Δεν έχετε προσθέσει κάτι ακόμη στη λίστα σας!

Υπέρυθρη σάουνα Clearlight ESSENTIAL CE 2

υπερυθρη σαουνα

Υπέρυθρη σάουνα Clearlight ESSENTIAL CE 2 (2 ατόμων, υβριδικά πάνελ άνθρακα/κεραμικά, 1.75kW)

PDFΕκτύπωσηEmail

Η σειρά σάουνων Clearlight Essential™ προσφέρει μια παραδοσιακή αίσθηση σάουνας, συνδυάζοντας την κορυφαία εργονομία και αποτελεσματικότητα.

Προσφέροντας ελαφρώς διαφορετική αίσθηση από τις άλλες, η σειρά Essential™ χρησιμοποιεί ξυλεία Nordic Spruce Grade A.

Όλες οι σάουνες Clearlight Infrared® Essential είναι κατασκευασμένες με τους θερμαντήρες υπερύθρων True Wave™, τα μη τοξικά υλικά και φυσικά την τεχνολογία θωράκισης χαμηλού EMF, προσφέροντας μια ασφαλή, ποιοτική εμπειρία κάθε φορά.

Οι σάουνες Essential™ μπορούν να αναβαθμιστούν με τη σειρά μας από ολοκληρωμένες βελτιώσεις ευεξίας, όπως μίνι θερμαντήρα πλήρους φάσματος, χρωματοθεραπεία ιατρικής ποιότητας, Vibration Resonance Therapy, θεραπεία ερυθρού φωτός, και Αλατοθεραπεία.

Όλα τα μοντέλα σάουνας Clearlight Essential™ αποτελούν μια δια βίου επένδυση στην υγεία και την ευεξία σας και συνοδεύονται από πλήρη εγγύηση εφ' όρου ζωής για οικιακούς πελάτες.

Clearlight Essential 2 EU page 0001

Χαρακτηριστικά 

ΤΥΠΟΣ ΞΥΛΟΥ

Το Essential CE-2 διατίθεται σε υποαλλεργικό σκανδιναβικό έλατο ποιότητας "A". Χρησιμοποιούμε σκληρυμένο γυαλί πάχους 8 mm και κατασκευή γλώσσας και αυλακιού διπλού τοιχώματος.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Βάρος: 175 Kg
Πλάτος: 117 cm
Βάθος: 102 cm
Ύψος: 195 cm

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Πλάτος: 127 cm
Βάθος: 112 cm
Ύψος: 195 cm
Βάρος: 175 kg
Κατά την κατασκευή του Essential CE-2 σε κλειστό χώρο, συνιστούμε να αφήσετε 5 cm γύρω από τη σάουνα.

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛΣ

Θέρμανση True Wave™ μακριά υπέρυθρη στον πίσω τοίχο, στα πλαϊνά τοιχώματα, κάτω από τον πάγκο, δίπλα στις γάμπες σας και στο πάτωμα.

Διαθέσιμος θερμαντήρας υπερύθρων πλήρους φάσματος για την πόρτα. (Προαιρετική αναβάθμιση).

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

230 βολτ

1750 watt

8 αμπέρ

Η σάουνα συνδέεται σε μια τυπική οικιακή πρίζα 13 amp.

Πόσο κοστίζουν οι υπέρυθρες σάουνες Clearlight

Οι τιμές για τις σάουνες Clearlight κυμαίνονται στα 4000-10000 ανάλογα με το μοντέλο. Πατήστε το κουμπί «Ρωτήστε μας την τιμή» στο πάνω μέρος της σελίδας και θα σας στείλουμε αναλυτικό τιμοκατάλογο.

Οι μοναδικές υπέρυθρες σάουνες με χαμηλά ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία

Ως πρωτοπόρος στα υπέρυθρα πάνελ σάουνας, η Clearlight έχει επιτύχει σχεδόν μηδενικά επίπεδα ηλεκτρικών και μαγνητικών πεδίων χαμηλών συχνοτήτων, με τεχνολογία που εκκρεμεί για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Η αποκλειστική διαδικασία κατασκευής περιλαμβάνει την χρήση συνεστραμμένων καλωδίων για την αλληλοαναίρεση των μαγνητικών πεδίων, το πέρασμα των καλωδίων μέσω γειωμένων μεταλλικών αγωγών, την θωράκιση όλων των ηλεκτρονικών μερών με αλουμίνιο και την γείωση του επανθρακωμένου διχτυωτού πλέγματος που καλύπτει τα θερμαντικά πάνελς.

