότερες από 48 ώρες (τεράστια διάρκεια ζωής επαναφορτιζόμενης μπαταρίας) και να τις αποθηκεύει στην ενσωματωμένη κάρτα μνήμης, παρέχοντας σας άμεσα τους μέσους όρους και τη χρονική διακύμανση των τιμών για τις συγκρίνετε εύκολα με τα ασφαλή όρια έκθεσης.

Καταγράφει μόνος του διακριτικά και σας λύνει τα χέρια όταν θέλετε να διαπιστώσετε τα επίπεδα ακτινοβολίας χωρίς να γίνετε αντιληπτοί (π.χ. στο χώρο εργασίας ή σε ακίνητο το οποίο θέλετε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε).

Η εύκολη και γρήγορη καταγραφή των μαγνητικών πεδίων θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα σε περίπτωση που ψάχνετε ακίνητο για αγορά ή ενοικίαση. H μέτρηση των μαγνητικών πεδίων είναι, κατά τη γνώμη μας, η πιο σημαντική για την εκτίμηση της ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης ενός ακινήτου, καθώς τα υψηλά μαγνητικά πεδία είναι δύσκολο και ακριβό να μειωθούν.

 
 • H μέτρηση των μαγνητικών πεδίων είναι η πιο σημαντική για την εκτίμηση της ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης ενός χώρου, ιδιαίτερα πριν την αγορά / ενοικίαση ενός ακινήτου καθώς οι υψηλές τιμές μαγνητικών πεδίων είναι δύσκολο και πολύ ακριβό για να μειωθούν.
 • Υψηλότερες τιμές καταγράφονται συχνότερα στους χαμηλότερους ορόφους που έχουν κοντά τους εναέρια ή υπόγεια καλώδια χαμηλής τάσης, ιδιαίτερα όταν υπάρχει κοντά εναέριος ή υπόγειος μετασχηματιστής (υποσταθμούς).
 • Τα καλώδια χαμηλής τάσης, ιδιαίτερα σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, λόγω μεγαλύτερων ηλεκτρικών φορτίων και μικρότερης απόστασης, πολύ συχνά εκθέτουν σε υψηλότερα μαγνητικά πεδία σε σχέση με τα αντίστοιχα από καλώδια υψηλής τάσης.
 • Τα εκπεμπόμενα από τα καλώδια μαγνητικά πεδία, έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας της μεγάλης αύξησης στην κατανάλωση ηλεκτρική ενέργειας.
 • Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει εντάξει τα μαγνητικά πεδία χαμηλών συχνοτήτων στα πιθανά καρκινογόνα με βάση έρευνες για την πρόκληση παιδικής λευχαιμίας από την έκθεση σε τιμές 300-400nT. Πολλοί επιστημονικοί φορείς τα τελευταία χρόνια προτείνουν τιμές έκθεσης σε μαγνητικά πεδία χαμηλών συχνοτήτων
 • Περισσότερα για τα καλώδια της ΔΕΗ και τις επιπτώσεις τους στην υγεία..

Το πλεονέκτημα της τρισδιάστατης μέτρησης μαγνητικών πεδίων

Χρησιμοποιώντας συσκευές που μετρούν μόνο στον ένα άξονα, όπως ο μετρητής Gigahertz ME3030B, θα πρέπει να μετρήσετε ξεχωριστά τις τιμές στους 3 άξονες και μετά να υπολογίσετε το διανυσματικό άθροισμα τους ή να βρείτε τον άξονα με την μέγιστη τιμή για να βρείτε χονδρικά την συνολική τιμή πυκνότητας ροής μαγνητικού πεδίου.

Η περιστροφή της συσκευής στους 3 άξονες στην πράξη δίνει προσεγγιστικά αποτελέσματα στον υπολογισμό της τρισδιάστατης τιμής, αφού δεν είναι εύκολο να αντιστοιχηθεί το ίδιο σημείο.

Επίσης, με αυτό τον τρόπο κινδυνεύετε να αγνοήσετε σημεία υψηλής ακτινοβολίας, γεγονός που δεν συμβαίνει με τους τρισδιάστατους μετρητές.

Αντίθετα, ο μετρητής NFΑ 30Μ σας βοηθά να υπολογίσετε άμεσα την συνολική τρισδιάστατη τιμή ακτινοβολίας χωρίς άλλους υπολογισμούς, πραγματοποιώντας τις μετρήσεις με μεγαλύτερη ταχύτητα και ακρίβεια.

