Δεν έχετε προσθέσει κάτι ακόμη στη λίστα σας!

Υπέρυθρη σάουνα Clearlight Sanctuary Outdoor Full Spectrum Infrared - Cedartec

υπερυθρη σαουνα

Υπέρυθρη σάουνα εξωτερικού χώρου Clearlight Sanctuary Outdoor Full Spectrum Infrared - Cedartec (2 ατόμων, υβριδικά πάνελ άνθρακα/κεραμικά, 2.4kW)

PDFΕκτύπωσηEmail

Μόνο η σειρά Clearlight Outdoor μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο.

Οι σάουνες υπέρυθρης ακτινοβολίας Clearlight Outdoor™ περιλαμβάνουν όλα τα ίδια πλεονεκτήματα των σάουνων Sanctuary™, καθώς και ένα ανθεκτικό κέλυφος Cedartec® που διαθέτει σκληρυμένο γυαλί υψηλής αντοχής, πάχους 8 mm για να διασφαλίζει την ασφάλεια σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Η σάουνα Outdoor™ διαθέτει ένα αδιάβροχο κάλυμμα για να εξασφαλίσει επαρκή προστασία από όλα τα στοιχεία.

Ο όμορφος σχεδιασμός των μοντέλων σάουνας Clearlight Outdoor™ είναι εγγυημένο ότι θα είναι το χαρακτηριστικό στοιχείο οποιουδήποτε υπαίθριου χώρου ψυχαγωγίας, διακοσμημένος με κομψό φωτισμό έμφασης που το κάνει ξεχωριστό αριστούργημα τα βράδια.

Η σάουνα Clearlight Outdoor™ χρησιμοποιεί τόσο τους θερμαντήρες True Wave™ όσο και True Wave II™, την αποκλειστική μας τεχνολογία θωράκισης EMF, μη τοξικά υλικά, χειροτεχνία με υπογραφή και ψηφιακά χειριστήρια και εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας για να προσφέρει την πιο πολυτελή εξωτερική σάουνα στην αγορά.

Η τεχνολογία αιχμής αποτελεί την καρδιά της σειράς Clearlight Sanctuary, ενσωματώνοντας υπερσύγχρονα ψηφιακά και ασύρματα χειριστήρια σάουνας με δυνατότητες εφαρμογών, σταθμό φόρτισης USB, βελτιωμένο ηχητικό σύστημα και ενσωματωμένη βάση tablet για μεγιστοποίηση την εμπειρία σας στη σάουνα (με δυνατότητα απενεργοποίησης των ασύρματων εκπομπών).

Χρησιμοποιούν τόσο τη θερμότητα μακρινής υπέρυθρης ακτινοβολίας που παράγεται από τα πάνελ θέρμανσης True Wave™ όσο και τη θερμότητα πλήρους φάσματος που παράγεται από τους θερμαντήρες True Wave II™ για να παράγει τα καλύτερα θεραπευτικά οφέλη για το σώμα.

Όλα τα μοντέλα σάουνας Clearlight Sanctuary™ περιλαμβάνουν ήδη μια συσκευή χρωμοθεραπείας ιατρικής ποιότητας, με μια ευρεία γκάμα θεραπευτικών χρωμάτων για την ανακούφιση των στρεσογόνων παραγόντων και τη βελτίωση της διάθεσης.

Δυνατότητα για πρόσθετες βελτιώσεις όπως το Clearlight Red Light Therapy Tower, το Vibration Resonance Therapy, και το HALOONE™ Salt Therapy.

Όλα τα μοντέλα σάουνας Clearlight Sanctuary™ περιλαμβάνουν την πλήρη εγγύηση εφ' όρου ζωής για οικιακούς πελάτες. Πιστεύουμε ότι μια επένδυση με σάουνες Clearlight στην ευεξία σας θα πρέπει να διαρκέσει μια ζωή.