Η Clearlight είναι και ο μόνος κατασκευαστής παγκοσμίως που παρέχει στοιχεία για τα επίπεδα ηλεκτρικών και μαγνητικών πεδίων και όχι τυχαία, καθώς τα τυπικά μαγνητικά πεδία στις υπόλοιπες σάουνες είναι συνήθως 50-100 φορές μεγαλύτερα!

Σύμφωνα με τις μετρήσεις του εργαστηρίου VitaTech Electromagnetics (Η.Π.Α.) τα επίπεδα μαγνητικών πεδίων κυμαίνονται στα 0-11nT και τα επίπεδα ηλεκτρικών πεδίων στα 0-8 V/m τιμές πολύ χαμηλότερες από τα προτεινόμενα όρια έκθεσης.

Πρωτοποριακή τεχνολογία

Σχεδόν κάθε άλλη εταιρεία σάουνας υπέρυθρης ακτινοβολίας χρησιμοποιεί βιομηχανικούς θερμαντήρες που έχουν προσαρμοστεί για χρήση σε σάουνα υπέρυθρης ακτινοβολίας. Η Clearlight κατασκευάζει τα δικά της κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας θερμαντικά πάνελ υπέρυθρων σάουνας.

Τα πάνελ υπερύθρων True Wave™ είναι τα μοναδικά στην αγορά που συνδυάζουν τόσο την υψηλή απόδοση των κεραμικών με το μεγάλο μήκος κύματος του άνθρακα για να παράγουν μια συνεδρία σάουνας που είναι απαράμιλλη.

Επίσης, οι περισσότερες εταιρείες που χρησιμοποιούν πάνελ άνθρακα επεκτείνουν τα πάνελ τους μέχρι την περιοχή του κεφαλιού και σχεδόν μέχρι την οροφή στη σάουνα, σε μια προσπάθεια να προσπαθήσουν να βάλουν περισσότερη θερμότητα στη σάουνα. Το κάνουν αυτό λόγω της χαμηλής απόδοσης των πάνελ τους. Αυτή είναι η σπατάλη υπέρυθρη θερμότητα, καθώς θερμαίνει μόνο τον αέρα πάνω από το κεφάλι σας και όχι απευθείας το σώμα σας. Η Clearlight επίσης πιστεύει ότι η απευθείας θέρμανση του κεφαλιού δεν συνιστάται στην υπέρυθρη θεραπεία, σύμφωνα με τις πρακτικές της Αγιουβέρδας / Ανατολικής ιατρικής.

Εγγύηση εφόρου ζωής για οικιακή χρήση και 5ετής εγγύηση για εταιρική χρήση

Η αγορά της σάουνας υπέρυθρης ακτινοβολίας Clearlight είναι μια επένδυση στη ζωή σας για την υγεία και τον τρόπο ζωής σας.

Δώσαμε μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια για να διασφαλίσουμε την υψηλότερης ποιότητας διαθέσιμη σάουνα, χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας για να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα ζητημάτων εγγύησης και υποστηρίζουμε αυτά τα λόγια με την αποκλειστική μας εγγύηση διάρκειας ζωής για ολόκληρη τη σάουνα.

Αυτή η εγγύηση καλύπτει ολόκληρη τη σάουνα - την ξύλινη καμπίνα, τις θερμάστρες, τα χειριστήρια και ακόμη και το ηχοσύστημα!

Τα πάνελς υπερύθρων True Wave έχουν εκτιμώμενη διάρκεια ζωής 30.000 ωρών. Χρησιμοποιώντας τη σάουνά σας 5 φορές την εβδομάδα, μπορούν να διαρκέσουν έως και 125 χρόνια.

Όλα τα πάνελ της καμπίνας στεγνώνουν στον κλίβανο και στον αέρα για να έχουν περιεκτικότητα σε υγρασία 7%, και στη συνέχεια κάθε πάνελ πιέζεται για να εξασφαλιστεί μια μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς στρέβλωση ή ρωγμές.

Όλα τα ηλεκτρικά εξαρτήματα στη σάουνα Clearlight® κατασκευάζονται σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα και μόλις η σάουνά βγει από την παραγωγή στο εργοστάσιό μας, ρυθμίζεται και δοκιμάζεται και λειτουργεί για να διασφαλιστεί ότι είναι σε άριστη κατάσταση λειτουργίας.

Στη σπάνια περίπτωση που μπορεί να έχετε πρόβλημα με τη σάουνά σας, η ισόβια εγγύησή μας καλύπτει ολόκληρη τη σάουνα. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε εάν κάτι πάει στραβά με τη σάουνα Clearlight.

Εάν χρησιμοποιείτε τη σάουνά σας σε εμπορική τοποθεσία, εξακολουθείτε να καλύπτεστε από την 5ετή εγγύησή της Clearlight.