Διαδικασία μέτρησης

Βάλτε τον διακόπτη “Power” στην ένδειξη “On”. Αυτό ήταν!

Ο μετρητής καταγράφει απευθείας στην οθόνη του την συνολική τρισδιάστατη τιμή πυκνότητας ροής μαγνητικού πεδίου σε nT (νάνο Τέσλα).

Εύκολη λήψη πολύωρου δείγματος μετρήσεων

Βάλτε τον διακόπτη “Power”στην ένδειξη “Log”.

O μετρητής θα καταγράφει συνεχώς τις τιμές μαγνητικού πεδίου και ταυτόχρονα θα τις αποθηκεύει στην ενσωματωμένη κάρτα μνήμης.

Μπορείτε να αφήσετε τον μετρητή να καταγράφει συνεχώς τιμές μαγνητικού πεδίου για περισσότερες από 48 ώρες (τεράστια διάρκεια ζωής επαναφορτιζόμενης μπαταρίας) εως και μια εβδομάδα και έπειτα συνδέοντας την με έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή ή laptop να δείτε τον μέσο όρο και την χρονική διακύμανση των τιμών μαγνητικού πεδίου.

Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό μπορoύμε να σας ενημερώσουμε εμείς για τα δεδομένα που έχετε καταγράψει στέλνοντας μας την συσκευή ή την ενσωματωμένη κάρτα μνήμης ή το αρχείο εγγραφής.

Διακριτική αθόρυβη λειτουργία

Ο μετρητής στη λειτουργία “Log” καταγράφει μόνος του αθόρυβα και σας λύνει τα χέρια όταν θέλετε να διαπιστώσετε τα επίπεδα ακτινοβολίας χωρίς να γίνετε αντιληπτοί.

Για παράδειγμα μπορείτε να έχετε μαζί σας σε μια τσάντα στο χώρο εργασίας σας ή κατά τη διάρκεια ραντεβού με μεσίτη για την εκτίμηση της επιβάρυνσης του ακινήτου πριν το αγοράσετε ή το ενοικιάσετε!

Προηγμένη τεχνολογία συνεχούς καταγραφής και αποθήκευσης δεδομένων

Η NFA 30Μ είναι σε θέση να επεξεργάζεται εκατοντάδες χιλιάδες πληροφορίες ανά δευτερόλεπτο, και να τις αποθηκεύει στην ενσωματωμένη κάρτα μνήμης SD, για μια λεπτομερή ανάλυση στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή αργότερα.

Δωρεάν λογισμικό υπολογιστή NFAsoft: Όλα με μια ματιά!

Λογισμικό NFASoft

Το επαναστατικό λογισμικό αξιολόγησης NFAsoft επιτρέπει τη λεπτομερή προβολή και ανάλυση όλων των καταγεγραμμένων δεδομένων.

Δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση και σας δίνει απλά όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Παρέχει την ακριβή συχνότητα μέτρησης, τις τιμές μαγνητικών πεδίων για κάθε άξονα ξεχωριστά, στατιστική αξιολόγηση της επιλεγμένης περιοχής συχνοτήτων σε πραγματικό χρόνο και σας επιτρέπει να αναλύσετε το πολυσυζητημένο φαινόμενο του "βρώμικου ηλεκτρισμού (αρμονικές)".

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία μπαταρία ιόντων λιθίου (Li-Ion) και ο φορτιστής που περιλαμβάνεται στη συσκευασία σας γλιτώνουν από την ανάγκη συνεχούς αγοράς μπαταριών.

Ο χρόνος ξεφόρτισης είναι περισσότερος από 36 ώρες.

Κομψή ανθεκτική συσκευασία μεταφοράςΚομψή ανθεκτική συσκευασία μεταφοράς

Η πλαστική συσκευασία μεταφοράς Κ5 μεταφοράς που περιλαμβάνεται, περιέχει αφρώδες υλικό και προστατεύει τη συσκευή σας από τον κίνδυνο φθοράς.

Διαστάσεις: 33 x 27 x 8 cm

Κορυφαία ποιότητα Gigahertz – πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας

Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανική παραγωγή των μετρητών ακτινοβολίας, 20 αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας και πάνω από 30.000 πωλήσεις, η Gigahertz είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς στον τομέα των μετρήσεων για επιθεωρήσεις Βιολογίας Κτιρίων.