Clearlight Infrared Saunas Sanctuary Outdoor 2 person Specification Pack page 0001

Χαρακτηριστικά

Με σύγχρονο σχεδιασμό και πρωτοποριακή καινοτομία, οι σάουνες Clearlight Sanctuary® δεν μοιάζουν με καμία άλλη. Είναι οι μόνες σάουνες υπερύθρων πλήρους φάσματος που προσφέρουν προηγμένες τεχνολογίες κοντινής, μεσαίας και μακρινής υπέρυθρης ακτινοβολίας. Το ισχυρό μας σύστημα θέρμανσης True Wave Full Spectrum παρέχει όλα τα μήκη κύματος 100% του χρόνου για να βελτιστοποιήσετε τη συνεδρία σας στη σάουνα. Ο υπερσύγχρονος ψηφιακός έλεγχος σάουνας λειτουργεί σε συνδυασμό με την κομψή εφαρμογή tablet/smartphone μας για να σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε τη σάουνά σας από απόσταση.

ΤΥΠΟΣ ΞΥΛΟΥ

Το Sanctuary OD2 είναι διαθέσιμο σε οικολογική πιστοποίηση Canadian Cedar Wood. Χρησιμοποιούμε σκληρυμένο γυαλί πάχους 8 mm και κατασκευή γλώσσας και αυλακιού διπλού τοιχώματος.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Πλάτος: 137 cm
Βάθος: 124 cm
Ύψος: 179 cm

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Πλάτος: 144 cm
Βάθος: 131 cm
Ύψος: 203 cm
Βάρος: 350 kg

Κατά την κατασκευή του Sanctuary OD2 σε κλειστό χώρο, συνιστούμε να αφήσετε 5 cm γύρω από τη σάουνα.

ΘΕΡΜANTIKA ΠΑΝΕΛ

True Wave™ Far Infrared και Full Spectrum Infrared Heater.

ΗΛΕΚΤΡΙΚA

230 βολτ

1480 watt

11 αμπέρ

Η σάουνα διαθέτει οικιακή πρίζα 13 Amp UK. Πρέπει να συνδεθεί σε ειδική εξωτερική πρίζα.

Πόσο κοστίζουν οι υπέρυθρες σάουνες Clearlight

Οι τιμές για τις σάουνες Clearlight κυμαίνονται στα 4000-10000 ανάλογα με το μοντέλο. Πατήστε το κουμπί «Ρωτήστε μας την τιμή» στο πάνω μέρος της σελίδας και θα σας στείλουμε αναλυτικό τιμοκατάλογο.

Οι μοναδικές υπέρυθρες σάουνες με χαμηλά ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία

Ως πρωτοπόρος στα υπέρυθρα πάνελ σάουνας, η Clearlight έχει επιτύχει σχεδόν μηδενικά επίπεδα ηλεκτρικών και μαγνητικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων, με τεχνολογία που εκκρεμεί για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Η αποκλειστική διαδικασία κατασκευής περιλαμβάνει την χρήση συνεστραμμένων καλωδίων για την αλληλοαναίρεση των μαγνητικών πεδίων, το πέρασμα των καλωδίων μέσω γειωμένων μεταλλικών αγωγών, την θωράκιση όλων των ηλεκτρονικών μερών με αλουμίνιο και την γείωση του επανθρακωμένου διχτυωτού πλέγματος που καλύπτει τα θερμαντικά πάνελς.

Η Clearlight είναι και ο μόνος κατασκευαστής παγκοσμίως που παρέχει στοιχεία για τα επίπεδα ηλεκτρικών και μαγνητικών πεδίων και όχι τυχαία, καθώς τα τυπικά μαγνητικά πεδία στις υπόλοιπες σάουνες είναι συνήθως 50-100 φορές μεγαλύτερα!

Σύμφωνα με τις μετρήσεις του εργαστηρίου VitaTech Electromagnetics (Η.Π.Α.) τα επίπεδα μαγνητικών πεδίων κυμαίνονται στα 0-11nT και τα επίπεδα ηλεκτρικών πεδίων στα 0-8 V/m τιμές πολύ χαμηλότερες από τα προτεινόμενα όρια έκθεσης.

Πρωτοποριακή τεχνολογία

Σχεδόν κάθε άλλη εταιρεία σάουνας υπέρυθρης ακτινοβολίας χρησιμοποιεί βιομηχανικούς θερμαντήρες που έχουν προσαρμοστεί για χρήση σε σάουνα υπέρυθρης ακτινοβολίας. Η Clearlight κατασκευάζει τα δικά της κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας θερμαντικά πάνελ υπέρυθρων σάουνας.