Η Clearlight υπερηφανεύεται ότι είναι μάλλον η μοναδική εταιρεία  που σας παρέχει γνήσια εγγύηση εφ' όρου ζωής για ολόκληρη τη σάουνα και θα είναι εδώ το επόμενο έτος και σε 10 χρόνια από τώρα σε περίπτωση που χρειάζεστε ανταλλακτικά ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη σωστή χρήση ή τη σάουνά σας!

Yψηλής ποιότητας, μη τοξικά υλικά, με όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις

Όλες οι σάουνες Clearlight χρησιμοποιούν μη τοξικές κόλλες και βερνίκια, καθιστώντας τις σάουνες μας ιδανικές για άτομα που είναι χημικά ευαίσθητα.

Το πλαίσιο από μασίφ ξύλο με πιστοποίηση Eco είναι πιο υγιεινό τo κόντρα πλακέ, τα οποία εκπέμπουν αναθυμιάσεις όταν θερμαίνονται.

Δεν είναι μόνο η τελική σας σάουνα υπέρυθρης ακτινοβολίας Clearlight οικολογικά πιστοποιημένη, αλλά και ολόκληρη η διαδικασία παραγωγής, ακολουθεί το Chain-of-Custody (COC). Το COC είναι η διαδρομή που ακολουθούν οι πρώτες ύλες από μια πιστοποιημένη πηγή μέσω της επεξεργασίας, της κατασκευής, της διανομής και της εκτύπωσης μέχρι να είναι ένα τελικό προϊόν έτοιμο προς πώληση σε εσάς. Έτσι η Clearlight Infrared Sauna σας είναι 100% "Eco Certified", από το αρχικό δέντρο μέχρι το τελικό μοντέλο σάουνας.

Διαθέτουν πιστοποιητικό CE συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας για εξοπλισμό που λειτουργεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), πιστοποιητικό Electrical Testing Laboratories (ETL) συμμόρφωσης με τα πρότυπα ασφάλειας και απόδοσης ΗΠΑ / Καναδά, πιστοποιητικό SAA Approval από την Κοινή Υπηρεσία διαπίστευσης Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας (JAS-ANZ), πιστοποιητικά δεδομένων ασφαλείας υλικού (MSDS) που επιβεβαιώνει ότι συστατικά που χρησιμοποιούνται στα βερνίκια. κόλλες και τα σφραγιστικά ξύλου δεν περιέχουν τοξικά ή επικίνδυνα υλικά, πιστοποιητικό για τις επιβλαβείς πτητικές οργανικές ενώσεις (Volatile Organic Compounds) πριν και κατά τη χρήση της σάουνας και πιστοποιητικό RoHS  για τον περιορισμό επικίνδυνων ουσιών.

Υψηλής αισθητικής

Οι σάουνες Clearlight δεν κατασκευάζονται μόνο με εξαιρετική δεξιοτεχνία και τα καλύτερα υλικά, αλλά φαίνονται και υπέροχες!

Κατασκευασμένη από της καλύτερης ποιότητας κέδρο ή  ερυθρελάτη, οι σάουνες Clearlight® είναι τέλεια φινιρισμένες.

Οι σάουνες Clearlight είναι γυαλισμένες στο χέρι, οι λαβές και η επένδυση είναι χειροποίητα, η γλώσσα και το αυλάκι του ξύλου ταιριάζουν στο χρώμα για να δείχνουν όμορφα και σίγουρα θα και θα βελτιώσουν την εμφάνιση οποιουδήποτε δωματίου.

Έλεγχος λειτουργίας κάθε μοντέλου σε πραγματικές συνθήκες

Κάθε σάουνα κατασκευάζεται, συναρμολογείται και  δοκιμάζεται στο εργοστάσιο για να διασφαλιστεί ότι πληροί τα αυστηρά πρότυπα ποιοτικού ελέγχου. Στη συνέχεια αποσυναρμολογείται, συσκευάζεται και σας αποστέλλεται. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι θα λάβετε τη σάουνά σας σε άριστη κατάσταση.

Πως παραδίδεται η σάουνα

Η σάουνα παραδίδεται στο επίπεδο του δρόμου σε 3-5 κουτιά σφιχτά συσκευασμένα σε μια μεγάλη παλέτα, για να διασφαλιστεί ότι ελαχιστοποιείται κάθε πιθανότητα ζημιάς στο φορτίο.