Για αξιόπιστες μετρήσεις ακτινοβολίας προτιμήστε τους μετρητές της εταιρείας Gigahertz Solutions

 • Οι μετρητές χαμηλών συχνοτήτων της Gigahertz είναι πολύ απλοί στη χρήση και δεν απαιτούν κανένα τεχνικό υπόβαθρο.
 • Έχουν εγγύηση 2 ετών.
 • Προτείνονται από τα ενώσεις Βιολογίας Κτιρίων σε όλα τον κόσμο για την εύκολη ερασιτεχνική ή επαγγελματική αξιολόγηση της ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης.
 • Κατασκευάζονται με εγγυημένη ποιότητα και τεχνολογία της κορυφαίας στο χώρο εταιρείας Gigahertz.
 • Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους συμπίπτουν με την πραγματική απόδοση των οργάνων, γεγονός που δυστυχώς δεν ισχύει για μεγάλη μερίδα μετρητών ακτινοβολίας.
 • Όλοι οι μετρητές της Gigahertz βαθμονομούνται κατά την κατασκευή και ο φορέας VDE (η Γερμανική Ένωση για Ηλεκτρικών, Ηλεκτρονικών και Πληροφορικής) παρακολουθεί το σύστημα ελέγχου της ποιότητας τους με ετήσιες επιθεωρήσεις.
 • Η Gigahertz παρέχει άψογη εξυπηρέτηση πελατών με άμεση ανταπόκριση και επίλυση οποιοδήποτε προβλήματος.
 • Τέλος, έχουμε χρησιμοποιήσει προσωπικά τους μετρητές της Gigahertz σε εκατοντάδες μετρήσεις ΗΜΠ και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι είναι πολύ εύκολοι στη χρήση, ανθεκτικοί, αξιόπιστοι και ακριβείς!

Δεν θέλετε να μετρήσετε την ακτινοβολία μόνοι σας;

Ζητήστε τον Έλεγχο Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης της κατοικίας ή του χώρου εργασίας σας από μηχανικό της Home Biology, που περιλαμβάνει μετρήσεις όλων των ειδών ακτινοβολίας και αναλυτική μελέτη με προτάσεις για την μείωση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στον κάθε χώρο.
Περισσότερα...

Διαδικασία ενοικίασης

 • Επιλέγετε διήμερη ή εβδομαδιαία ενοικίαση (ή επανενοικίαση σε περίπτωση που έχετε ξανανοικιάσει τον ίδιο μετρητή), κάνετε κλικ στο κουμπί με το καλάθι και στη συνέχεια συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής (δωρεάν αντικαταβολή/πιστωτική κάρτα/Paypal/κατάθεση). Εναλλακτικά κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά.
 • Επικοινωνείτε μαζί μας στο 2108081912 για να ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα και να κανονίσετε την ημερομηνία που θα παραλάβετε.
 • Σας αποστέλλουμε τον μετρητή με την Γενική Ταχυδρομική και τον παραλαμβάνετε στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε (ή σε κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής που σας εξυπηρετεί - https://www.taxydromiki.com/office-network) με απλή επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας.
 • 2 μέρες ή 1 εβδομάδα μετά την παραλαβή του μετρητή (ανάλογα με την επιλεγμένη διάρκεια ενοικίασης π.χ. για διήμερη ενοικιάση αν παραλάβετε Δευτέρα τον στέλνετε Τετάρτη, αν παραλάβετε Παρασκευή τον στέλνετε Δευτέρα - οι αργίες δεν υπολογίζονται), καλείτε την Γενική Ταχυδρομική (2104851100) για να έρθει στο χώρο σας ή πηγαίνετε σε κάποιο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής που σας εξυπηρετεί, παραδίδετε τον μετρητή στη συσκευασία που σας έχουμε προμηθεύσει και μας τον αποστέλλετε με δική μας χρέωση (χρέωση παραλήπτη). Αν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους καλέστε μας στο 2108081912 για να ζητήσουμε εμείς να περάσουν να παραλάβουν.