Τα πάνελ υπερύθρων True Wave™ είναι τα μοναδικά στην αγορά που συνδυάζουν τόσο την υψηλή απόδοση των κεραμικών με το μεγάλο μήκος κύματος του άνθρακα για να παράγουν μια συνεδρία σάουνας που είναι απαράμιλλη.

Επίσης, οι περισσότερες εταιρείες που χρησιμοποιούν πάνελ άνθρακα επεκτείνουν τα πάνελ τους μέχρι την περιοχή του κεφαλιού και σχεδόν μέχρι την οροφή στη σάουνα, σε μια προσπάθεια να προσπαθήσουν να βάλουν περισσότερη θερμότητα στη σάουνα. Το κάνουν αυτό λόγω της χαμηλής απόδοσης των πάνελ τους. Αυτή είναι η σπατάλη υπέρυθρη θερμότητα, καθώς θερμαίνει μόνο τον αέρα πάνω από το κεφάλι σας και όχι απευθείας το σώμα σας. Η Clearlight επίσης πιστεύει ότι η απευθείας θέρμανση του κεφαλιού δεν συνιστάται στην υπέρυθρη θεραπεία, σύμφωνα με τις πρακτικές της Αγιουβέρδας / Ανατολικής ιατρικής.

Εγγύηση εφόρου ζωής για οικιακή χρήση και 5ετής εγγύηση για εταιρική χρήση

Η αγορά της σάουνας υπέρυθρης ακτινοβολίας Clearlight είναι μια επένδυση στη ζωή σας για την υγεία και τον τρόπο ζωής σας.

Δώσαμε μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια για να διασφαλίσουμε την υψηλότερης ποιότητας διαθέσιμη σάουνα, χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας για να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα ζητημάτων εγγύησης και υποστηρίζουμε αυτά τα λόγια με την αποκλειστική μας εγγύηση διάρκειας ζωής για ολόκληρη τη σάουνα.

Αυτή η εγγύηση καλύπτει ολόκληρη τη σάουνα - την ξύλινη καμπίνα, τις θερμάστρες, τα χειριστήρια και ακόμη και το ηχοσύστημα!

Τα πάνελς υπερύθρων True Wave έχουν εκτιμώμενη διάρκεια ζωής 30.000 ωρών. Χρησιμοποιώντας τη σάουνά σας 5 φορές την εβδομάδα, μπορούν να διαρκέσουν έως και 125 χρόνια.

Όλα τα πάνελ της καμπίνας στεγνώνουν στον κλίβανο και στον αέρα για να έχουν περιεκτικότητα σε υγρασία 7%, και στη συνέχεια κάθε πάνελ πιέζεται για να εξασφαλιστεί μια μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς στρέβλωση ή ρωγμές.

Όλα τα ηλεκτρικά εξαρτήματα στη σάουνα Clearlight® κατασκευάζονται σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα και μόλις η σάουνά βγει από την παραγωγή στο εργοστάσιό μας, ρυθμίζεται και δοκιμάζεται και λειτουργεί για να διασφαλιστεί ότι είναι σε άριστη κατάσταση λειτουργίας.

Στη σπάνια περίπτωση που μπορεί να έχετε πρόβλημα με τη σάουνά σας, η ισόβια εγγύησή μας καλύπτει ολόκληρη τη σάουνα. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε εάν κάτι πάει στραβά με τη σάουνα Clearlight.

Εάν χρησιμοποιείτε τη σάουνά σας σε εμπορική τοποθεσία, εξακολουθείτε να καλύπτεστε από την 5ετή εγγύησή της Clearlight.

Η Clearlight υπερηφανεύεται ότι είναι μάλλον η μοναδική εταιρεία  που σας παρέχει γνήσια εγγύηση εφ' όρου ζωής για ολόκληρη τη σάουνα και θα είναι εδώ το επόμενο έτος και σε 10 χρόνια από τώρα σε περίπτωση που χρειάζεστε ανταλλακτικά ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη σωστή χρήση ή τη σάουνά σας!