Πριν αποδεχτείτε και υπογράψετε για παράδοση, επιθεωρήστε προσεκτικά την παλέτα για τυχόν ζημιές. Εάν υπάρχουν εμφανείς ζημιές, σημειώστε τις στο δελτίο παράδοσης, υπογράψτε το από τον οδηγό και τραβήξτε μερικές φωτογραφίες. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε αμέσως με έναν από τους αντιπροσώπους υποστήριξης πελατών μας.

Πως συναρμολογείται η σάουνα

Η συναρμολόγηση της σάουνας απαιτεί 2 άτομα και διαρκεί 1-4 ώρες ανάλογα με το μοντέλο.

Δεν απαιτούν ειδικά εργαλεία, παρά μόνο ένα κατσαβίδι.

Μπορείτε να συνδέσετε την σάουνα σας απευθείας στην πρίζα. Ελέγξτε πρώτα ότι η ασφάλεια που αντιστοιχεί στην πρίζα που θα συνδέσετε μπορεί να καλύψει την κατανάλωση της σάουνας της ή/και με άλλες συσκευές μόνη.

Η κάθε ασφάλεια στον πίνακα έχει μια ένδειξη έντασης ρεύματος σε Ampere. Πολλαπλασιάζοντας με την τάση του δικτύου (230 Volt) βρίσκουμε τη μέγιστη ισχύ (Watt) των συσκευών που μπορεί να εξυπηρετήσει τη συγκεκριμένη ασφάλεια. Προτείνουμε να μην υπερβαίνετε το 80% της μέγιστης ισχύος για να αποφύγετε προβλήματα δυσλειτουργίας. Για παράδειγμα, σε μια ασφάλεια 16Α μπορείτε να συνδέσετε ηλεκτρικές συσκευές που καταναλώνουν μέχρι 80%*16Α*230Volt=2944Watt.

Οι σάουνες που διαθέτουν μόνο βύσμα τροφοδοσίας τύπου F (σούκο). Για την Κύπρο, που οι πρίζες είναι τύπου G, θα πρέπει να αλλαχτεί το βύσμα από ηλεκτρολόγο ή να  χρησιμοποιήσετε κάποιον αντάπτορα.

Οι σάουνες Yoga και Corner Sanctuary θα πρέπει να συνδεθούν από ηλεκτρολόγο σε ξεχωριστό κύκλωμα.

Κατεβάστε τις αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης εδώ.

Δείτε και το σχετικό βίντεο εδώ:

Αν χρειάζεστε συνεργείο για την συναρμολόγηση της σάουνας επικοινωνήστε μαζί μας.

Δείτε και συχνές ερωτήσεις για τις υπέρυθρες σάουνες στο πάνω μέρος της σελίδας.

Κατεβάστε το αναλυτικό φυλλάδιο του προϊόντος.

Κατεβάστε το σχέδιο με τις αναλυτικές διαστάσεις της σάουνας.

Δείτε τα διαθέσιμα πρόσθετα αξεσουάρ στα σχετικά προϊόντα παρακάτω.

 
 
 
 

Υποστήριξη

Αναλυτικές περιγραφές προϊόντων και μηχανικός στη διάθεση σας για να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με την χρήση των προϊόντων πριν και μετά την αγορά τους

Ηθικό εμπόριο

Μόνο προϊόντα αξιόπιστων εταιρειών, που τα έχουμε δοκιμάσει για την αποτελεσματικότητα τους και όχι οτιδήποτε “πουλάει“

Δωρεάν μεταφορικά

Παράδοση χωρίς χρέωση στον χώρο σας ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής – Ισχύει εντός Ελλάδας, για όλες τις αγορές και ενοικιάσεις - Δεν ισχύει για ρούχα SHIELD

Παρακολούθηση παραγγελίας

Αποστολή tracking number με email / SMS για να γνωρίζετε κάθε στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σας

Εύκολη πληρωμή

Αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση / πληρωμή, πιστωτική κάρτα, μετρητά σε Viva Spot, Viva Wallet, Samsung Pay, Google Pay, Apple Pay, Paypal

Πληρωμή σε δόσεις

Δυνατότητα πληρωμής σε 3 άτοκες δόσεις πληρώνοντας μέσω Klarna. Δείτε πως γίνεται.

H No1 εταιρεία μετρήσεων ακτινοβολίας στην Ελλάδα

Από το 2010, εκατοντάδες ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα, μας έχουν εμπιστευτεί για την αξιόπιστη μέτρηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από μηχανικό και την μείωση της επιβάρυνσης από ακτινοβολίες.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2108081912
Δευ-Παρ 09:00-19:00

Φόρμα Επικοινωνίας

Φόρτωση...

Θέλετε να μη χάνετε είδηση;


Εγγραφείτε στο newsletter μας!

0
Shares