Ενοικιάσεις μετρητών ακτινοβολίας από τη Home Biology 

 • Ο πιο οικονομικός τρόπος να διαπιστώσετε πόσο επιβαρύνεστε από τις γύρω πηγές ακτινοβολίας.
 • Μετρήστε με αξιόπιστους μετρητές ακτινοβολίας κορυφαίων εταιρειών χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία για να τους αποκτήσετε.
 • Απλή διαδικασία ενοικίασης - Χωρίς την αποστολή συμφωνητικού ενοικίασης.
 • Μεγάλη έκπτωση στην επανενοικίαση του ίδιου μετρητή ακτινοβολίας (25 ευρώ διήμερη και 35 ευρώ εβδομαδιαία, ανεξαρτήτως μοντέλου).
 • Συνεχής έλεγχος καλής λειτουργίας: Η Home Biology εγγυάται ότι θα παραλάβετε μετρητές που λειτουργούν σωστά. Τεχνικοί μας ελέγχουν τις συσκευές, πριν αποσταλούν και όταν επιστρέφονται με την πραγματοποίηση μετρήσεων σε προκαθορισμένα σημεία/πηγές ή/και με την σύγκριση των τιμών με αυτές βαθμονομημένων μετρητών. Επιπλέον, όλες οι συσκευές της Gigahertz αποστέλλονται στον κατασκευαστή για έλεγχο ή/και βαθμονόμηση όποτε διαπιστωθεί απόκλιση στις μετρήσεις. Ο μετρητής Corentium απαιτεί επαναβαθμονόμηση κάθε 10 χρόνια οπότε και αποστέλλεται στον κατασκευαστή (Airthings Norway – επόμενη βαθμονόμηση το 2028). Το πολύμετρο VC840 έχει απλό πρωτόκολλο ελέγχου μέσω τάσης οικιακού δικτύου. Ο μετρητής Radex RD1212 (που έχει πιστοποιηθεί από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας) είναι αυτοελεγχόμενος. Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα πιστοποιητικά βαθμονόμησης και ελέγχου

 • Δεν θα ξεμείνετε από μπαταρία. Όλοι οι μετρητές μας έχουν προειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας και συνοδεύονται, ανάλογα με το μοντέλο, από φορτιστή μπαταρίας ή από εφεδρική μπαταρία έτσι ώστε να μην ξεμείνει ο μετρητής σας από μπαταρία κατά τη διάρκεια της ενοικίασης

 • Γρήγορη εξυπηρέτηση: Έχοντας ένα μεγάλο αριθμό μετρητών διαθέσιμους για ενοικίαση, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά

 • Δυνατότητα προκράτησης μετρητή: Αν γνωρίζετε πότε ακριβώς θα χρειαστείτε τον μετρητή ακτινοβολίας μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει διαθέσιμος μετρητής

 • Δωρεάν μεταφορικά προς και από το χώρο σας

Υποστήριξη

Αναλυτικές περιγραφές προϊόντων και μηχανικός στη διάθεση σας για να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με την χρήση των προϊόντων πριν και μετά την αγορά τους

Ηθικό εμπόριο

Μόνο προϊόντα αξιόπιστων εταιρειών, που τα έχουμε δοκιμάσει για την αποτελεσματικότητα τους και όχι οτιδήποτε “πουλάει“

Δωρεάν μεταφορικά

Παράδοση χωρίς χρέωση στον χώρο σας ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής – Ισχύει εντός Ελλάδας, για όλες τις αγορές και ενοικιάσεις - Δεν ισχύει για ρούχα SHIELD

Παρακολούθηση παραγγελίας

Αποστολή tracking number με email / SMS για να γνωρίζετε κάθε στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σας

Εύκολη πληρωμή

Αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση / πληρωμή, πιστωτική κάρτα, μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Samsung Pay, Google Pay, Apple Pay, Paypal

Πληρωμή σε δόσεις

Δυνατότητα πληρωμής σε 3 άτοκες δόσεις πληρώνοντας μέσω Klarna. Δείτε πως γίνεται.

H No1 εταιρεία μετρήσεων ακτινοβολίας στην Ελλάδα

Από το 2010, εκατοντάδες ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα, μας έχουν εμπιστευτεί για την αξιόπιστη μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από μηχανικό και την μείωση της επιβάρυνσης από ακτινοβολίες.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2108081912
Δευ-Παρ 09:00-19:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Φόρτωση...

Θέλετε να μη χάνετε είδηση;


Εγγραφείτε στο newsletter μας!

0
Shares