Yψηλής ποιότητας, μη τοξικά υλικά, με όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις

Όλες οι σάουνες Clearlight χρησιμοποιούν μη τοξικές κόλλες και βερνίκια, καθιστώντας τις σάουνες μας ιδανικές για άτομα που είναι χημικά ευαίσθητα.

Το πλαίσιο από μασίφ ξύλο με πιστοποίηση Eco είναι πιο υγιεινό τo κόντρα πλακέ, τα οποία εκπέμπουν αναθυμιάσεις όταν θερμαίνονται.

Δεν είναι μόνο η τελική σας σάουνα υπέρυθρης ακτινοβολίας Clearlight οικολογικά πιστοποιημένη, αλλά και ολόκληρη η διαδικασία παραγωγής, ακολουθεί το Chain-of-Custody (COC). Το COC είναι η διαδρομή που ακολουθούν οι πρώτες ύλες από μια πιστοποιημένη πηγή μέσω της επεξεργασίας, της κατασκευής, της διανομής και της εκτύπωσης μέχρι να είναι ένα τελικό προϊόν έτοιμο προς πώληση σε εσάς. Έτσι η Clearlight Infrared Sauna σας είναι 100% "Eco Certified", από το αρχικό δέντρο μέχρι το τελικό μοντέλο σάουνας.

Διαθέτουν πιστοποιητικό CE συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας για εξοπλισμό που λειτουργεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), πιστοποιητικό Electrical Testing Laboratories (ETL) συμμόρφωσης με τα πρότυπα ασφάλειας και απόδοσης ΗΠΑ / Καναδά, πιστοποιητικό SAA Approval από την Κοινή Υπηρεσία διαπίστευσης Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας (JAS-ANZ), πιστοποιητικά δεδομένων ασφαλείας υλικού (MSDS) που επιβεβαιώνει ότι συστατικά που χρησιμοποιούνται στα βερνίκια. κόλλες και τα σφραγιστικά ξύλου δεν περιέχουν τοξικά ή επικίνδυνα υλικά, πιστοποιητικό για τις επιβλαβείς πτητικές οργανικές ενώσεις (Volatile Organic Compounds) πριν και κατά τη χρήση της σάουνας και πιστοποιητικό RoHS  για τον περιορισμό επικίνδυνων ουσιών.

Υψηλής αισθητικής

Οι σάουνες Clearlight δεν κατασκευάζονται μόνο με εξαιρετική δεξιοτεχνία και τα καλύτερα υλικά, αλλά φαίνονται και υπέροχες!

Κατασκευασμένη από της καλύτερης ποιότητας κέδρο ή  ερυθρελάτη, οι σάουνες Clearlight® είναι τέλεια φινιρισμένες.

Οι σάουνες Clearlight είναι γυαλισμένες στο χέρι, οι λαβές και η επένδυση είναι χειροποίητα, η γλώσσα και το αυλάκι του ξύλου ταιριάζουν στο χρώμα για να δείχνουν όμορφα και σίγουρα θα και θα βελτιώσουν την εμφάνιση οποιουδήποτε δωματίου.

Έλεγχος λειτουργίας κάθε μοντέλου σε πραγματικές συνθήκες

Κάθε σάουνα κατασκευάζεται, συναρμολογείται και  δοκιμάζεται στο εργοστάσιο για να διασφαλιστεί ότι πληροί τα αυστηρά πρότυπα ποιοτικού ελέγχου. Στη συνέχεια αποσυναρμολογείται, συσκευάζεται και σας αποστέλλεται. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι θα λάβετε τη σάουνά σας σε άριστη κατάσταση.

Πως παραδίδεται η σάουνα

Η σάουνα παραδίδεται στο επίπεδο του δρόμου σε 3-5 κουτιά σφιχτά συσκευασμένα σε μια μεγάλη παλέτα, για να διασφαλιστεί ότι ελαχιστοποιείται κάθε πιθανότητα ζημιάς στο φορτίο.

Πριν αποδεχτείτε και υπογράψετε για παράδοση, επιθεωρήστε προσεκτικά την παλέτα για τυχόν ζημιές. Εάν υπάρχουν εμφανείς ζημιές, σημειώστε τις στο δελτίο παράδοσης, υπογράψτε το από τον οδηγό και τραβήξτε μερικές φωτογραφίες. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε αμέσως με έναν από τους αντιπροσώπους υποστήριξης πελατών μας.

Πως συναρμολογείται η σάουνα

Η συναρμολόγηση της σάουνας απαιτεί 2 άτομα και διαρκεί 1-4 ώρες ανάλογα με το μοντέλο.

Δεν απαιτούν ειδικά εργαλεία, παρά μόνο ένα κατσαβίδι.

Μπορείτε να συνδέσετε την σάουνα σας απευθείας στην πρίζα. Ελέγξτε πρώτα ότι η ασφάλεια που αντιστοιχεί στην πρίζα που θα συνδέσετε μπορεί να καλύψει την κατανάλωση της σάουνας της ή/και με άλλες συσκευές μόνη.

Η κάθε ασφάλεια στον πίνακα έχει μια ένδειξη έντασης ρεύματος σε Ampere. Πολλαπλασιάζοντας με την τάση του δικτύου (230 Volt) βρίσκουμε τη μέγιστη ισχύ (Watt) των συσκευών που μπορεί να εξυπηρετήσει τη συγκεκριμένη ασφάλεια. Προτείνουμε να μην υπερβαίνετε το 80% της μέγιστης ισχύος για να αποφύγετε προβλήματα δυσλειτουργίας. Για παράδειγμα, σε μια ασφάλεια 16Α μπορείτε να συνδέσετε ηλεκτρικές συσκευές που καταναλώνουν μέχρι 80%*16Α*230Volt=2944Watt.

Οι σάουνες που διαθέτουν μόνο βύσμα τροφοδοσίας τύπου F (σούκο). Για την Κύπρο, που οι πρίζες είναι τύπου G, θα πρέπει να αλλαχτεί το βύσμα από ηλεκτρολόγο ή να  χρησιμοποιήσετε κάποιον αντάπτορα.

Οι σάουνες Yoga και Corner Sanctuary θα πρέπει να συνδεθούν από ηλεκτρολόγο σε ξεχωριστό κύκλωμα.

Κατεβάστε τις αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης εδώ.

Δείτε και το σχετικό βίντεο εδώ:

Αν χρειάζεστε συνεργείο για την συναρμολόγηση της σάουνας επικοινωνήστε μαζί μας.

Δείτε και συχνές ερωτήσεις για τις υπέρυθρες σάουνες στο πάνω μέρος της σελίδας.

Κατεβάστε το αναλυτικό φυλλάδιο του προϊόντος.

Δείτε τα διαθέσιμα πρόσθετα αξεσουάρ στα σχετικά προϊόντα παρακάτω.

 

Υποστήριξη

Αναλυτικές περιγραφές προϊόντων και μηχανικός στη διάθεση σας για να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με την χρήση των προϊόντων πριν και μετά την αγορά τους

Ηθικό εμπόριο

Μόνο προϊόντα αξιόπιστων εταιρειών, που τα έχουμε δοκιμάσει για την αποτελεσματικότητα τους και όχι οτιδήποτε “πουλάει“

Δωρεάν μεταφορικά

Παράδοση χωρίς χρέωση στον χώρο σας ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής – Ισχύει εντός Ελλάδας, για όλες τις αγορές και ενοικιάσεις - Δεν ισχύει για ρούχα SHIELD

Παρακολούθηση παραγγελίας

Αποστολή tracking number με email / SMS για να γνωρίζετε κάθε στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σας

Εύκολη πληρωμή

Αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση / πληρωμή, πιστωτική κάρτα, μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Samsung Pay, Google Pay, Apple Pay, Paypal

Πληρωμή σε δόσεις

Δυνατότητα πληρωμής σε 3 άτοκες δόσεις πληρώνοντας μέσω Klarna. Δείτε πως γίνεται.

H No1 εταιρεία μετρήσεων ακτινοβολίας στην Ελλάδα

Από το 2010, εκατοντάδες ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα, μας έχουν εμπιστευτεί για την αξιόπιστη μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από μηχανικό και την μείωση της επιβάρυνσης από ακτινοβολίες.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2108081912
Δευ-Παρ 09:00-19:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Φόρτωση...

Θέλετε να μη χάνετε είδηση;


Εγγραφείτε στο newsletter μας!

0
Shares